|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Turgeman też i dlatego Nasze władze go nie podpisały. Gdyby zaryzykowały dalej gralibyśmy w Esie. Bo chłop grając tylko 50 % meczów by Nas utrzymał
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dla mnie idiotami są ci, którzy doprowadzili Wisłę do spadku. A ci jak wiadomo nie zamierzają wypierdalać.
Może jakaś podwyżka dla Dawida i Jurka? Sociosy pomożecie? https://m.youtube.com/watch?v=KhlHHyLBFPg W końcu spaść z Wisłą to jest wielkie osiągnięcie. Łatwiej było wygrać dwa razy ligę niemiecką, zagrać w finale LM. Łatwiej też byłoby wykorzystać karnego w pamiętnym meczu z Portugalią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kluczowym pytaniem jest kto odpowiada za transfery i kto będzie trenował naszych orłów.
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Za jedno i drugie będzie odpowiadać ta sama osoba...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Brzęczek będzie miał co robić, ale sądzę że od tego będą inne osoby w klubie by wyszukiwać i analizować piłkarzy. Jakiś swój stempel da ale odpowiedzialność i tak będzie rozmyta. Bo nawet Brzeczkowi nikt nie da całkowicie wolnej ręki.
Oczywiście jeśli nie będziemy robić transferów na zasadzie " Hej dzwońcie do Bashy bo dobrze nas wspomina i nie ma klubu" albo " ten chłopak dawał radę w Płocku 5 lat temu" bo tak się z reguły kończy wrzucanie zbyt wielu rzeczy jednej osoby, że bierze ludzi z łapanki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ale wiesz że Brzęczek podobno przygotowywał czy przygotował listę piłkarzy którzy mieli nas reprezentować w nowym sezonie w ekstraklasie?To że Brzęczek nie będzie prowadził negocjacji i podpisywał kontraktów to ja wiem ale właśnie jemu została powierzona selekcja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby to robił.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czyli każdy sposób, nie ważne jak głupi jest dobry żeby napluć na klub. Ale niektórzy z Was są żałośni...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty jesteś za to przepełniony godnością, od lat obrażając każdego, kto ma inne zdanie, podkreślając brak partnerów do rozmowy, a nawet sensu tłumaczenia, jak myśleć, co robić i co mówić. Nie ma to wiele sensu, chyba się zgodzisz.
Jeśli zaś chodzi o temat, zacząłbym od tego, że kategorie "plucia", "wierności" itp. w przypadku klubu piłkarskiego brzmią trochę śmiesznie. A już na pewno są całkiem nietrafione w przypadku uzasadnionej krytyki. Krytyka jest zaś uzasadniona, ponieważ w klubie zaburzono ład korporacyjny/instytucjonalny. Po pierwsze dlatego, że faktycznie klubem zarządza Jakub Błaszczykowski, a nie powołane do tego organy. Po drugie dlatego, że nawet Jakub Błaszczykowski czasem dostrzega, że czegoś nie wie/nie umie, wówczas powierza pewne sprawy osobom zaufanym. W tej sytuacji naprawdę nie jest nie do pomyślenia, że Brzęczek brałby udział w negocjacjach z zawodnikiem. Zwłaszcza, że - najwyraźniej bez umocowania formalnego, skoro przynajmniej początkowo w klubie był jeszcze dyrektor sportowy - jego kompetencje wykraczają poza pracę z 1. drużyną. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Generalnie chodzi tylko o to że jesteś tak żalosny że nie przepuścisz żadnej, nawet najgłupszej okazji żeby dowalić klubowi, nawet jeżeli przy okazji wychodzisz na kompletnego kretyna i męczybułę.
Ale spoko, odpowiadaj na każdy post w ten sam gówniarski sposób, dobrego nigdy za wiele. Kilka podpowiedzi: - kiedy kogoś zatrudnią, zapytaj czy jest z Błaszczykowskimi spokrewniony - kiedy odpalą pomocnika, napisz że Kuba bał się konkurencji - kiedy jeden z nielicznych w miarę OK piłkarzy nie zgodzi się na obniżkę - idealne miejsce na post o tym że to Brzęczek pewnie negocjował - jak ściągną kogoś z 1/2 ligi kto nie będzie jej gwiazdą i zacznie się płacz - że to Brożek wyskautował. To tylko sugestie, na pewno znajdziesz inne sposoby na okazanie że masz żal. Problem w tym że nie jesteś ani śmieszny, ani mądry - jesteś zwyczajnie męczący. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W takiej sytuacji masz do wyboru nie czytać i nie odpisywać bądź całkiem zrezygnować z wchodzenia na forum, bo ja na to szczekanie nie będę reagował.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Z tych, którzy dzisiaj są w drużynie postawiłbym Sadloka z powrotem na lewej obronie, na pierwszą ligę powinien wymiatać Był to kiedyś pomysł Smudy, Maciek na lewej stronie stanowił mniejsze ryzyko i już wtedy robił błędy na środku... Na lewej pomocy spróbowałbym Krystiana Wachowiaka, a na defensywnym pomocniku sprawdziłbym przecinaka - Serafina Szotę, który sposobem grania, a także facjatą
przypomina mi trochę Kazka Moskala...W ataku przydałby się ktoś o podobnym profilu do Bilińskiego, do tego na próbę jakiś niedrogi Hiszpan, którego po roku można by było odpalić. Krzysiek Drzazga powinien pogadać z Arkiem Głowackim, który w młodym wieku też miał ciągle kontuzje i w jednym z wywiadów opowiadał, że ktoś mu zaordynował specjalne treningi na wzmocnienie kolan, po czym problemy zniknęły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koalik, skoro snułeś domysły na mój temat, to pozwolisz, że też spróbuję: Ty to chyba jesteś synem milicjanta...!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Legia zainteresowała się Mesanovicem z Termalici, szkoda, bo to byłby super transfer dla nas
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
raczej tomasza wałdocha ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie brat bliźniak, natomiast charakter bardziej podobny do Kazka. Wałdoch to takie trochę ciepłe kluchy, natomiast zarówno Serek, jak i Kazek Moskal, to są tacy boiskowi wariaci...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czy Kazek to nie kluchy to już chyba zweryfikował Małecki
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czemu piszecie na sb, że ten Niewiadomski to szrot?
Nie znam go, ale z sieci wynika, że ma jakieś doświadczenie w 1. lidze i nawet dwie asysty. To chyba transfer na miarę naszych możliwości. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
zdolnego z niższej ligi który nie odstawał by od tak zwanego ligowego "dżemiku" i składu węgla i papy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Może ma jakiś potencjał, ale w Wiśle piłkarze się nie rozwijają tylko wręcz przeciwnie. Oby to się jak najszybciej zmieniło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak na razie nic się nie zmienia, dziadostwa ciąg dalszy. Niewiadomski? myślałem, że my będziemy walczyć o ekstraklasę. Wiadomo jak jest, ale k.. na gościa obytego w I lidze , mającego siłę zapierdalać w meczu 90 minut chyba nas jeszcze stać?. Napastnika dalej brak, ile można czekać?
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...35995217891329
Ktoś upadł na głowę. Można powiedzieć, że zajebał. Głową o ziemię. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Wiem, że ostatnie lata, a już zwłaszcza 2022, są dla nas tragiczne, ale polecam się nieco zdystansować i patrzyć na to wszystko z przymrużeniem oka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W hoy ryzykowny transfer jeżeli chodzi o Bashę. Niezły zawodnik, gdy jest zdrowy.. i tutaj jest właśnie ryzyko, bo jest dość szklanym piłkarzem.
Jeżeli chcemy szybko powrócić do Ekstraklasy nie możemy sobie pozwolić na choćby jeden niewypał transferowy. PS. z długością umowy Bashy, ktoś nieco zwariował..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.06.2022 o godz. 20:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jesteśmy w potrzasku. Kto z głową na karku przyjdzie do klubu zadłużonego, pikującego w dół, do klubu gdzie rządzi rodzinka w szatni jako piłkarz, trener, prezes i właściciel?
Przecież każdy normalny człowiek będzie się trzymał z dala od tego chorego układu bo tutaj jak przychodzisz to w razie "W" jesteś na straconej pozycji, bo się ścierasz z całą ścianą rodziny i przyjaciół. Także tacy piłkarze wiele ryzykują. Lepiej sobie isć do mniejszego klubu gdzie jest jakiś profesjonalizm i zalążek planu. Szok ale lepiej isć do takiej Termalici obecnie niż do Wisły Kraków. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|