krysztal napisał(a):

Chłopie przestań że już .......ić o Hyballi,11 meczach i sredniej 1,63 pkt .Po meczu z Pogonią graliśmy już taką pytę że oczy krwawiły tylko jeszcze udało się punktowo coś ugrać.Można by było jeszcze wierzyć w te bajki o super trenerze gdyby nie fakt że w pół roku wypluły go jakieś inne śmieszne kluby.Wypluły w atmosferze skandalu.
Hyballa to był błąd,jeden z wielu błędów które doprowadziły nas do miejsca w którym jesteśmy.Mam ogromny żal do Kuby ale to nie znaczy że mam go obrażać i wyzywać
|
Obrażać i wyzywać jasne, że nie, niech po prostu zostawi ten klub ludziom którzy się znają na zarządzaniu a nie robi sobie tu rodzinny folwark. Śmiem twierdzić że gdyby nie te awantury z Hyballą, bo się Kubuś spóźnił na trening i oobraził, podbieganie do Kmiecika itp to byśmy byli teraz gdzieś w połowie tabeli.
A tak to sobie możecie "szanować legendy" w pierwszej lidze. W której będziemy się kisić w połowie tabeli dobrych kilka lat.
@Krysztal krzykaczu, nie wiem ile tych pyt widziałeś, moze Ci sie zaczynają mylić już, ale dla mnie to Gula/Brzęczek nie zrobili nic, a tak jak pisze Drozd, póki się Kubuś nie wpieprzył to za Hyballi przynajmniej zapie*przali i punktowali.