|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Poniżej załączam wątek do prześledzenia,
https://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9728 Trener napastników + specjalista od stałych fragmentów gry. Wygląda to na kompletnie nieprzemyślany ruch ze strony włodarzy klubu. Według mnie to się nie uda, ale życzę i sobie i Wam, żeby ten post brzydko się zestarzał. Powodzenia ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem zamieniamy kijek na... kijek. Liczylem na jakas swieza krew. Trudno. No chyba ze Brzeczek byl skonfliktowany z pilkarzami. Wtedy moze rzeczywiscie cos drgnie.
Obym sie mylil! Zycze powodzenia i mocno trzymam kciuki. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mogę tylko zacytować rozmowe 2 luji spod monopola, jak im się małpka rozbiła
Cytuję: -O ku..wa!! -Ja pie...lę!! Koniec cytatu.... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
O tym jaki burdel panuje w klubie, niech posłuży fakt, że kilka godzin temu oburzona rzecznik Wisły - Karolina Kawula vel Biedrzycka wyskoczyła z pretensjami do portalu 90minut, że ci zamieścili tytuł "Radosław Sobolewski trenerem Wisły Kraków", sugerując, by nie wprowadzali opinii publicznej w błąd.
A wracając do tematu - nic się nie zmieniło, w sztabie trenerskim i sztabie medycznym wciąż ten sam zgniły układ osób wzajemnej adoracji.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.10.2022 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Trio out, miernoty out
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cyrk i tyle.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mysle ze Radek to opcja tymczasowa - najdalej do konca rundy .......bo gorzej i tak juz byc nie moze po prostu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Albo Sobol na czas pracy Jurasa zlozyl śluby milczenia i po prostu posłusznie rozstawiał pacholki, dzięki czemu będziemy mieć teraz zupełnie nowe otwarcie i świeże spojrzenie na drużynę, albo (co niestety bardziej realne) ma spory udział w tym, że rozstawiają nas aktualnie po kątach Głogowy i Puszcze. Jeśli to drugie no to będziemy mieć po prostu mini Buzzera tylko z groźniejsza miną XDD
Ależ to będzie gówniany sezon, nie mogę się doczekać kolejnych emocjonujących w.......i przeplatanych zwycięskimi remisami XDD |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak zmienić coś, jednocześnie nie zmieniając nic.
Gorzej jak się okaże, że teraz faktycznie zaczną dobrze grać, bo by znaczyło, że to Brzęczek im przeszkadzał... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
po co dublować te tematy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
"Teraz to już na pewno się uda"-Jakub Błaszczykowski 03-10-2022
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ta zmiana utwierdziła mnie w przekonaniu, że obecnie największym problemem Wisły są właściciele.
Sobol powodzenia. Szkoda, że w Wiśle. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak naprawdę to dopiero pierwszy raz dostał prawdziwą szansę Sobolewski.Powodzenia trenerze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ten temat można skomentować tylko w jeden sposób -
![]() i mozna go od razu zamknac |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zenada. Brzeczek mial udana runde(sezon) w Plocku a Sobol runde.
Az trudno wybierac tak miernych trenerow. Asystent nieudacznika zostal trenerem. Nic sie nie zmienia. Zgaduje ze efekt nowej miotly zadziala na krotka mete. Ale najwazniejsze, ze dalej sami swoim. Jak ci ludzie spieprzyli to ci sami ludzie nie naprawia. Sezon juz bedzie spokojny. Wejsc nie wejdziemy a spasc tez nie spadniemy(chyba). Emocje czy 8 czy 12 miejsce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jest dobrze, a będzie tylko lepiej!
Już chyba lepszy byłby ten śp Jerzy Urban Pozostaje nadzieja, że tak po prostu mental podskoczy i jakoś lepiej to będzie wyglądało oraz, że zgnilizna jednak robi się mniejsza i Dawid + Jurek - Wisła to już niezłe odrodzinnienie klubu. Może teraz będzie normalniej, a nie, że wszyscy najwazniejsi ludzie w klubie sa z jednej rodziny. Innych przesłanek żeby mieć nadzieję nie widzę. Właściwie to nie wiem czego chcemy. Jeśli nie nastawiamy się na 100% na awans, to jedynym zadaniem Sobola będzie nie spaść. Mam nadzieję, że mimo wszystko o spadek to bać się nie musimy, a więc jakby źle nie było to i tak tragedią (sie nie skończy) więc najgorzej jeszcze nie będzie. Z drugiej strony brak awansu, ten zarząd czyli co za tym idzie znowu po sezonie rewolucja, to kłopoty finansowe i być może pewny spadek za rok... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pytanie podstawowe jest jakie dostał kompetencje i zakres wolnej ręki w kształtowaniu sztabu szkoleniowego i medycznego.
Jak nie dostał w tym zakresie żadnych to słabo to widzę. Jak dostał i po bizantyjsku nie zrobi czystki to też słabo to widzę. Mimo wątpliwości co do wyboru oczywiście: powodzenia trenerze..
Ostatnio edytowane przez Elefant : 03.10.2022 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kuriozum
Opary absurdu Zmiana chyba tylko po to żeby przyśpiewki kibiców się skończyły Przy całym szacunku dla Sobola ale co, udajemy że przez ostatni rok go nie było w sztabie ? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Żeby przyszedł tutaj ktoś sensowny musiałoby się wiele tutaj zmienić, wychodzi że przy obecnym układzie niestety zbyt wiele. Zobaczymy może na jakiś czas to zaskoczy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nieporozumienie... Trio rozwali totalnie klub. To już chyba wolałem Brzęczka, bo ten jakieś skromne sukcesy miał. A tu znowu ktoś z "układu". Brakuje słów. Szok i niedowierzanie. Na taczkach wylądujecie...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Popatrzyłem teraz jak mu szło w tej Wiśle Płock, no i miał niezłe wejście smoka, na 11 meczy 9 wygranych.
A potem przestało już żreć i ostatecznie średnia na mecz 1,31. Tragedii jako takiej tam chyba nie było...nie wiem. Ale teraz chłop ma podejście nr 2 żeby pokazać... w sumie nie wiem co może u nas pokazać...kunszt trenerski? Jak dla mnie może nawet grać na wymęczone 1-0 byle ten awans wywalczyć. Ładnej gry dla oka nikt w 1 lidze nie potrzebuje (nawet my). ![]() :
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wypada życzyć powodzenia.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Powodzenia trenerze!
Nie ma zbyt wielu podstaw do optymizmu ale. Osobiscie obstawiam, że na wiosnę będzie już nowy trener. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wypada. Ale nie ma żadnych racjonalnych przesłanek, by wierzyć, że to wypali. Jedyna nadzieja w tym, że piłka jest irracjonalna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mozna napisac tez tak : Radku ales sie chlopie wpier....ł na mine , cho jak wczesniej napisalem ze Radek to tylko opcja do konca rundy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Liczyłem, że wydarzy się cud i jednak zawrócimy z tej drogi ku samozagładzie, ale jak widać uparli się, żeby z gazem do dechy jechać tym autem w stronę przepaści z nadzieją, że za krawędzią to auto oderwie się od ziemi i poleci w górę, a nie w dół. Ten "wybór" pokazał, że nie ma już nadziei z obecnymi właścicielami.
Zaraz skończy się kasa z ESA i będzie po wszystkim. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Może to szalone... może mało rozsądne... ale mam wrażenie, że nawet jeśli nie specjalnie to, gdzieś w podświadomości Kuba chce pokazać coś w tym stylu... widzicie? nie macie racji mój wujek był lepszy. Chcieliście zmiany na innego trenera to ją zrobiliśmy. Chcieliśmy tego, tamtego i jeszcze kogoś, ale oni nie chcieli, głosowaliśmy z innymi właścicielami w klubie, wyszło, że Sobol dostanie szanse, zresztą pamiętacie X lat temu Sobol się zgodził na asystenta pod warunkiem, że będzie mógł objąć drużynę jako pierwszy trener. Nie miałem wyjścia, Sobol został, no ale co poradzić, że był słabszy niż mój wujek, ja to przeczuwałem, mówiłem, że to ja mam rację.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A i jeszcze jedno...
Sobolewski jako trener to jest żenada. Powtarzamy cały czas te same błędy. Ten gość samodzielnie trenował jedną drużynę przez 2 lata bez większych sukcesów, pół rundy mu fartem wyszło i taki z niego trener. Na Sobolewskim nie zbudujemy ani fundamentów pod przyszłość, ani nie wywalczymy awansu. Widać gołym okiem, że właściciele mają swój świat, nawet jak dokonują zmian, to tak jakby tych zmian nie dokonywali. To jest niesamowite, że Ci ludzie nie uczą się nawet na własnym błędach, nie wyciągają wniosków, nie robią żadnego progresu. Żadna osoby, która potrafi pomyśleć w sposób OBIKETYWNY nie zaliczy takiej zmiany trenera na plus. Bo do CH.UJA ....A JEGO KU.RWA MAĆ NIC SIĘ NIE ZMIENIA !! W papierach zamiast asystent wpiszą 1 trener i tyle, ale żyjcie dalej w tej bańce, że jesteśmy zajebiści i powrót do Ekstraklasy już za chwilę... tak tylko przypomnę, że ostatnie mistrzostwo zdobyliśmy 11 lat temu, 3/4 trybuny C patrzy na to osiągniecie jak my na Bitwę Pod Grunwaldem... no kiedyś tam się wydarzała, ale jakoś mało nas to obchodzi w teraźniejszym świecie. Jesteśmy w dupie... i jak zaraz usłyszę z trybun sygnał "trzeba dać mu szanse" to naprawdę strzelę sobie w łeb. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|