|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trudno się czegoś innego spodziewać, bo ich piłkarzami trudno nazwać. Jak to Andrzej Iwan stwierdził - w Telezakupach lepszych by się znalazło. To wyjątkowy szrot.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
transfery lubią cisze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
AAAAA kupię napastnika. Pilne!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
fajnie byłoby wyciągnąć tego Lokilo z Łęcznej ;P
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie no, Brzęczek mówił, że chce 2 nowych napastnik, a nie jest to jakiś random, tylko wujek właściciela i prezesa. Nie wiem jakich, ale jakiś na pewną ściągną. 3 tygodnie to wciąż kupa czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak ty mi teraz zaimponowałeś Wąski
3 lata mijają a w klubie ktoś wpadł na pomysł ze moze warto by kogos sciagnać kto ma 2 nogi ,i nawet 2 rece oraz uwaga potrafi celnie trafic w taki duzy prostokąt. Naprawde czapki z głow dla pomysłodawcy tego przedsiewzięcia.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.06.2022 o godz. 20:22.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W każdym razie - to chyba nasz obecny dyrygent, przynajmniej jeżeli chodzi o kwestię sportową, odpowiadający za transfery in oraz out. Przecież jemu Dawid nie powie, że jakiegoś proponowanego przez niego piłkarza nie weżmiemy. Także pozostaje mieć nadzieje, że Brzęczek ma więcej farta do transferów niż do wyników na wiosnę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gieorgij Żukow i Stefan Savić odchodzą z Wisły - www.instagram.com/wislakrakowsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
to może zle zintepretowałem i stad ten dobry humor Stefana wczoraj na mostowej
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Moim zdaniem ci wszyscy, którzy swoją postawą na boisku doprowadzili do spadku powinni zostać karnie wype...oleni z klubu.
Pora najwyższa budować nową drużynę w oparciu o tych, którym się chce. Obawiam się jednak, że zarząd tego nie rozumie i po sezonie znowu będzie "zajebałem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nowa drużyna a zarząd stary? A może chociaż pół na pół odpowiedzialność powinna isć na drużynę i zarząd? Z podejściem naszego zarządu to nawet wyczyszczenie do zera ze wszystkich kopaczy i zatrudnienie nowych, lepszych, sprawi, ze prędko ci nowi obniżą swoje loty.
Jak sie nie wymaga, samemu w kwestii prowadzenia klubu, zarządzania niewiele umie, a wszędzie widzi spiski, złych ludzi i problemy, to czego można oczekiwać od piłkarzy? Wiadomo, że sami się w tym zapętlą i obniżą loty. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Obysmy sie tykko w tej lidze utrzymali , ekstraklase przy dobrych wiatrach widze za ok 3 lata
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wątpię by aż tak ciężko mu to było wykrztusić. Brzęczek ma teraz robotę do jakiej wg Bońka był stworzony, czyli "selekcjonowanie". Jeśli na tym polu polegnie to karierę trenerska ma pogrzebana, niczym swój poprzednik na stanowisku 1 trenera w kraju. Póki co sparingi dają optymizm, choć bardziej w postawie młodych (Barton, Szywacz, Duda, Chmiel, Gądek), którzy wyczuli swoją szansę na przebicie się w 1 ligowej drużynie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |