|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
https://www.youtube.com/watch?v=5STRpIGGoCg |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
https://weszlo.com/2021/12/15/jakub-...m-zawodnikiem/
Gość z Tarnowa, w niezłym jeszcze wieku, w Warcie robił całkiem niezłą robotę, może grać na obu bokach obrony. Nie jest to może gracz wybitny, ale jako konkurencja dla Hanouska/Gruszkowskiego mógłby zrobić robotę. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tu więcej o tym zawodniku i aktualny wywiad.
https://igol.pl/jakub-kuzdra-tesknie-za-pilka-wywiad/ Podkresle ostatni akapit, bo takie "marzenia" to wydawały być już przeszłością. Brać gościa zanim zgarnie go jakaś Termalika lub arka. U nas na LO będzie wyrwa do obsadzenia |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pogoń chce rozwiązać kontakty z Łasickim i Matynią. Chętnie widziałbym tą dwójkę u nas. Łasicki na środek, Matynia na lewo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Spokojnie .Jest opracowywana strategia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
kto normalny, z dwoma zdrowymi nogami zamieni Ekstraklase nawet w jakiejs Warcie, Stali czy Plocku na 1 lige w "rodzinnej" atmosferze?
ani kasa nie bedziemy mieli jak zachecic, ani nawet marka... ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jakoś nie tak dawno, oddaliśmy do 1 ligi Chuce. I jak widać nie była to ujma dla Hiszpana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
To ja już wolę tego niekochającego Wisły Matynię, przynajmniej ma lewą nogę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Śpiączka 11 goli w eklapie
Mesanović 10 goli Wielka Wisła Kraków powinna ich łatwo wyciągnąć ze spadkowiczów. ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Na transferyinfo piszą, że chcemy jakiegoś Daniela Tanżynę z Widzewa. Stoper po trzydziestce.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Albo młodzi zdolni Polacy z 2. ligi.
Kto wie, może odkryjemy drugiego Piechnę. Stąd też wracam do mojego pomysłu objazdów Głowackiego z Brożkiem po odpustach w całej Małopolsce i konkursu rzutów karnych na parkingach. Oni nic lepszego i tak nie wymyślą. Drugim rozwiązaniem jest Patryk Małecki, który wniósłby do szatni powiew świeżości, bluzgając na trenera-wujka współwłaściciela i kolegę z drużyny-właściciela.
Ostatnio edytowane przez czaro : 23.05.2022 o godz. 19:00.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że mimo wszystko nie powinniśmy ściągać kopacza lat 33 (skończy na jesieni), który nie grał od marca bo miał operację (poszukałem co to za jeden). Na poprawę humoru dodam, że znalazłem też, że jego partnerka jest czy była wicemistrzynią świata w bikini fitnessie
A więc.. szukajcie i podziwiajcie (albo nie) ![]()
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 23.05.2022 o godz. 19:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Justyna Zięcina
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 23.05.2022 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tanzyna w Widzewie był słaby, ostatnio miał kontuzje która wykluczyła go z gry na kilka miesięcy a wiek 33 lata będzie płacił za możliwość gry w Wiśle czy jak? czy to tez rodzina?.,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jezu drogi, Szotem rzucałaby w dal dalej niż Szot kopie piłkę. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
do usuniecia
Powód: ijcyde dówop
Ostatnio edytowane przez bob85 : 28.05.2022 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Brać i się nie zastanawiać |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tutaj nawet nie wiadomo w kogo celujemy (zagraniczni, bez kontraktu, transfery, młodzi czy starzy). Pierwsze transfery to pokażą.
Na razie więcej jest plotek że w klubie walczą by utrzymać tych którzy coś potrafią (LF, Frydrych, Hanousek, Poletanovic). Pewnie droga w tym dobra, ale i tak bez świeżej krwi się nie obejdzie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member