The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2022, 19:44
AS82 napisał(a):Wyświetl post
To według jest w ogóle coś , na co ma wpływ trener ?
Trener może odbudować psychicznie pilkarzy, ale nie zrobi z ....y walczaka.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.05.2022, 19:56
Jak Brzeczek mowi A to niech powie B. Niech wymieni piłkarzy, którzy sa do wypirdolenia. I właśnie tutaj trzeba mieć takie jaka jak nasz kochany Hyballa, który może czasami mógł sie ugryźć w język ale czasami wyjaśniał sytuację szybko.

A teraz co mamy? Pitu pitu. Brzeczek niby bierze wine na siebie za 1/14 ale z drugiej storny to piłkarze za słabi i z nimi sie nie dało lepiej. To ....a w końcu bierze wine na siebie czy nic lepiej sie nie dało zrobic z takimi ciotami?

Zarzad tez, misie kolorowe niewinne, dalej udaja ze dziennikarze zli itp spisek.

Tu nikt prawdy nie chce powiedzieć albo jej nie widzi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.05.2022, 19:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
czaro - nie będę oceniał czy istnieje hipotetyczny trener który być może by nas utrzymał. Jest to kompletnie bez sensu, bo raz że nie sprawdzalne, a dwa - wielu trenerów nas olało po Guli (np. Brosz, który moim zdaniem jest lepszym trenerem od Brzęczka czy Guli). Jest to nieweryfikowalne .......enie.
Trochę tak, ale też takie nieweryfikowalne .......enie to esencja forum piłkarskiego dla kibiców. Ale dla takiego stanowiska mam zrozumienie. Po prostu chciałem coś wyklarować.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 21.05.2022, 19:57
Ja .......ę co to było, kabaret, odpusćili mecz, nawet im się biegać nie chciało.

Naprawdę należał nam się ten spadek, przecież tej zbieraniny nie można nazwać drużyną, to są paralitycy z przypadku. ....a, myślałem, że się zepną na ostatni mecz, a tu wyjebane, Warta nas rozklepała. Nie wróżę nam szybkiego powrotu do Ekstraklasy. Najgorsze, że miliony złotych poszły z dymem na pensje tych patałachów. Pluję na nich, nie są godni założenia tej koszulki ani podania ręki.

Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.05.2022 o godz. 20:34.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
pi0tr3k94
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 21.05.2022, 20:06
Mam nadzieję, że żadnego z tych zagranicznych wkładów do koszulek nie zobaczymy w przyszłym sezonie. Wstyd mi było dzisiaj patrzeć na tą bandę chuja.
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 21.05.2022, 21:46
Dawno nie słyszałem z trybun takiego gromkiego "Wypier***ć."

Pięknie poleciało też "Po burzy słońce wychodzi zza chmur" - i to pozostawiam Wam i sobie jako nadzieję na coś lepszego.

Tych zagranicznych przebierańców proszę mi wszystkich gremialnie wypie***ć z klubu. Razem z tym pożal się Boże gwiazdorem za 500k EUR.

Dzisiejszego meczu długo nie zapomnimy i nie wybaczymy tym wkładom do koszulek.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.05.2022, 21:51
Cycu napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę co to było, kabaret, odpusćili mecz, nawet im się biegać nie chciało.

Naprawdę należał nam się ten spadek, przecież tej zbieraniny nie można nazwać drużyną, to są paralitycy z przypadku. ....a, myślałem, że się zepną na ostatni mecz, a tu wyjebane, Warta nas rozklepała. Nie wróżę nam szybkiego powrotu do Ekstraklasy. Najgorsze, że miliony złotych poszły z dymem na pensje tych patałachów. Pluję na nich, nie są godni założenia tej koszulki ani podania ręki.

Nie odpuścili, grali jak umieją. Przecież to samo grają cały sezon, a taki Savić to już nawet dwa. Jak długo można się oszukiwać? Taki Savić to już czterech trenerów przetrwał...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 21.05.2022, 22:06
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie odpuścili, grali jak umieją. Przecież to samo grają cały sezon, a taki Savić to już nawet dwa. Jak długo można się oszukiwać? Taki Savić to już czterech trenerów przetrwał...
A w czym kopacze takiej Warty czy Stali Mielec są lepsi od naszych? Obiektywnie taki Savic jest chujowy ale powiem że on , taki Colley czy Frydrych są lepsi od piłkarzy , które mają wyzej wymienione druzyny ,a oni się utrzymali ,a my nie, więc sobie dopowiedz czyja to jest wina
Odpowiedz cytując
anonimowyalkoholik
Member

Od: 08.2010

Stary 21.05.2022, 22:35
Może ten post da komuś do myślenia, szczególnie tym co obrazili się na piłkarzy, zarząd, ogólnie klub.

Pamiętajcie, że Wisła to MY - kibice. Bez kibiców nie ma Wisły i jej nie będzie. Nasze wsparcie jest teraz kluczowe. Wypinając się na klub odetniemy pieniądze, a bez pieniędzy nie ma powrotu do ekstraklasy.
Mniej kibiców = mniejsze wpływy z biletów, mniej z gastronomii (nawet jak to firma zewnętrzna), mniejsza sprzedaż pamiątek klubowych, mniejsze wpływy z praw transmisyjnych, mniej od sponsorów (bo niby do kogo kierować reklamy podczas meczu itp).

Oczywiście sam spadek to mniejsze pieniądze chociażby z praw transmisyjnych (nawet jak będzie nas nadal tylu chodzić), ale MY teraz możemy odegrać kluczową rolę. Bez pieniędzy nie ma gry, z pieniędzmi też niekoniecznie może być dobrze, ale lepiej spróbować.

Wiem, że wielu z Was ma dosyć. Ile można? Kupować pamiątki, kupować bilety/karnety, kupować wirtualne bilety, być w socios itp. Nikt Was nie zmusza, ale przynajmniej chodźcie na te mecze, żeby była kasa z biletów, sponsorów i praw transmisyjnych.

Niektórzy mogą powiedzieć... Dosyć już, przegięli teraz, basta. Ile można pomagać? Starać się? Płacić?
Nic nie otrzymać w zamian - pije tu do obietnic wielkich resetów, czy górnej połowie tabeli...
Mamy prawo być w....ieni, sam jestem! Jednak bez naszej pomocy klub skończy na dnie. Cuda też się zdarzają i może przyjdzie sponsor, następca pana Cupiała i kupi Wisłę... nawet przy pustych trybunach itp? Chcecie czekać i wierzyć na cud? Ja nie.

Ktoś ma ulubiony teatr i do niego chodzi. Nagle spektakle w tym teatrze stają się kaszaną. Przestaje chodzić. Zrozumiałe prawda? Czy podobnie jest z Wisłą? Uważam, że nie, bo Wiślakiem się jest na dobre i na złe. Nikt z Wisłą ślubu nie brał, że to w biedzie i szczęściu, chorobie ble, ble, ble. Jednak zastanówcie się, czy będziecie z czystym sumienie chodzić na Wisłę, gdy wróci do ekstraklasy... po tym jak ją zostawiliście? Ja bym nie dał rady.

Wiele rzeczy mi się nie podoba w Wiśle i na stadionie, ale nigdy klubu nie opuściłem.
Kiedyś chodziłem na C, byłem ostatni raz w 2015, zmieniłem sektor, bo nie podobała mi się polityka ówczesnych "grubasów". Cały czas chodzę na inny sektor. Nie podobały mi się nowe układy (więc zaprzestałem definitywnie wyjazdów). Nie mam zamiaru wracać na C (obecna polityka też mi się nie podoba, chociażby przez jw).
Ilu chłopaków przestało w ogóle chodzić wtedy na Wisłę? Masa! Dlaczego? Przecież to nie wina klubu!

Dzisiaj piłkarze, sztab szkoleniowy, zarząd itp. są winni naszego spadku. Szacunek dla pana Błaszczykowskiego za uratowanie klubu, ale dlaczego jemu się wybacza, a pan Królewski dostaje pstryczki?
Jakub nas uratował, ma wielkie serducho, jest legendą, jest człowiekiem o złotym sercu (500 zł, wspieranie akcji charytatywnych itp), ale niestety jest również winny spadku. Czy pan Królewski też nas nie uratował?
Gdzie sens i logika? Jeden dostaje, drugi ok i zbiera oklaski.

Jestem zły na wszystkich pracowników klubu, bez wyjątków, ale Wisły nie opuszczę i WY też tego nie powinniście robić.

PS. Rozumiem, że Zdenek ma serducho, chciał walczyć, starał się itp. Tylko... Ile bramek strzelił? Również jest odpowiedzialny za spadek. Nie ma wyjątków! Winni są wszyscy pracownicy Wisły i koniec kropka.
Zdenkowi z całego serca życzę powrotu do zdrowia, ale na pierwszą ligę chyba też się nie nadaje. Mam tylko nadzieje, że ta kontuzja nie będzie oznaczała dla niego końca kariery.

Apeluję ostatni raz... Nie zostawiajcie klubu. Wisła nas potrzebuje i bez nas tylko cud pomoże w odbudowie.

Edit. Wiecie, że mam świra na punkcie Wisły? Byłem nawet na rozmowie o pracę... jako sprzedawca pamiątek klubowych. Jak myślicie co się stało? Nie dostałem pracy.
Wiecie co jest najlepsze? Na rozmowie powiedzieli mi, że zadzwonią bez względu na wynik rekrutacji. Nie zadzwonili. Też się na klub nie obraziłem...
Nie pozdrawiam pani, która przeprowadzała rozmowę. Piękne budowanie marki i dbanie o kibiców klubu (zadzwonimy).
Powód: Dopisać coś chciałem
Ostatnio edytowane przez anonimowyalkoholik : 21.05.2022 o godz. 22:39.
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Stary 21.05.2022, 22:35
@wolfy
@AS82
Mają umiejętności czy ich nie mają, dla mnie są pozorantami. Nie rozumiem jak można zarabiać kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i przejść obok meczu jak niektórzy dzisiaj. Zero szacunku do kibiców, do siebie zresztą też nie wspominając już o honorze czy wstydzie. Odechciewa się wszystkiego po takim meczu i całym sezonie.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.05.2022 o godz. 22:38.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.05.2022, 07:52
Jak myślicie? Skvarka i Kliment byli w ogóle wczoraj jeszcze w Polsce?
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Stary 22.05.2022, 08:04
Tak, na telebimie na stadionie ich pokazali to były gwizdy i buczenie. Gdzieś siedzieli.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 22.05.2022, 08:15
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Jak myślicie? Skvarka i Kliment byli w ogóle wczoraj jeszcze w Polsce?
Jak ich pokazali na telebimie to gwizdy były takie jakby sąsiadka właśnie wchodziła na murawę.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
anonimowyalkoholik
Member

Stary 22.05.2022, 09:48
Cycu napisał(a):Wyświetl post
@wolfy
@AS82
Mają umiejętności czy ich nie mają, dla mnie są pozorantami. Nie rozumiem jak można zarabiać kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i przejść obok meczu jak niektórzy dzisiaj. Zero szacunku do kibiców, do siebie zresztą też nie wspominając już o honorze czy wstydzie. Odechciewa się wszystkiego po takim meczu i całym sezonie.
Niekoniecznie. Na pewno brakuje naszym grajkom zaangażowania. Niektórzy mają zaangażowanie, ale brakuje im umiejętności. Ondrasek nie nadaje się nawet na 1 ligę, ale zaangażowania odmówić mu nie można. Kliment? On nie ma żadnych umiejętności. Nikt z obecnego składu nie zasługuje na zostanie w Wiśle. NIKT.

Nie mówię, że należy wyrzucić wszystkich, bo szukanie np. 25 nowych zawodników, to samobójstwo, dodatkowo w tak krótkim czasie. Zawsze może się zdarzyć, że praktycznie wszyscy odejdą sami. To co się stanie teraz, to loteria. Wisła może zwolnić prawie wszystkich, prawie wszyscy mogą chcieć odejść i finalnie odejdą itp. Dużo bramek padało po błędach indywidualnych. Colley nie grał piachu cały czas. Momentami było co oglądać i czyścił ładnie. Frydrych nie był zły (bardziej skuteczny niż napastnicy - haha). Elvis myślał chyba, że leci banan, a wczoraj to go okrzyki zjadły. Nie wiem skąd biorą się błędy indywidualne naszych piłkarzy, głupie ruchy, idiotyczne pomysły/zagrania. Nie wiem. Nikt w tym klubie nie nadaje się do niczego.

Zarząd też się nie nadaje i nie usprawiedliwia ich uratowanie Wisły. Jak nas spuszczą do 3 ligi, to też będziemy się cieszyć i dziękować za uratowanie? Wystarczy wyjść na murawę i powiedzieć zjebałem?
Zarząd niech zatrudni odpowiednich ludzi i transfery zostawi ludziom mającym o tym pojęcie. Tylko dzięki temu, że uratowali Wisłę nie zostali zwyzywani jak piłkarze.. Chociaż po nas Wiślakach nie wiadomo, bo nasze legendy mogą na nas nasrać, a my i tak brawo będziemy bić. Nie pije teraz do zarządu.

Jeżeli nie przyjdą "fachowcy", to jesteśmy zgubieni. Coś musi nie grać w sztabie szkoleniowym (psychika?), bo Brzęczka to ja bym zostawił. Z gówna bicza nie ukręcisz. Należy też rozszerzyć skauting i zatrudnić porządnego dyrektora od spraw sportowych. Należy znaleźć fachowców. Jeżeli nie mamy nikogo... to dopiero sięgać po legendy, bo legendom będziemy wybaczać... Brzęczek nie jest winny, winni są piłkarze i ich błędy indywidualne oraz brak napastnika.

To jest moje skromne zdanie. Mógłbym tu napisać esej, ale nie chce mi się. Nie jestem specjalistą, ale mam prawo się wypowiedzieć. Jak widać nas zarząd też się nie zna. Sztab szkoleniowy, dyrektor sportowy, skauting, piłkarze. Niełątwa sprawa patrząc ile mamy czasu do nowego sezonu i w jakim stanie jesteśmy.

Zarząd powinien dostać maksymalnie trzy sezony. Jeżeli nie awansują do ekstraklasy to wypi*rdalać i nie ma co patrzeć na to, że nas uratowali.
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Stary 22.05.2022, 10:30
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Jak ich pokazali na telebimie to gwizdy były takie jakby sąsiadka właśnie wchodziła na murawę.
I ja tego nie widziałem ;-/
Może zajęty byłem rozgrywkami na sektorze D haha

A w temacie: zaraz się okaże, że Mielec nie przystąpi do rozgrywek i Nieciecza się utrzyma z 16 miejsca...

I jeszcze zastanawiam się jakie są kryteria upoważniające do bycia uważanym za "tego któremu zależało"
Ondrasek niezmiennie nie trafiał całą rundę do bramki i również nie trafił wczoraj. Gruszkowski chyba za ten wywiad, w którym stwierdził, że nigdy nie zagra w barwach pasiastej szmaty. Biegański?
Odpowiedz cytując
pi0tr3k94
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 22.05.2022, 10:58
Szczerze mówiąc w dupie mam czy brukbet się utrzyma, zasłużyliśmy na ten spadek jak nikt inny i żadnego utrzymania przy zielonym stoliku po prostu nie chcę. Panowie Błaszczykowscy brać się do roboty i budować od nowa ZESPÓŁ a nie zbieraninę pozorantów których wczoraj musieliśmy oglądać.
Odpowiedz cytując
anonimowyalkoholik
Member

Stary 22.05.2022, 12:20
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
I ja tego nie widziałem ;-/
Może zajęty byłem rozgrywkami na sektorze D haha

A w temacie: zaraz się okaże, że Mielec nie przystąpi do rozgrywek i Nieciecza się utrzyma z 16 miejsca...

I jeszcze zastanawiam się jakie są kryteria upoważniające do bycia uważanym za "tego któremu zależało"
Ondrasek niezmiennie nie trafiał całą rundę do bramki i również nie trafił wczoraj. Gruszkowski chyba za ten wywiad, w którym stwierdził, że nigdy nie zagra w barwach pasiastej szmaty. Biegański?
Rozgrywki na D były na początku meczu, a na telebimie beztalencia były chyba w 60 minucie. Nie pamiętam dokładnie, ale na pewno nie był to ten sam moment.

Nawet jak Mielec nie przystąpi do rozgrywek, to chwała, że jesteśmy niżej niż Termalica. Spadek nam się należy i tyle w temacie. Ja bym nie chodził w następnym sezonie gdybyśmy zostali, bo ktoś nie dostał licencji. To jest zwykłe frajer*two.

Ondrasek się nie nadaje. Starał się, był zaangażowany, ale ekstraklasa to nie poziom dla niego. Gdzie miał iść? W Krakowie mu dobrze, ma żonę z Krakowa, wybór był prosty. Napastnik, który strzela dwa gole, to nie napastnik... Szybkiego powrotu do zdrowia i oby to nie był koniec kariery. Mam nadzieje, że jeszcze pogra, ale nie u nas.

Gruszkowski? Ten człowiek to nie nadaje się do niczego. Brawa to dostał chyba faktycznie za ten wywiad.
Może gdzieś tam się starał, ale to nie ten poziom, nawet pierwsza liga nie jest dla niego.

Biegański coś tam wybronił. Czasami mu się udało. Myślę, że bramkarz jest najmniej winny, bo w ataku nie miał kto strzelać, a w obronie po indywidualnych błędach były często bramki. Biegański wybitny nie jest, ale chyba jeden z najmniej winnych spadku. Umieszczenie go na transparencie pewnie jest związane z tym, że jest Polakiem haha.

Nie powinno się dziękować żadnemu piłkarzowi, może tylko ten Gruzin i tyle. Paradoksalnie więcej zrobił dla utrzymania Frydrych, który strzelił 4 bramki, a Zdenek 2 Wiadomo, że popełnił błędy, ale dziękowanie napastnikowi co nic nie strzela i Gruszkowskiemu, który jest drewnem (przepraszam, ale taka prawda) jest śmieszne. Od dawna nie szukam logiki w działaniu sektora C. Łaska Wiślaka na pstrym koniu jeździ.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.05.2022, 15:14
Mówienie o młodych, że są "drewnem" brzmi trochę zabawnie, gdy przypomnimy sobie, że podobnie mówiono na tym forum o takim na przykład Urydze, a potem skończyło się śmieszkowanie, gdy zaczął trafiać do bramki rywala grając w innej drużynie i stał się podporą defensywy innego klubu, a w końcu przedmiotem pożądania piłkarskiego wielu kibiców Wisły.
Młodym trzeba dać trochę czasu pracując z nimi.
Oczywiście, nie staną się nigdy gwiazdami, ale mogą stać się solidnymi, nawet ekstraklasowymi kopaczami.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 22.05.2022, 15:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mówienie o młodych, że są "drewnem" brzmi trochę zabawnie, gdy przypomnimy sobie, że podobnie mówiono na tym forum o takim na przykład Urydze, a potem skończyło się śmieszkowanie, gdy zaczął trafiać do bramki rywala grając w innej drużynie i stał się podporą defensywy innego klubu, a w końcu przedmiotem pożądania piłkarskiego wielu kibiców Wisły.
Oczywiście, nie staną się nigdy gwiazdami, ale mogą stać się solidnymi, nawet ekstraklasowymi kopaczami.
Których młodych kolega ma na myśli? W tym sezonie nie wykazał się poza Biegańskim żaden. Chyba, że super grali nasi na wypożyczeniach?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.05.2022, 15:36
A Uryga wcześniej grał super, kiedy był w Wiśle (tej z Krakowa)?
A teraz płacze, że kontuzjowany.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
anonimowyalkoholik
Member

Stary 22.05.2022, 17:44
FraMat napisał(a):Wyświetl post
W takim wypadku nie można by wyrzucać żadnego młodego zawodnika, a małolaty ze szkółki powinny lądować w pierwszym składzie, bo zawsze może być jak z Urygą. Oczywiście trochę naciągam teraz, bo wiem o co Ci chodziło. Tak, czy inaczej... moim zdaniem on się nie nadaje do niczego i należy go wypożyczyć lub wywalić, bo rezerw nie mamy. Co ja zresztą gadam... W obecnej sytuacji ten zawodnik będzie musiał zostać, bo całej ekipy wymienić się nie da, a wątpię, że on sam będzie chciał odejść.

Oczywiście może być tak, że wywalą wszystkich, wszyscy odejdą sami, w ogóle wszystko może się zdarzyć i teraz wszystko jest gdybaniem...
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 23.05.2022, 07:38
to pierwszy mecz którego nieoglądalem odkad mam c+ (2011) , czy ktoś jest w stanie streścic mi co sie działo na boisku ?
Odpowiedz cytując
majkelson777
Senior Member

Od: 12.2015

Stary 23.05.2022, 07:41
W zasadzie to nic. Wisła przeważała,nieudolnie próbowała stworzyć sytuację, a gdy już jakieś miała to żywcem nie miał kto strzelić. Warta wyszła z dwoma akcjami, z jednej padła bramka.

Ot sezon przy R22 w pigułce. Kalka meczów z Radomiakiem,Pogonią,Mielcem,Jagiellonią itd.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.05.2022, 09:55
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Których młodych kolega ma na myśli? W tym sezonie nie wykazał się poza Biegańskim żaden. Chyba, że super grali nasi na wypożyczeniach?
Jak cała drużyna dołuje to nie ma co oczekiwać że jakoś młody weźmie grę na swoje barki. Tym bardziej jeśli w okół nie ma zbytnio wzorców do naśladowania
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 23.05.2022, 10:14
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jak cała drużyna dołuje to nie ma co oczekiwać że jakoś młody weźmie grę na swoje barki. Tym bardziej jeśli w okół nie ma zbytnio wzorców do naśladowania
Masz rację, ale zauważ również, że żaden młody nie wywalczył sobie miejsca w składzie kosztem słabszego starszego kolegi.

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.05.2022, 11:30
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Masz rację, ale zauważ również, że żaden młody nie wywalczył sobie miejsca w składzie kosztem słabszego starszego kolegi.
Nie do końca, choć to bardziej wynika z beznadziejnej formy tych drugich

Szota > Sadlok (jesień)
Młyński > Hugi (jesień)
Biegański > Kieszek
Plewka > Żukov
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 23.05.2022, 12:14
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie do końca, choć to bardziej wynika z beznadziejnej formy tych drugich

Szota > Sadlok (jesień)
Młyński > Hugi (jesień)
Biegański > Kieszek
Plewka > Żukov
Mając młodych miałem na myśli kogoś nowego. Plewka czy Biegański na duży plus ten sezon uważam ale Młyński, Cisse czy Starzyński szorowali po dnie. Poza nimi Wachowiak Chełmecki Szot czy Sobol albo ogony albo wypożyczenie.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów