The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2022, 12:20
Drozd jak zwykle przydroździł

Chłopie, my nie mamy o czym rozmawiać, jak próbujesz podważać oczywistość, że młodzi piłkarze mają tendencje do wahań formy, głowa nie dojeżdża, mają problem z braniem odpowiedzialności za wynik na swoje barki, czy fakt, że bardziej przeżywają mecze i całą tą otoczkę meczową niż starsi piłkarze. Oni często za bardzo chcą i wtedy nie wychodzi.

Dlatego w większości drużyn na świecie jest paru młodych w drużynie, ale ich się wprowadza do zespołu jako uzupełnienie, a trzon i serce drużyny stanowią piłkarze doświadczeni.

Jeśli nie widzisz, że u nas te proporcje są odwrócone to jesteś dzban. Produkować mi się więcej nie chce, bo wcześniej prowadziłeś jakieś śmieszne słowotwórskie teorie o zapieprzaniu jako jedynym czynniku zwycięstw, teraz gdy młode chłopaki zapieprzają podważasz, że są młodzi i nieograni.

Ja do piłki preferowanej przez Brzęczka mam swoje obiekcje, wolałbym takiego Stolarczyka 10x bardziej, ale cóż mogę zrobić? Jak się nie ma co się lubi to się lubi, co się ma. A ja lubię 7 punktów w 3 meczach z tymi młokosami na murawie.

Dla nas prawdziwym testem będzie to jak zareaguje ta drużyna, gdy pierwsi stracimy gola.
Myślę, że może być wtedy nam bardzo ciężko odwrócić wynik.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 31.07.2022 o godz. 12:23.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów