|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Z kim miała się przełamać taka gówniana drużyna jak aktualna legia?
Tylko z bardziej gównianą drużyną pełną paralityków jak MY. Ciężko kibicować tej zbieraninie kopaczy. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Czekaj uznali nam bramkę, której nie powinno być a potem nie chcieli anulować słusznego gola, straszny sędzia
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wiem, ja tam nie widziałem faulu na Frydrychu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już mniejsza o wynik. Był jaki był.
Ale nasza gra to był KRYMINAŁ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kliment wypierdalaj.
Nie istniejemy w ofensywie, jeśli oni nie kupią chociaż połówki napastnika i rozgrywającego, to w strefie spadkowej będziemy już do końca. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Uwazasz, ze bramka dla nas powinna zostac nieuznana? Spoko, masz prawo. Sek w tym, ze bramkarz nie opanowal pilki, jedynie polozyl na niej reke. Przy bramce dla Legii Frydrych dostal z lokcia. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od dawna. To wynik był najważniejszy, żeby znowu się prześlizgnąć.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gramy chujowo.
Nie zasługujemy na grę nawet w tak chujowej lidze jak ekstraklasa. Brawo panowie piłkarze i panowie właściciele. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kliment odjedz,skoncz kariere,oddal sie na drugą strone kuli ziemskiej byle dalej od Wisły.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy doprowadzenie gry drużyny do obecnego stanu nie kwalifikuje się czasem na działanie na szkodę spółki.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na powtórkach widać, że legionista ewidentnie szybciej wyszedł do piłki.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeszcze z 10 ton czeskiego szrotu niech naściągają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
A niby z jakiej racji nie miała być zaliczona? Jeżeli piłka jest na ziemi (a była, Miszta ją tylko przytrzymywał ręką) to masz prawo ją kopnąć. Grucha nie kopnął bramkarza w rękę, wygarnął mu piłkę i strzelił prawidłowo. Wyjaśnij proszę, dlaczego ta bramka nie powinna być uznana.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Bo nie było żadnego faulu. Frydrych parodysta nie miał zamiaru skakać do głowy (zresztą tak samo jak przy pierwszym golu, który zawalił).
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Oczekuje, że ten szmaciarz bociani kelner nie ubierze nigdy więcej koszulki Wisły Kraków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu, że łokieć poszedł w twarz Frydrycha, a to powinien być faul.
Kiedyś Forbes za coś takiego wyleciał w derbach. Co nie zmienia faktu, że to bez znaczenia, bo w meczu byliśmy słabsi, nie zasługiwaliśmy na nic, bramkę dostaliśmy w prezencie. Nawet na tle Legii, która w drugiej połowie była tragicznie słaba. Ale silniejsza. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Już sie wydawało ,że chociaż 1 punkt bedzię z ta tragiczna Legią ,ale nie , jest Janek Kliment ! .......na łajza !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja juz nie wierze w utrzymanie. To jest ten sezon. Zycie toczy sie dalej. Trzeba isc do pracy, chodzic na silke, do sklepu, jezdzic do kina. Pilka nozna to dodatek. W 1 lidze zycie toczyc sie bedzie dalejâŚi tak w kolki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To prawda, nawet jeden punkt a -2 Legii to byłoby dla nas zwycięstwo. Natomiast nie ma żadnej nawet minimalnej poprawy za Brzęczka, efektu nowej miotły, co wiadomo że jeszcze gorzej dla nas prognozuje przed następnymi meczami.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak bramkarz opanował piłkę i trzyma na niej rękę to nie można mu jej wygarnąć. Sęk w tym, że Miszta nie kontrolował tej piłki. Bramka prawidłowa moim zdaniem
Frydrych debil |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mówi też, że to nie dotyczy sytuacji, w której bramkarz wykonał paradę obronną. Na dwoje babka wróżyła, choć raczej uznałbym to za kontrolę.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem tylko dwie rzeczy:
1) fakt, że ktoś taki jak Gruszkowski dostaje możliwość gry w Ekstraklasie jest dowodem na to, że tą ligę należy zlikwidować. Ten chłop nie umie piłki przyjąć, nie jest w stanie odegrać na 5 metrów. Wisła mając piłkę gra w 10-tkę. Jak jeszcze do pary na prawej stronie dojdzie Starzyński to praktycznie gramy w 9-tkę. To jest niewiarygodne, że zawodowy piłkarz może być tak słaby technicznie jak ta dwójka. 2) jak przy linii pojawili się Kuvelijć Skvarka i Kliment to już wiedziałem, że przegramy. Ile jeszcze trzeba wdupić bramek, żebyśmy przestali tych patałachów oglądać? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W meczu. (ileś tam znaków)
|
|