|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam plan na 1 ligę:
- wywalamy cały skład - zatrudniamy wszystkich z Olimpii - Pensje mniejsze o 80% - Utrzymujemy się - - PROFIT! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie podnoszę. ale wtedy poszedł jasny sygnał, który dziś doprowadził nas na dno dna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Serio?
10 znaków. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja też to wczoraj zauważyłem i dla mnie to było takie posumowanie jakości zawodników jakich sprowadziliśmy w tym okienku...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
k.rwa przeciez nawet niewolnikom patrzyli do geby czy ma wszystkie zeby jak nie to nie brali...
sklad Wisly Krakow - lachudry i bezdomni ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zacna masakracja zarządu Wisły i jej działu sportowego w sprawie Felicio Browna Forbesa (od 20:14):
https://www.soundcloud.com/podcast-t...aj-wislaku-175 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dziś wielki dzień. Po 6 miesiącach przerwy, napastnik Wisły wreszcie strzelił gola w meczu ligowym (Lechia 1:1 Wisła):
Wideo: https://www.youtube.com/watch?v=1Yv7L8Y-EeE |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie gniewaj się kolego, fajnie, że się cieszysz, ale po cholerę umieszczasz to samo wideo we wszystkich wątkach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
zabawne jak sie wam zmienila optyka co do Savica
a od zawsze bylo wiadome ze to dobry pilkarz , wysatrczylo ze przyszedl konkretny trener ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Po przerwie na reprezentacje powinna się wykrystalizować taka kadra:
Biegański - Gruszkowski, Colley, Frydrych, Hanousek - Poletanovic, Fazlagic - Elvis, Fernandez, Savic - Ondrasek Z ławki w obronie: Uryga, Szota, Ring, w środku: Kuveljic, Żukow, skrzydła: Momo, Hugi, (Młyński, Starzyński). Brakuje kogoś z ławki na 10 i 9. Nie wiem jaki temat z tym Turkiem. Na 10 zawsze mogą grać Fernandez z Savicem wymienie (jeden na ławce), wtedy Momo skrzydło w 11. Ale na ataku potrzebujemy kogoś pilnie. Zdenek musi mieć realną opcję, a nie że schodzi i gramy bez napastnika. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Biegański musi naprawdę popracować nad wykopami , bo albo są bardzo niecelne ,albo ledwie piłka dolatuje do linii środkowej boiska. co prawda wczoraj jedno takie wybicie mu wyszło i Cisse miał dzieki temu okazje , ale ogólnie było słabo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nasze młode orły w osobach Sobola i Wachowiaka zagrały ogony na wypożyczeniach w swoich klubach.
W sumie po 3 wiosennych meczach Sobol ma 60 minut gry a Wachowiak 32. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktoś jeszcze się łudził, że Kuba w jakikolwiek sposób nam pomoże na boisku jeszcze, np od przyszłego sezonu to może już przestać. Oficjalna podała informację, że dopiero teraz poddał się operacji, mimo że kontuzji nabawił się we wrześniu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|