|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To Mielec zabronił transmisji, podobnie jak z Koroną Kielce, wiec odwal się od klubu. Chcesz się wypowiadać, to zadaj sobie minimum trudu i sprawdź jak naprawdę było.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Przecież ty mnie podobno do ignorowanych dodałeś to po uja się oddzywasz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czasem sprawdzam czy ktoś zmądrzał. W Twoim przypadku to chyba jednak strata czasu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Wchodzę czasem na to forum. Widzę że wszystko po staremu
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież tu średnia stażu to jakieś 15 lat
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Po największej kompromitacji w historii Wisły słowa ,,odwal się od klubu" w wykonaniu naczelnego propagandzisty skompromitowanej władzy brzmią bardzo niesmacznie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2014
Online |
|
Próbowałem z rok temu założyć konto ojcu. Link aktywacyjny nigdy do niego nie dotarł. Może to jest przyczyna, że nie ma świeżej krwi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie dlatego, że "wiedziałeś" czy tym bardziej "wymyśliłeś" co się dzieje od wewnątrz, a dlatego żeby się wysrać. W początkowych fazach sarapaty nie było racjonalnych przesłanek, aby oskarżać ich o kłamstwa. Księgowi się nawet nie połapali a koalik rozkminił wszystko
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 04.07.2022 o godz. 15:16.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Forum zrzesza weteranów Wislackiego kibicowania
Fajnie jest sobie przejrzeć komentarze i dyskusje z początku istnienia forum... I to tylko pokazuje jaki zanotowaliśmy sportowy upadek... Tak czy inaczej kibicem jest się a nie bywa ![]() Obyśmy w tym sezonie odbili się od dna, a nie robili pod nim podkop ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak poinformował klub, środowy sparing Wisła vs Hapoel Beer Szewa będzie do obejrzenia na oficjalnym kanale Wisły na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=SScq9iFXUVw , początek o godz. 17:00
Ostatnio edytowane przez aNouc : 05.07.2022 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jestem spokojny o to że się odbijemy. Arka, Łęczna, Termalika - nasi główni rywale w walce o awans osłabiły się nie mniej niż my. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oprócz napastnika na przedwczoraj potrzebny jest lewy obronca, Wachowiak wyglada dramatycznie
35 letni skrzydlowy murzynek nie ma juz szybkosci ani sil do biegania -ostatnio tak zaskoczony bylem jak po wtorku nastapila środa Poza tym, o dziwo nie wyglada to przynajmniej w sparingu zle, wreszcie mamy silna 6 ktory zabezpieczy środek pola, gra obronna wyglada calkiem niezle ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Aż taki problem z tym Wachowiakiem? Jak to widzicie, melodia przyszłości czy ... ?
Testujemy Bartosza Talara z rezerw Lyonu ... środkowy pomocnik, 19 lat. Może ma zaległości fizyczne jeszcze .
Ostatnio edytowane przez Arronax : 06.07.2022 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powiedziałbym ze z równie nienachalna boiskowa inteligencja, do tego jeszcze beznadziejnie gra w obronie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie bez przyczyny priorytetem do pozyskania - oprócz napastnika - jest lewy obrońca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Pewnie, że pamiętam. To już wszystko wiem ...
.Ciężko o takiego, no ale muszą szukać, to nie misja niewykonalna. Oby. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to Niewiadomski nie miał grać na LO? Czy gra na tym samym poziomie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie no Fryc był poziom wyżej od Wachowiaka....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy raz gościa dzisiaj widziałem
No nie zachwycił .Tak to delikatnie ujmijmy Co chwilę było słychać Brzeczka jak go strofował To miałem na myśli pisząc że do tego Wachowiak beznadziejnie broni ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Nie bez przyczyny Tychy nie wystawiały Wachowiaka jako LO.
On tam się po prostu nie nadaje... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że posciagalismy z innych klubów największy szrot młodego pokolenia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To raczej normalne w piłce (szczególnie wśród młodych) że o wtopy transferowe bardzo łatwo. Tym bardziej patrząc jak u nas zawodzi szkolenie i wprowadzanie zawodników 18-21 lat. Wcale nie uważam że mamy o wiele gorsza średnia niż inne zespoły w skautingu młodzieżowym/juniorskim. Obecnie najgorsze inwestycje to dla nas Wachowiak i Sobol. Młynski się ogarnie. Co do samego sparingu, szczególnie dobra 1 połowa. Środek obrony i środek pomocy wyrastają na nasze najstabilniejsze formacje. Pereira wygląda na trochę zapuszczonego ale dużo biegał i był pod gra. Nie grał stojanowa jak Manu po 20 minutach. Balic - chłop składu nie odda. Typowy średniak ale takiego potrzebujemy. Duda - zawodnik meczu. Odegrania z pierwszej piłki, przyjęcia kierunkowe, niemiłosiernie faulowany. Fernandes ciągle z nim grał, mimo iż miał bardziej doświadczone opcje do wyboru. Szywacz wczoraj słabiej ale i tak mam wrażenie że duet jaki tworzył z Duda w Garbarnii bardzo będzie nam procentował. No i Jaroch. Wskoczył na swój poziom i znowu powalczy o 11 rundy w 1 lidze. Widać ogranie, doswiadczenie i że ani trochę nie pękał przed rywalami |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Co do Sobola - tutaj ciężko nawet mówić o inwestycji.
Przyszedł jako wolny zawodnik, kontrakt ma niewysoki. Myślę, że jeszcze w tym okienku transferowym odejdzie definitywnie z klubu. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zatrudnianie młodych to zawsze loteria ale jeden dobry spłaci dwudziestu innych. Pomijając to - z uwagi na przepisy MUSIMY mieć młodzieżowców w składzie. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Sądzę że będziemy się z nim bujać co najmniej tyle co ze Zdybowiczem. |
|
|
|