|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Zestaw par nadchodzącej kolejki wraz z kursami
(od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Aktualna tabela z zaznaczonymi kluczowymi statsami: ![]() Zachęcam do komentowania ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Nienawidzę meczy w niedzielę
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Z Colleyem na środku obrony jest duże prawdopodobieństwo zdobycia 3 pkt, jeśli jednak kontuzja utrzyma go z dala od kadry to skończy się to katastrofą i przyklepaniem 1 ligi.
Za Colleya: Sadlok - mamy 1 ligę jak w banku Uryga - po takiej przerwie od gry to takie 50/50 Szota - upragnione Mistrzostwo PJS Ewentualnie można pokombinować z przesunięciem Honuska do środka i na lewą Ring. Każdy wariant z brakiem Colleya to proszenie się o kłopoty, a klepnięcie w jego miejsce Sadloka czysty sabotaż.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 31.03.2022 o godz. 12:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
^^^ Szota nie liczy się do PJS.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No to możemy go wykreślić z kandydatów do 11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale kolega o niemal identycznym nazwisku już sie liczy
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a tu jebs Sadlok wchodzi za Colleya i rozgrywa mecz życia, zdobywa dwie bramy i wygrywamy
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wszystko w rękach ofensywny. Bo 0-0 i tak niewiele nam daje. Przed meczem wszystkie atuty w rękach ma Piast, choć liczę że motywacja i planem taktycznym możemy dużo zdziałać Typuje 2-1 po dużych nerwach |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Generalnie tak myślę, że te 4 najbliższe mecze które nas czekają to możemy przy odpowiedniej mobilizacji i zaangażowaniu wygrać i zgromadzić 12 pkt. Jest to możliwe, bo mecze z Lechią i Lechem pokazały że my na prawdę możemy grać dobrze i możemy punktować. Brzęczka rola jest jasna, musi ich dobrze przygotować mentalnie. Jeśli nie przespaliśmy tej przerwy na reprezentację to może być dobrze.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co to za info z Colleyem? Potwierdzone?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
chyba samobójcze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Sadlok 2 samobójcze. I jeszcze Alan uszkodzony. Przypadek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Uryga ma znów kontuzję.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czyli na Piasta duet Frydrych-Sadlok.
Każdy już wie, co to oznacza. Do widzenia, cześć, giniemy. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ten mecz musimy wygrać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Trzeba być dobrej myśli. Sadlok zrobi powtórkę z meczu z Piastem za Hyballi. Brama z woleja i asysta na woleja dla PO, pewnie Gruchy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
To się nie uda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Ech, cały czas pod górkę ...
Jeśli to nie 1.IV żarty to niestety wejście Maćka to spore osłabienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wygramy 3:0
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wygramy bo wygrać musimy, inaczej to sie postawimy już konkretnie pod ścianą... 3:1 dla nas typuje
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Niestety dla nas Piast jest jedną z najlepszych ekip w ESA z bardzo dobrym trenerem i jak na złość, akurat przed naszym meczem jeszcze wzmocnili skład i złapali wysoką formę... Moim zdaniem z tym składem i trenerem powinni spokojnie walczyć o top 3 ligi.
Będzie bardzo ciężko!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
najlepszy na boisku Manu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Sezon w pigułce
Głupie błędy Nieskuteczność Pech W tej kolejnosci ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie zamierzam krytykować piłkarzy, bo to pod względem jakości piłkarskiej był chyba najlepszy mecz w tym sezonie.
Znowu pech, słupki, poprzeczka, głupi karny Biegańskiego (piłka już praktycznie poza polem gry), bramka nr dwa też po takim chaosie i znów Biegański szkolny błąd - dał się przelobować takim balonem z ponad 16 metrów.... Powiedzieć, że to nie był to jego najlepszy mecz to eufemizm. No ale cóż jak się po takiej pierwszej połowie nie prowadzi 3 golami, to można się spodziewać, że niewykorzystane sytuacje się w końcu zemszczą. Coraz mniej meczy pozostało i patrząc na jakość gry to można mieć jeszcze jakieś nadzieje, tym bardziej, że cała kolejka zagrała pod nas ale ciężko będzie. Odrobiliśmy punkt do Zagłębia, Warty oraz Śląska. Do Zagłębia mamy 3 punkty straty i bodajże jeszcze mecz bezpośredni - do Warty i Śląska 5 i bezpośredni mecz. Tu się jeszcze bardzo dużo może wydarzyć, tylko cholera trzeba zacząć wygrywać, bo za wrażenia artystyczne niestety punktów w tabeli się nie dopisuje.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.04.2022 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie potrzebujemy napastnika.
Nie potrzebujemy napastnika. Nie potrzebujemy napastnika. Po co nam napastnik? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Koniec jazdy bialej gwiazdy
|
|
|