|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
To bylo bardzo przykre, co pokazalismy. Najgorzej, ze nie bylo widac, zeby druzyna chciala grac w pilke.
Wybory personalne dla mnie zupelnie niezrozumiale. Sadlok? Savic? Kliment? Zmiany jak zwykle, kiedy jest po meczu. Tak jak ktos tu napisla. Nastepne dwa mecze to obowiazkowe 6 pkt. Jesli tego nie bedzie to nalezy rozwazyc opcje. Moze warto zadzwonic do Kiko? Na plus: Bieganski. Colley, Fazlagic. Na minus: cala reszta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
co musi sie wydarzyc zeby wkoncu Gule pogonili z klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeszcze jedno chcialbym dodac od siebie. Widac brak zaangazowania w druzynie. Brak wiary w zespole. Spowodowane to jest tym, ze sami pilkarze juz nie wierza w warsztat Guli. Widza ze sa tlamszeni z kazdym przeciwnikiem, Nie ma charakteru w tej druzynie. Gula sie skonczyl. Mial kupe czasu na to by pokazac ze idziemy we wlasciwym kierunku. My gramy natomiast to samo lub gorzej. Niestety terminarz tak sie ulozyl ze teraz gramy mecze o 6 pkt z Gula. Tu musi byc ultimatum, tu musi byc jasny sygnal od zarzadu ze Amator slowacki musi wygrac dwa nastepne mecze albo spiersala. Ja bym oczywiscie wolal zeby spierdalal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
bo Kiko miał dobry warsztat, umiał dostosować taktykę do składu i pod przeciwnika, mentalne zdolnosci teambuildingowe , a poza tym miał dobry przegląd piłkarzy z rynku hiszpańskich niższych lig
natomiast Baryła jest od 14 lat na emeryturze ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Nie posądzam Trio o złą wolę, ale niestety nie potrafią na ten moment zbalansowac strony finansowej i sportowej. No chyba że już się pogodzili poniekąd że spadkiem i ta wyprzedaż i gra młodymi ma stworzyć poduszkę finansową na 1 ligę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Mixu : 06.02.2022 o godz. 17:54.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wiele osób przebudziło się chyba z wieloletniego snu. Raków, Pogoń czy Lech przerastają nas o kilka długości obecnie. Mecz nie był ani zaskakujący, ani kompromitujący. Ot zwyczajne spotkanie jednej z topowych drużyn z jedną ze słabszych. Z jakimikolwiek wnioskami poczekałbym na starcia z zespołami z naszej półki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Jakos nie potrafie uwierzyc w sukces projektu "Wisla Guli". Sasiadka reaktywowala trenersko martwego Zielinskiego i cokolwiek graja. My wygladamy jak zbieranina. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Dajcie sobie na wstrzymanie z tym marnym kiko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W typerze obstawiłem 3:0 dla Rakowa, nie trafiłem tylko dlatego bo Raków miał problemy z celnością.
Gula napisał że po obozie to już będzie jego zespół, gramy to samo gówno. Z trio i ich pokemonami lecimy do pierwszej ligi. Słusznie - jesteśmy jednym z najbardziej gównianych zespołów, klubem-wydmuszką gdzie tylko PR funkcjonuje jak należy. Kilka osób na forum ewidentnie się na niego nabrało... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sadlok never again. Najgorsze ,że wraca Szota
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ok, to weźmy Smudę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeśli spadniemy to trzeba to będzie wziąć na klatę. W porównaniu z Rakowem nie mamy jakości. Marność piłkarzy typu Kliment aż kłuje w oczy. Czekam na mecze ze słabszymi drużynami. Zobaczymy gdzie jesteśmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie zwolnimy trenera z powodu porażki z drużyną walczącą o mistrza - czy jak to niektórzy określali - klubem ponad ekstraklasę.sportowo, organizacyjnie i finansowo.
Mamy plan długofalowy, czy się.to Wam podoba, czy nie. ![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Musimy się utrzymać w lidze by realizować swój plan dlugofalowy, czy to Ci się podoba czy nie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Coz, karny ustawil mecz i wcale nie zartuje. Widac bylo pomysl na mecz czyli obrona i kontra, jakby nie drewno Kliment to nawet bysmy prowadzili po pierwszej polowie.
Widac tez duzo lepiej zorganizowana gre w defensywie (do czasu karnego oczywiscie, pozniej sie bardziej odkrylismy), ale wiadomo, ze z Sadlokiem, Szota do perfekcji jeszcze brakuje Frydrych za Sadloka, Fernandez za Klimenta, w sumie na ta chwile nie widze innych roszad, ktore dawalyby nam wiecej niz nic, moze Hugi od poczatku za Mlynskiego? Tak czy siak, niczego poza porazka sie nie spodziewalem i jakby nie DEBIL (sorry, musialem) Sadlok to moze nawet bysmy jakies punkty wywiezli. Teraz 6 pkt w dwoch kolejnych meczach iziiii ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Dajmy czas Guli, Pasiecznemu i reszcie pokemonów
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.02.2022 o godz. 18:31.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie jestem zwolennikiem opcji, którą opisałem, ja pieerdole, na prawdę muszę.to potwierdzać? ![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Przy okazji nasprowadzaliśmy kosmicznych zastępców za Aschrafa i Yebo (przynajmniej na ten moment), którzy dali nam dzisiaj zajebiście dużo jakości?
Ostatnio edytowane przez Kurz : 06.02.2022 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Natomiast 1 punkt lub mniej w nastepnych 3 meczach to jednak out dla Guli.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet w przypadku braku punktów nie będzie zwolnienia trenera, bo priorytet ma plan długofalowy.
![]()
Tylko Wisła.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesli serio piszecie to wypada zapytac jaki ten plan dlugofalowy ? spuscic Wisle do 1 ligi , zeby za grosze klan blaszczykowskich wykupil calosc udziału od pozostalych czlonkow trio ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pytanie brzmi, czy mają taki plan na dizś, będziemy w stanie zdominować Wartę, Łęczną, albo Legię. ![]()
Tylko Wisła.
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
A ja tam jestem zadowolony. Mamy świetnego trenera i piłkarzy. Przegraliśmy bo raków miał więcej szczęścia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Przeciez Rakow mial po pierwszej polowie 10 strzalow, 4 celne. Bardzo dobra okazje (choc nie tak dobra jak Kliment) mial bodaj Petraszek, tylko strzelil w aut. Mielismy troche szczescia, ale za nic nie chcielismy mu pomoc. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No wlasnie, strzaly mieli itp, ale bardzo dobra okazje to chyba tylko jedna przy tej glowce w aut. Oczywiscie Rakow byl lepszy, bo jest lepsza druzyna. Rzecz w tym, ze my na 10 strzalow, 4 celne na jesien to pozwalalismy Lecznej, Mielcowi czy Warcie, obojetnie czy wygrywalismy czy nie. Licze na to, ze wroci Frydrych i bedzie lepiej.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|