The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2022, 22:03
Naiwniacy krótka macie pamięć, dzisiaj .......icie o tym że Gula be Brzęczek cacy a za 2 miesiące będzie pisać Brzęczek out. Za każdym razem jest tak samo Stolarczyk Skowronek Hyballa Gula. Każdy miał dobre wejście zresztą inni poprzedni trenerzy też... Carillo Ramirez i można by tak wymieniać. Zawsze się podniecacie że nowy trener super poprzedni do bani a po kilku meczach chcecie go wyjebać.

Takie to śmieszne że aż żałosne
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.02.2022, 22:10
Wiadomo, jest spisek światowy i każdy trener zły, każdy chce Wisłę dobić. ....a, te śmieszne kopacze to wstydu nie mają tak się podsumowując, ze co przyjdzie nowy trener to coś chociaż sie starają a jak tylko zacznie coś im nie pasować to grają piach żeby go wyjebać. Sami się ośmieszają i pokazują jakimi są amatorami i ile (nie)osiągną w piłce.
A takim gadaniem, że Stolarczyk zły bo bez doświadczenia, Skowronek kpina i wuefista, Hyballa czub, Gula klucha czy mizerny trener tylko pokazujemy kopaczom, ze można nam pluć w mordę i wszystko łykniemy.
Zobaczymy co będzie na Brzęczka mówione jak zaczną grać aby go zwolnić, w sumie wiadomo, że zatrudniony przez koneksje rodzinne i że wiadomo było od początku, że to nie wypali. Kopacze amatorzy jebani, którzy by chcieli zarabiać krocie i żeby nic nie robić, tylko żeby przyszedł trener, który sam na siebie weźmie odpowiedzialnosć za wszystko i jeszcze będzie za nich biegał i gole strzelał.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 21.02.2022, 22:11
Problemem są zawodnicy nie trenerzy a właściwie dobór odpowiedni graczy na pozycję. Jak można sprowadzać 10 napastnika a my w dalszym ciągu nie możemy zdobyć bramki.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.02.2022, 22:15
Ja tylko jestem ciekaw kto i jak dlugo ogladal Fernandeza zeby zdobyc sie na to zeby zaklepać go w tym zespole i liczyc ze gosc bedzie bramki strzelał?no kto ?
przeciez jak na niego dzis popatrzylo 5 minut to sie czlowiek zastanawia skad on sie urwał ,i czy on ma kontakt z bazą.Czy to on byl tym drugim po Ondrasku celem majacym nam dac utrzymanie?bo jesli wokoł takich zawodników oni szukają to nawet nie ma co sie ludzic ze Ci ludzie znajdą kogos sensownego
kiedys byl burdel ,dlugi ,ale jakos takiego szrotu ze szrotu nam tu nie serwowano.
naprawde wiecej takich a moze wystarczy to na 1 lige.moze.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 21.02.2022 o godz. 22:18.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 21.02.2022, 22:19
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
kiedys byl burdel ,dlugi ,ale jakos takiego szrotu ze szrotu nam tu nie serwowano.
Pytanie po cholere Trio płaci temu Pasiecznemu. Przecież to droga donikąd.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
Gubernator
Member

Od: 08.2015

Stary 21.02.2022, 22:27
https://www.youtube.com/watch?v=BbR6..._channel=Mirek
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.02.2022, 22:36
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
Naiwniacy krótka macie pamięć, dzisiaj .......icie o tym że Gula be Brzęczek cacy a za 2 miesiące będzie pisać Brzęczek out. Za każdym razem jest tak samo Stolarczyk Skowronek Hyballa Gula. Każdy miał dobre wejście zresztą inni poprzedni trenerzy też... Carillo Ramirez i można by tak wymieniać. Zawsze się podniecacie że nowy trener super poprzedni do bani a po kilku meczach chcecie go wyjebać.

Takie to śmieszne że aż żałosne
Dzieki za fachowa i wnikliwa diagnoze. A teraz, prosze, przypomnij choc jeden obiektywnie dobry mecz Wisly z Gula na lawce.

I jeszcze ci pilkarze sprzedawczyki, mieczaki (tu juz odnosze sie do innego wpisu). Przeciez oni sa po prostu slabi, niepoukladani na tym boisku, nie maja wypracowanych schematow. Ale mimo wszystko ktos podtrzymywal decyzje o kobtynuacji eksperymentu z Gula. Sami sobie te pierwsze trzy mecze ukradlismy (a raczej ktos, kto tym steruje).

Wierze, ze Brzeczek tchnie w pilkarzy wiare i nawet taki Savic, ktory przeciez chce i sie stara, zaliczy kilka bramek i asyst.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Gunner1906
Senior Member

Stary 22.02.2022, 08:33
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Dzieki za fachowa i wnikliwa diagnoze. A teraz, prosze, przypomnij choc jeden obiektywnie dobry mecz Wisly z Gula na lawce.

I jeszcze ci pilkarze sprzedawczyki, mieczaki (tu juz odnosze sie do innego wpisu). Przeciez oni sa po prostu slabi, niepoukladani na tym boisku, nie maja wypracowanych schematow. Ale mimo wszystko ktos podtrzymywal decyzje o kobtynuacji eksperymentu z Gula. Sami sobie te pierwsze trzy mecze ukradlismy (a raczej ktos, kto tym steruje).

Wierze, ze Brzeczek tchnie w pilkarzy wiare i nawet taki Savic, ktory przeciez chce i sie stara, zaliczy kilka bramek i asyst.
No to właśnie piszę że macie krótką pamięć

Pierwszy mecz z Zagłębiem - 3:0. Ochy, achy, Gula top. Potem średniawy mecz z Bruk Betem, ale nie przegrany, dobry mecz z Rakowem do momentu gry w przewadze, porażka w Mielcu po słabej grze i dwa bardzo dobre mecze z Łęczną i z Legią. Potem remis po niezłej grze z Lechią.

Zjebało się od wyjazdu do Poznania, ale po raz kolejny trener u nas zaczyna całkiem nieźle a potem wylewane wiadro pomyj.

Wejdź sobie w wątki z nowymi trenerami otwórz pierwsze kilka stron a potem 15 następnych, zawsze ten sam schemat... Nowy trener jest super, ten poprzedni był tragiczny, teraz to gramy jak należy... mija kilka kolejek... wypierdalaj nieudaczniku..

Dlatego śmiech mnie bierze jak widzę te podniecone komentarze, bo wiem że te same osoby za miesiąc czy dwa będą pisać Brzeczęk out, wypierdalaj wuja itd.
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 22.02.2022 o godz. 10:52.
Odpowiedz cytując
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Stary 22.02.2022, 14:56
Ja mam pamięć jeszcze lepszą i pierwszy mecz z Zagłębiem wcale nie był dobry, to Zagłębie zagrało totalną padakę, wiele osób krytykowało Gulę za słabą grę zespołu!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.02.2022, 15:46
Tak było. Z Zagłębiem momentami spoko, wynik spoko, ale zastanawialiśmy się, czy my tacy obiecujący, czy Zagłębie takie w dołku. I z TBB mieliśmy odpowiedź.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.02.2022, 15:58
Współczuje trenerowi Brzęczkowi wyzwania...

mam nadzieje, że trio chce walczyć o utrzymanie i wzmocni zespól przynajmniej jakimś napastnikiem... bo co z tego ze debiut Brzęczka wyglądał obiecująco... jak u nas nie ma kto strzelać... a bez bramek nie będzie punktów i zwycięstw... Bez napastnika i najlepiej jeszcze jednego skrzydłowego w przyszłym sezonie meldujemy się w I lidze.

Legia i TBB mają mecz mniej od nas... więc któraś z tych drużyn w przypadku zwycięstwa, albo nawet obie w przypadku remisu zbliżą się do nas... poza tym Legia może kiedyś odpalić... a to oznacza, że to my jesteśmy pierwsi do spadku...

Faktem jest, że zagraliśmy obiecująco ale pamiętajmy, że zagraliśmy z Lęczną... a mimo to nie strzeliliśmy żadnej bramki, i to grając u siebię... na naszych napadziorów nie zadziałała magiczna nowa miotła...

Tu powinna zapalić się nie tylko czerwona lampka co choinka czerwonych lampek...
Czeka nas ciężki terminarz i jak ten sezon pokazuje my nie punktujemy z lepszymi od siebie...

Działaczom proponuje obudzić się ze snu bo wylądujemy w I lidze... a nasze transfery pokazują, że nawet w pierwszej lidzę będą żenująco słabi... nasz atak nie nadaje się nawet na III lige...
Odpowiedz cytując
Gunner1906
Senior Member

Stary 22.02.2022, 16:11
Greg25 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam pamięć jeszcze lepszą i pierwszy mecz z Zagłębiem wcale nie był dobry, to Zagłębie zagrało totalną padakę, wiele osób krytykowało Gulę za słabą grę zespołu!
Wchodzę na temat z Gulą brak jakiejkolwiek krytyki po tym meczu tylko że brawo, dobre otwarcie, wchodzę na temat z Zagłębiem same pozytywne posty z podnietami na temat Skvarki i Klimentem.

Po co piszecie takie pierdoły skoro można to łatwo zweryfikować?

Podaj te wiele osób i zacytuj posty gdzie ktoś krytykował Gulę w tym meczu. Ja mogę podać w drugą stronę tylko zajmie to 3 strony tego wątku a to chyba bez sensu...
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 22.02.2022 o godz. 16:13.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.02.2022, 16:52
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Pytanie po cholere Trio płaci temu Pasiecznemu. Przecież to droga donikąd.
Bo kibice sie domagali dyretora ...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.02.2022, 17:32
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Bo kibice sie domagali dyretora ...
No to nie mogli normalnego dyrektora załatwić?

Kibice się domagali trenera... no to Hyballa, później Guliczka
Kibice się domagali napastnika... Kliment
Kibice się domagali pomocnika... Skvarka
Kibice się domagali rozsądnych transferów... 53 transfery

Z przymrużeniem oka
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.02.2022, 18:42
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko jestem ciekaw kto i jak dlugo ogladal Fernandeza zeby zdobyc sie na to zeby zaklepać go w tym zespole i liczyc ze gosc bedzie bramki strzelał?no kto ?
przeciez jak na niego dzis popatrzylo 5 minut to sie czlowiek zastanawia skad on sie urwał ,i czy on ma kontakt z bazą.Czy to on byl tym drugim po Ondrasku celem majacym nam dac utrzymanie?bo jesli wokoł takich zawodników oni szukają to nawet nie ma co sie ludzic ze Ci ludzie znajdą kogos sensownego
Jego występ wczoraj to był jakiś żart, same straty. Ale ja bym go dał na skrzydło, a nie do środka. Drybling i zwód jakiś ma, jest w miarę dynamiczy (jak ma siłę biegać). Jak straci piłkę na skrzydle to mniejsze zagrożenie niż w środku.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.02.2022, 11:39
[wideo] - Jerzy Brzęczek przed meczem Legia vs Wisła:

https://www.youtube.com/watch?v=DQ_xzVlR5ig
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 25.02.2022, 23:14
Niestety 2 mecz pod wodzą nowego trenera a efektów nie ma. Jak widać nawet wuja nie potrafi z tej zbieraniny wycisnąć ambicji i chęci do umierania za Wisłę. Gdzie ten mityczny team spirit, który Radek Sobolewski miał wprowadzić? dziś niektórzy podeszli do meczu jak do gierki na orliku. Chyba w drodze do Krakowa trener Brzęczek dopiero uświadomi sobie jakiej misji się podjął. Boję się, że już jest pozamiatane,.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 25.02.2022, 23:46
tzn ja widze jakby troszke wiecej zapieprzali , moze nie tyle co za hyballi , ale w porownaniu do guli jest prgoresik
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 25.02.2022, 23:46
Trudno mieć teraz jakiekolwiek pretensje do kogokolwiek... Zrobiono taki mętlik w klubie, że hej... Postawiono na plany długoterminowe i Gulę, okazało się, że jest jeszcze gorzej niż za Hyballi, za którego już była tragedia, teraz zwlniono Gulę, wrzucono w to gówno Brzęczka... Mamy skład piłkarzy cienkich i bez ambicji, dużo młodzieży, której nie ma co winić, do tego zlepek nowych piłkarzy, którzy też na wejściu cudów nie zrobią. Totalna rozsypka...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 25.02.2022, 23:52
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
tzn ja widze jakby troszke wiecej zapieprzali , moze nie tyle co za hyballi , ale w porownaniu do guli jest prgoresik
Zakładając, że prawdą jest, że nie są kompletnie fizycznie przygotowani do rundy i w Turcji naprawdę była plaża, jak złośliwi powiadają, to i tak cud, że w ogóle próbują zapieprzać, bo tego akurat w półtora tygodnia się nie za bardzo da zmienić, zwłaszcza grając w międzyczasie dwa mecze.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.02.2022, 00:16
Krótko żyję na tym świecie ale tyle co ja już ....a się nasłuchałem, że "są źle przygotowani do sezonu", "poprzedni trener s.......ił obecnemu trenerowi robotę bo źle przygotował piłkarzy do sezonu". Ludzie, zlitujcie się. ....a mać. Do końca życia już mi starczy tych wszystkich wymówek i pieprzenia na około kto kiedy zawinił i dlaczego to dzisiaj nie może wypalić pan X bo to przecież nie on winny, tylko pan Y, którego już nie ma.

To jest jakaś pojebana propaganda i szukanie wymówek... Fajne jeszcze było to, że szczyt formy szykujemy na np "ostatnią rundę kwalifikacji LM/ fazę mistrzowską ekstraklasy/ końcówkę sezonu itp". ....a, polska ekstraklasa, ze świecą szukać zespołów, które są profesjonalne, a tutaj wymówki paralityków, że znowu im wiatr w oczy, bo tak to by się udało w tej mocnej lidze coś ugrać.
drozd:
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 28.02.2022, 13:16
[wideo] - Jerzy Brzęczek przed meczem Olimpia Grudziądz vs Wisła:

https://www.youtube.com/watch?v=3zR9lrFKHK8
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.03.2022, 20:50
Jak dla mnie zamieniliśmy jednego parodystę trenera na drugiego
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.03.2022, 20:58
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie zamieniliśmy jednego parodystę trenera na drugiego
Bo się nie znasz. Z trzecioligowcem miał im taktykę rozpisać? Źle ich ustawił? Czy może trio doprowadziło zespół do takiej zapaści sportowej że nic nie funkcjonuje?
Zrobili biznes na Aschrafie, Yeboahu i FBF ( ). Zrobili transfery ogórów na losowe pozycje. Pozwolili na obóz wypoczynkowy w Turcji. Teraz zbieramy owoce.
Nikt nie sprawdzał tych miernot pod kątem psychologicznym i to widać.

Puchar Polski potrzebny nam jak świni siodło ale widać jak na dłoni jaki w składzie mamy szrot.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.03.2022, 21:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bo się nie znasz. Z trzecioligowcem miał im taktykę rozpisać? Źle ich ustawił? Czy może trio doprowadziło zespół do takiej zapaści sportowej że nic nie funkcjonuje?
Zrobili biznes na Aschrafie, Yeboahu i FBF ( ). Zrobili transfery ogórów na losowe pozycje. Pozwolili na obóz wypoczynkowy w Turcji. Teraz zbieramy owoce.
Nikt nie sprawdzał tych miernot pod kątem psychologicznym i to widać.

Puchar Polski potrzebny nam jak świni siodło ale widać jak na dłoni jaki w składzie mamy szrot.
A na czym sie tu znać ? Konkretny trener , by im powiedział ,żeby w 1/8 PP ,wyszli maksymalnie skoncentrowani i na pełnej ku*wie , a co mamy ? Bramkę w drugiej minucie po podwójnym kabarecie , zamiast wybićpiłke jak najdalej to te matoły będa piłke wyprowadzc , no wyprowadzili na aut , po którym kolejny kabaret z kryciem... szkoda słów...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.03.2022, 21:04
AS82 napisał(a):Wyświetl post
A na czym sie tu znać ? Konkretny trener , by im powiedział ,żeby w 1/8 PP ,wyszli maksymalnie skoncentrowani i na pełnej ku*wie , a co mamy ? Bramkę w drugiej minucie po podwójnym kabarecie , zamiast wybićpiłke jak najdalej to te matoły będa piłke wyprowadzc , no wyprowadzili na aut , po którym kolejny kabaret z kryciem... szkoda słów...
No i na bank im powiedział. I co?
Mówić można, ale to jest zbieranina nieudaczników z całej Europy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 01.03.2022, 21:09
Może umycie krzesełek i pozbieranie śmieci na stadionie poszłoby im lepiej niż udawanie, że grają w piłkę. Pasowałoby wykonać jakąś pracę dla klubu za te kilkadziesiąt tysięcy na miesiąc.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.03.2022, 21:11
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Może umycie krzesełek i pozbieranie śmieci na stadionie poszłoby im lepiej niż udawanie, że grają w piłkę. Pasowałoby wykonać jakąś pracę dla klubu za te kilkadziesiąt tysięcy na miesiąc.
Jest kilku których koordynacja ruchowa raczej na to nie pozwala.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.03.2022, 21:12
Ale gdy przychodził Brzeczek liczyłem że wy.......i pupilów Guli czyli Klimenta i Skvarke. Dał ich na ławkę ok ale wpuścił na Łęczną gdzie się przewracal,wpuścił na Legie gdzie jeden z nich dostawal piłkę i odrazu ją tracił na domiar złego sprokurował głupiego wolnego po którym pada bramka. Dzis wpuszcza znoq Klimenta który kompletnie zagrał gówno i wpuszcza Skvarke który jak zwykle zagrał gowno i jeszcze ktoś go wyznaczył do karnego!!!

Wiec o co do ch*** chodzi ?
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 01.03.2022, 21:13
A kogo ma ....a wpuścić? Chełmeckiego ściągnąć w przerwie z wypożyczenia?

Podziękujcie tzw. pionowi sportowemu, z wielkim specjalistą "skautem" z Arsnealu na czele.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów