|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
|
Puchatek na licencji Kazka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Jak dobrze, że jestem już stary i mam duży dystans do tego wszystkiego. A moja młodość i największe zaangażowanie przypadły na lata, kiedy wciągaliśmy tę ligę nosem. Teraz zamiast denerwować się tylko zastanawiam się czym mnie zaskoczą pracownicy mojego ukochanego Klubu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
i 10 Błaszczykowskich ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie ma się do czego po meczu prz****** więc minimum do środy spokój w temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Eeeee, przesadzasz z optymizmem. "To tylko Resovia", "Arka nas wyjaśni", "Biegański ratował nam dupę" (jedna świetna interwencja z dobitką, reszta to coś co musi obronić). Nie odbieraj ludziom jedynej radości jakiej mają - plucia na klub, właścicieli, trenera i piłkarzy.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Może ten, który ma w stopce: Już za cztery lata, Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A może pluciem na klub jest udawanie, że jest zajebiście? Na pewno progres robi się wtedy gdy się wmawia sobie nieprawdę, wtedy wiadomo nad czym pracować i co zmieniać.
Wczoraj graliśmy aż z Resovią, Arka jest cienka i nas nie wyjaśni, a Biegański nie ratuje nam dupy. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mimo wszystko uważam że podpis jest adekwatny skoro po jednym remisie u siebie są odklejeńcy wróżący nam spadek do drugiej ligi, a po 4 punktach w dwóch meczach - max środek tabeli A jeśli ktoś po samym podpisie uzna że mam podobnie - cóż, FraMat, trzeba było też przeczytać post powyżej ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki jest właśnie problem.
Sądzisz, że jesteś najinteligentniejszy i zawsze wybronisz się stwierdzeniem: "No to przecież był sarkazm, nie moja wina, że głupki nie rozumieją". To może nie dawaj tym głupkom pretekstu? A poza tym: na jedyną sfrustrowaną starą mendę wyglądasz na razie Ty. Nie ma dnia, żebyś nie do.......ił się do kogoś, kto myśli inaczej niż Ty. Bo rozumiem, że można rozmawiać, dyskutować czy się spierać - spora część osób na tym forum to robi. Ty jedynie bawisz się w obrażanie innych, ale zawsze masz wymówkę: "To był sarkazm". Po namyśle - dobrze chociaż, że tym razem próbowałeś się usprawiedliwić zamiast zmieszać z błotem. Czyżbyś się starzał? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
OK. I przyznam że frustruje mnie postawa najbardziej aktywnych tutaj, ale nie oczekuj dyskusji z histerykami. Żeby dyskutować trzeba mieć wspólny kontekst, a tutaj większość nie ma kontaktu z rzeczywistością przez co zwrócenie uwagi że dwa mecze to za mała próba, nie można skreślać piłkarzy orzed pierwszym meczem (!!) albo napisanie o pozytywach automatycznie czyni z człowieka hiper optymistę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.07.2022 o godz. 11:17.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Próbujesz odbiec od tematu.
Skoro masz podpis skrajnie defetystyczny nie rób chlewa pisząc, że osoby krytykujące działania klubu "plują na klub, właścicieli, trenera i piłkarzy". Najczęściej jest to tylko uzasadniona krytyka, a nie żadne "plucie" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak to nie ma, kilka razy mieliśmy 3 na 2 i nawet nie oddaliśmy strzału. Jedyne co cieszy to wynik, jeżeli chodzi o rękę trenera, jakiś pomysł to dalej jesteśmy w czarnej dupie...
Mamy kilku młodych z potencjałem i jest to dla nich ostatni moment żeby pojąć o co w piłce chodzi. Brzęczek im to wyłoży? Wolne żarty... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wuja wygra następny mecz za 14 kolejek
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przydupasy zarządu znowu chcą pouczać.
Jaka jest sytuacja Wisły? W rundzie wiosennej nastąpiła największa kompromitacja w historii klubu i to był efekt zmiany trenera na wujka Jurka, który jest najbardziej negatywna osobą w polskiej piłce nożnej. Do dnia dzisiejszego nikt nie został rozliczony, a w konsekwencji nikt nie został ukarany. Narażono po raz kolejny Wisłę na wielomilionowe straty związane z brakiem gry w powiększonej Ekstraklasie. Wisła w pierwszej lidze to kompletny absurd. Zamiast obiecanych przez Dawidka europejskich pucharów na słynnej konferencji z Danielem nastąpił spadek. Czy wyobrażacie sobie spadek sportowy Barcelony, Realu, Bayernu, Liverpoolu? No nie. Oczywiście zachowując odpowiednie proporcje, ale w naszym kraju Wisła to obok Legii największy klub. Taki klub nie może spaść. Wujek Jurek jest krótko, ale już się zapisał negatywnie i można uznać, że jest takim samym szkodnikiem wraz z Jakubem i Dawidem jak ekipa Sarapaty. Dla mnie rządy przestępców w latach 16-18 są tak samo złe jak rządy amatorów i nieudaczników od wiosny 19. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Brzęczek potwierdził dziś ,że masz coś ewidentnie z głową , Arka gra w 9ciu zawodników ,a on wpuszcza na skrzydło obrońcę Gruszkowskiego...
Trzymanie tego dyletanta to strata czasu , pieniędzy i proszenie się o katastrofę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno przynajmniej do końca rundy to będzie, więc trzeba to w końcu zaakceptować i liczyć, że jednak będą jeszcze ofensywne wzmocnienia i gra będzie w końcu w miarę sensownie wyglądać.
W sumie to trochę dziwne, bo w rundzie wiosennej gra za Brzęczka wyglądała lepiej niż za Guli, ale nie potrafili punktować. Teraz gra to masakra, ale jakoś wygrywają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No strzał życia po rykoszecie i karny dały nam 6 punktów. Widać rękę trenera...
![]() Poziom przeciwników też potwierdza fachowe słowa Brzęczka że to mocna liga ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie bronie przecież Brzęczka, tylko mówię, że nie ma żadnych szans, żeby ktoś go w tej rundzie zmienił. Być może, jak będziemy gdzieś poniżej 7-8 miejsca, to zostanie zmieniony w przerwie zimowej, ale jak będzie tak na 5 i wyżej to na 99% zostanie do końca sezonu. Mówię jak jest, a nie, że mi się to podoba, bo chyba nie było takiej drużyny, którą prowadził Brzęczek, której gra mogłaby się podobać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
"Bardzo dobrze w to spotkanie weszliśmy i to jest dziwna sytuacja, ale wszystko zmieniła czerwona kartka, 11 na 11 to zdecydowanie lepiej wyglądało"
Jeśli Odra Opole wejdzie dobrze w mecz to należy się zastanowić, czy Brzęczek rozważa wariant w którym to dwóch zawodników Wisły wyleci z boiska, aby rywowali grało się trudniej?
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 30.07.2022 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
https://www.polsatsport.pl/wiadomosc...erzy-brzeczek/ |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trudno się dziwić, że szkodnik i błazen trenerski z taką mentalnością zawalił rundę wiosenną, a teraz po największej kompromitacji cały czas się asekuruje.
#BrzęczekOUT Zresztą tu byłoby pole dla Szymona - dlaczego wujek Jurek ma wszelkie przyzwolenie na niszczenie Wisły.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 05.08.2022 o godz. 15:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wywiad Marcina Rszki z trenerem https://www.radiokrakow.pl/aktualnos...endzie-rozmowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jutro (środa) od godz. 17:00 w sklepie klubowym Wisły spotkanie z Jerzym Brzęczkiem (pojawią się również Radosław Sobolewski i Kazimierz Kmiecik).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jerzy Brzęczek trenerem Wisły Kraków.
Niestety. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jednym z wielu problemów jest regres naszych piłkarzyków...
Młyński Starzyński Plewka słabizna Gruszkowski niczego nie poprawił Cisse jak przyszedł to się wydawało że będą z niego ludzie a teraz to poziom orlika, Łasicki coraz częściej popełnia błędy w ustawieniu, Szot i Niewiadomski dramat, Żyro zamiast coraz lepiej to coraz gorzej... "Sztab trenerski" to wgl u nas istnieje? Taktyka taktyką, ale serio nie widać progresu u żadnego grajka, a to 1 liga jest...gdzie jak nie tu? ![]() :
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To znaczy zmusił Fernandeza do kopnięcia rywala bez piłki a potem to zagrania ręką przez Baltę?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To znaczy, że chuja graliśmy, chuja gramy i chuja grać będziemy.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
O to mniej wiecej mi chodzilo
![]()
|
|