|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Miga zdrajca, Fernandez wiadomo, swojak.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Więc zawieszą go pewnie na 3 mecze i zagra na pożegnanie z Wartą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z takimi nic tylko budować wspólną uśmiechniętą ojczyznę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Taka jest taktyka klubu, ze wpłaci, przeprosi i dzięki temu Komisja Ligi mu odpuści. Nie bądźmy dziećmi..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Szczerze nie dostrzegłem nic takiego u niego, dyskutuje na pewno sporo, ale za każdym razem widzę że odbywa się to w normalnej atmosferze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Bez fernandeza do końca sezonu
Jakby brakowało nam problemów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wiadomo, jest to wina red. Migi.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co czynni go współwinnym (ewentualnego) spadku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co za dureń. Brak słów.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wyślij mu podziękowania, że zachował się świetnie jako obywatel i rzetelny dziennikarz. Przecież nie mógł postąpić inaczej, musiał wypuścić to video.
Winny jest piłkarz, ale gdyby nie nasz wierny kibic możliwe, że rozeszłoby się po kościach, bo sędzia nie ukarał piłkarza, nie zanotował tego też w raporcie. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeżeli widziałeś drugie wideo z tego zajścia, to wrzuć link do niego. Bo to jest właśnie zadziwiające, że jedyne wideo (nic innego nie znalazłem, ale może Tobie się udało to zrobić?) krążące w internecie z tego zajścia podchodzi od Mateusza Migi.
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Mistrzu kolorowy no właśnie w tym sens i moja złość, że nawet jeżeli ktoś to nagrał tak jak np. Ty to tylko nasz wierny kibic Miga wypuścił to do sieci dodatkowo wykorzystując swoje zasięgi jakie ma. Zapewne jak Ty wrzucisz to do sieci to oglądanie to Twoja mama i siostra by Ci przykro nie było, że nie masz wyświetleń.
![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Miga miał tutaj na forum nick Pvd czy jak ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Tym niemniej - od tego można się odwołać? Dobrze jakby wrócił choćby na ostatnie dwa mecze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
|
wybaczcie, ale ci którzy jadą po Midze to banda hipokrytów
jeszcze raz zadam pytanie: analogiczna sytuacja na Legii, Stanowski nakręcił zdarzenie komórką: 1) Nie udostępnia -tak, wiadomo, legionista .......ony 2) Udostępnia - wielkie mi halo, przecież jest dziennikarzem Jest jakaś 3 opcja? Czy tylko u nas w bramce nr. 3 znajduje spisek całego świata przeciwko Wiśle? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale nie rozumiesz ze ocena migi wynika z szerszego kontekstu ?
a przede wszystkim w jego wiodącej roli w aferze steherta ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
a to przepraszam , więc jak mu było? X-ray ? jakies dziwne flashbacki mam.
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
Najwidoczniej przestał być kibicem, a został szukaczem afer i poklasku. ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|