The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2022, 11:25
Widać ,że krecia robota Antoniego przynosi efekty Znowu są te same wątpliwości , znowu trzeba to samo po 10 razy tłumaczyć, znowu sprowadzanie wszystkiego do absurdu np. sprawa "pancernej brzozy" itd. Dramat..
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 01.04.2022, 12:00
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Widać ,że krecia robota Antoniego przynosi efekty Znowu są te same wątpliwości , znowu trzeba to samo po 10 razy tłumaczyć, znowu sprowadzanie wszystkiego do absurdu np. sprawa "pancernej brzozy" itd. Dramat..

"Dramat" to twe imie, zes tak po wspanialej wypowiedzi sie podpisal?

A cos konkretnego! Kiedy juz wytlumaczyles? Czy chce zbyt wiele?

Nie cytowalem Antoniego tylko raport Millera (tfu; komisji Millera)!

Jeden dowod, ktory przekonal cie do slusznosci twych pogladow!..Tylkom mnie znow nie wyjezdzaj i nie szachuj wielkoscia poglowia komunistow w PiSie.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 01.04.2022, 12:06
Uchodzca napisał(a):Wyświetl post
"Dramat" to twe imie, zes tak po wspanialej wypowiedzi sie podpisal?

A cos konkretnego! Kiedy juz wytlumaczyles? Czy chce zbyt wiele?

Nie cytowalem Antoniego tylko raport Millera (tfu; komisji Millera)!

Jeden dowod, ktory przekonal cie do slusznosci twych pogladow!..Tylkom mnie znow nie wyjezdzaj i nie szachuj wielkoscia poglowia komunistow w PiSie.
Poczytaj sobie 168 stron tego topicu , ja się w to bawić znów nie będę , conajwyżej będe wrzucał ordynarne kłamsta Antoniego i spółki. Miłej lektury
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 01.04.2022, 12:14
Poczytaj sobie 168 stron tego topicu , ja się w to bawić znów nie będę , conajwyżej będe wrzucał ordynarne kłamsta Antoniego i spółki. Miłej lektury

O jakze merytorycznie Mam czytac historie wojny sekty smolenskiej z sekta pancernej brzozy? Pisowcu, tam jest (w wielu przypadkach) stek inwektyw! Po co wchodzisz do dyskuji gdy czepilem sie Azora, jakim prawem tych co maja jakiekolwiek watpliowsci pozbawia praw wyborczych.

Nic nie wyjasniasz, tylko zachowujesz sie jak klasyczny nawiedzony leming!

Jezeli nie potrafisz wskazac (podac) jednego dowodu wykluczajacego zamach w 100% to lepiej nie jedz retoryko wojny pis-po!
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 01.04.2022, 12:23

Poczytalem i popatzr jaka wisenka, co tacy jak ty pisowcy sadza o oponentach;

UWAGA!! To cytat, nie moje zdanie!:

"No właśnie tuskowe i palikociarskie lemingi coś czytają ale nie wiedzą tak naprawdę o co chodzi. Dlatego dobrze się ich urabia, jak plastelinę."

Kurtyna.......
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 01.04.2022, 14:28

Nic nie wyjasniasz, tylko zachowujesz sie jak klasyczny nawiedzony leming!

Jezeli nie potrafisz wskazac (podac) jednego dowodu wykluczajacego zamach w 100% to lepiej nie jedz retoryko wojny pis-po!
Nie mam zamiaru toczyć tej bezsensownej dyskusji , bo widzę ,że do niczegodo nie prowadzi ,ale ostatni raz cie proszę :

PODAJ CHOĆ JEDEN DOWÓD NA TO ,ŻE W POLSKICH LASACH NIE ISTNIEJĄ KRASNOLUDKI , KTÓRE ŻYWIĄ SIĘ GUMIJAGODAMI

czekam , czas start !
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 01.04.2022, 15:09

PODAJ CHOĆ JEDEN DOWÓD NA TO ,ŻE W POLSKICH LASACH NIE ISTNIEJĄ KRASNOLUDKI , KTÓRE ŻYWIĄ SIĘ GUMIJAGODAMI

czekam , czas start !

A gdzie ja twierdzilem ze takowe nie istnieja!! Co mam w takim razie udowadniac!.....

Teraz napisz czy jestes urabianym czy urabiajacym w ponizszym cytacie;

""No właśnie tuskowe i palikociarskie lemingi coś czytają ale nie wiedzą tak naprawdę o co chodzi. Dlatego dobrze się ich urabia, jak plastelinę."

Licze na ripsoty na podobny poziomie jak poprzednia.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 01.04.2022, 15:24
Kto kogo urabia od 2010 ,wieszcząc teorie zamachowe to widać jak na dłoni
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 01.04.2022, 15:35
Kto kogo urabia od 2010 ,wieszcząc teorie zamachowe to widać jak na dłoni
Przypomne co pisalem;

Nie wierze w zamach ale go nie wykluczam. Druga czesc tego zdania powstala po jakis dwuznacznych wypowiedaiach Zelenskiego (wiem jak zescie sie czuli gdy ci co dobrze wiedzieli, milczeli) oraz "zapraoszeniu" dla Kaczyskiego do "odwiedzeia Smolenska" po jego rajdzie do Kijowa.

W takim razie, jezeli masz pewnosc na 100% wykluczajaca zamach, mozesz podac kto i czym cie do tego przekonal?

Bo ta "pancerna brzoza". ktora wzela na swoje barki i okreslila sie jako glowny winowajca to taka sama abstrakcja jakoby te twoje misloniki gumojagod stanely na drodze samolotu i byly przyczyna jego rozbicia.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.04.2022, 17:16
Uchodzca, już Ci mówiłem, daj sobie spokój. Czego oczekujesz? Ten cały PO-PiS to moznaby w jednej klatce zamknąć, by tak razem pożyli x czasu, to by się przekonali, ze tacy sami są. Te sekty smoleńskie, oni wszyscy, wszystko wiedzą najlepiej, jedni i drudzy doznali prawdy objawionej, jednych oświecił PiS z Kaczyńskim, drugich PO z Tuskiem.
Jednym powiesz, że Macierewicz pajacuje z tymi 1000 sposobami na zamach, to powiedzą, że on w każdej swojej teorii miał rację i na pewno to był zamach na tysiąc sposobów, drugim powiesz, że te zgony były po Smoleńsku itp to powiedzą, że głupoty pieprzysz bo jesteś od Kaczyńskiego.

Świry normalnie, nie mając żadnych argumentów wiedzą na 100% jak było. Nie zdążysz zdania skończyć,że może było inaczej to już Cię jadą od idiotów nasłanych przez Kaczyńskiego lub Tuska. Póki to po.......one pokolenie nie wymrze, stworzone na okrągłym stole przez postkomunistów dopóty będzie chujowo. Polska się z komuną nie rozliczyła i się dorobiła drugiego pokolenia, wychowanego przez PO-PiS, tak samo twardogłowego jak stare komuchy, które s.......iły wszystko w latach 1980-2000, dziś są na wymarciu ale jak widać, jeszcze kolejne pokolenie poskomuchów musi paść i dopiero może nadejdzie lepsze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 01.04.2022, 17:37
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Uchodzca, już Ci mówiłem, daj sobie spokój. Czego oczekujesz? Ten cały PO-PiS to moznaby w jednej klatce zamknąć, by tak razem pożyli x czasu, to by się przekonali, ze tacy sami są. Te sekty smoleńskie, oni wszyscy, wszystko wiedzą najlepiej, jedni i drudzy doznali prawdy objawionej, jednych oświecił PiS z Kaczyńskim, drugich PO z Tuskiem.
Jednym powiesz, że Macierewicz pajacuje z tymi 1000 sposobami na zamach, to powiedzą, że on w każdej swojej teorii miał rację i na pewno to był zamach na tysiąc sposobów, drugim powiesz, że te zgony były po Smoleńsku itp to powiedzą, że głupoty pieprzysz bo jesteś od Kaczyńskiego.

Świry normalnie, nie mając żadnych argumentów wiedzą na 100% jak było. Nie zdążysz zdania skończyć,że może było inaczej to już Cię jadą od idiotów nasłanych przez Kaczyńskiego lub Tuska. Póki to po.......one pokolenie nie wymrze, stworzone na okrągłym stole przez postkomunistów dopóty będzie chujowo. Polska się z komuną nie rozliczyła i się dorobiła drugiego pokolenia, wychowanego przez PO-PiS, tak samo twardogłowego jak stare komuchy, które s.......iły wszystko w latach 1980-2000, dziś są na wymarciu ale jak widać, jeszcze kolejne pokolenie poskomuchów musi paść i dopiero może nadejdzie lepsze.
A ty pewnie młody , oświecony z Konfederacji ? No ta partia dla wielu ,się stała trendy , mieli takie doskonałe , błyskotliwe pomysły na wiele spraw,ale jakoś się ich boje tak samo jak Pisiorów, jak się słucha Korwina, Brauna czy Winnickiego

Ja nie jestem za Pisem ani PO , bronie tylko uczciwości i przyzwoitości , i mówię ,że nie zagłosuje na PO ,to za całe kłamstwo smoleńskie , ohydne , nie cofające się przed niczym jest odpowiedzialny PIS. Antoni się uspokoił trochę po 10ciu edycjach swojego raportu , który chyba nigdy dalej nie został opublikowany bo jest zakładam stekiem bzdur,no ale ,że Ruscy zaatakowali Ukraine to temat smoleńska powrócił ( dziwny zbieg okoliczności ). Znowu jest to samo ,wiemy , nie powiemy ale zaraz ujawnimy
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.04.2022, 18:27
To jak wiesz na 100%, że zamachu nie było to powiedz skąd wiesz i co Cię do tego przekonało. Wyjaśnij też kwestie czemu Rosja tak mieszała w tej sprawie i kwestię śmierci wielu osób po tej katastrofie.
Nie powiesz bo nie wiesz, jesteś jedynie zaślepiony tym Macierewiczem i skoro go nienawidzisz, a on twierdzi na 100%, ze zamach był, to Ty będziesz twierdził na 100%, ze nie było, bo musisz być 100% anty Macierewicz i jego zdanie.

A co do mnie, polityką się interesuje kilkanaście lat, kiedyś bardziej teraz mniej i sram na te wszystkie PO-PiSy i Konfederacje, z wiekiem zauważyłem, że każdy z tych ludzi jest jakiś dziwny, albo oszust, albo w układzie, albo chory na głowę albo jakiś odklejony, albo mówca teoretyk. Dlatego nigdy bym nie został "żołnierzem" żadnej partii czy nawet pojedynczego polityka.

Zaślepiony jesteś z nienawiści tak samo jak ten azor. Nie możecie zrozumieć, że tu nie chodzi żeby powiedzieć zgodnie z Antkiem, że na pewno był zamach, tylko tak sobie np ja czy Uchodźca teoretyzujemy i dopuszczamy do myśli, że być może zamach był, a być może nie było, a już strasznie dziwne są te zgony po katastrofie, zachowanie Rosjan itp itd. Ale Ty nie powiesz "racja, może nawet coś tam dobrze myślicie", bo Ty widzisz w każdym takim wpisie Macierewicza i nie możesz dopuścić do siebie, że może prawda jest bardziej po stronie Antka. Kwalifikujecie się tam wszyscy z tych dwóch sekt do psychologa.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 01.04.2022, 19:24
Uchodzca, już Ci mówiłem, daj sobie spokój. .

Posluchalem Cie A Ty dalej grochem w sciane ladujesz.

Do mnie dotarlo; nie bylo zamacho bo nie ma krasnali milujacych gumojagody
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 01.04.2022, 20:29
To jak wiesz na 100%, że zamachu nie było to powiedz skąd wiesz i co Cię do tego przekonało. Wyjaśnij też kwestie czemu Rosja tak mieszała w tej sprawie i kwestię śmierci wielu osób po tej katastrofie.
Nie powiesz bo nie wiesz, jesteś jedynie zaślepiony tym Macierewiczem i skoro go nienawidzisz, a on twierdzi na 100%, ze zamach był, to Ty będziesz twierdził na 100%, ze nie było, bo musisz być 100% anty Macierewicz i jego zdanie.
Ja was serio nie rozumiem , czemu po raz 10 ty mi każecie udowadniać ,że nie było zamachu , przecież ku**a to trzeba coś udowodnić a nie udowadniać ,że czegoś nie było. Dlatego sprowadzam tą dyskusje do absurdalnego porównania z krasnoludkami, ale ,że bardziej palący jest spór miedzy tymi co wierzą i nie wierzą w Boga ,to w sumie argumentacja tych co mówią ,że Bóg jest taka ,że Bóg jest, bo ci co nie wierzą nie mają żadnego dowodu na to ,że go nie ma Takie wymaganie argumentacji przez negacje, to jest chore wg mnie...

Ja Macierewicza nie nawidziłem przed tą katastrofą , znienawidziłem go co zrobił po tek katastrofie. Czemu ?

1. sztuczna mgła, 2. elektromagnes, 3. fałszywe radiolatarnie, 4. fałszywe APM-y, 5. meaconing, 6. bomba paliwowa, 7. zestrzelenie rakietą, 8. lądowanie na ziemi, a następnie wybuch, 9. dobijanie rannych, 10. bezgłośny helikopter podmieniający wrak, 11. sztuczny hel, 12. strącenie bronią EMP, 13. "dwa wstrząsy", 14. pancerna brzoza, 15. maskirowka, 16. wybuchowa farba, 17. bomba termobaryczna, 18. wybuchy wielopunktowe....." 19. nie było półbeczki, 20. była półbeczka po odłączeniu tyłu kadłuba, 21. zdalna blokada lotek, 22. Macierewicz: "samolot został obezwładniony na 15 metrach" 23. Nowaczyk: "samolot rozpadł się na 36 metrach", 24. Rońda: "samolot nie zszedł poniżej 100 metrów" 25. trotyl, 26. nitrogliceryna, 27. wybuch w salonce, 28. dwa wybuchy, 29. trzy wybuchy, 30. pękające parówki w mikrofali oraz miażdżona puszka po piwie "Lech" świadczą że był wybuch, 31. Macierewicz: "ekspertyza czarnych skrzynek potwierdza, że uderzenia w brzozę nie było", 32. ktoś majstrował przy skrzydle przed wylotem, 33. bombę podłożono w Samarze, 34. wybuchowe drzwi, 35. trotyl odkryty na całym samolocie, 36. Macierewicz - bomba taka jakiej używają lewaccy terroryści, 37. błędne naprowadzenie i eksplozja, 38. c.d.n...

Jak po takim czymś ty wierzysz Macierewiczowi , i teraz znów myślisz ,że on wie coś nowego to jesteś bardzo naiwny.
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2022, 12:04
Ja was serio nie rozumiem , czemu po raz 10 ty mi każecie udowadniać ,że nie było zamachu , przecież ku**a to trzeba coś udowodnić a nie udowadniać ,że czegoś nie było. Dlatego sprowadzam tą dyskusje do absurdalnego porównania z krasnoludkami, ale ,że bardziej palący jest spór miedzy tymi co wierzą i nie wierzą w Boga ,to w sumie argumentacja tych co mówią ,że Bóg jest taka ,że Bóg jest, bo ci co nie wierzą nie mają żadnego dowodu na to ,że go nie ma Takie wymaganie argumentacji przez negacje, to jest chore wg mnie...

Ja Macierewicza nie nawidziłem przed tą katastrofą , znienawidziłem go co zrobił po tek katastrofie. Czemu ?

1. sztuczna mgła, 2. elektromagnes, 3. fałszywe radiolatarnie, 4. fałszywe APM-y, 5. meaconing, 6. bomba paliwowa, 7. zestrzelenie rakietą, 8. lądowanie na ziemi, a następnie wybuch, 9. dobijanie rannych, 10. bezgłośny helikopter podmieniający wrak, 11. sztuczny hel, 12. strącenie bronią EMP, 13. "dwa wstrząsy", 14. pancerna brzoza, 15. maskirowka, 16. wybuchowa farba, 17. bomba termobaryczna, 18. wybuchy wielopunktowe....." 19. nie było półbeczki, 20. była półbeczka po odłączeniu tyłu kadłuba, 21. zdalna blokada lotek, 22. Macierewicz: "samolot został obezwładniony na 15 metrach" 23. Nowaczyk: "samolot rozpadł się na 36 metrach", 24. Rońda: "samolot nie zszedł poniżej 100 metrów" 25. trotyl, 26. nitrogliceryna, 27. wybuch w salonce, 28. dwa wybuchy, 29. trzy wybuchy, 30. pękające parówki w mikrofali oraz miażdżona puszka po piwie "Lech" świadczą że był wybuch, 31. Macierewicz: "ekspertyza czarnych skrzynek potwierdza, że uderzenia w brzozę nie było", 32. ktoś majstrował przy skrzydle przed wylotem, 33. bombę podłożono w Samarze, 34. wybuchowe drzwi, 35. trotyl odkryty na całym samolocie, 36. Macierewicz - bomba taka jakiej używają lewaccy terroryści, 37. błędne naprowadzenie i eksplozja, 38. c.d.n...

Jak po takim czymś ty wierzysz Macierewiczowi , i teraz znów myślisz ,że on wie coś nowego to jesteś bardzo naiwny.
No i wszystko jasne. Sorry, ze podejrzewalam ciebie ze mozliwosc zamachu odrzuciles na podstawie braku poglowia krasnali lubiacych gumijagody!..

Ludzie gadaja, ze milosc slepa jest a teraz widze o ile gorsza jest od niej nienawisc, nie dosc ze zaslepia to wylacza kompletnie zdolnosc myslenia!

Gdzie jak pisalem abys udowodnil, ze nie bylo zamachu? Chcialem abys przedstawil jeden dowod, ktory wyklucza w 100% taka hipoteze (zamach).

Nie twierdze (w dalszym ciagu), ze zamach byl ale wiele niejasnosci nie pozwala mnie calkowiscie wykluczyc takiej opcji...

Te puntky, ktore wyliczyles u Macierewicza to pikus w porownaniu z bujda na resorach, tzw "pancerna brzoza"

Porownaj ile z nich (lista Macierewicza odnosci sie bezposrednio do raportu Millera; (dziwne, ze nikt nie drazyl glebiej poruszonych w tym raporcie wnioskow):

***Podczas lotu wpływ na załogę miały również: brak jednorodnej informacji o pogodzie w Smoleńsku i zaskoczenie rzeczywistą pogodą....

Pytanie; czy w XXI wieku nie jest sie w stanie przeiwdziec pogody na kilka godzin do przodu? Czy mgla pojawiajaca sie tak "nagle" nic nie dziwi?

***Nikt nie zareagował na niewłaściwe położenie samolotu względem ścieżki i osi pasa..Kierownik strefy lądowania przekazywał załodze informacje o prawidłowym położeniu "na kursie" i "na ścieżce", co mogło upewniać załogę o poprawnym wykonywaniu podejścia i nie stanowiło ostrzeżenia o konieczności natychmiastowego odejścia na drugi krąg...

Pytanie: Czy to "naprowadzanie" nie bylo swiadome tzw "prowadzenie slpego przez mgle"?

***Według dokumentu, kierownik lotów Paweł Plusnin "nie był w stanie kompleksowo, krytycznie i decyzyjnie ocenić sytuacji", a jego rolę stopniowo przejmował płk Nikołaj Krasnokutski, który "czynnie ingerował w proces kierowania lotami". Narastająca atmosfera wysokiego napięcia emocjonalnego oraz niski poziom asertywności wobec przełożonych nie pozwoliły Plusninowi na niezależne podejmowanie decyzji, a - zdaniem raportu - w panujących warunkach "mógł wystąpić do przełożonych z inicjatywą zamknięcia lotniska po drugim nieudanym podejściu samolotu Ił-76".

Pytanie; Czy faktycznie NIE WYSTAPIL? A moze wystapil ale nakazano mu kontynuowac "misje"?

***Wynika z niego również, że to "strona rosyjska stwierdziła, że wariant osobnych wizyt premiera i prezydenta RP byłby najbardziej korzystny". 6 kwietnia funkcjonariusze BOR, którzy mieli dokonać rekonesansu lotniska, nie zostali na nie wpuszczeni przez ochronę. Ambasada RP w Moskwie nie została jednak powiadomiona o tym zamiarze i nie mogła wystąpić do strony rosyjskiej o zgodę na wejście.

Pytanie:.Tutaj chyba nie ma o co pytac. Funcjonariusze odpowiedzialni za ochrone i bezpieczenstwo lotu nie znaja stanu lotniska!!

No i ta slynna "pancerna brzoza" w ruskim raprcie......nawet nie komentuje!. ..

PS. Serii podejrzanych samobojstw nie biore pod uwage
PS.2. "Macierewicza nienawidzilem przed a pozniej go znienawidzilem" (po jakiemu to?)
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 02.04.2022, 14:39

Ludzie gadaja, ze milosc slepa jest a teraz widze o ile gorsza jest od niej nienawisc, nie dosc ze zaslepia to wylacza kompletnie zdolnosc myslenia!

Te puntky, ktore wyliczyles u Macierewicza to pikus w porownaniu z bujda na resorach, tzw "pancerna brzoza"

***Podczas lotu wpływ na załogę miały również: brak jednorodnej informacji o pogodzie w Smoleńsku i zaskoczenie rzeczywistą pogodą....

Pytanie; czy w XXI wieku nie jest sie w stanie przeiwdziec pogody na kilka godzin do przodu? Czy mgla pojawiajaca sie tak "nagle" nic nie dziwi?

Pytanie: Czy to "naprowadzanie" nie bylo swiadome tzw "prowadzenie slpego przez mgle"?

***Według dokumentu, kierownik lotów Paweł Plusnin "nie był w stanie kompleksowo, krytycznie i decyzyjnie ocenić sytuacji", a jego rolę stopniowo przejmował płk Nikołaj Krasnokutski, który "czynnie ingerował w proces kierowania lotami". Narastająca atmosfera wysokiego napięcia emocjonalnego oraz niski poziom asertywności wobec przełożonych nie pozwoliły Plusninowi na niezależne podejmowanie decyzji, a - zdaniem raportu - w panujących warunkach "mógł wystąpić do przełożonych z inicjatywą zamknięcia lotniska po drugim nieudanym podejściu samolotu Ił-76".

Pytanie; Czy faktycznie NIE WYSTAPIL? A moze wystapil ale nakazano mu kontynuowac "misje"?

Pytanie:.Tutaj chyba nie ma o co pytac. Funcjonariusze odpowiedzialni za ochrone i bezpieczenstwo lotu nie znaja stanu lotniska!!

No i ta slynna "pancerna brzoza" w ruskim raprcie......nawet nie komentuje!. ..

PS. Serii podejrzanych samobojstw nie biore pod uwage
PS.2. "Macierewicza nienawidzilem przed a pozniej go znienawidzilem" (po jakiemu to?)
Nie mów do mnie na temat zdolności myślenia , bo ty jakbyś miał chociaż szczątkową zdolność myślenia ,to byś się łatwo domyślił po co te piramidalne bzdury na temat zamachu były produkowane przez Macierewicza , i jak byś miał zdolność myślenia to byś wiedział czemu ten odgrzewany kotlet znów wrócił akuart po ataku Rusków na Ukraine.
10 raz się naśmiewasz z pancernej brzozy , ale przecież ten termin uknuli właśnie ludzie z PISu aby ośmieszyć np raport Millera.
Mgła raczej nie wyszła w ciągu 2 minut ,a niestety dotykasz najważniejszej rzeczy , że całe otoczenie prezydenta ,czyli jego ministrowie itd którzy byli odpowiedzialni za tą wizytę, nawet nie pomyśleli na temat pogody. Totalna amatorszczyzna. Po to właśnie Macierewicz przeszedł do ataku z tymi bredniami o zamachu , bo by byli totalnie skończeni politycznie,że prezydent i jego otoczenie to byli totalni amatorzy , którzy brali ciężkie pienaidze a nie potrafili nawet sprawdzić pogody wcześniej , czy nie będzie jakiś problemów itd..

Bardziej wierzę w tezy zawarte w raporcie Millera ,z którym się zgodziło większość środowiska naukowego ,niż z ludźmi Macierewicza ,którzy gotowali parówki i gnietli puszki po piwie
Ostatnio edytowane przez AS82 : 02.04.2022 o godz. 14:42.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 02.04.2022, 14:58
AS82 - podziwiam, ze Ci się dalej chce
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2022, 15:03
Nie mów do mnie na temat zdolności myślenia , bo ty jakbyś miał chociaż szczątkową zdolność myślenia ,to byś się łatwo domyślił po co te piramidalne bzdury na temat zamachu były produkowane przez Macierewicza , i jak byś miał zdolność myślenia to byś wiedział czemu ten odgrzewany kotlet znów wrócił akuart po ataku Rusków na Ukraine.
10 raz się naśmiewasz z pancernej brzozy , ale przecież ten termin uknuli właśnie ludzie z PISu aby ośmieszyć np raport Millera.
Mgła raczej nie wyszła w ciągu 2 minut ,a niestety dotykasz najważniejszej rzeczy , że całe otoczenie prezydenta ,czyli jego ministrowie itd którzy byli odpowiedzialni za tą wizytę, nawet nie pomyśleli na temat pogody. Totalna amatorszczyzna. Po to właśnie Macierewicz przeszedł do ataku z tymi bredniami o zamachu , bo by byli totalnie skończeni politycznie,że prezydent i jego otoczenie to byli totalni amatorzy , którzy brali ciężkie pienaidze a nie potrafili nawet sprawdzić pogody wcześniej , czy nie będzie jakiś problemów itd..

Bardziej wierzę w tezy zawarte w raporcie Millera ,z którym się zgodziło większość środowiska naukowego ,niż z ludźmi Macierewicza ,którzy gotowali parówki i gnietli puszki po piwie
Sluchaj! Ty mnie do swoich racji nie przekonywuj.

Wiesz czego chcialem od coiebie (wroc kilka postow i zobaczysz);

"W takim razie, jezeli masz pewnosc na 100% wykluczajaca zamach, mozesz podac kto i czym cie do tego przekonal?"

Wiec wbij sobie w swiadomosc, ze twoja wypowiedz ad Macierewicza mnie wystarczy. Przeczytalem to czego od ciebie chialem.

WA w co ty wierzysz czy nie wierzych to mnie "najbardziej" obchodzi.

Jestem kontent z twojej odpowiedzi i rozumiem (chociez nie do konca) twoje wyklucznie zamachu ale pozwol mnie zachowac odrobine niepewsnosci i nie nakazuj mnie odrzucac malego procenta podejrzen ad zamamcu............... temat zamykam.
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2022, 15:04
Sorry, Nie zmaykam tematu ale dyskusje z A(nodina)S(quard)
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 02.04.2022, 18:05
Sorry, Nie zmaykam tematu ale dyskusje z A(nodina)S(quard)
No włąśnie pokazałeś swoje prawdziwe oblicze, nie wierze w brednie Macierewicza , to jestem od Anodiny
Tym razem kończe juz naprawde
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2022, 09:05
No włąśnie pokazałeś swoje prawdziwe oblicze, nie wierze w brednie Macierewicza , to jestem od Anodiny
Tym razem kończe juz naprawde

Niezmiernie mnie milo, ze pomoglem tobie odnalezc siebie samego. Jak nazwac kogos kto powiela bzdury radzieckiej , wybitnej "uczonej". Z jej raportu wynika, ze mniej oblatana w lotnictwie jak nasz slynny profesor Baltazar gabka; nomen omen spec od latajacych zab

Milego dnia ruski propagandysto

Zakoncze po twojemu
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 05.04.2022, 14:53
Niezmiernie mnie milo, ze pomoglem tobie odnalezc siebie samego. Jak nazwac kogos kto powiela bzdury radzieckiej , wybitnej "uczonej". Z jej raportu wynika, ze mniej oblatana w lotnictwie jak nasz slynny profesor Baltazar gabka; nomen omen spec od latajacych zab

Milego dnia ruski propagandysto

Zakoncze po twojemu
Jakie bzdury powielam , co ty bredzisz? Napisałem ,że wiarygodny jest raport komisji Laska a tymi z Anodiną wyskakujesz.
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2022, 18:15
Jakie bzdury powielam , co ty bredzisz? Napisałem ,że wiarygodny jest raport komisji Laska a tymi z Anodiną wyskakujesz.

Dla mnie sprawa jest arcybolesnie prosta i mam nadzieje, ze bujda na resorach (czytaj; raport towarzyszki anodiny, powielony przez laska) legnie w gruzach jak zestaw bajek slawnej Ewy Kopacz (nazwisko pewno adekwatne do kopania metr w glab pozniej zwanej bardziej jako Evita Peron:

.1. Wspolnie w ramie w ramie z kolegami paleontologami radzieckimi, przkopalismy obszar katasrofy na metr w glab, przebadalismy najmniesza grudke ziemi.....

. 2. Najmniejszy znaleziony szczatek ludzki zostal wspolnie z wybitnymi patomorfologami radzieckimi przebadany wg najnowszej techniki (m. innymi analiza DNA) i dolaczony do odpowiadajcych mu zwlok.....

I co sie okazalo?

.Ad. 1....po wielu miesiacach przypadkowi ciekawscy na miejscu katastrofy znajdolwali czesci cial. ludzkich

.Ad. 2....co wyszlo po ekshumacjach?

.Nawet nie wiedzialem, ze Lasek zostal poslem.. Teraz juz smiem podejrzewac; za co "sprzedal" swa godnosc. On chyba jako jedyny z komisji Millera mial cokolwiek wspolnego z mechanika i lotnictwem. Teza pancernej brzozy!! Boze!! Kto to lyka!. A najgorsze; kto taka propagande szerzyl w Polsce?

.Dlaczego uzylem pojecia "sprzedal" ad Laska?
.
.Ja jestem tylko skromnym inzynierem mechanikiem i moja specjalnosc to konstrukcje stalowe - budowa mostow (hehe, moze u naszego sponsora Nowaka bym kariere zrobil Odnosnie lotnictwa jestem klasycznym laikiem ale mam takiego kontrahenta; profesora inzyniera z Polibudy Warszawskiej, wykladowce na Wydziale Lotnictwa (kupuje dzieki mojej pomocy ksiazki o tematyce lotniczej. Pomoglem mu nabyc juz setki wydawictw).....On jakis czas temu, gdy badana byla ta katastrofa, jednoznacznie stwierdzil. ze zaden (podkreslam; ZADEN) specjalista z jego srodowiska nie osmieliby sie "zblaznic" swojego nazwiska i zlozyc podpis pod teoria "brzozy"!!..

.Zeby zakonczyc i nie drazyc dalej tematu dodam jeszcze jeden punkt, ktory bardziej niz "slynna" brzoza nie rozwiewa moich podejrzen ad zamachu.

. Zapis wysokosci z "czarnej skrzynki" na jakich znajdowal sie samolot (komendy wysokosci podawane z wiezy kontrolnej) nie zgrywa sie z danymi zapisanymi na. rejestratorze wysokosci, ktorego radzieccy spece "zlekcewazyli" i byl badany jedynie w USA..........z tego wyciagam wniosek, ze zaloga byla UMYSLNIE wprowadzana na mine!!

Przed zakonczeniem napisze, ze nie twierdze, ze to byl zamach ale za duzo smordu aby wykluczyc taka mozliwosc. A mnie na dodatek dziwi fakt, ze towarzyszka anodina zanim siadla do badania juz zamach skreslila! Lasek tez nie bral pod uwage takiej okolicznosci katasrofy.....

The End!!.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 05.04.2022, 18:27
Czepiasz się Laska , a co z córką Wassermana , mężem Natalii-Świat , i chyba dwoma żonami Gosiewskiego ?

Skoro przyjąć twoją tezę ,że byli celowo źle naprowadzani to po co ten .......ony matoł Macierewicz mówi o np bombach termobarycznych itp. ?
Ostatnio edytowane przez AS82 : 05.04.2022 o godz. 18:30.
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 06.04.2022, 10:15
Czepiasz się Laska , a co z córką Wassermana , mężem Natalii-Świat , i chyba dwoma żonami Gosiewskiego ?

Skoro przyjąć twoją tezę ,że byli celowo źle naprowadzani to po co ten .......ony matoł Macierewicz mówi o np bombach termobarycznych itp. ?
Kto sie czepia? Kto przyjal teze? I cpo maja wymienione przez ciebie persony do raportu? One noie podpisaly swoim imieniem i nazwiskiem "naukowych" bzdur alla anodiuna & lasek company!

Macierewicza sie nie czepiam bo to twoj problem!

Czy ty zrozumiesz, ze ja tylko NIE WYKLUCZAM mozliwosci zamachu?

No iu klasycznie juz po twojemu zamykam dyskusje bos zryty konkretnie (i znow klasyka)
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 06.04.2022, 10:27
Kto sie czepia? Kto przyjal teze? I cpo maja wymienione przez ciebie persony do raportu? One noie podpisaly swoim imieniem i nazwiskiem "naukowych" bzdur alla anodiuna & lasek company!

Macierewicza sie nie czepiam bo to twoj problem!

Czy ty zrozumiesz, ze ja tylko NIE WYKLUCZAM mozliwosci zamachu?

No iu klasycznie juz po twojemu zamykam dyskusje bos zryty konkretnie (i znow klasyka)
Te osoby , łaziły po studiach telewizyjnych i legitymizowały te bzdury na temat zamachu.

To zacznij się czepiać Macierewicza , bo to on znów wypłynął ze swoimi rewelacjami bez pokryciia dlatego odżył znów ten temat na forum.

Lasek w przeciieństwie do tego śmiecia , jest zapewne w stanie bronićswojego raportu przed każdym sądem i trybunałem ,a Maciereiwcz nie jest w stanie udowodnić dosłownie nic ! I taki jest prawdziwy stan wiedzy
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 06.04.2022, 11:14
Te osoby , łaziły po studiach telewizyjnych i legitymizowały te bzdury na temat zamachu.

To zacznij się czepiać Macierewicza , bo to on znów wypłynął ze swoimi rewelacjami bez pokryciia dlatego odżył znów ten temat na forum.

Lasek w przeciieństwie do tego śmiecia , jest zapewne w stanie bronićswojego raportu przed każdym sądem i trybunałem ,a Maciereiwcz nie jest w stanie udowodnić dosłownie nic ! I taki jest prawdziwy stan wiedzy

Po raz ostani pisze, wszedlem w temat aby azor wyjasnil mnie swoj wpis;

"Naprawdę każdy, kto w najmniejszym stopniu lobbuje całą historię chociażby stwierdzeniem "a kto wie, może" jest idiotą i powinno się mu odebrać prawo do głosowania."

Nawet on zaczal cos [pisac, ze ra[ort laska zawiera wiele niescislosci! I to wlasnie one nie pozwalaja mnie odrzucic opcji za,machu!

Ty wjechales w dyskusje z wyraznym "kompleksem macierewicza".

Azor podkulil ogon, gdy braklo argumentow i uciekl do przytslowiowej budy. Ty stale ssie adwokatem diabla!

Zadalem wiec pytanie tobie; kto przekonal cie, ze na 100% wykluczasz zamach. Dowiuedzailem sie, ze macierewicz....i to mnie wystracza.

A propos ci specjalisci od Macierewicza to sa o kilka polek wyzej niz lasek w kwestii badan katastrof i jako tako calosci wiedzy ad lotnictwa.

Dziwnmie, ze laksowe naukowce nie podjeli sie merytoryvcznej dyskusji z ekipa macierewocza. A taka propozycja padla.

W weekend przelsedxzilem sobie dyskujsie (cale prawie 170 stron) i zauwazylem, ze popierajacy twoje poglady nie walcza na argumenty ale jakies dziwne teorie, przy ktorych bajki z mchu i paproci czy inne krasnolutki milujacy gumijagody to niemal realny swiat.

I juz tradycyjnym koncze dyskusje.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 06.04.2022, 13:14
Eksperci Macierewicza kilka półek wyżej ? Dlatego gotowali parówki i gnietli puszki po piwie
Podobno połowa tych ekspertów sama odeszła z komisjii Macierewicza bo nie byli lojalni i nie chcieli firmować tych bzdur ,które opowiadał Antoni. Komisja kosztowała podobno 25 milionów złotych ,czyli jeszcze się na tym tańcu na trumnach podorabiali ciężkich pieniędzy.
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Stary 06.04.2022, 13:32
Eksperci Macierewicza kilka półek wyżej ? Dlatego gotowali parówki i gnietli puszki po piwie
Podobno połowa tych ekspertów sama odeszła z komisjii Macierewicza bo nie byli lojalni i nie chcieli firmować tych bzdur ,które opowiadał Antoni. Komisja kosztowała podobno 25 milionów złotych ,czyli jeszcze się na tym tańcu na trumnach podorabiali ciężkich pieniędzy.

etc, itd!

daj juz chlopie spokoj temu macierewiczowi.:ha ha:
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 06.04.2022, 13:33

etc, itd!

daj juz chlopie spokoj temu macierewiczowi.:ha ha:
Niech Macierewicz da spokój Polsce i Polakom

Rozumiem ,że tak cię cieszy gotowanie parówek przez tych ekspertów półke wyżej, w sumie masz racje
Ostatnio edytowane przez AS82 : 06.04.2022 o godz. 13:35.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów