|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
On? Przecież on by za "njusa" matkę sprzedał, a co dopiero klub...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dziwne ze niektorzy maja pretencje do Migi co opisal zdarzenia a nie Fernadeza ktory pchnal/uderzyl przeciwnika.
W koncowcke mial pilke na nodze mogl strzelic bramke. A po meczu robi takie jaja. Wiadomo, ze sa kamery wszedzie, Zdziwie sie jak nie spadniemy. Ten meczto podsumowanie sezonu naszego. Nie idzie ale walczymy juz prawie tuz tuz jest prawie jest ok i nagle w samej koncowce przegrana. Jak bedzie decydujacy mecz o wszytskim to prowadzac 2:0 w 90 min go przegramy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Film latał już na TT, więc jak nie on to ktoś inny zaraz by to nagłośnił. Pytanie czy będą za to konsekwencje.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To się chyba zaczęło od filmu Mateusza Migi, reszta prostu wycinała momenty z jego wideo i wrzucała u siebie. Ponoć w protokole meczowym nie zapisano tej sytuacji, ale po tym filmie sytuacja może się to zmienić. Pech chciał, że Miga uchwycił 2 sekundy jak Fernandez machnął się w kierunku piłkarza z Płocka. Najgorsze, że na filmie nie widac/nie słychać jak piłkarz z Płocka prowokuje Fernandeza, bo nie wierzę w to, że ot tak podleciał do niego, tym bardziej, że widać na tym filmie, że Fernandez nagle podbiega do konkretnego piłkarza, czyli coś tam musiał mu zrobic/ powiedziec
Ostatnio edytowane przez aNouc : 26.04.2022 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A czy ktoś mi wyjaśni co robił Manu po wejściu na boisko? O sprintach nie ma co pisać, bo ich nie było. Ale szybkiego biegu z piłką brak, pressingu brak. Po co on w ogóle wchodzi na płac. We Wrocławiu miał dobre 10 minut i koniec. Teraz oprócz spalonego podania do Fernandeza nie dał nic.
Brzęczek nie widzi co prezentują pod kątem fizycznym? Przecież te ostatnie mecze to tylko walka fizyczna/organizmem/wydolnością. A wstawianie typa, który noe ma sił już od wejścia to patologia. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
MANU faktycznie dziwna sprawa.. facet od wejścia nic nie biega.. w pierwszym meczu wyglądało to fajnie, pamięcie też jego sprint w jednym z ostatnich meczów jak poszedł na obieg ? wydaje mi się, że facet ma kontuzje i gra, bo nie ma innego wyjścia.. bo ciężko mi sobie wyobrazić, że gra tak od niechcenia.. a, że z jedną nogą jest lepszy od naszych grajków to już TRIO za to odpowiada
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 26.04.2022 o godz. 11:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Możliwe, że fizycznie faktycznie strasznie zapuszczony do nas przyszedł, a może jednak grał na blokadzie, ale najśmieszniejsze w tym jest to, że od paru meczów jest jednym z najlepszych na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Fernandez już do końca sezonu raczej nie zagra, KL zrobi swoje a nawet jeśli zostanie to nie zdziwię się jeżeli na kolejny sezon tez będzie zawieszony na jakieś spotkanie w pierwszych kolejkach.
Analogiczna sytuacja z Colleyem, z tym że w jego wypadku "lekki uraz" oznacza przerwę do końca sezonu. Trochę to śmieszne bo zawsze przy takich szczątkowych informacjach nt. danego zawodnika później facet nie gra przez 3 miesiące... A brak Sadlok wraz z pauzą za żółtka powienien sobie spakować rzeczy i szukać drużyny w okręgówce o ile jakieś cymbały większe od nas się nabiorą na jego "technikę" rodem z tartaku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Za takie coś jak odwalił Fernandez to mam nadzieję, że klub przywali mu karę w wysokości co najmniej miesięcznych zarobków, bo w tym sezonie będzie już nieprzydatny.
Było wiadomo że bomby z opóźnionym zapłonem w osobach Kieszka i Sadloka muszą w końcu eksplodować. Na Derby do bramki Biegański a w obronie zobaczymy wreszcie Serka 2025 Szotę. Obrona w skladzie Szot, Frydrych, Szota i Ring wygra może 10% główek ale nadzieja w tym, ze koszerni nie będą trafiać. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
https://sport.tvp.pl/59830927/pko-ek...z-wisly-krakow tu jeśli chodzi o Fernandeza, sędzia tego zdarzenia w protokole meczowym nie opisał, gdyby nie to nagranie od Migi pewnie rozeszło by się po kościach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Srednia Brzeczka to 0.88 pkt/mecz. To juz nizej niz Gula. Wydawalo sie to niemozliwe
Derby bez Gruszkowkiego Sadloka i zapewne Fernandeza |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pocieszajcie się jednym: gdy spadniemy, to w 100% zasłużenie. Od wyjebki Cupiała i opchnięcia klubu oszustowi, przez rządy WSH i okradanie klubu, cyrk z Vanna Ly i cudowanie uratowanie, po brak umiejętności zarządzania klubem. Od lat jesteśmy tylko cieniem cienia, którego pokonują potęgi z III ligi, z zawodnikami z lig amatorskich. Sen o potędze już minął. Może za 20 lat...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
O Jezusie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Ja bym do tego dodał Pogoń Szczecin, bo też dostała w trąbę od tego "obciachowego Płocka"... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Nie chcialbym byc w skorze trio, jak bysmy spadli z ligi..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Biegański - Szota, Frydrych, Colley, Ring - Poletanovic, Żukow - Cisse, Savic(Manu) GIO - Ondrasek
Tak bym wyszedł na derby. Jedyny pytajnik Savic, czy Manu na "10" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Colley? czemu nie ma Hanouska? coś przeoczyłem? jakiś poważniejszy uraz?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Colley niby ma jutro wrócić do treningów z zespołem, pytanie czy będzie gotowy na sąsiadkę. Coś mi się zdaje, że ze względu na nasze wyrwy w obronie, zagra bez względu na formę.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Kamery są wszędzie, ale nie zawsze akurat wyłapią takie coś. Jestem pewny, że nie jedno takie przewinienie uszło płazem pomimo kamer. Po jakiego MM to wypuszcza? Tym bardziej skoro jest kibicem Wisły. To, że w....ia mnie postawa MM nie oznacza, że postawa Fernadeza mi odpowiada i że na tego jego mościa nie jestem zły. Tylko może Fernadeza usłyszał coś od tego piłkarza, nie wytrzymał ciśnienia co powoduje, że moja złość jest mniejsza niż na tego MM, który wypuszcza takie video wiedząc, że zaszkodzi klubowi, któremu kibicuje. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
I to jest najgorsze, że ten film jest zmanipulowany, bo widać po reakcji Fernandeza, że został sprowokowany/ ten z Płocka coś mu słownie wygarnął, ale tego momentu nie widać/nie ma dźwięku. Nagle podbiegł do konkretnego piłkarza, więc nie było tutaj przypadku, coś tam musiało się zadziać między nimi
U nas w klubie, skapnęli się, że jest smród po tym filmie Migi, i trzeba szybko reagować, i wymyślili, że Fernandez przeprosi tego z Płocka i wpłaci pieniądze na cel charytatywny. I tym manewrem nasz klub liczy, że Komisja Ligi z większą rezerwą podejdzie do tematu. Ale czy to się uda.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mecz dla piłkarskiego kibica był fajny dla oglądania. Dużo akcji, bramki, zwroty akcji itd... a dla kibica Wisły Kraków smutna powtórka z rozrywki... Za czasów Brzęczka straciliśmy jeden punkt z Legią, dwa punkty z Lechem i teraz jeden punkt z Wisłą Płock. W każdym z tych meczy punkty traciliśmy punkt frajersko.
Niestety sumiennie pracujemy na spadek... Może i mamy korzystny terminarz... ale musimy takie mecze wygrywać, a przynajmniej remisować... a tu znowu dzwon... Gra do przodu była fajna a z tyłu to jakiś żart... nie rozumiem czemu nie grał Biegański.... przecież Kieszek niczego nie broni... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może go sprowokowali, może nie. Jakie to ma znaczenie. Jest dorosłym człowiekiem i profesjonalnym piłkarzem, wiedział co robi. Teraz powinien przeprosić (co chyba już zrobił), uczciwie opisać sytuację przed Komisją i liczyć na najmniejszy wymiar kary.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A dla naszego wiernego i oddanego kibica Mateusza Migi co przewidujesz? Akredytacje GOLD na następny sezon? Rozumiem, zawód dziennikarza nie pozwolił mu tego zachować dla siebie.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Przeprosił,wpłacił pieniądze powinni mu darować tę karę. Zrobił głupio,będzie miał nauczkę. Poza tym sędzia nie odnotował tego nawet w protokole. Film jest słabo wyraźny. Tylko niestety komisja nam nigdy nie sprzyjała
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale mam też swoje emocje, Fernandez przyda się w ostatnich meczach, wolałbym, aby nikt go nie zawieszał. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|