The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2022, 15:53
A ja zastanawiam się, czy wykupić c+ i oglądać naszych parodystów.

Co do Sadloka, mam takie samo zdanie jak wolfy.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 05.02.2022, 16:02
Sadlok ma przewagę nad pozostałymi stoperami. Potrafi uderzyć z daleka
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.02.2022, 16:06
Jeżeli chcemy żeby Sadlok grał dobrze to umowę trzeba podpisywać 30 VI. Na tydzień i co tydzień aneksować o kolejny tydzień. To jedne skuteczne rozwiązanie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.02.2022, 16:15
robert777 napisał(a):Wyświetl post
Sadlok ma przewagę nad pozostałymi stoperami. Potrafi uderzyć z daleka
uderzac umie , tylko ma ta wade ze bardzo niecelnie
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 05.02.2022, 20:30
Pany, jak jutro Sadlok wyjdzie w 11 to ja dziękuję. Liczę, że Frydrych Colley będzie para stoperów.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Stary 05.02.2022, 21:32
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Pany, jak jutro Sadlok wyjdzie w 11 to ja dziękuję. Liczę, że Frydrych Colley będzie para stoperów.
a ja podziekuje jak zobacze beztalencie i cholownika Plewke , czyli wg mnie najwieksze nieporozumienie Wisly - zwlaszcza na tak waznej pozycji
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.02.2022, 22:53
Może poczekajcie jak ci piłkarze zagrają, zanim podziękujecie?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 06.02.2022, 08:51
Kluczowy jest środek pola w tym ustawieniu. Tutaj mam obawy. Kto jest w formie na pozycji 6-8-10. Mam wrażenie, że pewnym do gry jest Fazlagić. Ale pozostali: Żukow, Kuveljić, Plewka, Skvarka, Savić nie pokazali niczego z zeszłym sezonie jeśli chodzi o granie do przodu, więc trudno o optymizm. Bez tego ciężko być napastnikiem w Wiśle, skrzydła nie są w pełni wykorzystywani. Gramy wtedy w poprzek i lagą. Wisła ma problem w graniu pod pressingiem. Nie mamy piłkarzy nie panikujących. Jednym z nich był El Mahdoui. Yaw był wkurzający, ale potrafił wygrać pojedynek 1 na 1 chyba jako jedyny w składzie. Podsumowując, mamy liczną kadrę przeciętniaków. Jestem pełen obaw jeśli chodzi o tę rundę. Z drugiej strony Wart5a, Łęczna, Nieciecza, Mielec, Płock nie mają lepszych piłkarzy. Teraz wszystkie oczy są skierowane na trenera. Ta runda z pewnością go zweryfikuje.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.02.2022, 10:46
To dość trafne co napisałeś. Albo stawiamy na kreatywny środek, lub efektywne skrzydła. Zawsze gry mieliśmy niedobór kreatywności w środku i graliśmy dwoma defensywnymi (np Cantoro - Kukiełka, Cantoro- Sobolewski, Wilk,-Sobolewski) to stawialiśmy na skrzydła które ciągnęły nasza gre. Dziś nasza kreacja gry w środku pola nie istnieje a skrzydła... Są w jeszcze gorszej formie.

Po cichu liczę że Hugi dostanie prawdziwą szansę i pociągnie naszą grę. W zasadzie tylko on ma papiery by w krótkim czasie stać się wiodącym zawodnikiem.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 06.02.2022, 11:13
to wszystko ciekawe analizy , ale pamietajmy to ekstraklasa polska , i pomimo ze Raków ją TROSZKE przerasta organizacyjnie i profesjonalnie , to jednak mimo wszystko nadal jest ekstraklasową zbieraniną kopaczy

i biorąc pod uwage powyższe mecz wygra drużyna , która szybciej zrozumiała że to już runda sie zaczyna , a nie jeszcze sparingi na wakacjach w turcji

czyli bedzie loteria
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.02.2022, 11:18
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To dość trafne co napisałeś. Albo stawiamy na kreatywny środek, lub efektywne skrzydła. Zawsze gry mieliśmy niedobór kreatywności w środku i graliśmy dwoma defensywnymi (np Cantoro - Kukiełka, Cantoro- Sobolewski, Wilk,-Sobolewski) to stawialiśmy na skrzydła które ciągnęły nasza gre. Dziś nasza kreacja gry w środku pola nie istnieje a skrzydła... Są w jeszcze gorszej formie.

Po cichu liczę że Hugi dostanie prawdziwą szansę i pociągnie naszą grę. W zasadzie tylko on ma papiery by w krótkim czasie stać się wiodącym zawodnikiem.
Dlatego w poprzedniej rundzie większość naszych skutecznych akcji opierało się na indywidualnych zrywach Yeboaha, większość celnych podań i przerzutów ze środka to był Aschraf. To były nasze jedyne atuty w ofensywie poza liczeniem że Frydrych się w....i, pójdzie do przodu i strzeli bramkę (o dziwo - nasz drugi najskuteczniejszy wariant ofensywny po "daj piłkę Yaw i niech się martwi").

Teraz albo będzie nagła eksplozja formy jakichś zawodników ofensywnych (Hugi faktycznie ma strzał, dośrodkowanie i technikę na najlepszym poziomie w zespole ale Gula ma swoich pupili) albo będzie znacznie gorzej niż w poprzedniej rundzie która była żenująca. I to jest mój przekaz do bijących pianę jaki to super interes zrobiliśmy...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 06.02.2022, 11:39
Trzeba sobie jasno powiedzieć Sadlok jest za słaby na Wisle. Koniec kropka. Pytanie tylko czy magicy którzy zostali pozyskani przez klub bedą prezentowali optymalny poziom. Co nie zmienia faktu, że Sadloka powinnismy bez żalu pożegnać latem. Kto za Niego? Mamy dyra który bierze za to pieniądze wiec nie będę go wyręczał. Wisła to nie przytułek, nie prezentujesz określonego poziomu pa.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.02.2022, 12:07
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Trzeba sobie jasno powiedzieć Sadlok jest za słaby na Wisle. Koniec kropka. Pytanie tylko czy magicy którzy zostali pozyskani przez klub bedą prezentowali optymalny poziom. Co nie zmienia faktu, że Sadloka powinnismy bez żalu pożegnać latem. Kto za Niego? Mamy dyra który bierze za to pieniądze wiec nie będę go wyręczał. Wisła to nie przytułek, nie prezentujesz określonego poziomu pa.
Ale u nas może ze dwóch/trzech piłkarzy prezentuje jakiś poziom Dlatego co sezon wymieniamy po ośmiu (średnio licząc) na takich samych albo (niestety) gorszych parodystów...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 06.02.2022, 12:39
W internetowym managerze, w który gram wiele lat ostatni mecz - ograłem lidera, dziś przed chwilą ograłem vicelidera 3 do 1 . Nazwa mojego teamu to oczywiście Wisła Kraków. A jestem ligowym średniakiem. Wieszcze więc dziś wbrew wszelkiej logice - wygramy to!

Tak czy siak nie nazywajmy przed pierwszym meczem naszych piłkarzy parodystami. Trochę wiary, zaufania. Mamy środki, ligę taką jaką mamy. I tak po długiej zapaści moim zdaniem całej ligi, sytuacja się poprawia, chodź i tak to jedna wielka loteria. Taką mamy ligę, taki mamy klimat.

Wygrana.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 06.02.2022, 13:21
Ja wygrałem age of empires, grając Hindusami pod nazwą "Polska". Dlatego wieszczę imperialny status Polsce.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.02.2022, 14:01
Łęczna wygrywa w Grodzisku, zrównuje się z nami punktami więc prawdopodobnie mecz z Łęczna za 2 kolejki będzie meczem o... wszystko?

Jakoś nie widzę tego by przerżnąć z nimi u siebie i w obliczu kolejnego maratonu trudnych spotkań (Legia, Lechia, Lech, Pogoń, Śląsk) odrobić do nich stratę. Może się okazać że na koniec okienka transferowego robimy nerwowe ruchy by ratować ligę...
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.02.2022, 14:36
Leczna zremisowala po golu bramkarza w 94min

A u nas sklad standard. Skwarka znowu.. Hanousek.../
Ciekawi mnie wystep Skvarki czy dalej dziad jest czy jednak cos bedzie gral.
Odpowiedz cytując
Arronax
Senior Member

Stary 06.02.2022, 14:39
czaro napisał(a):Wyświetl post
Ja wygrałem age of empires, grając Hindusami pod nazwą "Polska". Dlatego wieszczę imperialny status Polsce.
I bardzo fajnie, brawo. Równie dobrze mogę przewidywać wynik meczu. Analiza, przeczucia wieszczenie i za ok dwie godziny wszystko będzie jasne.

Nie nakręcajmy się niepotrzebnie Górnikiem idp. Let's play the game. Czysta karta za chwile się zapełni.
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.02.2022, 14:46
Kliment na szpicy, ostroooo !!. Czemu mnie to nie dziwi?. No tak według Guli nasz najlepszy jakościowo napastnik....jedyny plus w tym składzie to brak Gruszkowskiego. Za to jest Szot, też będzie śmiesznie.
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 06.02.2022, 14:50
mmmm patrząc się na sam skład już widzę przed oczami tę przepiękną kopaninę XD To obastawiamy, który as wsadzi dzisiaj Colleya na minę w premierowym spotkaniu? Sadlok czy Szot?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 06.02.2022, 14:55
wygramy na Dawida 3 godziny temu też nikt nie stawiał
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 06.02.2022, 15:01
czemu bez Frydyrycha?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 06.02.2022, 15:16
Sadlok go wygryzł xd
Odpowiedz cytując
Arronax
Senior Member

Stary 06.02.2022, 15:49
Szkoda tej sytuacji Klimenta z końcówki 1 połowy ...
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 06.02.2022, 15:49
moja teoria jest taka że Colley prewyższa klasa i formą obu panów, więc ma pewny plac , a Guli brakło jaj aby posadzic na ławie Sadloka , więc trafił tam Frdrych
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 06.02.2022, 15:51
Brak słów po pierwszej połowie. Kolejny już kurva raz.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 06.02.2022, 15:53
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
moja teoria jest taka że Colley prewyższa klasa i formą obu panów, więc ma pewny plac , a Guli brakło jaj aby posadzic na ławie Sadloka , więc trafił tam Frdrych
Sadlok przepracował cały okres przygotowawczy a Frydrych nie. Myślę, ze to cała zagadka i myslę, że docelowo duet stoperów będzie tworzyć Frydrych-Colley. Sadi gra do pierwszego błędu czyli do dzisiaj.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.02.2022, 15:54
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Może mają ofertę na Frydrycha?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Stary 06.02.2022, 15:58
po 1 polowie : Plewka, Skvarka , Mlynski, Savic i Kliment- czyli CALA OFENSYWNA SILA WISLY pokazuja ze mieliby problemy z regularna gra nawet w 1 lidze ....no ale my mamy magika Gule - ktory musi miec czas ......
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 06.02.2022, 16:01
Po pierwszej połowie, obrona super, widać, że mamy więcej spokoju z tyłu.
Natomiast patrząc na wyczyny ataku, to równie dobrze moglibyśmy wystawić 11 obrońców XD szansa na strzelenie bramki byłaby taka sama jak teraz, a przynajmniej większa pewność, że 0:0 by się dowiozło do końca
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów