|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mial nas przejmować Stechert, "potentat" w branży krzesełek. Miała nastać epoka wiecznej szczęśliwości. Wymienionym - i kilku niewymienionym - publicznie przytrafił się wtedy przedwczesny wytrysk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Racja, zapomniałem już o tym.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
już mi sie miesza to wszystko...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Miga szwabow, Baszczyński kambodżańskiego księcia a Citko rowerzystę ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pakować mandżur i wy..lać
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gratuluje rozjebania klubu, szczególnie Panom Błaszczykowskim.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W dniu nominacji wujka Jurka pisałem:
Cytat:
Kto miał rację? Ja. Zatrudnienie wujka Jurka do spółki z prezesem Dawidem to największa kompromitacja w historii klubu. Brawo Wy! Klakierzy Dawidka, będziecie dalej pouczać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Gdybyśmy naprawdę mieli skromny budżet, albo z czystym sumieniem ściągnęli tu najlepszych ludzi, albo skupili się na drużynie i grze w piłkę, albo gdybyśmy chociaż nie awanturowali się ze środowiskiem i byłymi pracownikami, łatwiej byłoby mi to przełknąć i zrozumieć.
Nieprawdopodobna porażka. Zupełnie niepotrzebny spadek w złym stylu sportowym i wizerunkowym. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Chu
Huj dupa i kamieni kupa nie wyjdziemy szybko z I ligi |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Powinna być jedna decyzja - won z Wisły. Wszyscy.
Błaszczykowscy i ich wujek to jedni z najbardziej skompromitowanych postaci w całej historii klubu. Spaść z takiej ligi to coś niesamowitego. Święty Jakub powinien być dożywotni zakaz wstępu na Wisłę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weź leki i dwa oddechy i wytłumacz, kto ma taką decyzję podjąć i ją wyegzekwować oraz kto ma zastąpić wszystkich.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wyjdziemy. Teraz dwa miesiące szukania winnych , następnie gorączkowe budowanie składu a na dzień dobry wyjazd do jakiegoś Opola u siebie z Sosnowcem i wyjazd do Skry Częstochowa .1 remis 2 porażki i budzimy się w 1 szo ligowej rzeczywistości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Panowie muszą sprzedać klub przez 3 lata nie wyciągnięto żadnych wniosków a w strukturach pracują dyletancji od prezesa po trenerów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A są chętni?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Znowu będzie że jestem zły, ale jesteś kompletnym idiotą. Zadał Ci proste, retoryczne pytanie. Nie, nikt nie chce Wisły Kraków, Cupiał i Sharksi zostawili zadłużonego trupa.
Tak że Twoje wysrywy w stylu "trio out" są stratą czasu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to jest niewłaściwie postawione pytanie. Ja też wolałbym ogarniętego właściciela/i, ale nic nie wskazuje, żeby był na na horyzoncie ktokolwiek lepszy od trio, kto chciałby Wisłę przejąć.
Po powiązaniu SA z TS? Przy całej otoczce pozasportowej? Przy finansach? Przy prawdopodobnych trupach w szafach? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Będzie albo nauka na błędach.
Albo trwanie w błędzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Edit edit..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.05.2022 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
damy rade bo jestesmy wielkim klubem i za rok feta na rynku z okazji awansu, tez mnie wqw bierze ale po meczu z Jaga sie wlasciwie pogodzilem
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
schalke spadlo jak my i awansowalo zaraz
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ruch spadł i nie było za ciekawie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Interesuje mnie jedynie to, czy zostaniemy zakładnikami charakteru Kuby na zawsze czy tylko na jakiś czas.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja tam nie jestem blisko wnetrza klubu, ale stety lub niestety jestesmy skazani na ten zarzad i na tych ludzi , bo po prostu lepszych nie ma i nie bedzie. Jedyne czegooczekuje to wyjebanie tego pseudo trenera ,ale pewnie tego tez nie bedzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
za to do czego Ci ludzie doprowadzili, wypie.rdalac
juz mozna z nimi jechac ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Won . Tylko kto to przejmie teraz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
graty dla Tomasza Jażdżyńskiego - Wisła bezapelacyjnie będzie najstarszym klubem w I lidze
graty dla Jarosława Królewskiego - gdy prawdziwy Elon Musk kupił twittera, polski Elon s.......ił 116-letni klub z ekstraklasy no i oczywiście dla tego, przy którym reszta akcjonariuszy to dworzanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ale chociaż starzy forumowicze się odezwali... zawsze jakiś pozytyw.
Ciężko cokolwiek napisać. Nie wierzyłem w spadek, cieszyłem się z obu goli dzisiaj. Ale to, co się stało później, to jakiś kosmos. Czy Karol Angielski jest takim niesamowitym napastnikiem? Czy może Wisła nie ma obrony? Przecież dzisiaj - niby najlepszy - Frydrych, nie dawał rady. A gdzie reszta? Wygląda na to, że mamy 3-4 piłkarzy, którzy faktycznie potrafią coś zagrać. Będzie ciężko wrócić.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 28.03.2023 o godz. 10:13.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|