|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Ktoś wie co się teraz dzieje z Andrzejem Iwanem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja rozumiem, ze WIELE mozna zarzucic Brzeczkowi, Guli, Skowronkowi... ale ze na tym forum dalej istnieje fan club tego wariata, to juz przesada
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Żenujące to jest pogardliwe pisanie o Błaszczykowskim, szczególnie gdy wiesz o przyczynach pożegnania tego niemieckiego pajaca całe nic. Myślałem, że kolejne zwolnienia dadzą niektórym do myślenia, ale jak widać nadal zero refleksji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
pomyliles z Drozdem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hybala bronił się sportowo, okazało się że jest wariatem, teatrzyk Błaszczykowskiego był żenujący i szkodliwy, Błaszczykowskiemu i trio należy się o wiele większy szacunek niż wielu pajaców tutaj im daje - tak to widzę.
Nie zdziwiłbym się gdyby to u nas Niemiec ostatecznie oszalał ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ogromna szybkość i podmuch wiatru na palcach spowodował, że czarny już nie wiedział co jest co, więc przeprosił, proste.... Dla mnie sprawa jest banalnie prosta: na tych powtórkach nie ma żadnej pewności, że kontakt z piłką był... Upośledzeni umysłowo i wzrokowo po prostu zaakceptowali ten fakt żygając na Wujka bo tak było prościej i wygodniej.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 29.07.2022 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Generalnie w kodeksie karnym (wiem wiem, tu obowiązują przepisy pzpn
) obowiązuje zasada domniemania niewinności, więc jeśli nie ma dowodu winy (war absolutnie tego nie potwierdził), to nie powinno być kary, tym bardziej, że ew. ręka absolutnie nie zmienia toru lotu piłki Dodatkowo zawodnik był odwrócony do niej plecami, więc jej nie widział, jeśli natomiast chodzi o ew. nienaturalne ułożenie ciała zawodnika i wystającą rękę, to tylko totalna miernota z 2 z wf-u może coś takiego stwierdzić.Niestety, wygląda na to, ta ....a z gwizdkiem zdała się na swoją kobiecą intuicję i co mu zrobimy...?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
jak myślicie, kto był prowoderem buntu przeciwko ekipie czechosłowackiej (dzisiejsze informacje janexsa) ? podobno to był główny powód spadku.. nie trudno się domyślić, że chodzi o Sadloka, którego Gula chciał mimo wszystko zostawić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dawajcie screena , lu chociaz linka , nie kazdy korzysta z TT
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Też myślę, że był to Sadlok, sfrustrowany przesiadywaniem na ławce. Jego odejście w letnim okienku to jedno z największych wzmocnień, na jakie nas było stać
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
https://www.goal.pl/transfery/janekx...ejskiej-pilki/
W czasie sobotniego meczu po drugiej stronie Błoń najbardziej ciekawiło mnie, czy przy Reymonta wyciągnięte zostały wnioski i rozpoznane zostały przyczyny spadku z Ekstraklasy. Od osoby będącej bardzo blisko klubu i szatni usłyszałem, że zadecydowała głównie podzielona szatnia. Wręcz komitywa w postaci grupy âantyczechosłowackiejâ nakręcana od początku sezonu przez doświadczonego Polaka, którego nie ma już w klubie. Część osób nalegała żeby odszedł z klubu jeszcze przed sezonem, ale co ciekawe jego pozostania chciał trener Adrian Gula. Luis Fernandez zmaga się z problemem w stawie kolanowym, a uraz ten blokuje ewentualny transfer do klubu nowego napastnika o którym marzy trener Brzęczek. W szatni poszła w kierunku Hiszpana szyderka ze zbierania się Voj-vodiny w kolanie. Tajemniczy Hiszpan wspominany we wcześniejszym tekście wydaje się poza zasięgiem klubu, skoro na stole ma oferty z pięciu zespołów La Liga2. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy to prawda czy nie, od jakiś 4 lata mówiłem, żeby się pozbyć Sadloka, bo gość jest toksyczny i ma po prostu zły wpływ na drużynę... nie wspominając, że sporotowo tez nie był jakąś wartością dodaną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
no i te słynne jego wrzucanie na minę Frydrycha.
Nie wierzę, że to były przypadki |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przecież ta sprawa była przedstawiana na mojej liście szesnastu pytań do Jakuba.
Jaki był sens zatrudniania duetu Pasieczny&Gula, skoro od początku było wiadomo, że docelowym trenerem na stałe ma być wujek Jurek. A tak zmarnowano pieniądze na liczny zaciąg, na trenera i na dyrektora. Finalnie, zamiast walki o puchary była walka o utrzymanie. Choć Adrian zachował Wisłę w strefie bezpiecznej, bo wiadomo kto doprowadził do spadku. To jedna z tych spraw, które są nierozwiązane i nie ma chęci, aby je wyjaśnić. Ta słynna konferencja miała ku temu służyć, ale nic konkretnego nie dowiedzieliśmy się oprócz tego, że Tomek był urażony na uzasadnioną krytykę. Tak to wygląda jakby Jakub szukał ostatecznego pretekstu do zatrudnienia wujka i nieudolność duetu Pasieczny&Gula oraz ich zaciągu przysłużyła się do jedynej słusznej decyzji i nominacji wujka. Wisła miała bardzo łatwe dwa pierwsze mecze u siebie na wiosnę: Stal i Łęczną. Zamiast oczywistych sześciu punktów tylko jeden i bez bramki strzelonej oraz zawalona łatwa końcówka sezonu bez zwycięstwa. Wstyd. Choć na tym forum cały czas panuje akceptacja spadkowa, a tu po spadku powinno być jedno wielkie rozliczenie. Trójcy, wujka, brata, sociosów i na samym końcu skórokopaczy.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 03.08.2022 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pytania "Wisła Socios" do Rafała Wisłockiego:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na ławce Opolan Piotr Żemło co mi przypomniało o tej ciekawostce
https://weszlo.com/2014/10/08/zemlo-...la-niego-rade/ ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czy jest ktoś w stanie to wyjasnić?
https://twitter.com/fotbalovyraj/sta...36323940278273 Tylko nie piszcie, że poszedł do lepszej drużyny, gdzie ma mu kto zagrać, bo u nas piłka od goleni odbijała się. Z drugiej strony Kliment nie sprawdzał się w taktyce na Forbesa... Tam zupełnie inaczej grają, u nas Kliment miał wlaczyć, odzyskiwać , przytrzymać, oddawać do pomocy, wystawić się i strzelić, a tam chyba ma tylko strzelać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tymze to juz reguła
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są zawodnicy, którzy dobrze czują się tylko w pewnej lidze, patrz choćby Paweł Brożek. W przykładzie powyżej Kliment dostawił głowę, nie kiwał, nie huknął z dystansu, nie strzelił z przewrotki, więc nie róbcie już afery. Jakby w Wiśle też mu ktoś posłał taką piłkę, to by trafił (no chyba, że bramkarz zachowałby się lepiej)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Michał Frydrych ma już na koncie 6 bramek w plecy dla Banika, zdecydowana większość podobna do tych, które traciliśmy w poprzednim sezonie, ten gość jest strasznie miękki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzisz, taki intelekt, a nie załapałeś, po prostu to taka sama miękka ....a, jak Ty...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|