The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2022, 18:51
Brzęczek od 16 meczy ściąga presję z piłkarzy, sam przy tym trzęsąc sie i pocąc przed mikrofonem. Może niech w końcu ktoś z niego tę presję zdejmie?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.07.2022, 19:03
Akurat nie w wypowiedziach trenera należy szukać jego słabych stron. On raczej wypowiada się spójnie i z sensem. Nie tu leży pies pogrzebany i takie doszukiwanie się dziury w całym jest śmieszne.

Ja uważam, że Brzęczek jest słabym motywatorem, z niskim poziomem charyzmy i okazuje się, że nie nadawał się na strażaka. Czyli krótkoterminowo jego zatrudnienie było złą decyzją.

Danie mu szansy na zbudowanie drużyny w 1 lidze było decyzją kuriozalną. Uważam, że na to nie zasłużył - ewidentnie został ze względu na koneksje rodzinne.

Nie jest pewne, że on tego nie poukłada. Ja w niego za bardzo nie wierzę, ale jestem na tym etapie życia, że niewiele rzeczy jest mnie w stanie zaskoczyć.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.07.2022, 19:22
Nie potrafił zmotywować drużyny "tamtej" bo już mamy praktycznie nową kadrę, nie potrafił też trenersko nic zaoferować. Mecz z Sandecją to powtórka z rozrywki. Motywacji brak, walki brak, zgrania brak. Póki co można się jeszcze pooszukiwać, ze ta ekipa musi dojrzeć do gry razem. Ale bardziej pewne jest to, że np za 5 czy 15 kolejek nic się nie zmieni.
Problem w tym, że zapewne ewentualne zwolnienie Brzęczka będzie się przeciągało = on i tak musi wyleciec, a my zostaniemy w dupie do końca sezonu a może i na kolejne lata.

Po tym co widziałem w tamtym sezonie, na konferencjach po sezonie i teraz w tym meczu i okienku transferowym to na 99% mam pewnosć, ze Brzęczek w Wiśle to droga na dno. I za 10-15 kolejek wszystko już się okaże.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.07.2022, 20:14
Walki brak? Przecież ten mecz to była jedna wielka naparzanka i z piłką nożną miał niewiele wspólnego. W życiu bym naszym piłkarzom nie odmówił w nim serca do gry i walki.
Tu się nie zgodzę. Dodam też, że mając na myśli umiejętność motywacji to jest wyczucie kogo trzeba motywować, kogo wyciszać, w którym momencie drużyna potrzebuje zachęty a kiedy zjeby. To są miękkie umiejętności, które ciężko ocenić jednoznacznie z zewnątrz.

Jeden sprawi, że taki przykładowy Manu zamiast walić po słupkach skończy z hat-trickiem, a drugi powie coś takiego, że Manu będzie seryjnie obijał aluminium (pozdro Jurek!). Jest w tym również oczywisty aspekt losowy, ale szczęście to jest bardzo ważny element trenerskiego rzemiosła. Jeden nazwie to szczęściem, drugi intuicją, Franz nosem. Można rozpisywać najlepsze treningi jak Guardiola, a być trenerską miernotą. Taka prawda.

Taki to sport ta piłka.

Coś innego mi się rzuciło w oczy w tym meczu - nogi piłkarzy wyglądały na ciężkie po okresie przygotowawczym - ewidentnie naszym brakowało dynamiki. Było dużo biegania w jednym tempie. Mam nadzieję, że następny mecz będzie lepszy i tyle.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 19.07.2022 o godz. 20:17.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.07.2022, 20:18
Za Brzęczka najlepiej wypadli ci, którzy zostali do klubu sprowadzeni na ostatnią chwilę. Tak jak w tamtym sezonie. I teraz też najlepiej się pokazali ci, którzy w formie być nie powinni/nie mieli jej mieć jak Basha czy Pareria, zaczęli oczywiście na ławce - jasne, że to z powodu braków kondycyjnych, jednak jest to znowu taki paradoks, że ci co maja na dany moment tylko uzupełniać braki, nie wpisują się w tą pierwszą jedenastkę to najwięcej dają.

PS Dla mnie walka gdzie nie ma jednego celnego strzału przez całą połowę, na swoim stadionie, ze średniakiem I ligi to trochę taka chujowa walka.
drozd:
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.07.2022, 20:21
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Walki brak? Przecież ten mecz to była jedna wielka naparzanka i z piłką nożną miał niewiele wspólnego. W życiu bym naszym piłkarzom nie odmówił w nim serca do gry i walki.
Tu się nie zgodzę. Dodam też, że mając na myśli umiejętność motywacji to jest wyczucie kogo trzeba motywować, kogo wyciszać, w którym momencie drużyna potrzebuje zachęty a kiedy zjeby. To są miękkie umiejętności, które ciężko ocenić jednoznacznie z zewnątrz.

Jeden sprawi, że taki przykładowy Manu zamiast walić po słupkach skończy z hat-trickiem, a drugi powie coś takiego, że Manu będzie seryjnie obijał aluminium (pozdro Jurek!). Jest w tym również oczywisty aspekt losowy, ale szczęście to jest bardzo ważny element trenerskiego rzemiosła. Jeden nazwie to szczęściem, drugi intuicją, Franz nosem. Można rozpisywać najlepsze treningi jak Guardiola, a być trenerską miernotą. Taka prawda.

Taki to sport ta piłka.

Coś innego mi się rzuciło w oczy w tym meczu - nogi piłkarzy wyglądały na ciężkie po okresie przygotowawczym - ewidentnie naszym brakowało dynamiki. Było dużo biegania w jednym tempie. Mam nadzieję, że następny mecz będzie lepszy i tyle.
I chyba z tym należy się zgodzić.
Też pisałem, że na boisku był chaos i było jakieś tam "przysłowiowe zapieprzanie" ale zwróciłem uwagę na to, że nikt na forum przy atakowaniu (słusznie) Brzęczka nie sugerował "ciężkich nóg" po treningach.

Modlę się żeby to byłą tylko kwestia przeciążenia i braku świeżości.
Wtedy może to się zakończyć pozitiwnie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 19.07.2022, 20:45
Oby tak było już za chwile będzie kolejna weryfikacja bo jak teraz nie odpalimy w najbliższym czasie no i z tym trenerem to nie wiem jaka i z kim czeka nas następna rewolucja i za co.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.07.2022, 21:04
ale macie wszyscy świadomość, że Wuja nie poleci do końca sezonu?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.07.2022, 21:18
Mogę się założyć o przekonanie, ze poleci przed końcem sezonu. Nie chyba, że już przez ostatnie kolejki go na siłę zostawią żeby dociągną do końca i dopiero odszedł. Ale obstawiam, ze odejdzie szybciej. A najpewniej to sam pęknie bo już raz chcial spieprzyc, a jak teraz będzie srodek tabeli bez szans o walke o awans to jeszcze sam pojdzie w pissss.u
drozd:
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.07.2022, 22:27
Zakład stoi wuja do końca sezonu, każda inne rozwiązanie - Twoja wygrana
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 19.07.2022, 22:44
Dla Jurka pewnie najważniejsza jest poprawa cateringu, bo wyniki sportowe już mało kogo interesują. Praktycznie nikogo.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.07.2022, 23:27
No to zakład stoi niczym ilość wygranych Wuja w Wiśle!
drozd:
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.07.2022, 02:34
Jeśli mistrzowie zarządzania nie ściągną napastnika który coś strzela Wuja poleci w przerwie zimowej a my będziemy w połowie stawki. Taka moa prognoza
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 20.07.2022, 07:03
Nie, trener Brzęczek nie powinien być absolutnie zwolniony. Powinien wypić piwo które nawarzył, do ostatniej kropelki. Kawa na ławę, albo pokaże że coś jednak potrafi albo niech się skompromituje doszczętnie jako trener
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.07.2022, 08:06
Myślałem, że już się skompromitował, co prawda ładując się sam w maliny objęciem pracy w Wiśle ale przyszedł ratować, a doprowadzić od całkowitego ośmieszenia Wisły i siebie, odpadnięciem z PP z IV ligowcem oraz blamażem 1/14.

Tylko dlatego, że byliśmy po Guli, jesteśmy biedni i wmówiliśmy sobie już później, ze spadek nie taki zły ten bilans 1/14 nie był gwoździem do trumny Jurka jako trenera Wisły.
A dostał Brzęczek kilka fajnych transferów żeby uratować klub. Przecież te słabsze kluby pokroju Łęcznej, Termalici czy Stali to mogły i mogą pomarzyć o takim Gio czy Fernandezie.
drozd:
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 20.07.2022, 08:42
warto cały czas przypominać , że na tej żenujacej czerwcowej konferencji , zostało dobitnie powiedziane że Jerzy , bedzie mial decydujacy glos w temacie transferów , budowania kadry etc , taki trener-dyrektor sportowy w jednym

nie ma więc już wymówek że wszystko fajnie tylko pilkarze zli bo mu pasieczny szrot sciagnał , pamietajmy o tym

oczywiscie jak slusznie podkresla wolfy , dzialamy w okreslonych realiach finansowych , ale (co widac po przykladach innych druzyn) i wsrod tanich zawodnikow, innym klubom jakos sie lepiej przypadkiem udaje trafiac
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 20.07.2022, 08:52
Ubiegły sezon brutalnie Brzęczka zweryfikował. Pomimo że ludzie dawali mu kredyt zaufania, nawet uwzględniając oczywiste niezadowolenie ze względu na koneksje rodzinne. Ba, sam naiwnie wierzyłem, że co jak co, ale akurat utrzymanie z nim na ławce nie będzie stanowiło większego wyzwania. Cóż...

Po tym co zobaczyłem w meczu z Sandecją - czyli już po przepracowaniu okresu przygotowawczego - uważam, że Brzęczek nie ma warsztatu, a przede wszystkim: nie jest żadnym przywódcą w szatni. Tymczasem Wisła, aby się zbudować na nowo potrzebuje kogoś, komu piłkarze ufają, wierząc że nakreślona taktyka i zadania, które są im indywidualnie ordynowane sprawią, że staną się niedługo lepszymi zawodnikami. My na boisku pokazaliśmy w rzeczywistości taką samą bezjajeczną padlinę, jak w ubiegłej rundzie. Co jest nie lada sztuką, skoro gramy już poziom ligowy niżej.

Na pomeczowych konferencjach Brzęczek próbuje regularnie ściągać presję z zawodników, ale to nie przynosi żadnych korzyści. Sposób w jaki to robi, zdaje się wpływać na ducha drużyny odwrotnie - rozmywa odpowiedzialność i podkreśla akceptację dla bylejakości, czy wręcz wszędobylskiego marazmu. Znamienne jest to, że nie da się wskazać piłkarzy, którzy zrobiliby u nas wyraźny postęp odkąd Wuja zasiadł na ławce trenerskiej. A w drugą stronę? No właśnie.

Niby gramy piłką, ale nic z tego nie wynika, bo kompletnie nie potrafimy tego robić na połowie przeciwnika. Czyli tempo treningowego pykania między sobą jest okej, ale już przy meczowym pressingu zaczynają szybko piętrzyć się schody. Nawet nasze wyjątkowo okazjonalne kontrataki to typowa podwórkowa gra na hura, gdzie jeden gość z piłką przy nodze biegnie w stronę bramki przeciwnika, a reszta zastanawia się, czy w ogóle ruszać za akcją, czy lepiej nie - bo zaraz trzeba będzie się wracać.

Więc jeśli ktoś po tym około półrocznym podziwianiu wyczynów Wisły Brzęczka zapytałby mnie dzisiaj, jaki jest - chociażby czysto teoretycznie - nasz aktualny styl gry, to... kur... nie wiem. Specyficzny.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 20.07.2022, 08:54
hm , Basha jakiś kurs kończy, moze to jest tajemnica takiego małoracjonalnego transferu ?

legendy szanuje...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.07.2022, 09:00
A może Brzęczkowi zabiera 10 pkt od umiejętności trenerskich ten układ klubowy? Wiadomo, że trener czy kierownik to taka niewdzęczna posada, troche taki kolega piłkarzy, a troche kolega lub wafel zarządu. Troche trzeba uwazac co sie mowi i robi przy trenerze ale tez mozna sie oszukiwac, ze trener polubi bardziej mnie niz zarzad, bo sam ma wyjebane na tych rządzicieli.
A jak jest u nas? Skoro wuja to wiadomo, ze 100% poparcia dla Kuby i zarządu. Dlatego jak maja pilkarze sie przed nim otworzyc, pogadac, wyzalic, w....ic itp jak na 99% zaraz beda podjebani do Kuby. Ba nie muszą być podjebani bo sam Kuba siedzi obok i slucha.

Słaby układ i tyle. Tutaj są zachwiane pewne niepisane standardy funkcjonowania takiej grupy/firmy.
Zawsze jak jest w firmie rodzina na roznych stanowiskach to jest nepotyzm, kolesiostwo i ogólnie jest krzywo. Po prostu, abstrahując od wszystkie, u nas nie jest normalnie i na pewno ma to spory wpływ na wyniki.
drozd:
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.07.2022, 09:16
Uważam, że mecz z Sandecją pokazał chaos organizacyjny, w szczególności kuriozalną grę w obronie. Do skrótu meczu z Sandecją powinno dodać się podkład muzyczny z Benny Hilla. W obronie gramy parodię i to chyba wiekszą niż w eklapie... Rozumiem, że mamy gorszych zawodników niż poprzednio ale też gramy w I lidze, a nie eklapie.
Eklapa choć jest jedną z najgorszych lig w Europie potrafi wykorzystywać taki chaos w obronie przeciwnika, czego nie potrafiła zrobić drużyna z I ligi.

Generalnie nie rozumiem tego fenomenu... bo co jak co drużyna narodowa za kadencji Brzęczka znana była z dobrej gry obronnej... a tu mamy straszny bajzel...

Statystyka 1 zwycięstwo na 16 meczy to kompromitacja...

Oczywiście kibicuje Wiśle Kraków, a tym samy Brzęczkowi... Niemniej jednak ile można czekać na efekty jego pracy... Jak na mój gust to chyba jedyny trener za rządów Trio...który niczego nie wniósł do drużyny, żadnego pozytywnego impulsu... Każdy poprzedni trener wnosił czasowy powiew entuzjazmu, lepszych wyników, a nawet dobrej gry...

Nie ogarniam tego, przecież trener Brzęczek nie jest, aż tak słabym trenerem jak pokazują to jego wyniki w naszym umęczonym klubie...
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.07.2022, 10:40
A może jednak jest tak słabym trenerem?

Osiągnięcia - za wikipedią:

Delikatnie mówiąc - szału nie ma.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 20.07.2022, 10:42
Wolałem żyć w nieświadomości tego co ta tabelka mi uświadomiła i trwać w nadziei.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 20.07.2022, 10:45
kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Uważam, że mecz z Sandecją pokazał chaos organizacyjny, w szczególności kuriozalną grę w obronie. Do skrótu meczu z Sandecją powinno dodać się podkład muzyczny z Benny Hilla. W obronie gramy parodię i to chyba wiekszą niż w eklapie... Rozumiem, że mamy gorszych zawodników niż poprzednio ale też gramy w I lidze, a nie eklapie.
Eklapa choć jest jedną z najgorszych lig w Europie potrafi wykorzystywać taki chaos w obronie przeciwnika, czego nie potrafiła zrobić drużyna z I ligi.

Generalnie nie rozumiem tego fenomenu... bo co jak co drużyna narodowa za kadencji Brzęczka znana była z dobrej gry obronnej... a tu mamy straszny bajzel...

Statystyka 1 zwycięstwo na 16 meczy to kompromitacja...

Oczywiście kibicuje Wiśle Kraków, a tym samy Brzęczkowi... Niemniej jednak ile można czekać na efekty jego pracy... Jak na mój gust to chyba jedyny trener za rządów Trio...który niczego nie wniósł do drużyny, żadnego pozytywnego impulsu... Każdy poprzedni trener wnosił czasowy powiew entuzjazmu, lepszych wyników, a nawet dobrej gry...

Nie ogarniam tego, przecież trener Brzęczek nie jest, aż tak słabym trenerem jak pokazują to jego wyniki w naszym umęczonym klubie...
Trener Brzęczek nie jest AŻ tak słabym trenerem co pokazywał w innych klubach, piłkarze nie są AŻ tak słabi co często gęsto pokazują dopiero po transferze z Wisły. Dziwnym trafem w momencie w którym zakładają trykot z białą gwiazdą na piersi to plącze im nogi, a trener przestaje ogarniać w trenowanie. Może to jakaś klątwa? Stadion na indiańskim cmentarzu? Może sfrustrowani kibice Cracovii ogarnęli jakąś sowitą zrzutę na cygankę rzucającą uroki?

A MOŻE, ale tylko MOŻE skoro wymiana piłkarzy, trenerów, sztabu etc. od 3 lat nie pomaga, to pomogłaby wymiana władzy? Prosta dedukcja, wiemy, że jakiś kluczowy element nie działa skoro się zesrywa, i teraz tak:

1. Wymiana trenerów - próbowane - nie pomaga
2. Wymiana piłkarzy - próbowane - nie pomaga
3. Wymiana zarządu - niepróbowane - ?

No ale przecież, Kuba z Dawidem chcą jak najlepiej, atmosfera w klubie na pewno jest świetna, polityką sportową zajmują się profesjonaliści, więc to tylko mój sfrustrowany krytykancki głos randoma z internetu a nie żadna sensowna opinia. Wymieńmy więc jeszcze kilku trenerów, dorzućmy kilku nowych piłkarzy! Na luzie, spokojnie. Do 4 ligi jestesmy już kroczek bliżej, jeszcze tylko 3 spadki, Kubie na pewno nie zabraknie w słowniku OSTRYCH SŁÓW których będzie mógł użyć na stadionie w trakcie publicznego posypywania głowy popiołem. Z repertuaru wykorzystane zostało już "ZAJE*AĆ", ale zostaje jeszcze "SPIER*OLIĆ", "SKUR*IĆ", "ODJE*AĆ", "ZAPIER*OLIĆ" i pewnie jeszcze kilka innych. Dodatkowo wspominając o BRANIU NA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOŚCI (co jest tylko pustym stwierdzeniem, bo oprócz tego zdania nikt żadnej rzeczywistej odpowiedzialności do tej pory nie poniósł, CHOCIAŻ NIE, Davide złożył przecież nieprzyjętą przez zarząd dymisję XDDDDD).
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.07.2022, 10:46
a czemu mu ciągle procent zwycięstw rósł a u nas spadło na 7%?
drozd:
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 20.07.2022, 11:30
Im mniejsza próbka tym większe odchylenia, jak zrobi 100 meczów u nas to może dobije do 30% zwycięstw

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 20.07.2022, 13:16
warto uaktualnić :
M16 , W1, R9, P5,

%W 6,7
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.07.2022, 13:47
azor napisał(a):Wyświetl post
ale macie wszyscy świadomość, że Wuja nie poleci do końca sezonu?
Tzn że My polecimy
Odpowiedz cytując
MateuszABG
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 20.07.2022, 14:11
To ja chciałbym się teraz zapytać wszystkich znawców piłki kopanej, jak to sobie wyobrażają. Otóż:

Mamy sezon 1. Przychodzi na koniec trener, który ma paści, a nie piłkarzy. Sezon 1. się kończy.
Przygotowujemy się do sezonu 2. Klub z trenerem pozbywa się paści i zatrudnia młodych piłkarzy, stricte pod siebie.

Teraz załóżmy że za 2 mecze Wuja leci i co wtedy mamy? Kolejnego nędznego trenera który będzie się zasłaniał że " drużyna jest pod inny styl/pod innego trenera etc"...

Ludzie, nie od razu Rzym zbudowano. Każdy z nas jest zły, ale uwierzcie mi, zmiana trenera teraz da nam wielkie chuja.
mlody_ale_wierny napisał(a):Wyświetl post
To są derby, mecz ważniejszy od wszystkich lig, eurolig i pucharów. Nieważne czy to piłka nożna, koszykówka, podwodne szachy czy k...a zapasy wielbłądów. Derby to derby. Dlatego obowiązek jest stawić się na tym meczu.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.07.2022, 14:27
Przecież wiadomo że go na razie nikt nie zmieni chyba że sam tym .......nie.Poza tym nikt im nie bronił zostawić trzonu drużyny i na nim budować lepszy zespół-lepszy bo jak ktoś myśli że taką chujnią jaka prezentowaliśmy uda się wywalczyć awans nawet po barażach to łagodnie mówiąc jest w błędzie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.07.2022, 14:28
Pytanie podstawowe, czy trener wykazuje jakaś nadzieję, że coś może z niego i drużyny być. Gula dostał czas i było źle a później jeszcze tylko gorzej.
Jeśli za Brzęczka dosłownie ośmieszyliśmy się na koniec sezonu tym bilansem, teraz też ma być źle np kilka kolejek. To jak niby i kiedy ma się poprawić? A jak się nie poprawi za 10 kolejek, to ma być też trzymany jak Gula i zwolniony jak już będzie za późno?
drozd:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów