The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2022, 20:43
Na konferencji odnośnie ankiety była tylko lekka manipulacja.

Teraz, w samej ankiecie, jest już jazda po bandzie jeśli chodzi o sugerowanie jedynie słusznej odpowiedzi, subtelne jak cios łopatą między oczy
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.06.2022, 20:55
No cóż, już sama ankieta mi się nie bardzo widziała, jednak naprawdę nie rozumiem, jak ktoś mógł pomyśleć, że te pytania będą ok
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.06.2022, 20:58
Gówno dostaną dokąd nie przekonają, że znowu nie dadzą dupy... Bo ta konferencja przekonała, że dalej pogrążamy się w szambie...

Kibicu daj piniądza, a my przecież nic nie musimy, awans, czy spadek to nie najważniejsza sprawa. No k.... .......nięci.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.06.2022, 21:00
Jak już musiała być ankieta, wystarczyło zostawić puste pole do wpisania kwoty/zrobienie widełek/przeliczenie na kostki masła czy kilo czereśni.... ale nie, trzeba było wjechać na emocje, brakuje tylko historii jak Kuba miał ciężko w życiu i wszystko przezwyciężył, Jażdzyńskiego przypominającego ile to piniędzy musi dać i Królewskiego z marsjanami
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 14.06.2022, 21:46
gdzie ta ankieta ?
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 14.06.2022, 21:50
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
gdzie ta ankieta ?
Było kupić karnet, to byś wiedział!

Ale widocznie nie zależy Ci na Wiśle, to se szukaj screenów gdzie indziej!
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.06.2022, 21:53
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No cóż, już sama ankieta mi się nie bardzo widziała, jednak naprawdę nie rozumiem, jak ktoś mógł pomyśleć, że te pytania będą ok
Po to Nasz człowiek w RN. Sorry ale to co od.......ili wczoraj i dziś to żenada

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 14.06.2022, 21:57
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
Po to Nasz człowiek w RN. Sorry ale to co od.......ili wczoraj i dziś to żenada
Że niby przedstawiciel socios w RN będzie miał magiczną różdżkę, która sprawi, że ludzie rządzący klubem się ogarną?

To chyba trzeba powołać na tę fuchę św. Judę Tadeusza.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 14.06.2022, 22:02
jak to mówił Filipiak? każdego specjalistę da się zastąpić skończoną liczbą stażystów?

i tak tylko żeby nie znikło

Ostatnio edytowane przez azor : 14.06.2022 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując
3cytryny
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 14.06.2022, 22:17
Przecież to nie jest kompromitacja jakiegoś stażysty tylko Zarządu i to na wielu polach. Ktoś ot tak od siebie mógł wcisnąć send/enter i wysłać byle co do najcenniejszej grupy kibiców? Nikt tego nie nadzorował? Ale dla mnie nie sam nadzoru czy jego braku jest tu najbardziejv pogardliwy, tylko kolejny raz wyciągania łapy po kasę kibiców, o ile akcje były dobrowolne, każdy wiedział ze to być albo nie być Wisły, to teraz jest to ordynarna manipulacja. Bo ani dodatkowe 10 mln nie gwarantuje awansu sportowego przy obecnym zarządzaniu ani wprost nie zostało wytłumaczone na co pójdą dodatkowe środki. Była konferencja można było wytłumaczyć. W koszty stałe nie wierze, są negocjacje z miastem, a nawet jeśli to trzeba to wprost powiedzieć, brakuje tyle i tyle, na to i na to a nie odwoływać się do pobudek: jak nie zapłacisz to przez Ciebie nie awansujemy. Gdyby to było pierwsze ratowanie budżetu klubu przez kibiców to jakoś bym to w głowie usprawiedliwiał nawet wbrew pozorom, ale po tylu milionach wpompowanych w klub należy się zwyczajna uczciwość dotycząca budżetu. Transparentność działania miała być filarem prezesury trio a woda coraz bardziej mętna
Ostatnio edytowane przez 3cytryny : 14.06.2022 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 14.06.2022, 23:26
Myślałem, że zarząd mnie już nie zaskoczy... kur.wa co za ankieta, ja pierd.ole kto to robił? Jaka 15-letnia mordka?
Żenada.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 15.06.2022, 06:12
Tych pajaców po tym dwudniowym teatrzyku nie powinno być w klubie. Miesiąc czasu przygotowywać takie coś.
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 15.06.2022, 06:29
No potrzebowali miesiąc czasu, żeby nie powiedzieć nic konkretnego. I znowu opierać drużynę na jakimś Zyro czy Bashy. Przecież Ci ludzie nie uczą się na błędach i z miesiąca na miesiąc się bardziej ośmieszają. Człowiek miał nadzieję, że po takim dawaniu dupy od paru lat ten spadek ich trochę ogarnie, no ale niestety nie. Dalej nie potrafią zrozumieć dlaczego spadliśmy, no ale cóż pewnie czeka nas wieczne zapomnienie w 1 lidze jak nie awansujemy w tym sezonie. Zatrudnijmy i trzymajmy więcej amatorów to na bank z tego kryzysu wyjdziemy. Wislacka mierność w akcji. Zostaje trener, który miał piękna średnia, zostaje wielki trener napastników, który wyszkolił w ostatnich latach wieku zawodników, zostaje Glowa i Brożek, którzy są znanymi i szanowanymi skautami. Zostaje wielka pani od kontaktu z kibicami bo ten kontakt jest najlepszy od lat. I zostają ludzie, którzy nie wyobrażali sobie spadku nawet w kwietniu jak mieliśmy już mega chujowa sytuację. Przecież oni od połowy sezonu powinni już negocjować z miastem, sponsorami. Niestety oni myślą, że największą wtopa jest spadek, a nie ich zarządzanie bo nawet jakbyśmy sie kolejny raz fartem utrzymali to w następnym sezonie byłoby to samo. Ale spoko dalej warto ściągać szklanych zawodników, którzy dobrze grali 5 lat temu.
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 15.06.2022, 06:47
Jestem ciekawy czy ktoś z klubu zadzwonił wgl do Piasta, do Fornalika czy to Jagielloni do Nowaka, i zapytał co myślą o Żyro, dlaczego u nich nie grał. Jestem niemal pewny, że nikt nie zrobił żadnego wywiadu o nim.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 15.06.2022, 07:52
Odnoszę nieodparte wrażenie, że to jest budowanie narracji na wypadek czarnego scenariusza i pozostania na zapleczu Ekstraklasy na kolejny sezon. W stylu, jak wrócimy i awansujemy to będzie to zasługa Trio, które wyciągnęło szereg wniosków o których wspominał JK, a jak nie awansujemy to będzie to wina budżetu, kibiców nie wspierających klubu w ciężkich momentach, itp. Może mylnie odebrałem słowa TJ na konferencji ale właśnie tak mi się to układa. Arogancja level hard, no ale okej.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2022, 08:02
Nie sądzę, gdyby ktoś próbował ewentualne niepowodzenie zrzucać na kibiców, mając takie wsparcie od lat, skompromitowałby się.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 15.06.2022, 08:04
Nie sądzę, gdyby ktoś próbował ewentualne niepowodzenie zrzucać na kibiców, mając takie wsparcie od lat, skompromitowałby się.
Nie byłoby to nic zaskakującego tak naprawdę. Oczywiście nie jako główny powód ale jeden z.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 15.06.2022, 08:24
No przecież TJ już na konferencji wyraźnie zaatakował kibiców przypominając nam, kto uratował klub i kto tylko i wyłącznie kładzie prywatne pieniądze.
Plują na nas od dnia konferencji i proszę się nie zdziwić, jeśli w tym sezonie frekwencja będzie rekordowo niska.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.06.2022, 08:28
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
No przecież TJ już na konferencji wyraźnie zaatakował kibiców przypominając nam, kto uratował klub i kto tylko i wyłącznie kładzie prywatne pieniądze.
Plują na nas od dnia konferencji i proszę się nie zdziwić, jeśli w tym sezonie frekwencja będzie rekordowo niska.
To klub upadnie i tyle. Ale pokażecie!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 15.06.2022, 08:52
Popełniłem harakiri i oglądnąłem konferencję jeszcze raz.

No nie widzę po nich żadnych refleksji.

Wszyscy wyglądają na naburmuszonych. Sprawiają wrażenie psychicznie nie radzących sobie z sytuacją i manipulacjami próbują wpływać na współczucie.

Kolejna refleksja - mówią, że angażują swoje pieniądze i swój nieoceniony czas w ratowanie klubu (w domyśle wara bo jak nie my by klub upadł, nikt nie chce klubu odkupić). Jażdżyński ma na głowie swoje inne firmy, ma czym się zajmować na co dzień, więc nie może się zaangażować na 100% w Wisłę. Królewski to samo, ma swoją firmę której musi poświęcać dużo czasu. Bałaziński ma swoją kancelarię prawną, pewnie też ma co robić na co dzień poza Wisłą. Zmierzam do tego, że mimo iż oni wszyscy mają Wisłę w sercu, to nam potrzeba chyba kogoś kto zaangażuje się całkowicie w pracę w Wiśle, a nie kogoś dla kogo to jedna z kilku innych czynności które musi zrobić w ciągu dnia. Może to jest jedna z przyczyn fatalnego zarządzania? Taka myśl mi przyszła do głowy.

Być może taki model sprawdzał by się gdyby mieli w ....u pieniędzy i ich złe decyzje mogliby bez problemu zasypywać górą pieniędzy (vide Cupiał).
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 15.06.2022, 08:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To klub upadnie i tyle. Ale pokażecie!
Szybko podłapałeś....czyli jak klub upadnie, to wina kibiców?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.06.2022, 09:00
azor napisał(a):Wyświetl post
Szybko podłapałeś....czyli jak klub upadnie, to wina kibiców?
Nie wina, tylko prawa rynku. Jeśli nie ma chętnych na produkt "Wisła Kraków w pierwszej lidze", to redukujemy do "Wisła Kraków w czwartej lidze".

Chociaż, biorąc pod uwagę że wszystko to przez przekręty kibiców z Sharks, to w pewnym sensie - tak, sytuacja Wisły to wina części kibiców, ale na pewno nie wszystkich.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.06.2022 o godz. 09:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 15.06.2022, 09:05
Prawem rynku jest również to, że jeżeli oczekujesz przychodów, to musisz odpowiednio swój produkt sprzedać. Robienie ze swoich odbiorców kretynów na pewno temu nie sprzyja.

Odnośnie Sharksow nawet nie chce mi się zaczynać, bo masz krótką pamięć.
Odpowiedz cytując
ReMix
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 15.06.2022, 09:07
Widze, ze sekta zarzadu I wlascicieli bardzo aktywna.. Co nie, Wolfy? Dalej bronisz tych arogantow.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2022, 09:11
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że tak mogłeś to odebrać, ale nie, nikt nikogo nie atakował i nie dlatego wspomniał o tych dokładanych pieniądzach Jażdżyński.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.06.2022, 09:11
ReMix napisał(a):Wyświetl post
Widze, ze sekta zarzadu I wlascicieli bardzo aktywna.. Co nie, Wolfy? Dalej bronisz tych arogantow.
Byłem w sekcie spadkowej, mogę być w zarządu. Cokolwiek wasze gładkie zwoje mózgowe wymyślą
Generalnie wolę być po stronie zdrowego rozsądku niż w tłumie krzyczących idiotów.

Zależy mi żeby Wisła przetrwała.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 15.06.2022, 09:13
Rozumiem, że tak mogłeś to odebrać, ale nie, nikt nikogo nie atakował i nie dlatego wspomniał o tych dokładanych pieniądzach Jażdżyński.
A dlaczego wspomniał? I raczej nie o dokładanych tylko o pożyczanych?
Serio pytam, bo nie zrozumiałem szerszego kontekstu
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2022, 09:18
A naprawdę odebrałeś to jako atak na kibiców? Myślę, że wspomniał o tym, bo od dłuższego czasu czyta/słyszy, jak to bawią się za czyjeś, od siebie nic nie dając - a to prawdą nie jest. I tyle z tego ataku...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 15.06.2022 o godz. 09:25.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 15.06.2022, 09:23
Akurat tego nie odebrałem jako atak na kibiców.
Chodziło mi o jakiś szerszy kontekst tej wypowiedzi - bo tak sugerował Twój wpis.

Generalnie nie widzę nigdzie ataku na kibiców tylko sporą ilość niefortunnych - delikatnie mówiąc - wypowiedzi, kierowanych i dotyczących kibiców
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2022, 09:24
I z tym się zgodzę, niefortunne wypowiedzi, niefortunna ankieta... Sami sobie dokładają.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów