The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2022, 21:19
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
2 gole można zdobyć w 1 minutę. Widziałem już takie mecze.
to może zrobić drużyna , która ma pomysł na grę. my niestety od jakiegoś półtora roku nie mamy
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.09.2022, 21:22
Wystarczy, że przez 1 minutę będziemy mieli pomysł i strzelismy 2 gole.

Niestety gramy w przewadze, a jak wiadomo w przewadze gra się trudniej. Także nasze szanse spadły :/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2022, 21:25
Qrwa kabaret. Gospodarze w 10 a mieli 5 autów z rzędu i teraz rożny. Brzęczek WYPIERDALAJ

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.09.2022, 21:28
Jeszcze 2 minuty, to się może skończyć 1:4 i Brzęczkiem w podkoszulku, oblewanym szampanem
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.09.2022, 21:30
Jesteśmy dziadami.
Brzęczek won.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.09.2022, 21:30
Czyja wina dzisiaj ?
Sędziego ? Hugiego? Braku Zyry? Warszawy? Dziennikarzy ? Masonów? Plaskoziemcow?Klimentaa że Skvarka?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 30.09.2022, 21:33
A gdy w dniu nominacji waszego wujka Jurka napisałem kilka słów ostrej i mocnej prawdy, byłem wrogiem nr 1.

Dzisiaj po raz tysięczny okazało się, że miałem rację.

Jednak Wolfy zaraz napisze, że Chojniczanka to mocny rywal, fantastycznie zorganizowany ze wspaniałym stadionem i od Wisły nie należy wymagać zwycięstwa z tym rywalem.

Przez wszystkich atakowany i co?

Ponoć byłem agentem Filipiaka, spiskowcem, itp.

Życie zweryfikowało.

Jakubie Błaszczykowski, oddaj Wisłę, bo stajesz się grabarzem i syndykiem upadłościowym klubu, który ma potencjał na grę w fazie grupowej europejskich pucharów przy normalnym zarządzaniu.

Filipiak, jest z was dumny!

Wystarczyło najpierw, aby władzę siłą przejęły najwierniejsze środowiska kibicowskie z TS-em. Potem największa żyjąca legenda Wisły (obok Ojca Chrzestnego) z familią.

Finał?

Wisły nie ma.

Żaden Majchrowski, żaden Filipiak, żaden Tusk nie ma nic z tym wspólnego.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 30.09.2022 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2022, 21:36
Jak ma być w klubie dobrze, jak kapitan w wywiadzie pierd oli to samo co partacz zwany trenerem na konferencjach. Albo ktoś weźmie to wszystko za ryj , rozwali układy i zbuduje od nowa albo towarzystwo wzajemnego lizania się po jajach dalej będzie niszczyło klub.

Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 30.09.2022, 21:38
Przerażająca bezradność, niemoc skonstruowania sensownej akcji ofensywnej, głupie karne i jeszcze głupsze straty to nasze znaki firmowe!
DysoN
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.09.2022, 21:39
Z jednej strony bramkarz wygrał im mecz, z drugiej my poza tymi dwoma strzałami nie prezentowaliśmy nic... goście są tak wolni, tak zdezorganizowani, tak bezradni że nie da się patrzeć. Pośmiewisko. Na ŁKS, o ile nie dojdzie do wiadomo jakich zmian, stadion powinien być pusty.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 30.09.2022, 21:43
Zastanawiam się, ile jeszcze potrzeba czasu. by niektórzy zrozumieli, że obecnie mamy nie tylko beznadziejnie słaby zespół, ale i dramatycznego trenera, który w znacznej mierze odpowiada za ten koszmar na boisku?

Drużyna jest bezradna, piłkarze notują regres, trener nie ma żadnego pomysłu na grę i reagowanie: na przykład dziś aż się prosiło, by od razu po czerwonej kartce przesunąć do ataku wysokiego Moltenisa, aby zwiększyć szanse na wygranie pojedynku główkowego z obrońcami Chojniczanki. Brzęczek oczywiście na to nie wpadł.

Trzeba powiedzieć wyraźnie: ta drużyna, z tym trenerem prędzej zdobędzie Mont Everest, niż awansuje do ekstraklasy.

Zarząd, kończcie tą szopkę.
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 30.09.2022, 21:44
Przyjalem na spokojnie ten mecz. Bylo dokladnie to czego sie spodziewem. Slaba chojniczanka my bezradni w ataku. 2 bramki byly nie odrobienia. Nie gramy ofensywnie. Nasza gra ofensywna, konstruowanie akcji lezy i kwiczy.
Potrzebujemy impulsu, nowego trenera, ktory slynie z gry ofensywnej. Na Boga to jest ....a 1 liga. A dla brzeczka sie liczy by zagrac na 0 z tylu. To sie ....a nie dziwie jak on trenuje caly czas defensywe i boi sie otworzyc ze my nie strzelamy wiecej niz jeden gol po karnym
Tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.09.2022, 21:48
Cóż mecz w naszym wykonaniu tradycyjnie jak każdy przyzwoity wizualnie - w papę.

Chojniczanka nie zagrała nic poza bramkarzem.

Faulu Moltenisa nie widziałem. Spóźniłem się na 2 połowę i trafiłem w sam raz na kolejny rzut w złą stronę Mikołaja

Zastanawiam się czy Brzęczek przy tak złej serii po prostu nie zaraża drużyny frustracją, bo my przy nim regularnie przegrywamy mecze w których jesteśmy lepsi wizualnie i przeważamy. Marnujemy dobre okazje, prowadzimy grę, a przeciwnik nam strzela z dupy. Patrząc na to z jego perspektywy - zjazd ma kompletny, z reprezentacji do drużyny walczącej o utrzymanie ESA, potem spadek, teraz w drużynie typowanej do awansu kolejna fatalna seria, tym razem 1 punkt bodajże w 5 meczach.

Bo tak naprawdę to ile można mieć pecha?

Podejrzewam, że mimo Kuby w zarządzie to z ŁKSem będzie grał o stanowisko, bo nie tylko Kuba ma głos w klubie. A presja trybun będzie ogromna.

Rodado pokazuje to o czym pisało swojego czasu weszlo (jeden z newielu ciekawych artów o Wiśle to właśnie ten przy transferze Hiszpana). To gość strzelający bramki z niczego i marnujący dogodne sytuacje na potęgę. Ewidentnie jak ma mało czasu na decyzje to potrafi zrobić coś fajnego, jak ma więcej czasu i myśli to się napala albo głupieje i jest klops.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.09.2022 o godz. 21:51.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2022, 21:50
Nie da się grać bez skrajnych obrońców bo to co dziś pokazali Niewiadomski i Gruszkowski to dno dna, nie da się grać jednym skrzydłowym bo Młyński jest cieniem gościa z Arki, nie da się grać mając lej w środku pola bo dziś i Duda i Balta byli bardzo niewidoczni. Partacz zwany trenerem nie myśli na ławce, stąd trzyma Dudę o 15 minut minimum za długo , to samo z Młyńskim- tylko tu wchodzi Starzyński, który dziś był jeszcze gorszy od Niewiadomskiego i Gruszkowskiego.

Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 30.09.2022, 21:52
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
A gdy w dniu nominacji waszego wujka Jurka napisałem kilka słów ostrej i mocnej prawdy, byłem wrogiem nr 1.

Dzisiaj po raz tysięczny okazało się, że miałem rację.

Jednak Wolfy zaraz napisze, że Chojniczanka to mocny rywal, fantastycznie zorganizowany ze wspaniałym stadionem i od Wisły nie należy wymagać zwycięstwa z tym rywalem.

Przez wszystkich atakowany i co?

Ponoć byłem agentem Filipiaka, spiskowcem, itp.

Życie zweryfikowało.

Jakubie Błaszczykowski, oddaj Wisłę, bo stajesz się grabarzem i syndykiem upadłościowym klubu, który ma potencjał na grę w fazie grupowej europejskich pucharów przy normalnym zarządzaniu.

Filipiak, jest z was dumny!

Wystarczyło najpierw, aby władzę siłą przejęły najwierniejsze środowiska kibicowskie z TS-em. Potem najwieksza żyjąca legenda Wisły (obok Ojca Chrzestnego) z familią.

Finał?

Wisły nie ma.

Żaden Majchrowski, żaden Filipiak, żaden Tusk nie ma nic z tym wspólnego.
Chłopie .......nij się w łeb.
Nawet jakby ktoś chciał przyznać Ci rację, to przedstawiasz to w takiej formie, że po prostu się nie da.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 30.09.2022, 21:56
Jak można przej.ebać mecz z drużyną, która nie zrobiła ani jednej sensownej akcji?
Niewiarygodne w jaki sposób przegrywamy mecz za meczem.

I jeszcze po wszystkim kapitan mówi, że po stracie bramki nie wierzyli, że mogą coś strzelić. No ku.rwa jego w du.pę twoja mać.

Jeszcze ten karny. Czy tylko ja wiedziałem, że Biegański usiądzie na du.pie na prawą stronę, a koleś strzeli lekko w jego lewy róg? Moja babcia by mu strzeliła 5 na 5
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 30.09.2022, 22:04
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Cóż mecz w naszym wykonaniu tradycyjnie jak każdy przyzwoity wizualnie - w papę.
PRZYZWOITY WIZUALNIE

widzę, że oczekiwania są już tak niskie, że 4 strzały celne to już dobry mecz Wisły

to prawie tak śmieszne jak to, co powiedział Łasicki po meczu, że mając przed sobą 40 minut, a na przeciw gości, którzy wyglądali jakby po treningach walili browary, NIE WIERZYLI W STRZELENIE GOLA.

Mam wrażenie, że odkąd Cupiał kopnął Wisłę w 4 litery, wszystko co wiąże się z naszym klubem, to jeden wielki żart. Co gorsza, z sezonu na sezon też żart jest coraz bardziej absurdalny. Meresiński, Miśki, gamonie z Trio, Brzęczek... przecież to jakaś farsa, to powinni w Bagateli wystawiać zamiast Mayday i ludzie waliliby drzwi i oknami, żeby się pośmiać jak nigdy.

Słowem - wszyscy wypierdalać.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 30.09.2022, 22:04
s1mone napisał(a):Wyświetl post

Chojniczanka nie zagrała nic poza bramkarzem.

Faulu Moltenisa nie widziałem. Spóźniłem się na 2 połowę i trafiłem w sam raz na kolejny rzut w złą stronę Mikołaja

Zastanawiam się czy Brzęczek przy tak złej serii po prostu nie zaraża drużyny frustracją, bo my przy nim regularnie przegrywamy mecze w których jesteśmy lepsi wizualnie i przeważamy. Marnujemy dobre okazje, prowadzimy grę, a przeciwnik nam strzela z dupy. Patrząc na to z jego perspektywy - zjazd ma kompletny, z reprezentacji do drużyny walczącej o utrzymanie ESA, potem spadek, teraz w drużynie typowanej do awansu kolejna fatalna seria, tym razem 1 punkt bodajże w 5 meczach.

Bo tak naprawdę to ile można mieć pecha?

Podejrzewam, że mimo Kuby w zarządzie to z ŁKSem będzie grał o stanowisko, bo nie tylko Kuba ma głos w klubie. A presja trybun będzie ogromna.

Rodado pokazuje to o czym pisało swojego czasu weszlo (jeden z newielu ciekawych artów o Wiśle to właśnie ten przy transferze Hiszpana). To gość strzelający bramki z niczego i marnujący dogodne sytuacje na potęgę. Ewidentnie jak ma mało czasu na decyzje to potrafi zrobić coś fajnego, jak ma więcej czasu i myśli to się napala albo głupieje i jest klops.
Pecha można mieć raz, czasem dwa razy. Jak coś jest powtarzalne (przegrane) to nie jest pech tylko brak umiejętności.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 30.09.2022, 22:05
Martwi trochę, że wypadliśmy z tej powtarzalności, że najpierw gol dający prowadzenie, a potem dopiero wpierd.ol
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 30.09.2022, 22:10
Stabilna forma Wisly. Anomalia mecz z Ruchem po zdobylismy punkt.
Na dobrej drodze do II lidzi. 5 meczy 1 pkt
Nie wiem co robi w WIsle Niewiadomski Starzynski to moze w juniorach sobie poradzi...
Ale najwiekszy nieudacznik to pseduo trener Brzeczek. Ile on musi jeszcze s.......ic aby wyleciec?
Nawet w grze Rodado widac reke Jurka.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 30.09.2022, 22:10
pchelas napisał(a):Wyświetl post
Chłopie .......nij się w łeb.
Nawet jakby ktoś chciał przyznać Ci rację, to przedstawiasz to w takiej formie, że po prostu się nie da.
Nie zależy mi na żadnych poklaskach, ale wiem jedno.

Jeżeli nie będzie reakcji i to zdecydowanej, to za rok derby z Wieczystą będą nieosiągalnym szczytem marzeń.

Z tymi memami u władzy.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 30.09.2022, 23:21
Elendil napisał(a):
PRZYZWOITY WIZUALNIE

widzę, że oczekiwania są już tak niskie, że 4 strzały celne to już dobry mecz Wisły
No cóż, nie wiem czy mam do czynienia z frustratem czy idiotą, może mi odpowiesz?

Najpierw wyjaśnię coś co powinien załapać nawet przedszkolak.

PRZYZWOITY =/= DOBRY
PRZYZWOITY WIZUALNIE =/= PRZYZWOITY

Ale oczywiście, jak większość Polski, jest tylko PO i jest PIS. Jest LEWO albo PRAWO. Za albo przeciw. Jesteś szurem, foliarzem albo jesteś fanem szczepionek. Nic po środku nie istnieje co? Czarno-biały obraz, który sobą prezentujesz Ty i Tobie podobni mi się kojarzy z Charlie Cheplinem. I tak sobie go puszczam w głowie w tle czytania takich pierdół, oglądam i się śmieje. Tylko, że to taki śmiech przez łzy. Spoglądam na nasz kraj, na Europę i się śmieje i smucę, bo przez ludzi z takim podejściem jak Ty jest jak jest. No cóż.

Ale spoko wracam do meczu, rozwinę :

Mecz był przyzwoity wizualnie, mieliśmy ze dwie setki, ze 3x więcej strzałów od przeciwnika, który nie stworzył sobie praktycznie nic przez cały mecz. Byliśmy lepsi, graliśmy w piłkę, przeciwnik był dla nas tłem a i tak był w stanie nam władować bramkę z przysłowiowej dupy. Wrzutek po których śmierdziało bramką mieliśmy multum. Była ewidentna ręka w polu karnym po piłce oczekiwanej a arbiter miał to w nosie.

Oceniając grę na tle rywala, byliśmy w przekroju całego meczu stroną dominującą i ten mecz powinniśmy byli wygrać.

Ja już sam nie wiem na ile to wina Brzęczka czy piłkarzy czy jakichś wewnętrznych kwasów, frustracji czy nie dojeżdżania mentalnie na mecz. Najpewniej wszystkiego naraz, bo za często nam się takie mecze przytrafiają. Na sam pech nie zrzucam, podkreśliłem, że zastanawiam się jaki ma wpływ mental Brzęczka po takim trenerskim zjeździe na drużynę. Może jako trener po takich perypetiach nie potrafi stworzyć dobrej atmosfery w drużynie. No nic, czekam na ŁKS.

Tak abstrahując od naszej gry to mnie strasznie wkurzał sędzia, bo gwizdał tak jakby postawił u Buka na Chojnice, ale nie chciał się za bardzo z tym pucować. Wszystkie stykówki przeciwko nam, żółte kartki przy prawie każdym faulu (tylko część słuszna). Kwintesencją jego podejścia był zły wyrzut z autu Chojnic, a ten zamiast nam przyznać piłkę to... kazał powtórzyć. No pięknie. A strzelec bramki, gdy dostawał żółtą kartkę w drugiej połowie to powinien już mieć conajmniej jedną wcześniej... Burak jakich mało.
Faulu na karnego nie widziałem. Miękki czy ewident?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.09.2022 o godz. 23:59.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.09.2022, 23:33
Dobrze że to doprecyzowałeś,jak zwykle z resztą...
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 30.09.2022, 23:36
No sorry jak ktoś słowo przyzwoity wizualnie uznaje za słowo dobry to nie mam o czym z bałwanem dyskutować.

Jeżeli piszę o możliwym złym oddziaływaniu Brzęczka na drużynę i w następnym zdaniu pytam 'ile można mieć pecha?' jak można wnioskować, że piszę, że po prostu mieliśmy pecha? Litości.

Widocznie dla bałwanów muszę doprecyzować.
I tyle w temacie.

A co do mojej rozmowy z Malkiem to pij do niej dalej : pewnie i tak połowy nawet z niej nie zrozumiałeś, więc nie traktuję cię jako partnera do dyskusji.
Tym bardziej, że co coś napiszę to się do mnie przyklejasz jak kupsko do buta.
Przestań być moją kupą, dobrze?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.09.2022 o godz. 23:59.
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 30.09.2022, 23:39
1 po raz kolejny przegrywamy z drużyną która przez cały mecz oddaje dwa (?) celne strzały na bramkę w tym jeden z karnego. I to wystarczy.

2 Dyspozycja niektórych graczy jest przerażająca. Wachowiak jest słaby ale Niewiadomski jest poza skalą. Młyński fatalny ale Starzyński jeszcze gorszy. Niestety ale ten stary napadzior z Chojniczanki więcej zrobił dobrego niż Duda, Talar i Rodado razem wzięci. Fernandez też bardzo kiepsko.

3 Ile dano w tym sezonie już rzutów karnych przeciwko nam? Ile z nich było "miękkich"? Ile miękkich karnych nie przyznano nam? Dziś ta sama sytuacja.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
ReMix
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 30.09.2022, 23:50
Jesteśmy jak cyrk ,jeździmy po różnych miejscowościach i wszędzie dajemy lokalnej społeczności dużo radości .
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.10.2022, 04:36
Tej porażki się nie da w żaden sposób wytłumaczyć. Chojniczanka pierwszy celny strzał miała z karnego.
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 01.10.2022, 04:53
Od pierwszego meczu Brzeczka w Wiśle nie drgnęło ani ciutke.
Tak jak zdarzały się nam mecze niezłe wizualnie i porażki, tak jak się zdarzało zagrać źle i coś zapunktować, tak jak najczęściej graliśmy słabo i przegrać, tak jest cały czas. Absolutnie nie dostrzegam żadnej myśli przewodniej w naszej grze, chyba, że jest to zakaz gry z pierwszej piłki i przenoszenie ciężaru gry z jednej strony na drugą poprzez podanie do najbliższego partnera z boku zamiast przerzutu.

Jednym słowem dramat. I jak nie trawię Brzeczka i tego jego zadufania, tak uważam, że jest on tylko częścią większego problemu. Nie jestem w stanie uwierzyć, że zmiana trenera cokolwiek zmieni bo problem zaczyna się wg mnie na poziomie zarzadczym/właścicielskim. Chyba, że nowy trener byłby jakąś osobowością co wpłynęłaby na działanie całego klubu. Ale ja tak silnej osobowości nie dostrzegam na rynku, bo to chyba tylko Papszun i może Nawalka (gdyby niezwariowal).
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.10.2022, 05:18
Przegraliśmy kolejny mecz w którym mieliśmy kilka dobrych sytuacji (w tym dwusetkę Rodado) a przeciwnik nie oddał celnego strzału (!!) aż do karnego z niczego.

Niestety, na LO lej po bombie, bez względu na to który muppet gra: Niewiadomski czy Wachowiak. Genialna oszczędność na zastąpieniu Mehremicia klocem Moltenisem już się spłaca. Brak kasy na LO też: Wachowiak i Niewiadomski to nie jest poziom pierwszej ligi, kropka. Wbiega tam kto chce. Niestety do końca rundy musimy grać dwoma PO.

Frustrujący mecz.

Hugi nas nie zbawi (mnóstwo złych podań do nikogo i strat), ale i tak jest lepszy od tego co pokazuje aktualnie Młyński.
Nie wiem dlaczego gra Duda - w destrukcji taki se, w ataku nie istnieje, biega sobie taki pigmej, nabił już kilkaset minut i absolutnie nic nie pokazał. Na myśl o .......eniu o warunkach jakie stawia z agentem klubowi dostaję zajadów. Przecież ten leszcz nic nie gra. To już Momo z ławki zrobił więcej w ofensywie, coś na wygrał, wykreował...
Starzyński dramat.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.10.2022 o godz. 05:27.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.10.2022, 05:26
Pierwsze 3 minuty i 2 podania w aut Niewiadomskiego. Domyślam się jak musiało mu styrać psychę do końca meczu. Ten chłopiec po prostu nie nadaje się do I ligi i piszę to bez wkur..enia.

Za czterokrotny gwałt na Starzyńskim w ostatniej minucie powinniśmy zgłosić piłkarzy z Chojnic do Rzecznika Praw Dziecka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów