The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2022, 11:08
Adrian jest tak konfliktowy jak Maciej potrafi uderzyć...

...niestety
Odpowiedz cytując
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 10.02.2022, 16:20
Po prostu Hugi mu "dzień dobry" w szatni nie mówi ^^ A tak na poważnie to zgadzam się, że Izraelczyk powinien dostać więcej szans niż chociażby Savić czy Młyński. Ten pierwszy powinien grać na 10 za Skvarkę, natomiast Młyński wchodzić na ostatnie 25/20 minut
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.02.2022, 17:21
Hugi jest naszym najlepszym skrzydłowym bo najmniej grał
Odpowiedz cytując
Marek96
Member

Od: 09.2019

Stary 10.02.2022, 17:34
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...odze-do-polski

Warta ściąga na pół roku porządnego grajka który może pomóc im się utrzymać. Szkoda ze nasz Dział Sportowy się nim nie zainteresował.
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.02.2022, 17:56
Marek96 napisał(a):Wyświetl post
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...odze-do-polski

Warta ściąga na pół roku porządnego grajka który może pomóc im się utrzymać. Szkoda ze nasz Dział Sportowy się nim nie zainteresował.
Ale my mamy już porządnego, Kliment się nazywa. Na pewno zauważyłeś tą jakość na boisku.
Zdybowicz, Sobol... na co nam czwarty napastnik?. Z palcem w pupie sobie poradzimy.
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 10.02.2022, 19:48
I jeszcze wzieli z Rakowa jakiegos Portugalczyka, ktory tam malo gral, ale biorac standardy Rakowa bedzie robic robote.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.02.2022, 20:09
Ja wątpie czy Klimenta chcialby ktos z 1 ligi,no ale u nas ma pierwszy plac.Taki to asior,tajna broń na przeciwnika,jemu poprostu jak w tym wierszu strzelać nie kazano.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 10.02.2022, 23:19
CARLOS czy MAK to jak zawodnicy z innej galaktyki przy obecnym szrocie typu : Hugi, Skvarka, Kliment...

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.02.2022, 00:04
Ponoć Basha szuka klubu... Moim zdaniem mógłby zasypać obecny lej w środku pola. Skoro Ondrasek mógł wrócić...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 11.02.2022, 00:10
ale zdrowy jest? czy znowu zagra jeden-dwa mecze a potem kontuzja?
Odpowiedz cytując
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Stary 11.02.2022, 01:44
Basha to zawodnik stricte defensywny, my potrzebujemy na cito kreatora...
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 11.02.2022, 08:45
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
CARLOS czy MAK to jak zawodnicy z innej galaktyki przy obecnym szrocie typu : Hugi, Skvarka, Kliment...
jednakże myśle że zbyt surowo oceniamy tych piłkarzy jesli chodzi stricte o ich umiejetności

tutaj po prostu winny jest cały układ

mało przykładów piłkarzy których np ty określałeś jako szrot a z powodzeniem grają w lepszych klubach ?

vide Abramowicz w Radomiaku (tak ....a !)

albo np Hołownia , ogładałem hejt park z Czesiem zaraz po nominacji , i jakoś dziwnym trafem selekcjoner zupełnie normalnie się wypowiadał o tym piłkarzu w kontekście meczów ligi europy itp , nie padło słowo "szrot"

u ans każdy szrot , szrot , a nie widzicie że ten klub stoi na głowie odkąd pamiętam w zasadzie z przerwą na "wczesnego Cupiała"
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.02.2022, 08:56
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Hugi w sparingach najmocniej ze wszystkich skrzydlowych pracowal w obronie. Argument totalnie z dupy.
A w meczu z Rakowem snuł się po boisku.Może raz czy dwa ruszył mocniej do piłki a tak truchtał sobie z łokciami pod pachami jak gej po galerii.Faktem jest że porządnej szansy od Guli nie dostał więc albo odstawia nogę na treningach albo Gula to antysemita
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 11.02.2022, 11:11
Tego Forbesa to sprzedaliśmy wreszcie, czy kolega znowu dostał fajrant od treningów i meczyków, a finalnie nigdzie nie pójdzie? Hajs na koncie będzie się rzecz jasna u niego zgadzał.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 11.02.2022, 13:33
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
jednakże myśle że zbyt surowo oceniamy tych piłkarzy jesli chodzi stricte o ich umiejetności

tutaj po prostu winny jest cały układ

mało przykładów piłkarzy których np ty określałeś jako szrot a z powodzeniem grają w lepszych klubach ?

vide Abramowicz w Radomiaku (tak ....a !)

albo np Hołownia , ogładałem hejt park z Czesiem zaraz po nominacji , i jakoś dziwnym trafem selekcjoner zupełnie normalnie się wypowiadał o tym piłkarzu w kontekście meczów ligi europy itp , nie padło słowo "szrot"

u ans każdy szrot , szrot , a nie widzicie że ten klub stoi na głowie odkąd pamiętam w zasadzie z przerwą na "wczesnego Cupiała"
No, ale ja nigdy nie określiłem mianem SZROTU Hołownie - wręcz w jakimś stopniu ceniłem jego gre, bo nie była tak słaba jak Abramowicza, gdzie w przypadku tego drugiego nie raz wyraziłem swoje niezadowolenie. Co do CARLOSA (tego z Pogoni) to ceniłem jego waleczność, brałem pod uwage to, że i tak więcej dawał od pozostałych ówczesnych konkurentów. Reasumując: nigdy nie napsiałem o Carlosie czy Hołowni - SZROT, w przeciwieństwie do Kliment i Hugiego, ostatnio doszedł Skvarka. Co do FBF to pół forum wypomina mi, że to dziad z czym się kompletnie nie zgadzam (podobnie jak z Klemenzem).

Z całą odpowiedzialnością powtarzam: Kliment, Hugi i niestety SKVARKA to SZROT nad SZROTY. Nie wiem na podstawie czego forum domaga się gry Hugiego... ja wiem, że fakt faktem ma dobrze ułożoną noge, ale żeby to pokazac to musi walić ze stojącej piłki, gdzie ma dużo miejsca i sporo czasu - najlepiej stałe fragmenty, w innych przypadkach to Niepsuj lepiej działał w ofensywie...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 11.02.2022 o godz. 13:35.

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.02.2022, 14:48
enzo napisał(a):Wyświetl post
Tego Forbesa to sprzedaliśmy wreszcie, czy kolega znowu dostał fajrant od treningów i meczyków, a finalnie nigdzie nie pójdzie? Hajs na koncie będzie się rzecz jasna u niego zgadzał.
Na ten moment powtórka z jesieni.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.02.2022, 16:02
Jasne . Pojmij, że jak do nas przyjdą do z automatu staną się szrotem, czekaj przecież oni już tu byli i szału nie zrobili. Więc przestańcie pieprzyć o szrocie bo to już staje się nudne
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.02.2022, 16:48
Vullnet Basha został zaoferowany Puszczy Niepołomice, a to oznacza, że musi być w bardzo słabej formie... Basha miał dobre momenty w Wiśle jak wielu innych zawodników... Jak odchodził to raczej nikt o nim nie płakał... więc to nie byłoby żadne wzmocnienie...

Felicio Brown Forbes przez chwile ciągnąl naszą gre ofensywną, a teraz wyzywany jest od szrotu...
Swoją drogą to jest jakiś kabaret miał zostać sprzedany ale został i stracił formę i miejsce w składzie na rzecz czeskiego czarnoksiężnika... i teraz historia znowu powtarza się z tą jednak różnicą, że teraz ma odejść po siedzeniu u nas na ławce i nie strzelaniu bramek....

Parodia westernu...
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 11.02.2022, 18:47
No, ale ja nigdy nie określiłem mianem SZROTU Hołownie - wręcz w jakimś stopniu ceniłem jego gre, bo nie była tak słaba jak Abramowicza, gdzie w przypadku tego drugiego nie raz wyraziłem swoje niezadowolenie. Co do CARLOSA (tego z Pogoni) to ceniłem jego waleczność, brałem pod uwage to, że i tak więcej dawał od pozostałych ówczesnych konkurentów. Reasumując: nigdy nie napsiałem o Carlosie czy Hołowni - SZROT, w przeciwieństwie do Kliment i Hugiego, ostatnio doszedł Skvarka. Co do FBF to pół forum wypomina mi, że to dziad z czym się kompletnie nie zgadzam (podobnie jak z Klemenzem).

Z całą odpowiedzialnością powtarzam: Kliment, Hugi i niestety SKVARKA to SZROT nad SZROTY. Nie wiem na podstawie czego forum domaga się gry Hugiego... ja wiem, że fakt faktem ma dobrze ułożoną noge, ale żeby to pokazac to musi walić ze stojącej piłki, gdzie ma dużo miejsca i sporo czasu - najlepiej stałe fragmenty, w innych przypadkach to Niepsuj lepiej działał w ofensywie...
ja pisalem , tak bardziej ogólnie , a nie to 3 panach
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 11.02.2022, 19:22
Jakim cudem taki zawodnik idzie do Wart, czyli konkurenta o utrzymanie?

https://sport.wprost.pl/pilka-nozna/...j-decyzji.html

Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 11.02.2022, 19:24
Ponad 90% obcokrajowców po odejściu z Wisły trafia do gorszych klubów, po tym jak w Wiśle nic nie grali i to zaczęło się od pamiętnego lata 2010 r.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.02.2022, 20:10
Jakim cudem taki zawodnik idzie do Wart, czyli konkurenta o utrzymanie?

https://sport.wprost.pl/pilka-nozna/...j-decyzji.html
Może mają bardziej kompetentnych ludzi odpowiedzialnych za transfery? Nasze to tragedia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 11.02.2022, 20:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Może mają bardziej kompetentnych ludzi odpowiedzialnych za transfery? Nasze to tragedia.
no co ty- u nas jest facet z ARSENALU Londyn
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 11.02.2022, 20:55
Już nie .......cie.On tam idzie na pół roku i tyle go widzieli.U nas jakby coś takiego zrobili dostało by się zarządowi i dyrektorowi sportowemu że kontraktuje zawodnika na którym i tak potem nie zarobimy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.02.2022, 21:55
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Już nie .......cie.On tam idzie na pół roku i tyle go widzieli.U nas jakby coś takiego zrobili dostało by się zarządowi i dyrektorowi sportowemu że kontraktuje zawodnika na którym i tak potem nie zarobimy
Jak Cisse?

A nie, przepraszam - ich murzyn zarobił na boisku, za same miejsce które wywalczyli mieli kilka baniek więcej. Faktycznie, frajerzy.
My mamy kartę Kuvejlicia, nikt go od nas za darmo nie weźmie. Albo Klimenta - ten dopiero podnosi swoją wartość.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.02.2022 o godz. 22:37.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 11.02.2022, 22:47
Od kilku lat robimy najgorsze transfery wśród drużyn grających w ekstraklasie. Ilość transferów nijak przekłada się na jakość. Trio zdążyło sprowadzić kilka 11-tek i dalej nic nie zbudowano. Nie ma kompletnie niczego pozytywnego w takim robieniu transferów. Ani jedna formacja nie jest odpowiednio zestawiona. A co do naszego dyrektora sportowego tylko Wisła mogła sobie pozwolić na takiego gościa przecież to totalny leszcz od procesów wiary w piłkarski szrot.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.02.2022, 00:24
Jak Cisse?

A nie, przepraszam - ich murzyn zarobił na boisku, za same miejsce które wywalczyli mieli kilka baniek więcej. Faktycznie, frajerzy.
My mamy kartę Kuvejlicia, nikt go od nas za darmo nie weźmie. Albo Klimenta - ten dopiero podnosi swoją wartość.
Oświece Cie.

Za ogranie Cisse mamy % od następnego transferu (podobno dość wysoki). Kontrakt w większości opłaca Stuttgart.

Może gość nie odpalić (z miliona przyczyn), ale nie można powiedzieć że nie ma w tym transferze logiki.

Myślę o Klimencie i zastanawiam się co jest z gościem nie tak. Zacząłem go porównywać choćby do Piątka, który w jednym klubie uwielbiany, w innym dziaduje. Kibice go wyzywali podobnie jak u nas Klimenta. Statystyki w Niemczech miał zresztą równie żenujące.

Kliment mial momenty gdzie nie wyglądał tak beznadziejnie. Widać po nim.ze jest piłkarzem sflustriwanym i zablokowanym. Pytanie tylko czy kiedykolwiek się w Wiśle odblokuje, co do tego sam mam wątpliwości.
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Stary 12.02.2022, 00:52
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Oświece Cie.

Za ogranie Cisse mamy % od następnego transferu (podobno dość wysoki). Kontrakt w większości opłaca Stuttgart.
Jakiś przedstawiciel klubu potwierdził ten %, bo z tym wyskoczył Białoński, a on zbyt wiarygodny nie jest.

Pasieczny zapytany dokładnie o to wczoraj, dosyć pokrętnie tylko zasugerował dokładanie się do pensji, natomiast o rzekomym procencie nic nie powiedział.

Żeby nie było jak z tym "zainteresowaniem" Hugim ze strony Rangersów o którym piałeś, a które okazało się być tylko propozycją fana.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 12.02.2022, 10:03
Jak Cisse?

Po pierwsze wystaw kartę Kuveljicia za darmo to zobaczymy czy chętnych nie będzie.
Porównanie z Cisse też kompletnie z dupy bo raz że to wypożyczenie a nie transfer a dwa nie na pół roku tylko półtora .Dlaczego to ważne? Cisse na wypożyczeniu musi się starać,musi walczyć o miejsce i ewentualny szybszy powrót do Bundesligi natomiast ten grajek Warty nic nie musi.Ma pół roku wolnego więc postanowił sobie pokopać i potrenować w jakimś klubie.Mając w perspektywie podpisanie albo podpisany już kontrakt za prawdziwe pieniądze na pewno nie będzie ryzykował i walczył na sto procent w meczach.Ot co zamiast biegac pół roku po plaży za darmo potrenuje sobie w klubie może coś pogra i jeszcze mu za to zapłacą .Gdyby u nas coś takiego podpisali to dopiero mielibyście jazdy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.02.2022, 11:08
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze wystaw kartę Kuveljicia za darmo to zobaczymy czy chętnych nie będzie.
Porównanie z Cisse też kompletnie z dupy bo raz że to wypożyczenie a nie transfer a dwa nie na pół roku tylko półtora .Dlaczego to ważne? Cisse na wypożyczeniu musi się starać,musi walczyć o miejsce i ewentualny szybszy powrót do Bundesligi natomiast ten grajek Warty nic nie musi.Ma pół roku wolnego więc postanowił sobie pokopać i potrenować w jakimś klubie.Mając w perspektywie podpisanie albo podpisany już kontrakt za prawdziwe pieniądze na pewno nie będzie ryzykował i walczył na sto procent w meczach.Ot co zamiast biegac pół roku po plaży za darmo potrenuje sobie w klubie może coś pogra i jeszcze mu za to zapłacą .Gdyby u nas coś takiego podpisali to dopiero mielibyście jazdy
Co ty .......isz? Ty widziałeś jak Cisse się starał z Rakowem? Nie chciało mu się nawet pobiec za przeciwnikiem.
Za to Baku wygrywał Warcie mecze.

Realia są takie że w klubie budują kadrę w sposób najgorszy w Ekstraklasie - wypisz, wymaluj Korona Kielce na ostatniej prostej do spadku, tylko za większą kasę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.02.2022 o godz. 11:15.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów