|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dopiero zeszło że mnie po meczu i ma chłodno powiem że jakby ten mecz odbywał się 15 lat temu to byłbym przekonany że jest sprzedany przez sędziego.
Trochę tego wtedy oglądałem i po latach potwierdzenia znajdywały się w prokuraturze... Teraz mamy var, co nie zmienia faktu że jak ktoś sobie upier**** w głowie pewna koncepcje to jej nie zmieni. Szkoda nawet i 1 punktu. Morale nie byłyby tak nisko. Natomiast co do 2 połowy to kryminał Brzęczka, który jednocześnie pokazał jak słaba mamy ławkę rezerwowych. Rodado sam był zagubiony w ataku, w dodatku odcięło mu tlen. Tam powinien od 45 minuty wejść Basha, Żyro przesunac do środka, Jarocha zostawić samego z prawej strony. Z Lewej mieliśmy mimo dwóch gości prawdziwa autostradę. Mogę tylko mniemać że jeśli Basha nie zagrał ani minuty to był tylko straszakiem na ławce.. w takim więc razie po co w ogóle jechał do Głogowa? Uważam generalnie że po tym meczu na dyawniku powinien się znaleźć i Fernandez i Brzęczek. Nawet jeśli to nie w pełni jego wina go musi przedstawić czemu tak to wyglądało. Ile to zespołów grało w 10 na 11 i nie wyglądali jaka para-druzyna? |
|
|

|
||||||
|
|