|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Basha odegrał dość sporą role w aferze z Hyballą. Kuba pamięta i docenia.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Angulo jest wolny. Przemyślał bym sprawę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja Bashę kojarzę tak: https://youtu.be/zNpg2gDUSJE
bramka Rasaka na 3:0, gdzieś od połowy filmu. Basha to leń i inwalida. Jeśli go zakontraktują to znaczy, że cała trójka powinna wyp***ć a my lepiej zacznijmy od 4 ligi. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Transfermarkt pokazuje, że praktycznie cały sezon był poza kadrą, czyli nawet na ławkę się nie łapał, ale nie wspomina żadnej kontuzji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
E tam, może się wreszcie podleczył, roczny urlop w Grecji na poratowanie zdrowia i wraca do nas jak nowo narodzony.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przecież instagram to tylko emanacja , tak jak "cieszynka" sensu stricto
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To napisz, o co chodzi.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak dokladnie to tylko moje wnioski , ale w rozumowaniu zwlaszcza od ogólu do szczegółu czuje sie całkiem całkiem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie o tym rozmawiamy.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Cała liga rozszyfrowala? To jest właśnie dorabianie ideologii. Gra za Hyballi i za Brzęczka to przepaść wyniki tak samo. Ciekawe kto znowu wraca do tematu Hyballi ... Hybala był papierkiem lakmusowym gangreny mentalnej toczącej Wisłę pod rządami Błaszczykowskiego. Termometrem który trzeba było rozbić za wszelką cenę, bo pokazywał złą wartość. Gdyby wtedy przyszło otrzeźwienie, może teraz nie byłoby trupa...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.06.2022 o godz. 13:53.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Hybala, Brzęczek, Gula cała trójka była tragiczna, ostatni poważny trener u nas to był Carillo. A z naszego podwórka pół na pół (jedna dobra runda i jedna tragiczna) to Stolar i Skowronek. Nie dorabiajmy ideologii do zwolnienia tego niemieckiego oszołoma.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|