The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2022, 12:57
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Chłopie przestań że już .......ić o Hyballi,11 meczach i sredniej 1,63 pkt .Po meczu z Pogonią graliśmy już taką pytę że oczy krwawiły tylko jeszcze udało się punktowo coś ugrać.Można by było jeszcze wierzyć w te bajki o super trenerze gdyby nie fakt że w pół roku wypluły go jakieś inne śmieszne kluby.Wypluły w atmosferze skandalu.
Hyballa to był błąd,jeden z wielu błędów które doprowadziły nas do miejsca w którym jesteśmy.Mam ogromny żal do Kuby ale to nie znaczy że mam go obrażać i wyzywać
Obrażać i wyzywać jasne, że nie, niech po prostu zostawi ten klub ludziom którzy się znają na zarządzaniu a nie robi sobie tu rodzinny folwark. Śmiem twierdzić że gdyby nie te awantury z Hyballą, bo się Kubuś spóźnił na trening i oobraził, podbieganie do Kmiecika itp to byśmy byli teraz gdzieś w połowie tabeli.
A tak to sobie możecie "szanować legendy" w pierwszej lidze. W której będziemy się kisić w połowie tabeli dobrych kilka lat.
@Krysztal krzykaczu, nie wiem ile tych pyt widziałeś, moze Ci sie zaczynają mylić już, ale dla mnie to Gula/Brzęczek nie zrobili nic, a tak jak pisze Drozd, póki się Kubuś nie wpieprzył to za Hyballi przynajmniej zapie*przali i punktowali.
Ostatnio edytowane przez ramzes190 : 16.05.2022 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów