|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ale Ty mi nie wysyłaj urywek tylko odpowiedz na pytanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
twety sa usuniete a na tym filmiku z YT nie wiem w ktorej sekundzie cos widac i slywac bo nie znalazlem ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Kilku kolesi z megafonem w rece w spokojny sposob przekazalo mniej wiecej co czuja a ze padlo kilka K**** to moze oznaczac ze nie potrafia inaczej a byc moze Ondrasek wysublimowanej polszczyzny nie bylby w stanie przetlumaczyc. Moim zdaniem absolutnie nic takiego sie nie stalo, nie bylo bezposredniego kontaktu (pilkarze byli za siatka pare dobrych metrow) zadnego zagrozenia etc etc. Czy to pomoze to nie wiem ale napewno nie zaszkodzi. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wracamy do tego, ze jak nikt nie dostał w cymbał, to nic się nie stało?
Szkoda gadać - tylko się potem nie oburzać, ze ktoś rzuca hasło kibol. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
Runjaić 1 sezon - "fatalny": 22 mecze - 36 punktów, 10 wygranych, 6 remisów, 6 porażek Guliczka 1 sezon "analogiczny" 21 meczów = 21 punktów, 6 wygranych, 3 remisy, 12 porażek Analogia jak po byku. Pora już skończyć przywoływać ten niby "fatalny" pierwszy sezon Runjaicia, bo jest to zwykłym mitem. Dokonania ostatnich "fachowców" na posadzie trenera Wisły, nie mają nawet podjazdu do pierwszego sezonu Runjaicia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja to bym nakopal w jaja piłkarza za taką grę .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Na wiosnę kiedy wdrażał swój autorski plan miał bilans 8-4-4 co daje średnią 1,75pkt/mecz. Wynik dla nas nieosiągalny. Tyle w temacie mitologii. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i pamietajmy że to kolega (kosta) ze szkolnej ławy Hyballi , czyli jedynego naszego sensownego trenera od Smudy (nielicząc Ramireza)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Ja akurat przytaczam wypowiedzi z dyskusji szczecińskich ekspertów (był tam emerytowany były trener Pogoni, dawni zawodnicy), której się przypadkowo przysłuchiwałem, która miała miejsce w lokalnych mediach po kolejnym przegranym, czy zremisowanym meczu i konkluzja była taka, że piłkarze kopią się po czołach, trener nie ma pojęcia, co to jest trenowanie zespołu, nie ma żadnej wizji i należy go zwolnić w trybie natychmiastowym... Pogoń grała wtedy podobnie do nas, przy czym faktycznie po okresie przygotowawczym to u nich pyknęło i zaczęli grać. To tak a propos dawania szansy w długim okresie czasu. Na drugim biegunie jest Kazek Moskal, który spierdzielił ŁKS z ligi, choć ich gra naprawdę mogła się podobać. W żaden sposób nie odnoszę tego do naszej sytuacji (chociaż łudziłem się do meczu ze Stalą Mielec) i uważam, że Gula absolutnie nie rokował. Nie było ani dobrej gry, ani perspektyw na wyniki. Ps. A Smuda to jest Pan Trener, szkoda, że latka już nie te, chociaż kto wie, może w niedalekiej przyszłości derby z Wieczystą (oby odpukać w ESA). |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja Ci odpowiem:
Idź się wypłacz na stronie "Wyborczej", mają tam artykuł o tej strasznej zbrodni, pewnie jesteś prenumeratorem - tam Cię wysłuchają. Tutaj nie, bo jesteś jakimś kosmitą i Twoje żale raczej nie znajdą zrozumienia. W skali interwencji kibicowskich - pełny Wersal, żaden nie musiał nawet koszulki oddawać (a 3/4 powinno). I lepiej żeby to wystarczyło, bo przy ewentualnym spadku nikt już nie będzie krzyczał tylko od razu będzie w........ I chciałbym żebyśmy nie mieli niedomówień - zasłużony.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.02.2022 o godz. 19:25.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Tak, dalej uważam że nic się nie stało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Utdzymanie. Pewnie odpusci PP I napewno pro junior system. A czy to będzie dobre dla klubu jako całosci wątpie
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wolfy, Karherop
Sugeruje, abyście zaproponowali swoim pracodawcą aby zastosował podobny system "motywacji": zamiast zwolnienia - w....... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() P.s. co za chlop... ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Taki wjazd z megafonem to i tak bardzo spokojnie wyszedł. Trzeba bylo zrobic to juz dawno,zeby oni wiedzieli ze sa ludzie ktorzy sie tymi wynikami przejmują,skoro oni maja to w dupie.Ale ze Wisla to nie tylko pilkarze trzeba caly czas przypominać. a kosmitami którzy widzą w tym "najazd" i wyborczą pierwszą do typu "skandali" szkoda sie nawet przejmować.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 17.02.2022 o godz. 20:30.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego nie będę Ci tłumaczył czym się różni zwykła firma od klubu piłkarskiego bo to strata czasu, zapytam raczej - co tu robisz? Poza robieniem z siebie błazna, rzecz jasna. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):
Wdowczyk i Carrillo byli w tym okresie sensownymi trenerami. Ramirez? Laga do przodu na Carlitosa i bronienie wyniku przy 1-dno bramkowej przewadze, czego efektem były straty punktów. Co najwyżej początek miał udany. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Biorąc pod uwagę Twoją "twórczość" raczej wiem, że nie znajdziemy wspólnego języka. W Twoich oczach jestem blaznem - w moich oczach dzisiejsza wycieczka 5C to błazenada. W żaden sposób Ci nie ubliżałem, ale skoro tak bardzo zależy Ci na dobrym wizerunku klubu, to tego typu akcje w żaden sposób do tego nie przybliżają. Gdybyś nie zrozumiał, co niestety trzeba założyć, jesteśmy postrzegani jako bandyci, nożownicy, patologia - to tylko z ostatnich lat. Czy naprawdę tak ciężko pomyśleć przez więcej niż 6 sekund, że nawet jeżeli dzisiejsza wycieczka pojechałaby do Myślenic z kwiatami i pączkami to i zostanie to odebrane w jeden, oczywisty sposób? Czy nie można było tego spożytkować w inny sposób? Czy jednak najważniejsze jest kmwtw, piłkarze-wkłady, Wisła to my nie Wy itd? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Co niby ma do rzeczy kto z kim siedział w szkolnej ławie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jak po mistrzostwie czy innych sukcesach należą się podziękowania i gratulacje, tak po tym co od pół roku prezentują piłkarzyki należy się reprymenda. To jest całkowicie naturalne. Inna sprawa, że poza kibicami podobną rozmowę powinny z piłkarzykami przeprowadzić władze klubu, a nie słyszałem żeby prezes czy inny przedstawiciel poświęcił na to swój cenny czas... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Inna sprawa że Królewski wypłakujący się na twitterze jak można być zawodowym piłkarzem i nie mieć ambicji wskazuje że nie mają planu B wobec rodzinnej atmosfery i klepania po plecach. Tym bardziej zastąpienie Guli duetem Brzęczek/Sobolewski było konieczne. Są ludzie dobrze reagujący na pozytywne bodźce, inni muszą czuć bat nad głową. Widocznie ściągnęliśmy sporo kopaczy naturalnie pozbawionych ambicji i woli walki. Jakoś mnie to nie dziwi... azor - mam w dupie opinię ludzi którzy nie chodzą i pewnie długo nie pojawią się na Reymonta. Aktualnie priorytetem jest utrzymanie. Kibice - klienci przychodzący na produkt Wisła Kraków jeszcze długo nie będą nam grozić - aktualnie oglądanie gówna jakie gramy przyciąga tylko masochistów zwanych kibicami. Widzę że koniecznie chcesz pokazać wyższość moralną, nie wiem po co, nic się wielkiego nie wydarzyło. Robisz tylko z siebie pajaca.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.02.2022 o godz. 22:36.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
To nie jest forum pracowników, ani tym bardziej sympatyków "zwykłej firmy" pt. Wisła Kraków. To jest forum kibiców. My tu wszyscy mamy "naście" lat i związaną z tym zajawkę - i to niezależnie od tego, czy mamy tych lat 20, 30, 40 czy 50 (są tutaj i tacy). Zadziwia mnie wobec tego Twoja obecność na forum kibiców. Skoro dla Ciebie Wisła to "normalna" firma, twierdzisz, że nie jest niczym o większej wartości (większej - jak rozumiem - od przeciętych przedsiębiorstw z jakimi się stykamy, czyli np. piekarnia, zakład naprawy samochodów etc.), to muszę się przyznać, że zdumiewa mnie Twoja obecność na forum ludzi tak oderwanych od rzeczywistości, jak my wszyscy. Dla jasności: dzisiejsza wizyta w Myślenicach to była herbatka five o'clock. Ta banda pozorantów powinna być wdzięczna, ponieważ zasługują na znacznie ostrzejszą reakcję. Gdyby klub dysponował pieniędzmi, to połowa z nich już by na zbyt pysk wyleciała.
Ostatnio edytowane przez Książę Palownik : 18.02.2022 o godz. 00:03.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co to wogle znaczy "zwykla firma"
sklep ? fabryka obuwia ? kopalnia ? każda branża ma swoją (inną) specyfike w branży (sportowo)rozrywkowej , akurat jest tak między innymi stąd tak nienaturalnie wysokie wynagrodzenie za KILKA godzin pracy w tygodniu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kumaci już mieli swoje 5 minut w klubie, teraz niech się od niego trzymają z daleka. Naprawdę chcecie, żeby kibole spuścili naszym piłkarzom w*****
Zobaczcie, co się stało w Warszawie, rozwiązanie kontraktu to jest pikuś przy tym, co mogą powodować tego typu akcje w dłuższej perspektywie czasu. W Legii jeszcze ze 2-3 oklepy piłkarzy i pies z kulawą nogą tam nie przyjdzie grać. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ale jeśli już bardzo chcesz. Jeśli klient przychodzi do firmy i wylewa bluzgi bo jest wk***** jakością usług, zaniedbaniem obowiązków przez pracowników, narażeniem na straty finansowe i wizerunkowe, to czy ma prawo w sposób werbalny to zrobić? Czy ma prawo tylko napisać maila sprzed komputera z ze skarga i broń Boże nie dzownic bo to już przekracza wszelkie grankce. Zachęcamy kibiców do zaangażowanego uczestnictwa w meczach, ale na trening już nie mogą przyjechać? Tym bardziej zza siatki, bez awantur, w dodatku z zapowiedzią kilkudniowa? No ludzie. Ja tylko podsumuje, że niezmiernie się cieszę że akcja była skrojona na taką skalę, że kibice nie przekroczyli granic przyzwoitości.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.02.2022 o godz. 09:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Powiem tak... piłkarzyki i tak mają to w d...
Przyjdzie jakaś banda nieudaczników życiowych, dla których klub jest świętością i zacznie wylewać swoje frustracje i niezadowolenie? Wali nas to, a jak dojdzie do przemocy fizycznej zaskarżymy klub w uefa i dostaniemy jeszcze więcej kasy za nic (no... za urażoną godność, czy tam ślad liścia na twarzy). Jedyny sens takich akcji to zadowolenie kibiców. No, może zarząd trochę pomyśli i na chwilę dokręci śrubę kopaczom (żeby nie płacić potem odszkodowań, oczywiście) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
W żaden sposób nie chce pokazywać wyższej moralności, bo nie mam ku temu żadnych podstaw. Chodzi mi jedynie o to, że kibice jako część mikrosystemu jakim jest klub piłkarski mogą czasami się zastanowić i zamiast działać pod impulsem emocji zastanowić się co w danym momencie będzie najlepsze. Wycieczka do Myślenic była infantylna. Książe Palownik napisał(a):
Jeżeli masz 30/40/50 lat i jeździsz na trening pokrzyczeć na piłkarzy, to nie ma się co okłamywać - coś tam pod kopułą musi być nie tak. Zasługują na ostrzejszą reakcje? Czyli co, jednak w.......? Przypomnę, to jest tylko piłka nożna, tylko piłkarze, tylko wyniki meczów - czy to naprawdę powód żeby działać ostrzej? Co do kwestii, że powinni być zwolnieni w....u - zgadzam się w 100%. Wchodzimy jednak w kwestie zarządzania, które jest tematem na zupełnie inna rozmowę. Długą rozmowę. Karherop napisał(a):
I idąc tym tokiem - tak, ma prawo zwyzywać kasjerkę w biedronce od kurew, ale o kim to świadczy, kto w tej sytuacji jest burakiem? Wiesz, że można komuś zwrócić uwagę w sposób kulturalny, cywilizowany czy za każdym razem reagujesz dymem? A przyjechali kiedyś podziękować za serie wygranych meczy? Nawet w czasach Cupiała? |
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|