|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ruch,Polonia Warszawa,GKS Katowice,Widzew Łodz,ŁKS Łodz,Arka Gdynia,Korona Kielce,kiedys chocby Stomil Olsztyn. I ni widu ni slychu zeby te kluby szybko wracaly. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ale to jednak nie takie marki w tym XXI wieku
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
To było do przewidzenia jak brzeczyszczykiewicz został trenerem. Ktoś miał jakieś watpliwości oglądając repre
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Trudno o bardziej klarowną sytuację.
Jest porażka, jest zdiagnozowana jej przyczyna. Niestety wszystko wskazuje na to, że środkiem leczniczym będzie dalsze pogłębianie błędów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Zaraz zaraz, Widzew chyba może awansować.
Został im mecz z PBB i mają punkt przewagi nad 3. zespołem - nota bene, Arką Gdynia. Na czwartym miejscu Korona Kielce. Więc kilku się bije o awans, nie jest tak źle. Nam może to zająć kilka lat - trudno mi uwierzyć w awans rok po spadku.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 28.03.2023 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Wy pier da lać.
Nieudacznicy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Najśmieszniejsze jest to że jakbyśmy upadli 3 lata temu wziąłby to Kwiecień i dziś może walczylibyśmy o awans do 1 ligi a tak to jesteśmy tam z klanem rodzinnym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak, to jest śmieszne.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Widzew akurat po 8 latach, ale po degradacji do 4. ligi, a póki co robią wszystko żeby NIE awansować.
Polonia? Degradacja i nie widać ich na horyzoncie. Katowice balansują na granicy 1/2 liga. ŁKS z Arką też nieumiejętnie walczą o awans... W naszym wypadku tak kolorowo nie będzie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, przypadki Arki i ŁKS, takiego balansowania między 1. ligą a ekstraklasą, to byłyby dla nas optymistycznne scenariusze.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Twitter to wciąż najmniej popularny portal społecznościowy w Polsce, a profil Wisły posiada najmniejsza liczbę obserwujących (w porównaniu z Instagramem czy Facebookiem), dlatego będę wrzucał. Bo to nie działa na zasadzie, że jak ktoś będzie chciał, to wejdzie. Skoro nigdy nie wchodził. Ale teraz może zacznie to robić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
No i sturlali sie z tej ligi.
O ile jestem daleki od obrazania trio w chamsko sharakanski sposob Koalika o tyle zgadzam sie ze trio prochu nie wymysli, te kilka lat jednak udowodnilo ze moga byc wlascicielem ale przejsciowym. Co teraz, mam nadzieje ze te wszystkie gadki o tym jak chwytamy finansowy oddech byly choc troche bardziej profesjonalne niz pion sportowy jeżeli okaże się inaczej to trzeba dac na msze. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie wszyscy maja czas jeszcze latać po twitterowych kontach tych przegrywów. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No cóż BBB mają już niepodwazalne i niezapomniane miejsce w historii Wisły Kraków...a to wcale nie jest proste do osiägniecia
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
moze w koncu ktos nie wytrzyma cisnienia i dowiemy prawde o relacjach wewnatrzwlascicielskich
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Wpis Jażdżyńskiego że jest gotowy na zmiany wiele mówi...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wątpię.
10 znaków. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie odejdzie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Ciekawe czy Kuba przeprosi...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Kliment
skvarka hugi szota koalik młyński wachowiak uryga sobol framat manu fernandez ring cisse WYPIERDALAĆ z Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A to Hyballa nas do 1 Ligi wprowadził? Cholera, ale ja głupi jestem że inaczej myślałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Zrobił z Wisły folwark. Podejmuje fatalne decyzje za które nie bierze odpowiedzialności. On powinien odejść.
Wpis Jażdżyńskiego jest bardzo wymowny. Zauważcie, że on mówi, że "osobiście" jest gotów na zmiany. Czyżby ktoś inny nie był? ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |