The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2022, 22:13
Poletanovic kontuzja przywodziciela - juz w tym sezonie nie zagra.
Momo - kontuzja przywodziciela, juz w tym sezonie nie zagra.

Jak sie trenuje i jakie sie tego efekty ma w postaci kontuzji, tak sie tez gra. Efekt wprost proporcjonalny.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.05.2022, 22:20
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Chłopie, odwal się i nie obrażaj mnie tylko dlatego, że masz inne zdanie na temat meczu

Chcesz się wyładować za wynik - poszukaj gdzie indziej niż na rozmówcach na forum, bo to żenada. Chcesz podyskutować merytorycznie, nie obrażaj rozmówców, możemy wtedy pogadać, nie ma problemu, jak już kiedyś wspominałem, różnimy się tylko w szczegółach, w wielu rzeczach się zgadzamy, pomijając oczywiście to, że do końca życia mi nie zapomnisz, że gdzieś kiedyś się nie zgodziłem z tym, co napisałeś, więc poczułeś się w obowiązku atakować odtąd wszystko, co napiszę, nieważne co (a najlepiej w ogóle pisząc, że napisałem coś innego, niż napisałem). Jeśli nie - EOT.
W dupie mam co kiedyś pisałeś, nawet tego nie pamiętam. Po prostu przekroczyłeś granicę absurdu w swoim żalu. Wynik mnie nie rusza - generalnie to ja przewidywałem że możemy spaść kiedy pokemony na tym forum snuły odrealnione wizje.

Krótko żebyś zrozumiał - mam bogaty materiał dowodowy w postaci meczy że Manu i Savić w pierwszym składzie niczego nie gwarantują. Ty co masz? Swoje urojenia?

Jak można być takim tępym wałem i zwalać na trenera że nie postawił na zawodników którzy zawalili masę meczów i mają siły na maks jedną połowę? W ogóle jak można być takim kretynem żeby problem widzieć w piątym trenerze z rzędu, w tym że zamiast jednej łamagi wystawił drugą?!

To już nawet nie jest śmieszne...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.05.2022, 22:22
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
My mamy takich kopaczy i taką ligę, że wystarczy trochę potrenować ale przede wszystkim wierzyć w siebie i jechac na ambicji, co pokazuje przykłąd niejednej drużyny, która jest przed nami.
Czyli brak ambitnego celu tak jak u nas, tłumaczenie kopania się po czole brakiem umiejętności powoduje że powoli każdy staje się szrotem, bo przestaje wierzyć, że cokolwiek potrafi. Trzeba to wkleić do tematu "anatomia klęski".
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.05.2022, 22:32
FraMat napisał(a):Wyświetl post
mam dziwne wrażenie, że MaLk jest tego samego zdania, co Ty i chyba wasza kłótnia (także twoje czepianie się MaLka) - nie ma sensu.
Ale co ja tam wiem?
Ewidentnie nie. On twierdzi że trener jest głupszy od niego bo Savić i Elvis nie grali 60 minut, z czego minimum 20 człapiąc. Ja wiem że grali oni już wielokrotnie w pierwszym składzie i - nie oszukujmy się - niczego nie gwarantują poza tym, że po 30 minucie zacznie się powolne konanie na boisku.

Moim zdaniem nie ma sensu robienie z Brzęczka czarnego luda i udawanie że my mamy jakieś pole manewru w składzie, że marnuje nasz potencjał etc. Tak nie jest.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 07.05.2022, 22:32
Próbowanie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów to oznaka szaleństwa.
Mieliśmy dziś kumulacje badziewnej gry Fazlagicia i Skvarki. Klasyczne Best Of.
Nie winie ich za te konkretna porazke. Winie zarząd i jego beznadziejne transfery oraz rękę do beznadziejnych trenerów. Przecież my z transferami trafiamy rzadziej niż pijana małpa rzutkami w środek tarczy....

To jest totalna klęska i nawet cudowne utrzymanie nas w tej gównianej lidze tego nie zmieni.
Poletanovica trzeba przeprosic i pomóc mu znaleźć poważny klub bo sie chłop u nas marnuje.
DysoN
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.05.2022, 22:36
Moment... Fazlagic akurat dzisiaj chyba zagrał swój najlepszy mecz w Wiśle.
(nie liczę pierwszego kontaktu z piłką i faulu)
Miał kilka świetnych akcji, doskonałych podań, uruchamiał kolegów z przodu, wracał do defensywy.
Co do Skvarki to zgoda. Nie wyszedł ponad swój zwykły poziom.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 07.05.2022, 22:38
FraMat
Ja z perspektywy trybun widzialem to inaczej. Falzagic mial 3 bardzo glupie straty, po ktorych gdyby Jaga byla zorientowana na gre do przodu to mogla miec bardzo dobre sytuacje. Troche jak 1 bramka z Plockiem tylko bez faulu na nim.
Poza tym ja nie widzialem tego uruchamiania kolegow. Chyba, ze masz na mysli Coley i Frydrycha.
Owszem, dwie - trzy pilki dal, ale na 60 minut gry to troche malo.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 07.05.2022, 22:46
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
FraMat
Ja z perspektywy trybun widzialem to inaczej. Falzagic mial 3 bardzo glupie straty, po ktorych gdyby Jaga byla zorientowana na gre do przodu to mogla miec bardzo dobre sytuacje. Troche jak 1 bramka z Plockiem tylko bez faulu na nim.
Poza tym ja nie widzialem tego uruchamiania kolegow. Chyba, ze masz na mysli Coley i Frydrycha.
Owszem, dwie - trzy pilki dal, ale na 60 minut gry to troche malo.
Obaj macie rację.

Fazlagić jednocześnie rozgrywał swój najlepszy mecz i miał sporo błędów. Co tylko podsumowuje ten transfer.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 07.05.2022, 22:52
Fazlagic to mógłby sobie grać gdybyśmy mieli spokój w tabeli. Teraz kiedy jest trzęsiawka nie daje rady mentalnie, a po zejściu Poletanovica został sam z piłką bo Skwarka się chował, a w przodzie grali stojanowa.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 08.05.2022, 11:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Widzisz, niby udajesz intelektualistę ale jesteś równie tępy jak reszta. Żenująco wręcz głupi.
Wszyscy jesteśmy źli, ale wyhamuj, bo dla rozmowy z takimi ludźmi jak Malk wchodzi się jeszcze na to wymierające forum.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.05.2022, 11:57
czaro napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy jesteśmy źli, ale wyhamuj, bo dla rozmowy z takimi ludźmi jak Malk wchodzi się jeszcze na to wymierające forum.
Sorry, ale żeby poczytać mądrości w stylu "trener do dupy, powinien był wpuścić piłkarza X nie Y!", gdzie obaj kopacze na zmianę dają dupy cały sezon to możesz wejść na Twitter albo sekcję komentarzy dowolnego portalu piłkarskiego. Przy okazji jeszcze dowiesz się że sędzia to debil i poznasz stronę facebookową agencji towarzyskiej, a z reklamy jak zwykła sprzątaczka zarabia 10 tys. miesięcznie i domową receptę na haluksy. Także nie widzę sensu wchodzić akurat tutaj żeby przeczytać tego typu teksty, ale co kto lubi...

Fakt że za mocno pojechałem, za co przepraszam, ale krew mnie zalała że (tak jak przewidziałem) trener znowu winny. Sorry, to jest poziom wuja Romana który między jednym a drugim kieliszkiem wyjaśni Ci jeszcze że wojnę na Ukrainie to Kaczyński wywołał żeby mieć Lwów a po kilku więcej - że wszyscy oni to ....y i złodzieje.

Za Brzęczka stwarzamy sytuacje, w odróżnieniu od czasów Guli. Problem w tym, że mamy skład węgla i papy w ofensywie. Co z tego że są sytuacje skoro nie ma ich kto wykorzystać?

Ale jasne, winny trener bo Ondrasek to emeryt a Kliment - paralityk, do tego obsrany już jak wchodzi na boisko.

Nasze być albo nie być w ekstraklasie zależy od tego czy kilku paralityków jakimś cudem skieruje piłkę do właściwej bramki w najbliższych meczach. Sytuacje będą mieli, bo teraz je stwarzamy, reszta to fart bo umiejętności po prostu nie mają.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.05.2022 o godz. 12:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.05.2022, 14:09
Tym razem trener jest również winny. Podjął złą decyzję personalną, o której na bazie dotychczasowych meczów i doświadczeń było z góry wiadomo, że jest przepisem na klęskę.

Trzymając się Wolfy Twojego opisu: wyjście ze Skvarką i Hugim gwarantowało bezsilność.

Nie zmienia tego cała mizeria innych opcji oraz niestabilność Savica i Manu, którą oni również wcześniej pokazywali i udowadniali. Niemniej, im przynajmniej raz na jakiś czas może zdarzyć się inteligentniejsze zagranie w ataku pozycyjnym, nawet jeśli człapią przez 60 minut, w przeciwieństwie do sobotniego wyboru Brzęczka.

Brzęczek jest lepszym trenerem niż Gula. Ale błędy potrafi robić równie wielkie.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.05.2022, 20:30
Szacunek i podziękowanie dla wszystkich na trybunach za zajebisty doping. Miazga przez 90 minut. Coś wspaniałego. http://kibole.wroclaw.pl/
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 28.03.2023 o godz. 10:25.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.05.2022, 21:49
Co do teorii, że Brzęczek jest lepszy od Guli to się z nią nie zgadzam.

Dla nas lepszy był Gula, bo miał wyższą średnią pkt / mecz.

Wyniki Brzęczka są dużym rozczarowaniem, gra była lepsza niż za Pepika, przynajmniej do meczu z Płockiem ale za wrażenia artystyczne punktów nie dają. Patrząc co graliśmy z Jagą - mecz byl kalką naszej gry za Guliczki pod względem stylu. Może przeceniamy wpływ trenera na styl gry? Może to dobór piłkarzy bardziej wpływa na sposób gry? Za to na pewno trener ma wpływ na wyniki. Czasem jeden drobiazg zmienia porażkę w zwyciestwo i vice versa. Brzęczek tych wynikowych przebitek, drugich piłek zbiera bardzo mało. Raz sędzia coś odwali, innym razem bramka z dupy w 90 minucie, raz obijamy alu 15668 razy w ciągu meczu. Gdyby był na ławce przykładowy iksinski to przez te niewidoczne drobiazgi sędzia mógłby się pomylić na naszą korzyść, Manu mógłby juz miec z 6 goli, a przeciwnik w ostatniej minucie odjebolić Fazlagicia z Somsiadką.

Obiektywnie Brzęczek może być bardzo dobrym fachowcem ale ewidentnie nie dla nas i nie w tym momencie. Zły człowiek, w złym miejscu w złym czasie. Kasa nie gra. Piłka jest przez to piękna. Niestety to my płacimy by kopciuszki w stylu Stali czy Warty mogły świętować sukces against all odds.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 08.05.2022 o godz. 22:28.
Odpowiedz cytując
kibic12
Junior Member

Od: 02.2014

Stary 08.05.2022, 21:59
Myślę, że można Brzęczkowi jeszcze zaufać. Po ewentualnym spadku będziemy mieć jeden z większych budżetów w lidze (11-12 mln). Dać mu możliwość wyboru piłkarzy i zobaczymy po paru meczach w nowym sezonie czy to funkcjonuje. Na naszą korzyść jest to,że teraz jest trochę łatwiej, bo można wejść do ekstraklasy nawet z 6 miejsca.Więc po gorszym starcie można jeszcze odrobić straty.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.05.2022, 22:10
Dodam tez, że to wielka szkoda, że budowaliśmy pod presją spadku i wszystko w ostatniej chwili, bo wg mnie mamy teraz całkiem sporo niezłych piłkarzy. Zarówno Manu, Luis Fernandez, Gio czy Colley to są bardzo dobrzy piłkarze jak na warunki ekstraklasy, gdyby był czas to towarzystwo zgrać i zcementować drużynę to mogłoby to nam bardzo fajnie zażreć w przyszłym sezonie. Za dużo zmian, za szybko, pod presją i się zesrało. Skorzystają na tym inne drużyny ekstraklasy, które tylko zacierają łapska na rozkupienie naszego składu w promocji spadkowej. Bo w/w jeśli zostaną w lidze to będą grać na poziomie jeśli nie Imaza to conajmniej Carlosa Silvy.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 08.05.2022, 22:53
kibic12 napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że można Brzęczkowi jeszcze zaufać. Po ewentualnym spadku będziemy mieć jeden z większych budżetów w lidze (11-12 mln). Dać mu możliwość wyboru piłkarzy i zobaczymy po paru meczach w nowym sezonie czy to funkcjonuje. Na naszą korzyść jest to,że teraz jest trochę łatwiej, bo można wejść do ekstraklasy nawet z 6 miejsca.Więc po gorszym starcie można jeszcze odrobić straty.
fantastyczne argumenty

czy ktos jest w stanie podac choc jeden powod dlaczego Brzeczek pos.......eniu nas z ligi powinien zostac trenerem? poza tym ze jest z rodziny Blaszczykowskich?

i czy ktos dalej ma wątplwiosci, ze banda: wierność-jeszczetuwróce-JP2-zółnierzewykleci-itp powinna zarzadzac klubem?
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 09.05.2022, 09:51
Ewidentnie nie. On twierdzi że trener jest głupszy od niego bo Savić i Elvis nie grali 60 minut, z czego minimum 20 człapiąc. Ja wiem że grali oni już wielokrotnie w pierwszym składzie i - nie oszukujmy się - niczego nie gwarantują poza tym, że po 30 minucie zacznie się powolne konanie na boisku.

Moim zdaniem nie ma sensu robienie z Brzęczka czarnego luda i udawanie że my mamy jakieś pole manewru w składzie, że marnuje nasz potencjał etc. Tak nie jest.
Dodatkowo Elvis po tej ręce z Płockiem ma coś wyrażnie z głową i w meczu z Jagą podejmował praktycznie same złe decyzje a jak już decyzja o strzale wydawała się dobra to się do tego strzału nie przykładał i płoszył gołębie na stadionie.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 09.05.2022, 10:14
Jak można być takim tępym wałem i zwalać na trenera że nie postawił na zawodników którzy zawalili masę meczów i mają siły na maks jedną połowę?
Markus pisze, o złym ustawieniu przez trenera, cokolwiek to znaczy, bo żadnych konkretów jak zwykle nie podał.

Nowak po meczu mówił, że zachowali czujność do końca i byli skoncentrowani w obronie na 100% co było widać w meczu... Ciężko było nam przedrzeć się przez zmasowaną obronę.

Widząc skład przed meczem miałem najpierw obawy co do urazów, jak zobaczyłem na łąwce Manu i Savica to od razu przeszła przez głowę myśl planu: 30 min przed końcem Hugi Skvarka OUT i wchodzą ci dwaj wspomniani, bo.... z reguły wejścia więcej dawały niż gra od początku. Hugi - od początku - gra pyte, z ławki pod koniec trochę lepiej. To samo Savic i Manu - wchodząc z łąwki pokazywali więcej niż od pierwszych minut.

Ostatni 20 minut zagraliśmy tak jak niby powinniśmy co najmniej od początku 2 połowy - wiadomo na cały mecz nie starczyłoby sił.

Bolał ten obraz marazmu przez większość spotkania, dodatkowo zejście Poletanovica widocznie pogorszyło grę w drugiej części 1 połowy,

Kibice się zmobilizowali, gardło zdzierali, a 1 połowa wyglądała jakby sparing lub ostatnia kolejka z pewnym miejscem w środku tabeli. Nie wiem, może to był plan, aby wejść na wyższe obroty w 2 połowie, a w 1 nie stracić bramki.

Poletanovic trzyma środek za mordę, nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z grą Sobola... BArdzo dużo bez niego tracimy, ogromne osłabienie, do tego brak Fernandeza ogranicza nam do minimum pole manewru.

Skvarka to jest tragedia niewyobrażalna, to nie jest żadne zdziwienie tylko podtrzymanie tego co grał cały sezon.

Piłka wciąż w grze. Płock walczył o pewny byt, Jagiellonia o utrzymanie, derby wiadomo. Nadzieja w tym, że Radomiak nie gra o nic i nie będą walczyć jak o życie, choć bankowo chcą zmazać plamę blamażu z Lubinem.

Terminarz jest taki, że brak zwycięstwa z Radomiakiem ostatecznie przekreśla szanse, bo prócz nieudanej pogoni za Lubinem przeskoczy nas jeszcze Termalica :/

Jako że jest to ekstraklasa i wszystko może się zdarzyć, trza wierzyć mimo wszystko w dwie wygrane w najbliższych meczach.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.05.2022, 10:15
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Dodatkowo Elvis po tej ręce z Płockiem ma coś wyrażnie z głową i w meczu z Jagą podejmował praktycznie same złe decyzje a jak już decyzja o strzale wydawała się dobra to się do tego strzału nie przykładał i płoszył gołębie na stadionie.
Ewidentnie go to załamało. Elvis po Płocku to inny piłkarz jeżeli chodzi o odwagę w podejmowaniu decyzji. Wcześniej przynajmniej miał jaja, wierzył w siebie, brał piłkę i skutecznie mijał z nią rywali.
Oby się odkręcił na dwa ostatnie mecze.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.05.2022, 10:16
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Dodam tez, że to wielka szkoda, że budowaliśmy pod presją spadku i wszystko w ostatniej chwili, bo wg mnie mamy teraz całkiem sporo niezłych piłkarzy. Zarówno Manu, Luis Fernandez, Gio czy Colley to są bardzo dobrzy piłkarze jak na warunki ekstraklasy, gdyby był czas to towarzystwo zgrać i zcementować drużynę to mogłoby to nam bardzo fajnie zażreć w przyszłym sezonie. Za dużo zmian, za szybko, pod presją i się zesrało. Skorzystają na tym inne drużyny ekstraklasy, które tylko zacierają łapska na rozkupienie naszego składu w promocji spadkowej. Bo w/w jeśli zostaną w lidze to będą grać na poziomie jeśli nie Imaza to conajmniej Carlosa Silvy.
Ja zacieram ręce na myśl że pozbędziemy się większości szrotu stosunkowo bezkosztowo - co w przypadku pozostania w lidze byłoby problemem.

Ot powiało optymizmem.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 09.05.2022, 10:23
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ja zacieram ręce na myśl że pozbędziemy się większości szrotu stosunkowo bezkosztowo - co w przypadku pozostania w lidze byłoby problemem.

Ot powiało optymizmem.
Mam podobnie. Jest tylko jedno ale.
Nowych piłkarzy będą ściągać te same osoby...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.05.2022, 11:01
Tylko że ci co teraz kłują w oczy w ekstraklasie to przydali by się na 1 ligę.
Takiego Zhukova chciałbym wtedy mieć w składzie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.05.2022, 11:02
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Mam podobnie. Jest tylko jedno ale.
Nowych piłkarzy będą ściągać te same osoby...
Miałem napisać to samo.

swiety37 - nie za takie pieniądze jakie zarabia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.05.2022, 12:28
Ewidentnie go to załamało. Elvis po Płocku to inny piłkarz jeżeli chodzi o odwagę w podejmowaniu decyzji. Wcześniej przynajmniej miał jaja, wierzył w siebie, brał piłkę i skutecznie mijał z nią rywali.
Oby się odkręcił na dwa ostatnie mecze.
On już po Piaście zgasł fizycznie, ktoś pisał, że grał z urazem. Być może po Płocku zgasł też psychicznie.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.05.2022, 14:11
Mecz od kulis: https://www.youtube.com/watch?v=UvD__As5fyI
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.05.2022, 13:42
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Mecz od kulis: https://www.youtube.com/watch?v=UvD__As5fyI
Kolega ma płacone z biura prasowego że nas tym katuje?
Odpowiedz cytując
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Stary 11.05.2022, 17:23
Panowie, wielu rzeczy prawdopodobnie nie wiemy, Manu gra cały otejpowany, ktoś pyta, dlaczego gra siadła, otóż główny reżyser i organizator gry z przodu zafundował sobie dyskwalifikację do końca sezonu.

Jeżeli ktoś nie widzi różnicy miedzy Guliczka i Jurkiem Brzęczkiem, to proponuję mocniejsze okulary i coś na pamięć!

Przede wszystkim poprawił grę z tyłu, nie gramy na tak dużym ryzyku, jak za Słowaka. Z przodu też to wygląda znacznie lepiej, oczywiście wszystko zależy również od nastawienia rywala. Ten wyśmiewany przez niektórych Płock pyknął na wyjeździe Pogoń. Ta wyśmiewana Jagiellonia przypominam, że dzięki polityce miśków wykupiła trzech naszych najlepszych graczy i w ramach transakcji zapłaciła frytkami za jednego! Przypominam, że liderujący Raków tylko zremisował z "obciachowym, najsłabszym w tej parodystycznej lidze" Śląskiem.

Co do urazów, to macie odpowiedź, dlaczego Marko nie utrzymał się w Rakowie, ponoć tam również miał cięgle problemy z przywodzicielem, co do innych zawodników, cóż... Drozd chce, żeby trener im jeszcze do.......ił coś ekstra, bo się obijają na treningach...

Manu z Savicem mieli wejść na podmęczonego rywala, wbrew pozorom nasz sztab analizuje jak grają przeciwnicy i niestety trudno stworzyć sytuację, jak cała drużyna się broni, zwłaszcza przyzwoita drużyna! Myślę, że z Fernandesem, Poletanovicem w składzie byłaby na to dużo większa szansa.

Cytat:
i czy ktos dalej ma wątplwiosci, ze banda: wierność-jeszczetuwróce-JP2-zółnierzewykleci-itp powinna zarzadzac klubem?
- coś ci się nie podoba czerwona onuco?!!! Czasy milicji w Wiśle Kraków już dawno minęły, paszoł won do swoich za Bugiem!!!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 12.05.2022, 07:41
Greg25 napisał(a):Wyświetl post
Panowie, wielu rzeczy prawdopodobnie nie wiemy, Manu gra cały otejpowany, ktoś pyta, dlaczego gra siadła, otóż główny reżyser i organizator gry z przodu zafundował sobie dyskwalifikację do końca sezonu.

Jeżeli ktoś nie widzi różnicy miedzy Guliczka i Jurkiem Brzęczkiem, to proponuję mocniejsze okulary i coś na pamięć!

Przede wszystkim poprawił grę z tyłu, nie gramy na tak dużym ryzyku, jak za Słowaka. Z przodu też to wygląda znacznie lepiej, oczywiście wszystko zależy również od nastawienia rywala. Ten wyśmiewany przez niektórych Płock pyknął na wyjeździe Pogoń. Ta wyśmiewana Jagiellonia przypominam, że dzięki polityce miśków wykupiła trzech naszych najlepszych graczy i w ramach transakcji zapłaciła frytkami za jednego! Przypominam, że liderujący Raków tylko zremisował z "obciachowym, najsłabszym w tej parodystycznej lidze" Śląskiem.

Co do urazów, to macie odpowiedź, dlaczego Marko nie utrzymał się w Rakowie, ponoć tam również miał cięgle problemy z przywodzicielem, co do innych zawodników, cóż... Drozd chce, żeby trener im jeszcze do.......ił coś ekstra, bo się obijają na treningach...

Manu z Savicem mieli wejść na podmęczonego rywala, wbrew pozorom nasz sztab analizuje jak grają przeciwnicy i niestety trudno stworzyć sytuację, jak cała drużyna się broni, zwłaszcza przyzwoita drużyna! Myślę, że z Fernandesem, Poletanovicem w składzie byłaby na to dużo większa szansa.

- coś ci się nie podoba czerwona onuco?!!! Czasy milicji w Wiśle Kraków już dawno minęły, paszoł won do swoich za Bugiem!!!
No niby tak ale ten płock po wygranej na R22 dostał w łeb od żabna a warta to ich po prostu zgwałciła.to my zagraliśmy słabo i tyle
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.05.2022, 07:45
krysztal napisał(a):Wyświetl post
No niby tak ale ten płock po wygranej na R22 dostał w łeb od żabna a warta to ich po prostu zgwałciła.to my zagraliśmy słabo i tyle
Nie mamy za bardzo argumentów z przodu o czym wiedział trener Jagielloni. Jak jeszcze wypadł Poletanović to niestety nie było nawet komu bić rogów i wolnych (drugi który robi to dobrze to Fernandez).
Przyjechali się bronić i grać z kontry, a my kim ich możemy postraszyć? Ondraszkiem, Saviciem, Manu, Skvarką, Klimentem...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.05.2022 o godz. 07:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów