serek.c2 napisał(a):

Błaszczykowski trzy lata temu postanowił podjąć próbę postawienia bankruta na nogi, znalazł do tego wspólników i choć nie mają olbrzymich majątków, to jednak mozolnie Wisłę z bagienka wyciągają, utrzymując ją przy tym w ekstraklasie. Mógł sobie Kuba w 2019 roku podpisać kontrakt w USA, kosić miliony zł, ale wybrał coś innego - w zamian za to czyta o sobie i swojej rodzinie bzdety takiego frustrata jak Ty.
Btw - nikt tutaj nie napisał, że wszystko jest super, ale albo masz pewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo w swoim zacietrzewieniu nie chcesz przyjąć pewnych rzeczy do wiadomości. Sportowo jest tragicznie i każdy jest tego świadomy.
|
To jak długo jeszcze będę musiał być wdzięczny? Mi różowe okulary dawno opadły a widzę ze powstaje sekta Jakuba B.
To ja ściągnąłem Gule i tabuny chrustu karząc grać krakowska piłkę? A teraz się okazało ze nie wyszło (niewielu liczyło ze wyjdzie) a teraz wuja wchodzi kuchennymi drzwiami bo fakt lepszych kandydatów nie ma. Już mieliśmy mieć zamknięte mordy transferami a jest kupa śmiechu.
Ale OK! Dam sobie spokój z krytyka „góry” i trenera do jesieni, potem pozwolisz ze powrócimy do tematu Ok
Ja nie jestem frustratem przekonasz się jesienią.