The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2022, 22:51
Ale... Jak? Przecież między Hybalą a Gulą wymieniono większość składu. To jest tak bez sensu że nie wiem czy koleś sobie po prostu jaj nie robi...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.05.2022, 06:54
Szkoda klawiatury na komentowanie takich wypocin.
Chłopaczek dostał wierszówkę do napisania, chciał być oryginalny i macie.
Dziennikarstwo XXI wieku.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.05.2022, 09:44
Nie no nawet ja mimo wiadomego stosunku do Hyballi nie byłbym w stanie powiązać obecnej katastrofy sportowej z tym co się działo w tamtym sezonie.Tylko co wspólnego z tymi wypocinami ma trio?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 11.05.2022, 09:56
czekamy na artykuły na onetach , gw itp :

- koalik punktuje
- wolfy punktuje

itp
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.05.2022, 10:31
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Nie no nawet ja mimo wiadomego stosunku do Hyballi nie byłbym w stanie powiązać obecnej katastrofy sportowej z tym co się działo w tamtym sezonie.Tylko co wspólnego z tymi wypocinami ma trio?
To może być inicjatywa własna cytowanego eksperta (hehe), ale na interii już za chwilę przeczytamy, jak na to patrzy władza.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 11.05.2022, 12:16
A z Interią co ma władza wspólnego?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2022, 12:18
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale... Jak? Przecież między Hybalą a Gulą wymieniono większość składu. To jest tak bez sensu że nie wiem czy koleś sobie po prostu jaj nie robi...
Wbrew pozorom związek jest i pisałem o konsekwencjach już rok temu. Tyle że to nie Hyballa był przyczyną, a potraktowanie aktualnego pracującego trenera przez klub, piłkarzy, dziennikarzy i co najbardziej szokujące właściciela. To ta sytuacja zawrzodziła szatnie i wszystkich którzy do niej trafili już po całej akcji. To jest jedną z przyczyn porażki Guli.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.05.2022 o godz. 17:16.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 11.05.2022, 12:29
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
A z Interią co ma władza wspólnego?
Dobre kontakty!
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.05.2022, 13:24
Hyballa rozwalił nam sezon 21/22. Dobre.

Choc gdyby Silva, Janicki i Abramowicz dalej grali w naszych barwach?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.05.2022, 14:04
czaro napisał(a):Wyświetl post
Dobre kontakty!
Dajmy spokój Jakiś dziennikarzyna wypuścił bzdurny artykuł i tyle.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2022, 17:02
Dokładnie tak samo bzdurny jak wszystkie wcześniejsze dotyczące Hyballi. Różnica taka, że wtedy wszyscy myśleli że nie ma złej woli ze strony klubu i właściciela więc dawali wiarę. Teraz po roku już nie będzie takich wielu...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.05.2022, 17:36
Zła wola klubu, dobre sobie Opinię na temat Hyballi mam wyrobioną, jest jednoznacznie negatywna. Nie znaczy to jednak, że będę zrzucał winę za obecny sezon na niego, albo bronił kogoś, kto próbowałby taką narrację prowadzić, bo to bzdura do kwadratu.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.05.2022, 18:21
Przecież chodzi tylko o to, żeby wybielić zarząd.

Jakimkolwiek kosztem
Jakąkolwiek wymówką
Jakimkolwiek kozłem ofiarnym

Niestety, ten zarząd, a zwłaszcza JB nigdy nie powie, że sam jest do d.., że popełnił nie błędy, ale wielbłądy, że nie ma pojęcia o prowadzeniu sportowym klubu, ale chce. Więc robi.
Jak dziecko z zapałkami.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 11.05.2022, 18:31
Słup został już rzucony na pożarcie (Pasieczny), ale publikę średnio to zadowoliło. Teraz czeka nas intensyfikacja różnych publikacji i klakierów zwalających winę na wszystko dookoła. Bo przecież Prezes nie weźmie tego na klatę?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 11.05.2022, 18:34
przecież "wziął na klate" mało ci
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2022, 19:55
Zła wola klubu, dobre sobie Opinię na temat Hyballi mam wyrobioną, jest jednoznacznie negatywna. Nie znaczy to jednak, że będę zrzucał winę za obecny sezon na niego, albo bronił kogoś, kto próbowałby taką narrację prowadzić, bo to bzdura do kwadratu.
Zrozum wreszcie że nie chodzi o Hyballe i opinie o nim. A o to że poświęcono wizerunek klubu, wyniki, atmosferę w zespole żeby pokazać mu kto rządzi i mieć argumenty do zwolnienia. To co wtedy poświęcono na ołtarzu ego Błaszczykowskiego do dzisiaj nie zostało odbudowane. Dlatego wyniki są jakie są, podobne jak po słynnym jajeczku. Takie są realia.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.05.2022, 20:06
Tak Drozdzie, a to wszystko wiesz z mediów + Twoje wyobrażenia. Pisałem już - nie będę Cię przekonywał, wierz w co tam sobie chcesz, ja zostanę przy swoim, bo mam ku temu powody.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.05.2022, 20:17
Tak Drozdzie, a to wszystko wiesz z mediów + Twoje wyobrażenia. Pisałem już - nie będę Cię przekonywał, wierz w co tam sobie chcesz, ja zostanę przy swoim, bo mam ku temu powody.
Robercie, ale wiesz że w Twój obiektywizm raczej nie jest brany przez kogokolwiek na poważnie?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.05.2022, 20:25
Przez kogokolwiek, czyli przez sfrustrowanych wynikami sportowymi forumowiczów? Trudno, jakoś przeżyję.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 11.05.2022, 20:52
azor napisał(a):Wyświetl post
Robercie, ale wiesz że w Twój obiektywizm raczej nie jest brany przez kogokolwiek na poważnie?
raczej małobystry post

pozdrawiam
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2022, 21:37
Jasne, że z mediów bo w mediach pokazują mecze i nie jest trudno ocenić kiedy drużyna udaje, że gra, a kiedy nie ma siły biegać. TO WIDAĆ. Dlatego bajki o przemęczeniu katorżniczymi treningami można opowiadać, jednak wierzyć w nie może tylko ktoś kto nie widział popisów od Podbeskidzia do zwolnienia Hyballi albo ktoś kto powiela przyjętą linię z najróżniejszych powodów. Cieszynka była faksymile Kuby, był tak zacietrzewiony, że nie potrafił sobie tego odmówić. Nic nie miało znaczenia tylko jego urażona duma. Najśmieszniejsze jest to, że cala ta błazenada mogła trwać tylko dlatego że Hyballa po zastąpieniu Skowronka oddalił nas na bezpieczną odległość od zagrożenia spadkiem, a że nasze sportowe ambicje od jakiegoś czasu to "nie spaść" więc można sobie było przegrywać na złość oszołomowi. Więc drogi Serku to nie jest kwestia wiary tylko zrozumienia. Gdybym się mylił nie bylibyśmy teraz w takiej dupie, a jesteśmy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 11.05.2022, 23:09
Tu należałoby w pierwszej kolejności przestać pouczać, posypać głowę popiołem, zadośćuczynić naprawiając krzywdy, a że tego nie będzie, to wiadome.

Po rządach Sarapaty tego nie było.

Powoli tzw. trio traci panowanie nad sytuacją, poprzez usłużnych gryzipiórków będą wmawiać, że wszyscy są winni, tylko nie oni.

Prawdą jest, że tu na tym forum też są użytkownicy, którzy są winnymi obecnej sytuacji. Za wspieranie braci, za brak reakcji na wiele spraw, za kilkadziesiąt nieudanych transferów i za propagowanie niesamowitej polityki klakierstwa.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.05.2022, 23:40
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jasne, że z mediów bo w mediach pokazują mecze i nie jest trudno ocenić kiedy drużyna udaje, że gra, a kiedy nie ma siły biegać. TO WIDAĆ. Dlatego bajki o przemęczeniu katorżniczymi treningami można opowiadać, jednak wierzyć w nie może tylko ktoś kto nie widział popisów od Podbeskidzia do zwolnienia Hyballi albo ktoś kto powiela przyjętą linię z najróżniejszych powodów. Cieszynka była faksymile Kuby, był tak zacietrzewiony, że nie potrafił sobie tego odmówić. Nic nie miało znaczenia tylko jego urażona duma. Najśmieszniejsze jest to, że cala ta błazenada mogła trwać tylko dlatego że Hyballa po zastąpieniu Skowronka oddalił nas na bezpieczną odległość od zagrożenia spadkiem, a że nasze sportowe ambicje od jakiegoś czasu to "nie spaść" więc można sobie było przegrywać na złość oszołomowi. Więc drogi Serku to nie jest kwestia wiary tylko zrozumienia. Gdybym się mylił nie bylibyśmy teraz w takiej dupie, a jesteśmy.
W dupie jesteśmy przez tragiczną politykę sportowo-transferową, błędne decyzje personalne (Hyballa, Guła, Pasieczny) czy chybione transfery. Reszta to jak już pisałem jedynie Twoje wyobrażania, bardzo dalekie od rzeczywistości.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 12.05.2022, 00:34
błędne decyzje personalne (Hyballa, Guła, Pasieczny) .
w nawiasie brakuje nazwiska Dawid Błaszczykowski.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 12.05.2022, 01:01
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Prawdą jest, że tu na tym forum też są użytkownicy, którzy są winnymi obecnej sytuacji. Za wspieranie braci, za brak reakcji na wiele spraw, za kilkadziesiąt nieudanych transferów i za propagowanie niesamowitej polityki klakierstwa.
Tzn. piszą tu ludzie z klubu, czy o co chodzi?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2022, 06:48
Cytat:
w nawiasie brakuje nazwiska Dawid Błaszczykowski.
Przestań, Dawid się stara. Gula i Pasieczny oszukali Dawida, to był spisek...

W ogóle to jest niezła tragikomedia. Założenie trio było takie, że bierzemy d zarządzania swoich bo przecież wszyscy inni to dyletanci, nic nie potrafią dobrze zrobić a nawet specjalnie robią źle.

Otoczyli się rodziną i znajomymi i od tej pory to już w ogóle klub zaczął być rozpierdalany i jeszcze bardziej zaczęliśmy się staczać.
W sytuacji, której jesteśmy obecnie, po zwolnieniu Pasiecznego i Guli, to naturalnym następstwem powinno być zwolnienia Dawida, po dwóch latach jego rządów gdzie "nic" nie zrobił. I do tego publiczne oświadczenie zarządu z przeprosinami za to co odjebali dając poważne funkcje ludziom, którzy się do tego nie nadawali, Dawid i Pasieczny.

Ale wszystko będzie zamiecione pod dywan. Nawet jak wylądujemy w pierwszej lidze to rodzina będzie nietykalna. Historia zatacza koło, był układ WSH mamy układ Błaszczykowskich, co by się nie działo to chłopaki nieomylni i nie do ruszenia.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.05.2022 o godz. 06:53.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.05.2022, 07:15
W dupie jesteśmy przez tragiczną politykę sportowo-transferową, błędne decyzje personalne (Hyballa, Guła, Pasieczny) czy chybione transfery. Reszta to jak już pisałem jedynie Twoje wyobrażania, bardzo dalekie od rzeczywistości.
G prawda, personalnie skład mamy dużo mocniejszy niż miał Hyballa. Tylko grają tak jak po jajeczku. Gdzie jest Starzyński? Powrót do juniorów? Każdy transfer będzie tragiczny prędzej czy później jak trafi do bagna mentalnego które mamy od focha Jakuba.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 12.05.2022, 07:20
Kontuzje leczy, ale nawet nie wiem jaka. Przywodziciel?
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 12.05.2022, 07:25
Złamanie stopy czy coś takiego.
Ale Starzyński był w tak wybitnej formie, że jego przesunięcie na jeden mecz do CLJ (w którym doznał kontuzji) nie było żadnym zaskoczeniem...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.05.2022, 07:31
Przesunięcie go do CLJ było sporym wzmocnieniem składu. Zresztą tak ordynarne ciągniecie go za uszy w górę, było zwyczajnym robieniem mu krzywdy.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 12.05.2022 o godz. 07:33.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów