|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Próbując szarpać osamotniony pewnie straci raz czy dwa razy piłkę i zacznie szrocieć i po roku grania będzie to co z Żukowem. Zatem czy to zawodnicy są słabi i przez to zespól jest słaby. Czy może zespół czyli poziom treningu, oczekiwań, odnowy, fizjoterapii i całej reszty czynników mających wpływ na jakość, jest słaby. I dlatego zawodnicy pojawiając się u nas grają coraz słabiej. Niezależnie od swojego potencjału. Może to że jest tyle kontuzji to wcale nie pech. Ostatnio zawieszony został fizjoterapeuta pan Biedrzycki, czy to jakaś rodzina naszej rzeczniczki? Jaki jest klucz zatrudniania w klubie? Czy to prawda, że Plewka ma ten sam uraz co rok temu? Co jest z Urygą? Kto wymyślił żeby Błaszczykowski nie szedł na operacje po zerwaniu ACL? Jeżeli w każdym aspekcie klub funkcjonuje w sposób jakoś to będzie, bez żadnych konsekwencji dla nikogo za nic to jesteśmy tu gdzie jesteśmy. Nie chcę się powtarzać ale w zeszłym roku sama zmiana trenera na fachowca i danie mu wsparcia pokazało co można jeżeli są wymagania i praca. 1,63 punktu na mecz. W 31 kolejkach to 50 punktów czyli na ten moment 5 miejsce. Ze wzmocnieniami typu Mawutor, Kone, Medwed. Wartymi pewnie mniej niż sam Manu. Jakie z tego wnioski? Bez zap... na treningach i wymagań w trakcie meczu nie będzie żadnych efektów. Choćby wydać na transfery krocie. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a może Hyballa minął sie z powołaniem i powinien zostać prezesem ?
eh rozmarzyłem sie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
1,1 punkta na mecz tyle wykręcił ten trenerski guru zweryfikowany po pracy w Wiśle przez dwie lekko śmieszne ligi |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chyba kolonii karnej.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ty za to możesz dalej udawać głupiego. Praca była do jajeczka 1,63. Potem był proces zwalniania pod batutą Błaszczykowskiego 0,2. Średnia wyszła 1,1 i niewidomym można było wciskać że trener słaby. Historia pokazała że kolejni nie lepsi i żaden nie zbliżył się do 1,63. Mimo że obaj korzystali z ofensywy transferowe, a Hyballa w zimie zluzował budżet.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja bym na Twoim miejscu do średniej punktowej liczył tylko wygrane mecze
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Rozumiem że musisz trzymać przyjętą linię, ale nasza aktualna sytuacja dowodzi kto miał rację rok temu. Wariat Hyballa czy władze klubu.
A do średniej liczę wszystkie mecze do buntu w Bielsku.11 meczów 18 punktów, sam sobie podziel jak nie wierzysz. Buntu inspirowanego przez władze klubu na szkodę klubu. Teraz mamy tego efekty. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niczego nie muszę
Niezmiennie mnie po prostu bawisz z obroną tego człowieka, z tym Twoim "buntem inspirowanym przez władze klubu" i tak dalej... Nie zastanawia Cię kompletnie dlaczego Niemiec milczy odnośnie powodów rozstania z naszym klubem, nie dała Ci do myślenia nawet jego późniejsza "kariera" po rezygnacji Wisły z jego usług. No ale już kończę, bo i tak nic nowego nie wniosę do dyskusji. Zostań przy swoim, pozwól że ja pozostanę przy swoim. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja tylko dodam w ramach ciekawostki, że jakbyśmy te mecze przegrane w tym sezonie wygrali, to teraz bylibyśmy MP.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Powiedz jaką miał po 11 i Gula i Brzęczek bo dalej udajesz głupiego.
I ja nie bronię Hyballi, bo tego nie potrzebuje, bronić to się powinny władzę klubu, bo wyniki ich raczej nie bronią. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A dlaczego po 11?Poza tym ja Brzęczka nie bronię ale chyba nawet 11 kolejek nie rozegrał.A jak po 11 to może Skowronka dodajmy do porównania?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
|
Coś mi tu nie pasuje, dla mnie te dane niezbyt wiarygodne. Bo przecież bilety na występy corumpovii są średnio 25% niższe. Czyli co , więcej kiełbasy zżerają , więcej piwska chleją ?
![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
https://weszlo.com/2022/05/06/prasa-...ek-zostaniemy/
Jarek już całkiem odleciał. Wszystko idealnie, wszystko super, wszystko pięknie, a w rzeczywistości po 3,5 roku jeden wielki burdel, cyrk na kółkach. Dla mnie ten zarząd coraz bardziej przypomina Vanne Ly i tych przebierańców. To może należy zmienić nazwę stadionu na: ,,Stadion Wisły Kraków imienia Jurka Brzęczka, braci Błaszczykowskich, Jarka Królewskiego i Tomka Jażdżyńskiego". A co? Kuba z Jarkiem już dawno odlecieli w absurdzie własnej nieomylności na sam szczyt błazenady. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Być może mamy progres i Jarek wydedukował że transferami "a nuż się uda" nic nie osiągniemy ? Bądźmy dobrej myśli może sobie jakiś algorytm napisze do tego i w przyszłości będzie lepiej wszak biznes umie robić, szkoda tylko że nie wydedukował wcześniej że z pustego to i salomon nie naleje, mam na myśli skład osobowy drużyny.
Dlatego warto by go zapytać czy w Synerise też zatrudnia ludzi odrzuconych przez inne firmy bo się nie nadawali do tej roboty lub może dawno wypalonych przed emeryturą co nam funduje w Wiśle czy może szuka najlepszych dostępnych na rynku i płaci im odpowiednie pieniądze. Grunt że teraz nam dali Brozia w skautingu na otarcie łez - buahahaha / przez łzy Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to lepiej milczeć taka złota myśl dla Jarosła. Powód: Brożek
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 06.05.2022 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to mówi wiele o tobie. Nawet tej lepszej wersji, kiedy nie piszesz o ubeckich spiskach i fejkowej pandemii.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://weszlo.com/2022/05/07/wisla-...blaszczykowski
ten link niczym filmiki aNouca powinien sie znalezc w kazdym temacie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Filmiki nie są moje, gwoli ścisłości. Ja tylko wrzucam linki, żeby miały lepsze wyświetlenia.
A wracając do tematu, najważniejsze z tekstu: Cytat:
Wisła najsłabiej punktującym zespołem w polskiej lidze. I to jest, kvrwa, przerażające! Oraz: Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
To raczej logiczne że punktujemy najgorzej, skoro co sezon ledwo udaje nam się utrzymać. Dopóki nie zostaną zatrudnieni fachowcy w miejsce obecnych pracowników dopóty nic się nie zmieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ostatnich 3 trenerów Wisły i ich osiągnięcia po odejściu:
Artur Skowronek - Zagłębie Sosnowiec, 24 mecze ze średnią punktów 1,29 na mecz Peter Hyballa - trudno tu mówić o jakichkolwiek osiągnięciach, powinien w tym czasie raczej zaliczyć turnus w psychiatryku Adrian Gula - sprawa zbyt świeża, jak nas "wytrenował" chyba wszyscy widzieli, pewnie coś sobie znajdzie w lecie To zestawienie pokazuje, że nie tylko katastrofalne błędy zostały popełnione odnośnie sprowadzanego, piłkarskiego szrotu, ale przede wszystkim zatrudniani byli TRAGICZNI trenerzy. Jak to do kupy miało zadziałać ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Dodajmy, SWIADOMA rownia pochyla. Zanizanie poziomu sportowego przez zarzad bylo SWIADOME!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W klubie podobno tworzą nowy dział skautingu zbudowany z fachowców najwyższych lotów. Już w lecie kolejny zaciąg szrotu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdybyśmy się cudem utrzymali, można byłoby ogłosić wielką wiktorię trenera Brzęczka i awansować go na super dyrektora sportowego. Nie dlatego, że jest taki mądry i doświadczony, ale dlatego, że Błaszczykowski nie ośmieliłby się go ruszyć i respektowałby jego kompetencję, a my nie bylibyśmy skazani na trenera Brzęczka oraz sam Brzęczek pewnie zachowywałby się kulturalnie w stosunku do nowych wynalazków. Ja zresztą od początku rządów trio obstawiałem taki scenariusz, a nie Brzęczka trenera.
To, proszę, przestań to robić. Ktoś już Ci tłumaczył, że jest to uwłaczające dla autorów tych filmów i Twojej inteligencji. Jest to spam, do tego nieskuteczny. Śmiecisz na forum, a wyświetleniom nie pomagasz. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gratulacje dla trio oraz specjalne dla figuranta Dawida Błaszczykowskiego. Przejebaliście parę lat ratowania klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niby tak, ale z drugiej strony gdyby nie oni, to byśmy siedzieli gdzieś tam w 4 lidze i każdy by już o Wiśle zapomniał. Stalibyśmy się drugim Hutnikiem. Kolejki miliarderów do przejęcia Wisły nie ma i nie było. I raczej nie będzie.
Więc tak, popełnili masę błędów, ale mimo wszystko gdyby nie trio, to bylibyśmy w jeszcze gorszym położeniu. W zasadzie w piłkarskim niebycie. Coś za coś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Zamiast tego mamy spadek do 1 ligi z patologiczną organizacją i toksycznymi, chorymi układami w klubie, w którym nikt normalny nie będzie chciał pracować. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cos za cos ,4 lata temu nas uratowano i kupiono czas ktory został absolutnie zmarnowany.Kazdy dzien i miesiac zmarnowany.
Lecimy z ligi z myślą ze wcale szybko mozemy do niej nie wrócić,bo obecne uklady to patologia a nie klub piłkarski i nie da sie na tym nic budować. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Kwiecień to mógł nas brać zamiast Trio, to mu rura zmiękła, więc robienie z niego ratownika dla Wisły to mrzonki.
Natomiast TRIO trzeba oceniać osobno a nie jako całość. Królewski Jażdżyński u swojej działce zrobili kawał roboty. Przyczyną obecnego syfu jest działka sportowa za którą odpowiada Błaszczykowski. On przedłużył Skowronka, on zwolnił Hyballe, on zatrudnił Gule. On doprowadził do szamba w szatni, on na to nie reagował przez całą rundę. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|