The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2022, 18:01
Wychodzi na to, że wielka szkoda, że Trio aż tak się przestraszyło PR-owych reperkusji zatrudnienia Brzęczka, że wzięło Gulę. Wuja miał zły image ze strony mediów i kibiców jako trener reprezentacji, ale jak trener klubowy podejrzewam, że wykonałby dużo lepszą robotę od Pepika. Z resztą jak się popatrzy jak punktował Sousa to trzeba sobie jasno powiedzieć, że Jurek nie był wcale taki zły jak jego pijar.

Szkoda, że się Brzęczek jednak tym trenerem nie został. Przynajmniej Skvarka nie miałby abonamentu na pierwszy plac.

Przez bardzo długi czas dawałem Guli wotum zaufania, broniłem go i mówiłem, że on potrzebuje czasu. Patrząc jednak na to, co się odpierdziela po drugim już obozie z nim jakoś nie chce mi się wierzyć, że w końcu zaczniemy wyglądać dobrze pod jego batutą. Może przedwcześnie - to był tylko 1 mecz nowej rundy - ale patrząc na to jak zaczynaliśmy poprzednią pod jego rządami, a jak gramy w tej to ja widzę coraz gorszą grę. Wygląda to jakbyśmy uwsteczniali się wraz z czasem. Przykre. A szkoda, bo to miał być klasowy trener na lata, a wychodzi, że przy sprzyjających wiatrach (jak się trio w końcu nie wkur....) to będzie kiksowy trener do lata. Niby to jedynie zmiana dwóch sylab, ale jakże brzemienna.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 07.02.2022 o godz. 18:05.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów