|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nadchodząca kolejka*
![]() Aktualna tabela* ![]() ![]() *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Bezpośrednio przed piątkowym meczem na paśmie polżyd sport jest towarzyski mecz w siatkę naszej reprezentacji kobiet... Proszę nie wyzywać i nie udawać zaskoczonych gdy w razie grania 5 setów transmisji meczu Wisły będzie dopiero od drugiej połowy XD
Wracając do meczu gramy z Puszczą takie oszukane derby Krakowa i jakby nie patrzeć ta Puszcza jest po 120 minutowej przeprawie w PP. Szansa na to, że zawodnicy będą lekko podmęczeni spotkaniem poza tym goście mają chyba problem z bramkarzami? Główny miał uraz głowy chyba poważny, a rezerwowi byli mocno średni? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Arek95 - Puszcza wystawiła głębsze rezerwy niż my. PP nie będzie miał wpływu na pierwszy skład.
Mam nadzieję że skończyliśmy już rozdawać prezenty i wygramy ten mecz. W jakim stylu mało mnie obchodzi, liczą się tylko trzy punkty. Z drugiej strony - Rodado pokazał że coś tam umie, nie ukrywam że przyjemnie się patrzy na kogoś kto ma technikę i przyjmuje piłkę tam gdzie chce. To jest dramat jak słabo wyszkoleni są Polscy piłkarze
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.09.2022 o godz. 11:19.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przyjeżdża kolejna upadła "legenda".
Niezłomny Rafał, zawsze wyklęty Boguski. To kawał historii. Niestety w zdecydowanej większości czasu smutnej, tragicznej z udziałem wielu przestępców. Układy zmieniały się, pojawiali się coraz to nowi figuranci, oszuści, złodzieje, fałszywi odnowiciele, a Messi z Łomży trwał w Wiśle jak Dziwisz przy Wojtyle. Jeszcze zahaczył na końcówkę Wielkiej Wisły i tam jeszcze wyglądał ciekawie, zdobywał tytuły MP, grał w reprezentacji. Potem kontuzje i w zasadzie od oszustwa holenderskiego był parodystą. Potem etap kolejnego nieudanego odnowienia pod panowaniem Dyzmy, który obiecywał, że będą inwestorzy z Niemiec. Finał pamiętamy - do czasów Brzęczka był najbardziej skompromitowanym "trenerem". Następnie etap przejmowania klubu przez zorganizowaną grupę przestępczą, który zakończył się sukcesem dla nich w 2016 r. i fałszywe odnowienie z przełomu 2018 i 2019 r., które skończyło się największą hańbą w historii klubu. Boguski brał jeszcze ważny udział w przeganianiu Hyballi, bo jak wiadomo Rafał unikał ciężkich treningów. Boguski przez lata był symbolem partactwa, bylejakości, amatorki i jednego wielkiego burdelu w klubie. Był takim boiskowym odpowiednikiem tych wszystkich szkodników, którzy z pełną świadomością doprowadzili Wisłę do spadku. Nie darzę Rafała Boguskiego nawet najmniejszym szacunkiem. Podobnie jak Dawida czy Jurka, ale rzecz jasna lista skompromitowanych z ostatnich lat jest obszerna, ale Rafał z pewnością zajmuje w niej wysokie miejsce. Pierwsze miejsce musi być zarezerwowane dla jego Ekscelencji Ojca Chrzestnego Ludwika, bo to od niego wszystko się zaczęło.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 01.09.2022 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Biegański - Jaroch, Łasicki, Colley, Wachowiak - Basha, Plewka, Duda - Młyński, Rodado, Żyro.
Tak to powinno wyglądać choć Wuja pewnie będzie chciał wstawić swojego żołnierza Baltę. Żarty się skończyły, potrzebne 3 punkty! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Balta jest niezbędny więc będzie pewnie grał. Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego, sprawdźcie przy najbliższej okazji kto zbiera górne piłki, odbiera piłkę i asekuruje obrońców. Brzmi to jak opis koszykarza ale nie moja wina że gramy w pierwszej lidze gdzie futbol idzie umierać. 90% drewna które tam gra budzi moje obrzydzenie, zwłaszcza takie Kwietnie i Tupaje, degeneraci którzy powinni być gnojeni kartkami aż żaden normalny trener nie myślałby o ich wystawianiu. Nie gramy w piłkę nożną, gramy w Fortunę Pierwszą Ligę. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no chyba że to już w wordzie przygotowane czekało ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Cytat:
Wyłapuje toto słowa kluczowe i wrzuca w jednym stylu kilka - kilkanaście zdań, niby na temat ... Nie podejmuje dyskusji bo zwyczajnie nie jest w stanie sensownie odpowiadać na zadane pytania. Czasem uda się nawet coś sensownego wrzucić (trafić), ale zazwyczaj jak jest to każdy widzi ... Może jakaś firma sobie szuka darmowych beta-testerów i szkoleniowców ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KOALIK to bot zaprogramowany przez Synerise
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mecz o 6 punktów, który wypadałoby wygrać. Fajnie byłoby go też skończyć w pełnym składzie
![]() 2-1 Rodado, Młyński ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeżeli nie będziecie mieć dostępu do telewizyjnego Polsatu, to możecie wykupić dostęp do wideo transmisji z meczu za jedyne 10 zł pod linkiem:
https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4508280 Jeżeli chodzi o TV, to mecz w Polsacie Sport. A wracając do meczu, nic odkrywczego nie dodam do tematu - takich pionków jak Puszcza trzeba ogrywać, tym bardziej grając u siebie. Byle nie zaliczyć tragicznych w skutkach wpadek jak samobój Zyry w Tychach i czerwień Fernandeza w Głogowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Wiedz że jest to strona KIBICÓW WISŁY KRAKÓW. Owszem, jest tu ogromne miłosierdzie dla piszących na tym forum parchatych smarków. Ale u mnie go nie ma i nie będzie. I wiedz że RAFAŁ BOGUSKI jest osobą zaliczaną do legend ! O takiej legendzie to se możesz w swojej corupcjovii tylko pomarzyć! ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gdzie te czasy, gdy z przyjemnością dawało się bana w kilka chwil po pojawieniu się na forum takich "mądrości"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/WojtowiczG/statu...31573590728704
Z Puszczą nie zagrają: oprócz tych co tradycyjnie - Pereira, Cisse i Fernandez Puszcza ostatnio albo 0:0 albo strzela z karnego (w Bielsku). Więc jeśli nasi nie będą dawać powodów do dyktowania karnych to powinniśmy sobie poradzić. W pucharze Puszcza też miała 0:0 i wygrała po dogrywce. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wideo konferencja Jerzego Brzęczka przed meczem Wisła vs Puszcza:
https://www.youtube.com/watch?v=DVVMchFw0DA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dziś się zamyka okno w Polsce, więc jeśli jest zdatny do gry to powinien wyjść. Żadnych benefitów z trzymania Żyda na trybunach nie będzie.
Patrząc na ostatnie wyniki Puszczy to zwłaszcza w tym meczu należy się spodziewać autobusu na swojej połowie. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przeczytałem z namysłem post Koalika zgodnie z zadaną pokutą.
Właśnie robię kupę. Różnicy pomiędzy tym, co pode mną i tym co miałem przed oczami nie uświadczyłem. PS. Obawiam się dnia konia Rafał Boguskiego. Wszyscy wiemy, że on je czasem miewa. Mam nadzieję, że nie podniesie się z ławki.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.09.2022 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wypadało by w końcu przestać sobie robić jaja z Hugiego (i Wisły) i wrzucić go do kadry. Nie ma Fernandeza, nie ma Cisse (nie, zeby ten cokolwiek prezentował), to jako zmiennik za Młyńskiego/Żyro będzie jak znalazł. No chyba że on przy wejściu na murawę dostaję pensję x2, to wtedy można się zastanawiać, czy warto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Teraz? Skoro będzie z nami. Może faktycznie warto go dać do kadry. Ale tak jak piszesz, jeśli ma spore wejściówki za grę to finansowo może się to wciąż nie opłacać. Bo jednak to nie jest poziom Fernandeza żeby było warto płacić mu ekstra. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Finansowo jak nie awansujemy to leżymy a nie sądzę żeby nas było stać na płacenie hugiemu za siedzenie na trybunach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Za wszystko odpowiada teraz Jurek. przynajmniej nie bedzie spychologii- tak w temacie Hugiego jak i awansu.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Może chodzi o kasę, a może o to, że Brzęczek uważa, że taki człapak z przodu, który nie presuje mu niepotrzebny. Może woli młodego, który będzie zasuwał niż kogoś kto by demoralizował innych swoim stojanowem. Może uważa, że jest za słaby. Może mu podpadł swoim zachowaniem. A może wszystko powyższe po trochu, Brzęczek na pewno jakieś powody ma. Niekoniecznie ma ochotę się nimi dzielić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fanklub Hugiego tradycyjnie rozpierdala. Gdyby ktoś z zewnątrz przeczytał te majaki to by pomyślał pewnie że Hugi to piłkarz za którym Fernandez może co najwyżej torbę nosić, nie człapak bez motywacji i w sumie - umiejętności.
Ja bym chciał żeby kiedyś jeszcze Hugi wszedł tylko po to by ten balon wreszcie pękł. Z Hugiem. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dawno remisu nie było
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a może jest niekulturalny i niemiły dla trenera , oraz kłoci sie z kolegami na boisku ?
różne sa powody odstawienia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
![]() ![]() ![]() Jednak ten piłkarz nawet w ekstraklasie prezentował się lepiej niż dzisiaj prezentują się Starzyński, Cisse, nawet Pereira (ten z powodu kontuzji), a i lepiej niż na dzisiaj prezentuje się nasz kolejny skrzydłowy czyli JB16. Tak, wiem przegiąłem. Ale po to, żeby wskazać, że lepszy zdrowy, coś tam potrafiący piłkarz niż kontuzjowana gwiazda. Nie mówiąc o pozostających bez formy Starzyńskiego, czy Cisse. No chyba że okazałoby się, że nawet JB16 nie mogący biegać z powodu kolana jest na dzisiaj w lepszej formie od Hugiego. ![]() Jednak podsumowując: na dziś nie wiemy dlaczego Brzęczek nie wstawia Hugiego do składu, a dywagacje biorą się stąd, że jego rywale na pozycji wypadają dzisiaj bardzo słabiutko. Arkadiusz napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002