The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2022, 09:47
Wiadome że Sobol obejmie jak ma na to papiery.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 03.10.2022, 09:49
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
to policzek w twarz inteligencji kibiców
Może jest tak dramatycznie z kasą, że nie mają żadnego pola manewru.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.10.2022, 09:51
My już mamy katastrofę. Okazało się, że brakuje budżecie kasy... Były cięcia, wielkie rozkminy, podobno było tak dobrze finansowo i nagle się okazalo, ze kilkanascie baniek brakuje...
Po drugie i co najważniejsze, kolejny pomysł trio i pragnienia forumowych ekspertów się nie sprawdziły, można nawet powiedzieć, że pomysł z Brzęczkiem liczymy od tego sezonu, bo w tamtym przyszedł na szybko. W lipcu mieliśmy więc nowe rozdanie, Wuja zaczynał od zera i miało zacząć to żreć. Wytrzymał ten projekt z Wująąą trenerem, MENEDŻREM 2 miesiące.

Co teraz wymyśli nasz zarząd, co za pomysł? - który będą popierać ślepi poplecznicy?
No niestety, po dwóch miesiącch Wuja okazał się zły i pomysł z funkcja wszechmogącego menedżera też okazał się nietrafiony, szyny też były złe, podwozie też było złe...

Już nawet ciężko się z tego smiać. Tu już raczej robi się żal Kuby, trio, Brzęczka, szkoda, że aż tak im nic nie wyszło.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 03.10.2022, 09:58
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Pewnie to samo, co trener Gula. I pewnie tak samo jak Guli nie ma go już w Wiśle. No i nie jest z Warszawy ani Poznania, tylko z Górnego Śląska. A na jego miejsce przyszedł były wieloletni trener w Wiśle, taki z Wisłą w sercu. Dobry przykład wybrałeś, taki w sam raz na zaprzeczenie tego, co napisałem. Oh, wait...
Nie do końca... Kowal sam zrezygnował, nie chciał zostać, miał ofertę z Rakowa, w klubie chcieli go zostawić... więc jakie oh wait ... ? to burzy Twoją teorię...

AHA i z jakiego Górnego Śląska Co to ma za znaczenie skoro był szanowaną postacią w Legii.... To już się nie liczy w jakim ktoś klubie pracował tylko miejsce urodzenia?

(Po sześciu latach spędzonych przy Łazienkowskiej, Maciej Kowal żegna się z warszawskim zespołem) Nieważne, że większość kariery spędziłeś w jednym klubie... ważne że urodziłeś się 50km w lewo i już jesteś skreślony --->>> w sumie masz rację: GŁOWACKI URODZIŁ SIĘ W POZNANIU i został zwolniony.... nie no BZDURY, BZDURY i jeszcze raz niewyobrażalne BZDURY , już chyba lepsza ta teoria z fermentem.

Pasieczny, Gula, Dawid, Kuba --> pół układ rodzinny, potem : Wujek, Dawid, Kuba UKŁAD RODZINNY, teraz został sam Kuba, dał na prezesa osobą, której ufa czyli Nowaka, Dawida nie ma, Wujka też... To jaka teraz śpiewka będzie z tym nepotyzmem Co nowego wymyślicie? Aha będzie powrót do: " TRIO amatorzy, nieudacznicy"...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 03.10.2022 o godz. 11:04.

Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.10.2022, 10:18
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem kto mógłby zostać trenerem, ale zdecydowanie należy zatrudnić w pakiecie z nowym trenerem kogoś kto ogarnie przygotowanie fizyczne. Bo w niektórych meczach na tle rywali wyglądaliśmy jak reprezentacja koła emerytów lokalnego oddziału związku wędkarskiego.
Banasik w Radomiaku sam odpowiadał za przygotowanie fizyczne i tragedii nie było.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.10.2022, 10:20
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem kto mógłby zostać trenerem, ale zdecydowanie należy zatrudnić w pakiecie z nowym trenerem kogoś kto ogarnie przygotowanie fizyczne. Bo w niektórych meczach na tle rywali wyglądaliśmy jak reprezentacja koła emerytów lokalnego oddziału związku wędkarskiego.
Weż nie obrażaj koła emerytów lokalnego oddziału związku wędkarskiego jeśli takowy istnieje
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 03.10.2022, 10:23
Dla mnie jedynym wytłumaczeniem dlaczego brakuje jest ujęcie w planowanym budżecie kasy która miała spływać za sprzedanych zawodników.Bo gdzie niby mieli by nie doszacować wpływów jeśli nawet frekwencja jest zdecydowanie wyższa niż zakładano
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 03.10.2022, 10:24
Jeśli idziemy wg klucza wiślackości to coś mi się wydaje, że Łobo jest na wylocie w Miedzi.....
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 03.10.2022, 10:26
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie jedynym wytłumaczeniem dlaczego brakuje jest ujęcie w planowanym budżecie kasy która miała spływać za sprzedanych zawodników.Bo gdzie niby mieli by nie doszacować wpływów jeśli nawet frekwencja jest zdecydowanie wyższa niż zakładano
+ koszty utrzymania bazy w Myślenicach.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 03.10.2022, 10:59
Sobol to kiepski pomysł. Choć chciałbym się mylić. Podobnie jak się myliłem że Brzęczek pociągnie zespół w 1 lidze (po pierwszych kolejkach wiele na to wskazywało)

Jakbym miał wybierać z tego co jest to rozsądek podpowiada:

1. Urban
2. Banasik

W tej kolejności.

Innych wolnych i dostępnych brak. Na eksperymenty nie ma czasu.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.10.2022, 11:17
Radosław Sobolewski poprowadzi poniedziałkowy trening.

- www.instagram.com/wislakrakowsa

PS. Jeszcze Kmiecika brakuje ;D

Chyba nic się nie zmieni, wciąż ten sam sztab szkoleniowy , sztab medyczny , psycholog, od ponad 3 lat wymieniany tylko trener, co niewiele daje, bo stary układ ma się cały czas dobrze.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.10.2022 o godz. 11:28.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 03.10.2022, 11:29
Proud napisał(a):Wyświetl post
+ koszty utrzymania bazy w Myślenicach.
Utrzymanie bazy już wiosną było kosztowne ale po tych melepetach można się wszystkiego spodziewać
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 03.10.2022, 11:31
Nalezy zatrudnic trenera gwarantujacego srednia minimum 3pkt/mecz. Dziekuje za uwage.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 03.10.2022, 12:13
ja osobiście utraciłem już wszelkie nadzieje na poprawę sytuacji, nawet przestałem się przejmować. Niech zostawią sobola nawet i na 10 lat do momentu aż JB zrobi kurs UEFA PRO i sam obejmie stery XD temu klubowi już nie da się kibicować, nawet nie da się za bardzo przejmować tym co się dzieje, pozostało tylko kręcenie beki XD
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.10.2022, 12:17
Cały sztab jest do wyczyszczenia, od dobrych kilkudziesięciu miesięcy nasi piłkarze nie rozwijają, a zwijają swoje umiejętności. Taki Pan Kmiecik to już powinien siedzieć sobie za biurkiem popijąc kawkę i obrabiając jakieś dokumenty Wisły... Dyja, Salwin... szkoda gadać, skończy się pewnie na Radku Sobolewskim i będzie po staremu.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.10.2022, 12:29
Ja byłbym za jakimś fachowcem z 2 Bundesligi, czy nawet 3 Bundesligi, tam trenują ludzie z innej bajki u nas w Polsce to sami wuefiści poza Papszunem...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 03.10.2022, 12:42
Jeśli mamy zastąpić Brzęczka Sobolem do końca rundy, to ja osobiście takiego ruchu totalnie nie rozumiem. To jest trener porównywalny lub gorszy od Jerzego, do tego poniekąd współodpowiedzialny za obecną sytuację jako asystent.

Ja również optowałbym za czystką w sztabie: Pan Kmiecik na jakieś honorowe stanowisko (ambasador?), Sobolewski wolna ręka w poszukiwaniu klubu, cały sztab medyczny powinien dostać dyscyplinarki za to, co się od lat odpierdala w kwestii zdrowia piłkarzy.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2022, 12:51
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post

Ja nie rozumiem jak można interesując się Wisłą nie dojść do pewnych wniosków, które po prostu wynikają z logicznego myślenia i wcale nie trzeba być w klubie od środka aby pewne rzeczy wydedukować.

Kolejnym faktem jest to, że nadal w klubie było sporo osób ogarniętych a mobilizacja całego środowiska piłkarskiego spowodowała, że Wiśle pomagali tacy ludzie jak Obidzińśki czy Leśnodorski = można było czerpać wiedzę i pomysły od ciekawych ludzi, można było na kimś i na czymś budować...

nie ma co komentować mitologii, ja nie znam faktów od środka, wiele informacji na zewnątrz wychodzi pod publiczkę lub ZNIEKSZTAŁCONYCH - na podstawie zlepka takich "faktów" równie dobrze można oszacować właściwą liczbę ofiar drugiej wojny światowej...

Obidziński... ma swoich psycho-fanów, ma również przeciwników. Ja nie łykam takich bajek pisanych patykiem po kałuży... Można sobie gdybać i układać scenariusza na 100 różnych sposobów.

Obidziński się skończył i poszli po bandzie amatorsko zatrudniając Gulę i Pasiecznego, będąc jednocześnie hermetycznymi (oblężoną twierdzą) - a nie ten argument już nie za bardzo pasuje, to trzeba bić w "zmianę co pół roku"

NIEEEE... JA WYSIADAM....

I Ty się powołujesz na LOGICZNE MYŚLENIE

Teraz doczytałem ten kwiatek: " śmieszne wywalenie Hyballi, obsmarowanie go w mediach żeby był pretekst do zwolnienia" -->czyli wychodzi na to, że jakby go nie obsmarowali w mediach to nie dałoby się go wywalić, bo potrzebowali pretekst, a bez pretekstu się nie da Wystarczającym argumentem były np WYNIKI (pierwszy lepszy przykłąd z brzegu), a nie jakaś mania obsmarowywania. Co za wierutna bzdura pozbawiona jakiegokolwiek sensu logicznego? Zero spójności logicznej. W innym klubie przedstawiali hyballe jako wykręczaca sutków i co? Boże jakby takie coś wyszło od nas z szatni to byłaby niewyobrażalna nagotka tych od "logicznego wyciągania wniosków", woda na młyn.

Tryb "zgnilizny" ON (włączony - z j.angl. )
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 03.10.2022 o godz. 13:28.

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.10.2022, 12:52
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Jeśli mamy zastąpić Brzęczka Sobolem do końca rundy, to ja osobiście takiego ruchu totalnie nie rozumiem. To jest trener porównywalny lub gorszy od Jerzego, do tego poniekąd współodpowiedzialny za obecną sytuację jako asystent.

Ale to chyba chodzi o to, że nikt Brzęczka nie zwalniał tylko sam podał się do dymisji więc w tym przypadku wchodzi asystent i kontynuuje myśl szkoleniową
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Stary 03.10.2022, 12:53
Nie ma czym się podniecać, gdyż problem jest głębszy niż tylko w osobie trenera. Problemem Wisły jest to, że rządzi nią banda dyletantów, która do tego zrobiła z klubu prywatny folwark przyjacielsko - rodzinny, plus do tego mamy do czynienia z nieudolną polityką transferową, w ramach której sprowadza się zawodników nie pasujących do siebie stylem gry i do tego słabych piłkarsko, a do tego dochodzi jeszcze kiepski sztab szkoleniowy, gdzie duża część jego członków jest głównie dlatego, bo są legendami klubu (np. Kmiecik). Co do Brzęczka, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby teraz oficjalnie dostał posadkę dyrektora sportowego. Jak mówiłem wielokrotnie, Brzęczek jest trenerskim nieudacznikiem, który nie ma żadnych sukcesów (ciężko za takowe uznać 5. miejsce z Wisłą Płock), do dziś nie potrafię zrozumieć jak on mógł zostać selekcjonerem w reprezentacji. Każdy inny trener, po takim bilansie jaki miał tzw. Wuja wiosną, zostałby zresztą zwolniony już latem ... Jeżeli chodzi o nowego trenera, to bardzo możliwe, że w pierwszych meczach będzie miała miejsce trochę lepsza gra i wyniki, ale na dłuższą metę najprawdopodobniej niewiele się zmieni i za pół roku znów będzie miała miejsce zmiana szkoleniowca. Przypominam, że za poprzedników, tj. Stolarczyka, Skowronka, Hyballi, Guli tak właśnie było, więc widać wyraźnie, że problem leży gdzie indziej.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 03.10.2022, 13:00
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Nie do końca... Kowal sam zrezygnował, nie chciał zostać, miał ofertę z Rakowa, w klubie chcieli go zostawić... więc jakie oh wait ... ? to burzy Twoją teorię...

AHA i z jakiego Górnego Śląska Co to ma za znaczenie skoro był szanowaną postacią w Legii.... To już się nie liczy w jakim ktoś klubie pracował tylko miejsce urodzenia?

(Po sześciu latach spędzonych przy Łazienkowskiej, Maciej Kowal żegna się z warszawskim zespołem) Nieważne, że większość kariery spędziłeś w jednym klubie... ważne że urodziłeś się 50km w lewo i już jesteś skreślony --->>> w sumie masz rację: GŁOWACKI URODZIŁ SIĘ W POZNANIU i został zwolniony.... nie no BZDURY, BZDURY i jeszcze raz niewyobrażalne BZDURY , już chyba lepsza ta teoria z fermentem.
Twoja argumentacja miałaby sens, gdyby Kowal faktycznie tylko urodził się na Górnym Śląsku, a nie praktycznie całą swoją piłkarską karierę spędził na Górnym Śląsku, w tym w okolicach tak znamiennych dla oceny skłonności Kuby do wychodzenia poza krąg znajomych i rodziny, jak Zabrze czy Pszczyna, a przy tym w Legii był jakąś ważną, szanowaną postacią, a nie trenerem niższego szczebla, któremu nikt tam nie chciał dać oczekiwanego stanowiska. O czym sam Kowal wyraźnie mówił.

Ale żeby była jasność - uważam go za dobrego specjalistę, którego odejścia szkoda. Mam wrażenie, że to był jeden z tych nielicznych okresów (wliczając czasy Cupiała), kiedy bramkarze się w Wiśle rozwijali. Trio/Kuba podejmowali też dobre decyzje i parę razy naprawdę zatrudnili profesjonalistów. Nie zmienia to jednak oceny całościowej. To nie logika formalna, gdzie wyjątek obala regułę, tylko ocena co dominowało.

Cytat:
Pasieczny, Gula, Dawid, Kuba --> pół układ rodzinny, potem : Wujek, Dawid, Kuba UKŁAD RODZINNY, teraz został sam Kuba, dał na prezesa osobą, której ufa czyli Nowaka, Dawida nie ma, Wujka też... To jaka teraz śpiewka będzie z tym nepotyzmem Co nowego wymyślicie? Aha będzie powrót do: " TRIO amatorzy, nieudacznicy"...
To zależy. Może wreszcie nauczą się na błędach, nie będą próbowali odkrywać tego sportu na nowo i będą zatrudniali na kluczowe stanowiska wg profesjonalizmu, tak, żeby ludzie potem od nas odchodzili dlatego, że chcą ich w lepszych klubach, a nie dlatego, że trzeba ich wywalić, bo się okazało, że pomiędzy brakiem kompetencji a brakiem wyników jest jednak jakaś zależność.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 03.10.2022, 13:22
Lucjusz za logike to sie nie bierz
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2022, 13:34
Nie no śmieszmy mnie to, że jest ostrzał ślepakami, jak nie hermetyczność to... amatorka, jak nie układ rodzinno-przyjacielski to dyletanci. Jeśli jeden fakt przeczy danej teorii to zaraz jest ten drugi czy trzeci. Tak są hermetyczni, że zatrudnili Hyballe by potem po jednym meczu Kmiecika wszedł Gula z Pasiecznym. Później z przyjacielskiego poklepywania się po plecach wypadł Głowacki. Legenda czy nie? Nienaruszalna? Aha no tak Wujek przejął rolę czyli jeszcze gorzej

Hyballe wywalili bo układ koleżeński chciał zniszczyć

Odpowiedz cytując
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 03.10.2022, 13:42
Lucjusz mitomanie z syndromem oblężonej twierdzy, myślisz że te Twoje wysrywy ktoś czyta? Nie ma nepotyzmu w Wiśle? To kto sprzedaje kiełbaski?

Mam prośbę do Ciebie, daj tutaj podyskutować ludziom którym rzeczywiście zależy na tym klubie. A jak chcesz polizać wora błaszczykowskiemu to możesz to robić w innym miejscu.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2022, 13:45
Geniuszu Skoro odpisujesz na te wysrywy to jednak je przeczytałeś. BRAWO ! Coś jeszcze mądrego?

Przerażające jest to, że ludzie nie mają swojego zdania, tylko przeczytają gdzieś jakieś hasełko "hermetyczność, nepotyzm" i będą tak klepać bez refleksji bo fajnie brzmi i w sumie to może pasuje.

Kolejny genialny argument: kiełbaski sprzedaje firma z Częstochowy, uj tam że zielony smok czy jak to tam się zwało dawał ciała po całej linii. Nie liczy się zmiana in plus, tylko to że z Częstochowy

Odkupuj udziały kozaku będziesz sobie swój folwark tworzył A jak chcesz polizać wora KOALIKowi to możesz to robić w innym miejscu.

Ja to widzę tak: OBIDZIŃSKI rzucił ku uciesze gawiedzi hasło "HERMETYCZNOŚĆ, OBLĘŻONA TWIERDZA" i swołocz powtarza to bez pomyślunku mimo, że ma dużo faktów, które przeczą tej teorii.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 03.10.2022 o godz. 14:10.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.10.2022, 14:10
Lucjusz, to ile tych Brzęczków jest do obejmowania posady trenera, że mieli już zamiast Hyballi i Guli zatrudnić Jurka nr 1, nr 2 a teraz obecny co poleciał byłby już Jurkiem nr 3?

Jak Ty nie widzisz jaka w klubie jest patologia i się jeszcze jak głupi śmiejesz to ja...

W tym klubie na stanowiskach utrzymują się tylko koleżcy, a kto nie koleżka, legenda, rodzina albo nie liże wszystkich z układu rodzinno-przyjacielskiego po jajach, to szybko wypada z układanki, szybko staje się winny i takiej osobie dupsko obsmarowują - Obidziński, Hyballa, Pasieczny-Gula.

Niech może ktoś z rodziny coś powie na temat pracy Dawida i Jurka. Bo to najgorsze miernoty jakie w tym klubie były a wychodzi na to, że są najmniej winni.

Tak, własnie to świadczy o hermetycznym środowisku. Zamykają się w swoim zajebistym gronie. A jak przyjmą kogoś z zewnątrz to nie ma problemu go zwolnić albo dupę obrobić w mediach. Tak się własnie kończą takie układy rodzinne i nepotyzm.

Z Hyballą to nie wiem czy głupiego udajesz. Pod tym gościem najpierw kopano dołki. Nasz super właściciel Kuba był w szatni, wiedział co się w szatni dzieje, wiedział jaki jest Hyballa i zamiast go wyjebać, bo jest właścicielem to najpierw zrobiono jakiś cyrk z transparentami, artykułami w mediach itp Dopiero jak złe wyniki pozwoliły na zwolnienie to go zwolnili.
Pomijam fakt, że oni przecież specjalnie grali na wyjebanie jego, obrazili się jak ....eczki, bo Niemiec (i nie ważne, że czubek) miał swoje zdanie, woleli bronić lenistwa niż pracy oraz legendy, która nic nie robi w tym klubie (Pana Kmiecika). Dla mnie, to był taki moment przełomowy w Wiśle, który przypieczętował ten moralny upadek, po tym jasno się okazało, że najleży lizać dupsko temu komu powinno się to robić, siedzieć cicho bo będą problemy i że nie liczy się praca, rozwój, tylko kombinacje i układziki.

I dokładnie od tego momentu, czarnej serii, która służyła do zwolnienia Guli jesteśmy pośmiewiskiem jeśli chodzi o organizację klubu oraz wyniki sportowe. Upadliśmy można powiedzieć z dnia na dzień. Po Hyballi był już Gula i Brzęczek, obaj trenerzy nie dali nawet cienia nadziei, że będzie lepiej (nie było żadnego fajnego okresu w grze).

Ale ja wiem, że dla Ciebie to będzie wymyślanie głupot na siłę

PS A co do rodziny, Dawida i Jurka. Teksty w stylu, że Dawid to taki zajebisty prezes i też zostaje dlatego, że sponsorzy nie wyobrażają sobie aby on odszedł. Tekst z Kubą, który zajebał bo nie grał. To zasługuje na umieszczenie jako cytaty w jakiejś złotej księdze. Ci ludzie się ośmieszają a takie ich farmazonienie idealnie to potwierdza.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.10.2022 o godz. 14:12.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2022, 14:14
Wyleciał Obidziński, Hyballa, Pasieczny-Gula wyleciał również Dawid, Głowacki, a teraz Wujek.

Zobaczymy kogo w zimie wymyślą. Jak Sobola nie zmienią to będziemy wtedy dorabiać kolejne teorie

Jak dla mnie oczywistym jest, że obecnie nie mają kandydata za Wujka i być może (mam nadzieję) będą szukać, choć nie wykluczam, że mogę się mylić.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 03.10.2022 o godz. 14:17.

Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 03.10.2022, 14:20
Oby NIE Sobolewski.
Był w sztabie spadającym z ekstraklasy odpowiedzialnym za bilans 1/14.
Był w sztabie w I lidze gdzie gramy gówno od samego początku.
Odpowiada za SFG jako ich główny pomysłodawca. W stałych fragmentach gry jesteśmy jeszcze bardziej beznadziejni niż w grze ogólnie. W defensywie każda wrzutka to pożar, w ataku zero pożytku.
Jak już ktoś napisał - niech biorą piłkę i grają sami. Na jedno wyjdzie.

Jeśli którykolwiek z nich byłby chętny, to widzę 3 kandydatów:

1.Brosz
2.Urban
3.Banasik

W tej kolejności.
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 03.10.2022, 14:24
Absolutnie i bezwzglednie Jakub Blaszczykowski.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.10.2022, 14:27
Cytat:
2.Urban
Urban dzisiaj zmarł...
drozd:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów