|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dobra dobra. Niech ta Wieczysta zrobi najpierw awans do 2 ligi. Bo tak naprawdę na szczeblu centralnym dopiero zaczyna się poważne granie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Że tak napomnę że nas wyjaśniło choćby KSZO i na tym poprzestańmy. O innych wyjaśnieniach żal pisać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Temat Wieczystej jest interesujący, ale jednak trochę nie na temat ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Gio w Amice.
Jak sobie pomyślę że gdyby Nasze kaleki właściciele kupili napastnika i utrzymalibyśmy się w Ekstraklasie to mielibyśmy jego , Fernandeza , Jezusa i napastnika to ogarnia mnie w....ienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Online |
|
|
Nie popre tego linkami , ale jesli mnie pamiec nie myli to Gio przychodzac do nas otwarcie mowil ze to tylko chwilowy przystanek w karierze, i prsez ustepatwa transferowe zgodzil sie na krotkie wypozyczenie i pogranie w pilke, nie wiarzac zadnych planow z Wisla
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Woec nie narzekajcie, bo to za dobry pilkarz zeby grac w druzynie ktora jest ogonem tabeli, ze o 1 lidze nie wspomne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mielibyśmy Gio, od początku było powiedziane że nie ma szans na nic ponad to wypożyczenie. Doszło do skutku tylko z uwagi na wojnę. To był zawodnik poza naszym zasięgiem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I podkreślał, w rozmowie z Interią: - Wisła to wielki klub, mający świetnych kibiców, a Kraków jest wspaniałym miastem. Klub ma też świetny stadion, sztab. Jestem więc przekonany, że Wisła wróci już wkrótce, mocniejsza. Jestem teraz naprawdę bardzo przygnębiony. Naprawdę pokochałem tę drużynę, atmosferę, kibiców. A także generalnie ludzi w Polsce. Czułem się tu jak w domu. Tak bardzo chciałem, by Wisła się utrzymała, bym mógł też nadal tu grać.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/klub-wisla-...ampaign=chrome Wiem że mogła to być gadka w stylu baju baju ale jakieś szanse pewnie były |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A teraz zastanów się - który zespół by wybrał? Kto by mu zaoferował lepsze wyzwania sportowe, pieniądze - wszystko? To jak ten dialog z filmu "Głupi i głupszy": - Jak oceniasz moje szanse u Ciebie? Ale bądź szczera. - (zbolała mina) Może 1%... - A więc mam szansę! Nie było żadnych szans na zatrzymanie tego piłkarza co zresztą klub zakomunikował wprost zaraz po jego wypożyczeniu. Jeżeli lubisz się okłamywać to spoko, ale nie wiń za to klubu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.07.2022 o godz. 18:41.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
ponawiam pytanie- co z Amika gdy nie przejdzie karabachu ?/ automatycznie odpada czy znowu sie smytla miedzy tymi smiesznymi ligami nizej pucharowymi ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Brak sprowadzania dobrych zawodników a w zamian wagony szrotu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Paradoksalnie - Gio przyszedł tylko z powodu złej polityki kadrowej na którą narzekasz, żeby ratować ekstraklasę. Gdyby nie beznadziejna kadra i polityka sportowa - nigdy byś go w koszulce Wisły nie zobaczył ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
GIO to Pan piłkarz i zrobi fajną karięre, niestety to nie my na nim zarobimy.. szkoda, ze trafił na takie czasu i nie miał kolegów obok siebie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
GIO zawodnikiem Lecha Poznań. Do przewidzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
mam nietypowe pytanie. Poszukuję kontaktu z byłymi piłkarzami Wisły mieszkającymi w Krakowie. W pierwszej kolejności skontaktowałem się z drużyną oldbojów, natomiast chciałbym dotrzeć także do innych. Niestety jak już do kogoś uda mi się dobić, to się okazuje, że nie mieszka w Krakowie. Wiecie może którzy byli zawodnicy Wisły po skończeniu kariery zostali w Krakowie? Oprócz tych z oldbojów
![]()
Bramki byłych Wiślaków grających obecnie w ligach zagranicznych oraz informacje o byłych ligowcach -> https://twitter.com/misticotsw
|
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Burliga, Peszko, Mak, Guerrier, Smuda, Sadlok
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Petrescu skompromitował się w eliminacjach ligi mistrzów. Jego zespół odpadł z mistrzem Armenii po rzutach karnych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
dzięki za odpowiedź!
![]()
Bramki byłych Wiślaków grających obecnie w ligach zagranicznych oraz informacje o byłych ligowcach -> https://twitter.com/misticotsw
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Jan Kliment 21 minut po wejście w meczu kwalifikacyjnym do LM z HJK Helsinki strzela pierwszą bramkę w Viktorii P.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie zdziwie się jak tam odpali.. mało tego Sykora z lecha strzelił 2 bramki + asysta.. polska piłka to śmiech na sali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Zdzisław Kapka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W sumie biedny typ, nigdy nie da sobie pomóc, a opieki specjalisty z zakresu psychiatrii potrzebuje na bank.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trio zniszczyło człowiekowi psychikę. Tak działa nasz legendpressing!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|