|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Mam złe przeczucia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mamy przed sobą 3 najważniejsze mecze Wisły od dwumeczu z APOELem (wtedy niestety nikt nie przeczuwał konsekwencji).
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mysle ze bedzie bramkowy remis.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A według mnie właśnie remis nie wchodzi w grę. Albo wygramy albo przegramy. Jak będzie wynik remisowy na 10-15 minut przed końcem meczu, to się pewnie odsłonimy i rzucimy na Jagę.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zobaczymy jutro Panie kolego. Jagiellonia w Krakowie wygrala tylko dwa razy w sezonie 88/89 i w 2014 roku. remisow bylo zdaje sie 5 a wygranych Wisly u siebie 11. statystyka niby przemawia za Krakowem ale Jagiellonia do utrzymania potrzebuje jeszcze jakis mniej wiecej 2 punktow i tego bedzie szukac w ostatnich meczach. w Bialymstoku gra z Legia, na wyjezdzie z Leczna i o punkty w obu meczach moze byc ciezko wiec w Krakowie nie moze sobie pozwolic na porazke. zycze zdrowia.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Ja już mam Polsat Sport
Czy myślicie, że to dobry zakup? |
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Obstawiam 2-1 dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wyjściowa '"11" Wisły:
https://www.twitter.com/WislaKrakowS...84609973084160 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Enis regeneracja na wyjazd wakacyjny.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stracone bezcenne 45 minut. Zespół źle ustawiony. Żenujące rozegranie piłki, w dodatku kontuzja Poletanovica. Bardzo marnie to wygląda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
45 min od spadku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż. Wynik adekwatny dla gry beznadziejnej sportowo drużyny i marnego trenera. który swoim kretyńskim ustawieniem personalnym zespołu dodatkowo pomógł Jagiellonii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
mogli by grać jeszcze przez 2 godziny, dalej by nic nie strzelili. Raczej po głupich zabawach w obronie by jeszcze stracili.
Najgorsze jest to, że oni faktycznie grali na 100%, chęci nie brakowało. Ale co z tego, skoro umiejętności brak? Wymiana kilku podań to wyczyn, celne zagranie z pierwszej piłki do wychodzącego partnera to mission impossible, a strzały na bramkę to oddawane chyba tylko po to, żeby było w statystykach. Lecimy i lecimy zasłużenie, bo jesteśmy za słabi na ekstraklasę. Ostatnie 3 sezony to koszmar, a i przez 5 wcześniejszych nie było kolorowo, więc czy kogoś to dziwi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Grali jak potrafili, a że potrafią niewiele, wyszło jak wyszło.
Za tydzień Radomiak, zmiażdżony przez Zagłębie, zagra pewnie mecz życia i wybije nam z głowy resztki nadziei. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wszyscy dno dziś , kolejny finał jak bredził Brzęczek ,a nie wiedzieli w ogóle co mają grać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Najgorsze jest to że nie mamy zawodników na spadek. Mamy drużynę na spadek. I to jest wina głaskania się po fiutach i rodzinnej atmosfery. Odpowiedzialni za to to w głównej mierze Błaszczykowscy, obaj.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zjebalismy sezon bo nie mielismy przez chwile napastnika. Nie powiem co warci wszyscy na szpicy w druzynie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Napastników to nam pół ligi zazdrościło..albo i cała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A wystarczylo znalesc jakiegos kloca ktora ktory stał by umiejetnie w polu karnym i wykorzystał choc 1 sytuacje w meczu....jak klub mogł oprzec swoje być albo nie być w lidze na Zdenku Ondrasku ? czy tam sa jacys normalni ludzie?
dlaczego nie znaleziono jakiegokolwiek napastnika? a teraz to niech ogladaja swoje "dzieło",bo praktycznie jestesmy juz w 1 lidze. niepotrafimy wygrac meczu w tej lidze,wiec z niej spadamy,proste. niedowiary........ nie udalo sie Miśkom i Sarapatom choc bardzo chcieli ale udało sie braciom Błaszczykowskim.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 07.05.2022 o godz. 21:19.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szkoda. Jednak nie da sie zawojowac Ekstraklasy bez napastnika.
Dzisiaj straszna nedza. Pierwsza polowa to w ogole nieporozumienie. Nie wiem, jakie byly kryteria doboru skladu. W drugiej za to walenie glowa w sciane. Prawie na pewno spadamy. Wypada tylko pogratulowac wlodarzom, ktorzy - uwaga, uwaga - nie docenili Ekstraklasy. A to juz jest sztuka. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co się stało z tą drużyną po meczach z Piastem (tam w pierwszej połowie mieliśmy więcej sytuacji niż w ostatnich 2 meczach) i Górnikiem? Jakby zupełnie nie wiedzieli, co mają grać z przodu, żadnych składnych akcji, schematów, tylko walenie głową w mur. W ten sposób to nigdy nie wygrają. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć, na ile to kwestia trenera, a ile wykonawców. Napastnik to jedno, ale tutaj musi pracować w jednym tempie cała drużyna, a tutaj z przodu jakby każdy nadawał na innych falach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po prostu po tych meczach udowodnili sobie, że mogą niewiele, że są szrotem - przez chwilę uwierzyli w siebie i na tej fantazji polecieli kilka meczów (Lechia, Lech, Piast, Górnik), punktów z tego nie było więc przyszła niemoc i zwątpienie w siebie.
A teraz to już majtki pełne więc trudno marzyć o dobrej grze. Przecież ci ludzie w życiu nic nie osiągnęli piłkarsko, oni w życiu pod taką presją nie grali więc jak mają dać radę teraz? Im większa presja i mniej nam zostaje tych "finałów" to gra gorsza... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bp Brzęczek to słaby trener, nie potrafi powiedzieć co mają grać piłkarze, zwłaszcza w ataku. To że wyglądamy lepiej niż za guli, to zasługa Sobola czyli motywacja i bieganie wygląda lepiej, ale schematu ataku dalej ni ma. Jak kopacze sami czegoś nie wymyślą to nie ma nic, a że połowa przyszła miesiąc temu to jeden drugiego nie rozumie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
W końcu od dawna wiadomo, że mamy czas powalczyć o utrzymanie i nie ma co się spinać. Ale już od następnego meczu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
My mamy takich kopaczy i taką ligę, że wystarczy trochę potrenować ale przede wszystkim wierzyć w siebie i jechac na ambicji, co pokazuje przykłąd niejednej drużyny, która jest przed nami.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tylko kompletny idiota może twierdzić że Savić i Manu w pierwszym składzie to opcja cokolwiek gwarantująca. Nie teoretyzuję, tylko opieram się na faktach w postaci poprzednich meczy w których - uwaga - grali od początku zamiast Skvarki i Hugiego. Jesteś jak ktoś kto twierdzi że mieszanie herbaty w lewą stronę sprawia że jest słodsza niż gdyby to robić odwrotnie. Poprawna odpowiedź brzmi niestety - nie ma znaczenia jak mieszasz biedna sfrustrowana ofiaro, skoro nie ma cukru... Czekam na pierwszego który napisze że skandalem było trzymanie tak długo na ławce Klimenta.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.05.2022 o godz. 22:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
Chcesz się wyładować za wynik - poszukaj gdzie indziej niż na rozmówcach na forum, bo to żenada. Chcesz podyskutować merytorycznie, nie obrażaj rozmówców, możemy wtedy pogadać, nie ma problemu, jak już kiedyś wspominałem, różnimy się tylko w szczegółach, w wielu rzeczach się zgadzamy, pomijając oczywiście to, że do końca życia mi nie zapomnisz, że gdzieś kiedyś się nie zgodziłem z tym, co napisałeś, więc poczułeś się w obowiązku atakować odtąd wszystko, co napiszę, nieważne co (a najlepiej w ogóle pisząc, że napisałem coś innego, niż napisałem). Jeśli nie - EOT. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|