|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dzięki, wzajemnie - szczególnie poprzednich postów.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
ktoś jest w stanie powiedzieć coś na temat wiarygodności tej stronki? bo nie chce mi się wierzyć, że przepalamy aż tyle hajsu |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Przecież już było napisane, że ten raport to bzdura.
W top3 najlepiej zarabiających jest Savic, a tutaj poza 10. Kwoty z czapy. Nie zajmujcie się tym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Być jak Adi Mehremic. 5 dych miesięcznie i wolne weekendy.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy ktoś będący bliżej klubu, mógłby napisać o co faktycznie chodzi z Mehremiciem? nie zagrał w żadnym meczu a to już jest jawny sabotaż. Sadlok zagrał dobrze góra 2 mecze a miejsce w składzie pewne.to samo Szota.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Adi podobno wrócił po kontuzji z dość wyraźną nadwagą, a Gula uważa takie akcje za brak profesjonalnego podejścia i nie pracuje z takimi ludźmi.Chcieli z Pasiecznym pozbyć się go już latem, no ale chłop ma tutaj kontrakt, a znaleźć sensowną robotę jako spaślak po kontuzji pewnie miałby problem.Nie wiem czy jest tam dżentelmeńska umowa, że dadzą mu się odbudować przez runde, a później do widzenia.Czy też przyspawanie go do ławki ma przekonać chłopa, że jego kariera w Wiśle jest skończona, a zimą ma się wynosić, ale ogólnie chłop jest w tej drużynie tylko na papierze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wydaje mi się że kapitan Sadlok po meczu pod sektor nie podszedł?
Swoją drogą- pisałem o tym wcześniej- Janicki wyleciał za podśmiechujki w meczu z Płockiem 0-3 a Sadlok zajebał drugi mecz w ten sam sposób, skompromitował się w wywiadzie w Białymstoku i....... dalej jest kapitanem. Wzór jak jasny ch u j |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy czym niestety ale tym papierem jest lista płac.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sadloka bym zostawił co najmniej do końca sezonu, a póżniej starałbym się z nim dogadać co do nowego kontraktu 1+1.
Sadlok jest jaki jest, ale jest z nami od dekady. Zawsze wierny, zawsze lojalny i do tego piłkarz naszej zgody... Ruchu Chorzów! Tak samo Buchalik, jego też bym zostawił. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko 1+1? Dlaczego? Legendy trzeba szanować!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak bym w ogóle na boisko wpuścił każdego, kto sobie na klacie wydziarga: tylko ruch chorzów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sadlokowi wszyscy pamiętają, że zje...ł dwa mecze, a nie to że z Craxą zagrał poprawnie.
Na miejscu trenera dałbym mu kilka kolejek wolnego. A generalnie to może niech idzie do legend bo mamy 6 punktów w plecy i to dwa razy tak samo. Na czas kiedy jest na boisku to może niech ma zakaz grania w poprzek. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
To nie ludzie, to wilki! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Będzie co wspominać w 1 lidze. Nieważne że spadli, ważne że wymęczyli wygraną z Cracovią i Legią . Także Maćku Sadloku możesz spokojnie zajebać wszystkie mecze na wiosnę bylebyś w derbach zagrał poprawnie...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Wywiad z Kamilem Brodą
https://www.youtube.com/watch?v=KHbzIXG7kmM |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
wyglada na to że rykoszetem wszyscy troche zyskują po akcji legionistów
https://gol24.pl/pseudokibice-slaska...AXM7wOXRg85F9A ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zastanawia mnie ten Chełmecki. Gro młodych dostaje szanse, on nie. Tłumaczenia słabymi warunkami fizycznymi nie przyjmuję. O co chodzi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie zastanawiaj się nad Chełmeckim - nie gra znaczy, że się aktualnie nie nadaje. W klubie jest wiele rzeczy nad którymi można się zastanawiać, ale to że jeśli młody jest tylko trochę słabszy to gra zamiast konkurencji to fakt. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skoro jest słaby, to po co podpisano z nim kontrakt ? Uważam, że należy mu dać szansę i wtedy oceniać. Nie mamy pół napastnika, Kacper coś tak w juniorach strzela. Wiem, że nie można porównać piłki juniorskiej, do senatorskiej, ale póki nie dostanie szansy, nie zaznam spokoju...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Wolfy teraz chujowo napisałeś
miałoby to sens , w przypadku Bayernu , czy nawet mniejszych klubów z zachodu u nas logika nie funkcjonuje , dowodów na to nie brak ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Największa logika to funkcjonuje na tym forum, taka rodem z FM-a.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Juniorów podpisuje się nie ze względu na aktualną przydatność do pierwszej drużyny (wtedy nie podpisalibyśmy żadnego), tylko ze względu na potencjał lub czasem na sztukę, żeby w CLJ miał kto grać. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko z kim ma wygrać rywalizację?
W juniorach wygrywa. A w pierwszej drużynie jak ma wygrać skoro w ogóle nie gra? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie twierdzę że będzie debeściakiem. Ale chciałbym by w sparingach pokazał ma co go stać. Tyle i tylko tyle... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak stwierdzą że się nadaje to pojedzie na zgrupowanie i tam go będą obserwować. Chciałbym przypomnieć że Sobol też ładnie strzelał w rezerwach Lecha, a to poziom wyżej niż CLJ. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|