The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2022, 11:14
Dopiero zeszło że mnie po meczu i ma chłodno powiem że jakby ten mecz odbywał się 15 lat temu to byłbym przekonany że jest sprzedany przez sędziego.

Trochę tego wtedy oglądałem i po latach potwierdzenia znajdywały się w prokuraturze...

Teraz mamy var, co nie zmienia faktu że jak ktoś sobie upier**** w głowie pewna koncepcje to jej nie zmieni.

Szkoda nawet i 1 punktu. Morale nie byłyby tak nisko.

Natomiast co do 2 połowy to kryminał Brzęczka, który jednocześnie pokazał jak słaba mamy ławkę rezerwowych.

Rodado sam był zagubiony w ataku, w dodatku odcięło mu tlen. Tam powinien od 45 minuty wejść Basha, Żyro przesunac do środka, Jarocha zostawić samego z prawej strony. Z Lewej mieliśmy mimo dwóch gości prawdziwa autostradę. Mogę tylko mniemać że jeśli Basha nie zagrał ani minuty to był tylko straszakiem na ławce.. w takim więc razie po co w ogóle jechał do Głogowa?

Uważam generalnie że po tym meczu na dyawniku powinien się znaleźć i Fernandez i Brzęczek.

Nawet jeśli to nie w pełni jego wina go musi przedstawić czemu tak to wyglądało. Ile to zespołów grało w 10 na 11 i nie wyglądali jaka para-druzyna?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów