|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
emisja nowych akcji wg KRS to ok 5%
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jaki smród?Na pewno wiemy że spółka została dokapitalizowana kwotą prawie 5 mln zł.Być może jest tego więcej bo wychodzi że to nie tylko emisja nowych akcji ale prawdopodobnie sprzedaż części udziałów .Może Trio odzyskało część kasy którą wrzucili na ratowanie 3 lata temu.Tylko nie wiem znowu jak to miałoby byc rozwiązane bo to był chyba dług spółki wobec właścicieli.Albo być może te pieniądze zasilą budżet transferowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Kuba przekazal wszystko Wiśle, Jarek wydał na farme trolli, a Tomek wykupil wszystkie gazety sto lat wstecz.
To chyba jasne? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I dlaczego Wuja nie zatrudniono po Hyballi skoro był juz wtedy wolny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ponieważ spisek byłby wówczas zbyt oczywisty i tym samym łatwy do wykrycia przez byle dziennikarza śledczego. A teraz to sam Koalik musiał się podjąć tematu aby cały spisek ujawnić i winnych osądzić.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Kto takiemu np Dukatów zabroni założenia tutaj konta? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu chyba jesteś niesprawiedliwy. Koalik pisze takie rzeczy od lat i o Sarapatach też tak pisał.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale wtedy akurat trochę się sprawdziło. Może nie konkretnie fragment o ludziach-jaszczurach, ale ogólnie okazali się - delikatnie mówiąc - nieuczciwi.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No pewnie. I dlatego też warto oddać Koalikowi sprawiedliwość.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kasperczak powienien byćskautem i Kiko Ramirez
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie tylko afrykańskiego, ktoś pamięta Wyn'a Bellotte?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.01.2022 o godz. 11:18.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dobry był, szybki. Kanadyjczyk bodajże?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
murzynów niech ściągnie Kasperczak do Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To ja też rzucę nazwiskiem - Kelechi Temple Omeonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Ja mogę odpowiedzieć na twoje wszystkie pytania. A odpowiedz brzmi : Uj wie bo z mami nie ma pilota, wiec brzytwy w dłoń i hmmmm. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Cała optyka ponownie skierowana na piłkarzy i Gule. Nie tam gdzie jest problem.
3 ostatnie lata klubu to wypinanie piersi kiedy do zakomunikowania są pozytywy lub do zrobienia gownoburze. Znów Jaro zbierze wy....... na Twitterze i na tym się skończy. Króluje odpowiedzialność zbiorowa więc niczyja, niby mamy prezesa ale przynajmniej dla mnie jest osobą zagadkową. Wiemy, że wizja nie jest jego a tylko prokuruje. Wizja podobno jest wspoldzielna czyli znów niczyja. Nie może, zatem dziwić, że odpowiedzialności nie bierze na siebie trener, zawodnicy, przykład plynie z góry. Nawet nasz nowy dyrektor sportowy opowiada o złożoności decyzji i aby nie uznawać jakiś transferów jako jego. Wracając do "wizji" chcemy mieć Ajaks...za rząd pieniędzy Wisły i w sytuacji ligowej Wisły. Tak jak w transferowym pisałem 2 najlepszych piłkarzy zamieniono na potencjał, atmosferowica, szkolenie dość surowego zawodnika dla innych, chlopa z dużą przerwa, brata bliźniaka Hanouska i Colleya jako wyraźne wzmocnienie. W sytuacji gdy mieliśmy 5 pktow nad grupa spadkową, obecnie już 3. 20m pln w Excelu in. Ryzyko? Nie jazda po bandzie intencjonalnie lub z braku przewidywania czarnych scenariuszy. I tak sobie płyniemy jak... |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam pomysł na polepszenie obecnej sytuacji, biorąc pod uwagę, że obecny zarząd uwielbia wykonywać ruchy pozorowane i zajmuje się głównie działaniami propagandowymi przy jednoczesnym braku odpowiedzialności za ciągłą błazenadę na boisku, szereg nietrafionych transferów, itp.
Zrobiłbym cztery zamianki: na prezesa Socios w ramach zacieśnienia współpracy ze środowiskami kibicowskimi i kontynuowania dziedzictwa TS-u przesunąłbym prezesa - prezesika Dawida - Dawidka. Na prezesa sekcji piłkarskiej przesunąłbym obrończynię Świętej Ziemi Dorotę - Dorotkę Gburczyk, w końcu kobieta łagodzi obyczaje i sprawi, że liczni klakierzy będą mogli odważnie mówić o nowym otwarciu, o kolejnym w ostatnich latach - już to trudno zliczyć. Na prezesa TS-u, który jak wiadomo ma też zadania resocjalizacyjne i jest znany z tego, że zatrudnia ludzi po wyrokach powołałbym byłą Królową Marzenę Sarapatę. A Tomka Jażdżyńskiego - specjalistę od zadań specjalnych na stanowisko prezesa TVP, tzn. na stanowisko prezesa Instytutu Medialnego Wisły, który umacniałby jeszcze bardziej działania historyczno-propagandowe.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 06.02.2022 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jak My wypadamy w kontekście wynagrodzeń płatnych piłkarzom i sztabowi na tle innych drużyn w Ekstraklasie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@adam str 18. Bynajmniej miejsce nie idzie za budżetem płacowy.
https://www2.deloitte.com/pl/pl/page...2020-2021.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mamy cokolwiek innego czy tajemnica?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Raport finansowy będzie za około miesiąc dwa więc wtedy będziemy wszytko widzieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niech mi ktoś wytłumaczy jedną rzecz, Królewski cieszy michę, że z Rakowem grało 4M?. Pomijam już jest to czterech młodych nadających się co najwyżej do II ligi. Co nam dają 3 melony więcej w kasie? kiedy w I lidze nie będzie pieniążków z ekstraklapy, a frekwencja na stadionie będzie oscylowała dużo poniżej 10 tysięcy.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|