The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2022, 15:51
Ale my nie spadniemy. Bo nikomu się to nie opłaca. Taka Wisła bez ambicji na czołówkę z jedną z najlepszych frekwencji i oglądalności podnosi wartość całej ligi. Prędzej Piasta spuszczą, oni już mieli swoje 5 minut.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 07.02.2022, 15:54
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ale my nie spadniemy. Bo nikomu się to nie opłaca. Taka Wisła bez ambicji na czołówkę z jedną z najlepszych frekwencji i oglądalności podnosi wartość całej ligi. Prędzej Piasta spuszczą, oni już mieli swoje 5 minut.
.......ety. Pokaz mi jeden mecz w tym sezonie, w którym cokolwiek pomógł nam sędzia?!
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 07.02.2022, 16:05
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
.......ety. Pokaz mi jeden mecz w tym sezonie, w którym cokolwiek pomógł nam sędzia?!
A po co nam miał pomagać? Nie chodzi o to żebyśmy mieli spokój? Ale jak będzie nam grozil spadek, czyli 3 kolejki do końca to nam pomogą. Choć do tego czasu jeszcze nie raz nas przekręcą. Czego nie rozumiesz?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.02.2022, 16:14
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Niech ktoś Potterowi wyjaśni że przy spadku nie dostaje się pieniędzy z CLJ. Zabezpieczenie przed takimi mózgami jak trio idącymi na rympał po kasę i lejącymi na spekt sportowy.
Ups.

10 znaków.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 07.02.2022, 16:46
To może ja najpierw przekażę wolfy'emu, że pieniądze dostaje się nawet przy ewentualnym spadku (choć jedynie 50% wywalczonej kwoty). I nie są to pieniądze z CLJ, tylko PJS
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.02.2022, 16:54
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
To może ja najpierw przekażę wolfy'emu, że pieniądze dostaje się nawet przy ewentualnym spadku (choć jedynie 50% wywalczonej kwoty). I nie są to pieniądze z CLJ, tylko PJS
Uff czyli jednak się można podniecać.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2022, 17:00
Uff, czyli po prostu sprostowałem nieprawdziwą informację, ale jak chcesz to się podniecaj.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.02.2022, 17:08
Generalnie prawda, bo to nikomu - łącznie z centralą - nie jest na rękę. Natomiast nasze rębajły pod wodzą parodysty z Żyliny mogą niestety oszukać przeznaczenie.

To samo zresztą tyczy się naszej sympatycznej koleżanki z warszawskiego Powiśla.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 07.02.2022, 18:32
Będziemy robili frekwencję w pierwszej lidze tam tez jest potrzebny jakiś ruch. Będzie Wisła i Widzew a w klapie kuchenkorz i kurtyzana.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.02.2022, 22:15
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedziałem że zmienili przepisy PJS.

No to zajebiście, róbcie tak dalej chłopaki! Będzie za co skład na pierwszą ligę budować.
Ale mają łeb do interesu, s.......ą Wisłę z ligi i na tym jeszcze zarobią. Szacun!

A Królewski powinien wiedzieć że zamiast .......ić takie głupoty lepiej się nie odzywać. Zagraliśmy chujnię a ten: "Ale tę chujnię młodzi zagrali!". Cudownie, ....a. Będą się w kolejce ustawiać po młodych co się s.......ili z hukiem z ligi.

Pomijam taki drobiazg że za Guli wszyscy piłkarze poza Frydrychem i Biegańskim cofają się w rozwoju, młodzi najbardziej. Co z tego że grają, skoro są warci mniej z każdym miesiącem?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2022 o godz. 22:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2022, 22:25
Wolfy, napisałeś nieprawdę, jedynie to sprostowałem - nie sil się na jakieś sarkastyczne odpowiedzi, tylko zweryfikuj czasem swoje informacje.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 08.02.2022, 00:46
Touche.

Co nie zmienia faktu, że irytacja jest duża, co chyba sam rozumiesz.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.02.2022, 08:45
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Niech mi ktoś wytłumaczy jedną rzecz, Królewski cieszy michę, że z Rakowem grało 4M?. Pomijam już jest to czterech młodych nadających się co najwyżej do II ligi. Co nam dają 3 melony więcej w kasie? kiedy w I lidze nie będzie pieniążków z ekstraklapy, a frekwencja na stadionie będzie oscylowała dużo poniżej 10 tysięcy.
jak spadniemy nie dostaniemy nawet grosza ....

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 08.02.2022, 09:09
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
jak spadniemy nie dostaniemy nawet grosza ....
proponuje jednak czytać temat przed wypowiedzeniem się
Odpowiedz cytując
Armin
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 08.02.2022, 12:04
Wczoraj w internecie pojawiły się głosy ze środowiska kibicowskiego aby zorganizować jakiś bojkot - może to by otrzeźwiło niektóre osoby w klubie. Wiem że za ta propozycje zaraz mnie zhejtujecie - przypomnę się po meczach z Mielcem i Łęczna.
Fajnie ze dług się powoli spłaca, udało się sprzedać najlepszych zawodników w klubie ale czy w I lidze nie będzie komuś zał tych transferów, szczególnie Yeboaha.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.02.2022, 12:54
Nie głosy ze środowiska kibicowskiego tylko wpis jednego dzbana na tt, który się urwał z choinki.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
gambit88
Member

Od: 08.2011

Stary 08.02.2022, 18:23
Armin napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj w internecie pojawiły się głosy ze środowiska kibicowskiego aby zorganizować jakiś bojkot - może to by otrzeźwiło niektóre osoby w klubie. Wiem że za ta propozycje zaraz mnie zhejtujecie - przypomnę się po meczach z Mielcem i Łęczna.
Fajnie ze dług się powoli spłaca, udało się sprzedać najlepszych zawodników w klubie ale czy w I lidze nie będzie komuś zał tych transferów, szczególnie Yeboaha.
A ja mysle, że trochę lodu na głowę. Sam jestem w....iony obecnym sposobem zarzadzania (jeżeli chodzi o stronę sportową) ale myślisz że bojkot zmniejszający przychody z dnia meczowego ograniczy ewentualną dalszą wyprzedaż zawodników? Raczej da argument do dalszego zaciskania pasa.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 08.02.2022, 20:16
Drużyna kopie się po czole, trener przez pół roku nic nie wytrenował, ale w górę serca. Wreszcie pojawiły się oczekiwania ze strony zarządu.

Cytat:
W jaki sposób będzie stosowane? Klub chce wykorzystywać je na kilka sposobów. Przede wszystkim traktujemy to jako element motywacji dla naszych kibiców. Będziemy publikować oczekiwaną frekwencję, oczekując, że fani zrobią wszystko, by tę prognozę pobić. Liczymy, że w ten sposób napędzimy nieco sprzedaż biletów - mówi prezes Dawid Błaszczykowski.
Cóż za błyskotliwość.

Może by tak spowodować, żeby było na co patrzeć panie Prezes...

https://sport.tvp.pl/58395063/pko-ek...a-inteligencje
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.02.2022 o godz. 20:19.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.02.2022, 20:26
Drużyna kopie się po czole, trener przez pół roku nic nie wytrenował, ale w górę serca. Wreszcie pojawiły się oczekiwania ze strony zarządu.

Cóż za błyskotliwość.

Nie przejmuj się, to sztuczna inteligencja będzie oglądała mecze.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 08.02.2022, 20:27

Cóż za błyskotliwość.

Ło matko nie wiem co prezesi biorą ale niech dadzą namiar gdzie taki specyfik można kupić.

Ło ....a przeczytałem wywiad Dawidkowi dach zerwało
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 08.02.2022 o godz. 20:32.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 08.02.2022, 20:32
Sytuacja dzisiaj jest o wiele gorsza niż gdy środowiska kibicowskie szykowały się do zagarnięcia Wisły poprzez ostrzelanie stadionu, robienia z Bednarza kozła ofiarnego, itp.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 08.02.2022, 20:35
Sam program nie jest głupi bo jeżeli faktycznie trafia blisko to może być przydatny przy szacowaniu wpływów bądź strat w związku z terminarzem.

Ale żeby traktować ludzi jak idiotów i jeszcze się do tego przyznawać to już kompromitacja.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 08.02.2022, 20:44
Z serii czy leci z nami prezes:

Wisła do sezonu przystąpiła osłabiona brakiem Yawa Yeboaha i Aschrafa El Mahdiouiego. O tych ruchach opowiada Błaszczykowski: - Szykowaliśmy się do transferu Yawa już w zimie.

Tak sie szykowali, ze zastepsta nie naszykowali.

Jeśli chodzi o Aschrafa, to nasza reakcja na początku była taka jak kibiców, że on nie może odejść. Później przyszła jednak konkluzja, że Aschraf ma wpisaną kwotę odstępnego w kontrakt i musieliśmy to uszanować.

Przyszla konkluzja, zeby uszanowac zapis

O SI napedzajacej frekwencje juz nie wklejam bo to juz jakis matrix.

Generalnie Panowie zarzadzajacy spokojni, wzmocninia beda albo nie, nie warunkuje ich wynik nastepnych 2 meczow, alleluja i do przodu.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 08.02.2022, 21:02
Generalnie maja nas kibiców za the bili. Brońmy dalej, róbmy zrzutki a co tam i jeszcze ma ....a czelność mówić o wymaganiach w stosunku do kibiców ....a w ....zie mu się poprzewracało bucowi jebanemu.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 08.02.2022, 21:30
Podpowiedź dla prezesa :

Jeżeli kibiców będzie więcej niż prognoza to znaczy że drużyna gra i prezes dostaje wypłatę...

Jeżeli mniej niż prognoza znaczy że gramy chujnie i wypłaty nie będzie.

Może wtedy prezes zrobi wszystko żeby frekwencja pobiła prognozę.

Może na przykład uzależni od tego premie dla kopaczy
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 08.02.2022, 22:19
caly czas powtarzam, nie traktujmy "trio" jako monolitu , o tym jakie są spółki zapytajcie jaskółek , a ja zwrócę tylko uwagę że jeden w forumowiczów dotychczasowa tuba zarządu , od wczoraj dyskretnie wali w Błaszczykowskich
Odpowiedz cytując
ReMix
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 08.02.2022, 22:49
Rozczarowanych jest o wiele wiecej.. I faktycznie, moze uwazaja nas za debili..
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.02.2022, 22:54
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...te5KnT1k03JpDw
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 08.02.2022, 23:31
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
caly czas powtarzam, nie traktujmy "trio" jako monolitu , o tym jakie są spółki zapytajcie jaskółek , a ja zwrócę tylko uwagę że jeden w forumowiczów dotychczasowa tuba zarządu , od wczoraj dyskretnie wali w Błaszczykowskich
Myślę, że prędzej odejdą Królewski z Jażdżyńskim, niż Błaszczykowski.

PS Czy TJ zakończył już cykl publikacji nt. pierwszeństwa historycznego Wisły?
Ostatnio edytowane przez czaro : 08.02.2022 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 09.02.2022, 10:34
Wydaje mi się, że jakiś podział ról miał miejsce i za poziom sportowy odpowiedzialność wzięli Błaszczykowscy. A nie trzeba speca żeby widzieć że o ile w innych tematach Wisła zmierza w dobrym kierunku to sportowo jesteśmy i dupie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów