The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2022, 20:47
3/4 składu Wisły nie może odejść, tylko ich trzeba dyscyplinarnie wypierdoIić.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 15.05.2022, 20:56
na dzień dzisiejszy nie mamy nic. Drużyny, atmosfery, ludzi chcących umierać za Wisłę, drużyny rezerw, trenera, dyrektora sportowego, skautów i nikogo z młodzieży kto wszedłby z buta w drużynę. Znając życie skład oprzemy na Sadloku Fazlagiciu i Ondrasku. Obym się mylił.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 15.05.2022, 20:56
Żeby wiedzieć kogo warto zatrzymać, trzeba wiedzieć:
- kto się nadaje do I ligi,
- na co nas będzie stać w I lidze.

Obecnie według wszelkiego prawdopodobieństwa włodarze klubu nie mają pojęcia o żadnym z tych dwóch uwarunkowań, więc nawet nie mamy o czym dyskutować.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.05.2022, 20:59
MaLk napisał(a):Wyświetl post

Obecnie według wszelkiego prawdopodobieństwa włodarze klubu nie mają pojęcia o żadnym z tych dwóch uwarunkowań, więc nawet nie mamy o czym dyskutować.
Tak, wprost wynika to z pomeczowej wypowiedzi Brzęczka.

Ja mam wrażenie, być może mylne, że on tam jako jedyny ma wyobrażenie o tym, co powinno się wiedzieć i robić (chociaż sam pewnie nie wie i nie umie zrobić).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.05.2022, 21:01
Szneka napisał(a):Wyświetl post
na dzień dzisiejszy nie mamy nic. Drużyny, atmosfery, ludzi chcących umierać za Wisłę, drużyny rezerw, trenera, dyrektora sportowego, skautów i nikogo z młodzieży kto wszedłby z buta w drużynę. Znając życie skład oprzemy na Sadloku Fazlagiciu i Ondrasku. Obym się mylił.

Jak mamy sklad oprzec na Fazlagicu i Sadloku i dorzuce jeszcze Szote i Ringa to od razu mozna druzyne do 4 ligi zgłosic bo za rok i tak bedziemy na 3 miejscu od konca ale w 1 lidze.
Olimpia Grudziadz ktora nas ograła ... ,radze zapamietac ten styl bo tak bedą z nami grali.A Olimpia nie gra w 1 lidze.

zeby cos budowac nalezy zrobic absolutny reset od góry az po parkingowego.Bo w tym klubie nie ma nic robionego normalnie.
Inaczej bedzie to samo co teraz albo i gorzej.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.05.2022 o godz. 21:04.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 15.05.2022, 21:02
MaLk napisał(a):Wyświetl post

patrząc na wyniki z pucharu polski , obecny skład w 1 lidze raczej spokojnie by sobie poradził , pytanie właśnie o budżet czy nas na tych piłkarzy bedzie stać
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 15.05.2022, 21:05
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Jak mamy sklad oprzec na Fazlagicu i Sadloku i dorzuce jeszcze Szote i Ringa to od razu mozna druzyne do 4 ligi zgłosic bo za rok i tak bedziemy na 3 miejscu od konca ale w 1 lidze.
Olimpia Grudziadz ktora nas ograła ... ,radze zapamietac ten styl bo tak bedą z nami grali.A Olimpia nie gra w 1 lidze.

zeby cos budowac nalezy zrobic absolutny reset od góry az po parkingowego.Bo w tym klubie nie ma nic robionego normalnie.
Inaczej bedzie to samo co teraz albo i gorzej.
Masz rację.to miałem na myśli. Jeśli mamy kasę w klubie trzeba szkielet zostawić a więc Biegański Frydrych Colley Poletanovic Fernandez Plewka .Marzy mi się jeszcze Citaiszwili lub Manu ale to i tak za dużo szczęścia by było.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
maro500
Junior Member

Od: 12.2018

Stary 15.05.2022, 21:06
W Wiśle Kraków albo zostaną ci, którzy są jakoś emocjonalnie związani z Wisłą, albo ci których nie będzie chciała żadna inna drużyna za porównywalne jak u nas pieniądze. Niestety nie mamy dużego pola manewru
Bramkarze: prawdopodobnie bronił będzie Broda (niezła gra na wypożyczeniu w Chojniczance), rezerwowym będzie prawie na pewno Szewczyk albo jakiś inny "młody". Wątpię, by Biegański został - prędzej go sprzedamy, by cokolwiek na nim zarobić i zabezpieczyć choć trochę finansowo sezon. Kieszek, Rosa moim zdaniem na pewno odejdą
Obrona: tu sytuacja na warunki I ligi (czyli poziom niższy od Ekstraklasy) nie jest tak fatalna. Podejrzewam, że uda się utrzymać Ringa, Szotę, Szota, Gruszkowskiego (nikt za takie pieniądze jak u nas ich nie zechce), z wypożyczeń wrócą Hoyo-Kowalski i Wachowiak. Liczę na to, że uda się utrzymać po obniżce pensji Urygę i Sadloka - mimo wszystko są emocjonalnie związani z Wisłą. Jakby udało się osiągnąć taki stan rzeczy, to mamy formację jak na I ligę całkiem niezłą - oczywiście za słabą na Ekstraklasę, wymagającą ewentualnego wzmocnienia (ale pożaru jako pożaru może nie być)
Pomocnicy środkowi: tu na tej pozycji jest dosłownie tragedia. Zostanie pewnie Plewka, prawdopodobnie moim zdaniem Fazlagić i Kuvejlić, z wypożyczeń wrócą Duda i Szywacz - z takim środkiem pola to my się nie będziemy w stanie bić nawet o baraże - brakuje kreatywności, klasy piłkarskiej, dość prawdopodobny duet środkowych "Plewka-Fazlagić" jest praktycznie pozbawiony kreatywności, Duda też chyba jeszcze nie udźwignie "kierownicy" w Wiśle. Chyba też nikt z drużyny CLJ nie rokuje na tyle, aby go z marszu wsadzić do pierwszej drużyny. Minimum jedno konkretne wzmocnienie na środek pomocy na gwałt potrzebne
Skrzydłowi: no cóż... zostaną pewnie Młyński, Starzyński (chyba, że uda się ich spieniężyć), Momo Cisse, z wypożyczenia wróci Sławomir Chmiel - i tak naprawdę to tyle. Nie wierzę, by udało się utrzymać Manu, Hugiego, Savicia i resztę tej legii cudzoziemskiej utrzymać. Wzmocnienie (żeby walczyć z automatu o awans) również jest na gwałt potrzebne
Atak: tutaj sytuacja wciąż tragiczna - zostaną pewnie tylko Ondrasek oraz wracający z wypożyczenia Sobol, reszta odejdzie. To zdecydowane za mało, by walczyć o awans - a na skutecznego lub rokującego napastnika nas stać. I nie piszcie o Chełmeckim, bo on jak na razie chyba odbija się od ŁKS Łagów, a w zimie od testów w Hutniku
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja opisałem tu krótko chyba najbardziej stabilny wariant tworzenia nowego składu... Jak będziemy sklejać skład na szybko po odejściu 20 piłkarzy lub jeśli się okaże, że finansowo mamy jeszcze kolejne spore trupy w szafie, to sytuacja pewnie będzie wyglądać jeszcze gorzej
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Stary 15.05.2022, 21:08
Frydrych, Colley, Poletanovic i może Biegański mogą jak dla mnie zostać, pozostali wyp.. razem z trenerem. Jeszcze Gruzina też bym chciał zostawić w Wiśle, ale wiadomo, że to niemożliwe.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 15.05.2022 o godz. 21:12.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.05.2022, 21:09
Ja myślę że on akurat zostanie, swoje już zarobił, babę ma z Krakowa jej rodzina za Wisłą , zostanie ale nie wiem co z innymi(o Kobrę chodziło)
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 15.05.2022 o godz. 21:13.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 15.05.2022, 21:11
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
patrząc na wyniki z pucharu polski , obecny skład w 1 lidze raczej spokojnie by sobie poradził , pytanie właśnie o budżet czy nas na tych piłkarzy bedzie stać
Patrząc na wyniki z PP, to obecny skład nie poradziły sobie w III lidze.

Patrząc na grę w PP, to obecny skład nie poradziłby sobie w I lidze (bo zwykle było 60 minut żałosnej gry, a potem odrabianie strat, przy wydatnej roli piłkarza, którego już w składzie nie ma, czyli Forbesa).

Ale ja mam mimo wszystko nadzieję, że zarząd Wisły, w jakim by nie był składzie za miesiąc, nie będzie oceniał potrzeb i specyfiki I ligi po meczach Pucharu Polski, tylko po meczach... nie wiem... I ligi?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.05.2022, 21:58
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Frydrych, Colley, Poletanovic i może Biegański mogą jak dla mnie zostać, pozostali wyp.. razem z trenerem. Jeszcze Gruzina też bym chciał zostawić w Wiśle, ale wiadomo, że to niemożliwe.
Zdajesz sobie sprawę że czeka nas mocna redukcja budżetu?
Nie no, jasne że nie. Do kogo ja piszę...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.05.2022, 22:18
Punkt pierwszy pożegnanie Dawida
Punkt drugi pozegnia Brzeczka
Z obcokrajowców Frydrych, Poletanovic, Ondrasek bo jakiś kręgosłup musi zostać
Colley i Fazlagic może wypożyczenie ? bo nie po to ktoś w nich inwestował żeby teraz oddać za darmo
Reszta albo koniec kontraktu albo rozwiązanie z 1 miesięcznym wypowiedzeniem
W bramce Broda, Biegański
W obronie Szota, Szot zostana, Gruchę pewnie jako jednego z nielicznych uda się spieniężyć do jakiejś Serie B za 500kE
W pomocy "top talenty" Młyński, Starzyński, Plewka
Ogólnie perspektywy na szybki powrót mocno umiarkowane, eufemistycznie okreslajac
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.05.2022, 22:27
A kto weźmie napastnika, który nie strzela bramek? W dodatku z 34 latami na karku?
To samo Frydrych - gdzieś czytałem, że fochy zaczyna strzelać, że nie przyszedł tu grać na tak niskim poziomie. Problem jest taki, że on sam ten niski poziom kreuje, choćby takim meczem jak z Radomiakiem, gdzie spokojnie z 2 bramki idą na jego konto.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.05.2022, 22:29
Ja bym rozważył pozostawienie: Fernandeza, Colleya, Poletanovicia, Frydrycha, Manu. Z Polaków: Biegański, Grucha, Serafin, Plewka, Urygę, Starzyński (ew. wypoożyczenie), Młynek mimo wszystko.
Nie wiadomo co z Fazlagiciem (sporo hajsu kosztował). Wróci kilkunastu piłkarzy z wypożyczeń. Pytanie o chęci piłkarzy do pozostania, negocjacje dot. obniżenia wynagrodzeń, sposoby zakontraktowania wreszcie napastnika do I ligi. Generalnie więcej niewiadomych niż wiadomych.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.05.2022, 22:32
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Ja bym rozważył pozostawienie: Fernandeza, Colleya, Poletanovicia, Frydrycha, Manu.
Manu? Lubisz jak Ci ktoś pluje w twarz? Oglądałeś dzisiejszy mecz? Chłop miał TOTALNIE wyjebane na to, co się działo na boisku, poziom zaangażowania zerowy.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
daniel123
Member

Od: 07.2006

Stary 15.05.2022, 22:41
https://weszlo.com/2022/05/15/ondras...e-nie-da-grac/ Ondrasek wielki walczak 2 bramki zdobył a zagrał 13 spotkań . chłop niech sobie gra w 1 lidze ale czeskiej a nie barwach Wisły.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 15.05.2022, 22:54
Jedno kwestia to nasze "życzenia" , a inna to rzeczywistość.

Klub zapewne będzie chciał renegocjować kontrakt 90% piłkarzom. Nawet taki Szot czy Plewka mają kontrakty na wysokim poziomie jak na standardy pierwszoligowe.

Co by też nie mówić kogo my niby mamy żałować? Szczerze mówiąc to tylko Gio, Poletanovic i Fernandez to piłkarze o określonej klasie. Dorzucilbym Frydrycha ale z każdym rokiem będzie gorszy. Dorzucilbym Manu, ale gość tak drepta że nie nadaje się do profesjonalnego futbolu. Pewnie temu grywał ostatnio w Bułgarii i Chinach.
I tak o każdym można coś wymienić. Najchętniej to bym nikogo z nich już nie oglądał na oczy po tym co wyczyniali w tym sezonie.

Z tej zbieraniny jaką mamy dziś to tylko juniorzy i Polacy na pewno zostaną, choć paru (jak Młyński) może będziemy chcieli wytransferować. Ogólnie jest sytuacja naprawdę dramatyczna, bo w jaki niby sposób mamy rywalizować o awans z drużynami racjonalnie budowanymi przez kilka lat, zgranymi, wyselekcjonowanymi zawodnikami.

Zanim ktoś to ogarnie zakończymy jesień na 10 miejscu w 1 lidze.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.05.2022, 22:59
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Z tej zbieraniny jaką mamy dziś to tylko juniorzy i Polacy na pewno zostaną, choć paru (jak Młyński) może będziemy chcieli wytransferować. Ogólnie jest sytuacja naprawdę dramatyczna, bo w jaki niby sposób mamy rywalizować o awans z drużynami racjonalnie budowanymi przez kilka lat, zgranymi, wyselekcjonowanymi zawodnikami.

Zanim ktoś to ogarnie zakończymy jesień na 10 miejscu w 1 lidze.

Otóz to

nawet zakladajac awans juz Miedzi ,dalej Widzewa i np Arki z barazów dalej tam mamy Korone,Łks,Podbeskidzie czy nawet taki Chrobry czy Odre Opole

zespoly juz ukształtowane z gotowymi skladami o walke co sezon o Ekstraklse.

i teraz wez wcisnij tam sklad Wisly z Szotą czy innym Hoyo-Kowalskim....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Stary 15.05.2022, 23:19
Fernandez i Manu powinni sami zgłosić możliwość gry za darmo, żeby spłacić dług honorowy. Akurat Jurka Brzęczka bym zostawił, bo jako jedyny moim zdaniem ogarnąłby sprawy transferowe. To człowiek ambitny i myślę, że warto spróbować, niech zbuduje skład wg własnego konceptu, przygotuje go do sezonu i weźmie pełną odpowiedzialność za wyniki.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.05.2022, 23:33
O ile nie dojdzie do jakiś zmian właścicielskich, to Brzęczek zostanie na kolejny sezon. I w sumie ok, zobaczymy co z tego wyjdzie, jak będzie mieć drużynę od początku.

Z kadrą gorzej. Ci lepsi (Colley, Poletanovic, Fernandez) nie będą chcieli grać w 2 lidze i ze zmniejszonymi kontraktami. Więc to nie jest kwestia, kogo my byśmy chcieli, tylko kto będzie chciał zostać.

Jedyny plus, że będzie można łatwo pożegnać Skvarkę, Klimenta i innych ananasów.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 15.05.2022, 23:47
Jurka Brzęczka to należy wy.......ić dyscyplinarnie jak mawia Tomaszewski.

Za jedno zwycięstwo w trzynastu spotkaniach.

To zwykły trenerski błazen, aby nie napisać mocniej.

To największy Dyzma wśród ,,trenerów".

Za słaby na Raków w niższych ligach.

Zostaje jeszcze jeden temat po spadku - Święta Ziemia. Temat tabu, a pewne rzeczy były zrobione i to w wielkiej tajemnicy. Ciekaw jestem dalszych losów tej ziemi i zabezpieczenia pożyczki, bo może dlatego zrobiono szopkę z Wisły i ten spadek był przydatny do realizacji celów.

Stąd, wielomiesięczny brak reakcji na działania, mnóstwo nietrafionych transferów, teraz widzimy skutki.

Pamiętamy doskonale jak TS i ich klakierzy dostawali histerii w tym temacie, a tu jednak hipoteka została zabezpieczona.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 15.05.2022 o godz. 23:49.
Odpowiedz cytując
daniel123
Member

Od: 07.2006

Stary 16.05.2022, 01:07
akurat Brzeczek to nasze najmocniejsze ogniwo przy tym składzie właścicielskim i w nim nadzieja ze się coś zmieni na lepsze bo pojęcie i doświadczenie ma największe. Każdy inny trener będzie tylko pionkiem i będziemy mieć deja vu jak z Hyballa. Dyscyplinarnie to należy się pozbyć Sadloka, "walczącego" Ondraska 2 bramki na 13 spotkań i spółki ja ich w koszulce Wisły nigdy więcej oglądać nie chce - za spadek, za porażkę z Olimpia Grudziac, za 0:5 ze Śląskiem, 0:5 z Lechem. Jeszcze dzisiaj powinni się spakować i opuścić nasz klub.
Ostatnio edytowane przez daniel123 : 16.05.2022 o godz. 01:14.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.05.2022, 06:09
daniel123 napisał(a):Wyświetl post
akurat Brzeczek to nasze najmocniejsze ogniwo przy tym składzie właścicielskim i w nim nadzieja ze się coś zmieni na lepsze bo pojęcie i doświadczenie ma największe. Każdy inny trener będzie tylko pionkiem i będziemy mieć deja vu jak z Hyballa. Dyscyplinarnie to należy się pozbyć Sadloka, "walczącego" Ondraska 2 bramki na 13 spotkań i spółki ja ich w koszulce Wisły nigdy więcej oglądać nie chce - za spadek, za porażkę z Olimpia Grudziac, za 0:5 ze Śląskiem, 0:5 z Lechem. Jeszcze dzisiaj powinni się spakować i opuścić nasz klub.
Akurat w żadnym z wymienionych meczów Ondraszek nie zagrał.
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Stary 16.05.2022, 08:23
Widzę, że niektórzy chcieli by budować skład na Frydrychu. Może na tym z pierwszego sezonu i owsze miało by to sens. ale w tym sezonie był pierwszym hamulcowym. Swoimi kartkami i beznadziejnym kryciem (co on robił przy Angielskim?! skakanie synchroniczne?) przyczynił się do tej tragedii.

Wielu psioczyło na Maćka Sadloka. Dopóki to on był charakterem w obronie, to się przed spadkiem daliśmy radę wybronić. A jak został odstawiony, to obrona była tylko z nazwy.

Mam nadzieję, że wróci Alan i Colleyem będą pierwszym wborem.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 16.05.2022, 09:04
1 liga startuje już w lipcu, za mało czasu na wywalenie wszystkich i dobranie nowych (szczególnie przy naszych asach odpowiadających za dział sportowy).

Moim zdaniem zostaną:

- Biegański
- Gruszkowski
- Szot
- Uryga
- Szota
- Ring
- Plewka
- Kuvejlić
- Hugi
- Fazlagić
- Starzyński
- Skvarka
- Młyński
- Ondrasek/Kliment - któryś z nich powinnien zostać.

Żegnamy:

- Kieszek
- Frydrych
- Colley
- Sadlok
- Honusek
- Poletanović
- Zhukov
- Savić
- Gio
- Manu
- Fernandez
- Cisse

Będzie ciężko.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 16.05.2022 o godz. 09:06.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 16.05.2022, 09:05
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Masz rację.to miałem na myśli. Jeśli mamy kasę w klubie trzeba szkielet zostawić a więc Biegański Frydrych Colley Poletanovic Fernandez Plewka .Marzy mi się jeszcze Citaiszwili lub Manu ale to i tak za dużo szczęścia by było.
Po wczorajszym meczu to ja Manu już nigdy więcej w koszulce Wisły oglądać nie chcę. Leser i nierób. Transfer idealnie podsumowujący tą degrengoladę.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.05.2022, 09:18
Z obecnego składu zostawić Poletanovica, Fernandeza i Biegańskiego.

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Stary 16.05.2022, 09:20
Zrozumcie , że żaden obcokrajowiec nie zostanie w Wiśle. Nawet pozostanie takich cieniasów jak Skvarka czy Hugi można włożyć między bajki....
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 16.05.2022, 09:41
Biegański (Broda) - Grucha (Szot), Uryga (Szota), Frydrych (Hoyo), Sadlok (Wachowiak) -Starzyński (Młyński), Plewka (Duda), Poletanovic (Szywacz), Michał Mak ( Mateusz Mak) - Fernandez (Chełmecki), Ondrasek (Sobol)

Moja Kadra na 1 ligę. (Zakładam, że z Poletanovicem i Fernandezem będzie ciężko dogadać - wtedy kogoś z dwójki Kuveljic,/Fazlagic i może Śpiączką? )
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów