|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie za bardzo u nas lubiany Łobodzińsi jest z Miedzią 5pkt przed Widzewem. Nie sugeruje nic ale należy monitorować temat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
U nas liczono, że gość zostanie liderem ale przy jego mentalności nigdy nie było to możliwe. Dlatego przepadł. I dobrze, że został odpalony. Jesteśmy na zupełnie innym etapie niż Pogoń dlatego tacy piłkarze są nam w tym momencie zbędni. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Zamieniliśmy siekierkę na kijek...
Było wiadomo od samego początku, że zrobiliśmy Pogoni zawodnika, który co miał spieprzyć to już spieprzył w Wiśle. Ktoś go dobrze otrząsnął w tej lidze. Casus jak Urygi. U nas tylko przypomnę że na jesień 2020 był jedynym jasnym punktem (miał więcej bramek niż obecnie Forbes i Kliment). Wiosnę że Hyballi miał niezła dopóki go nie wyrzucił na trybuny (za co to tylko obaj panowie wiedza). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
https://transfery.info/aktualnosci/a...-szatni/159397
Szybciutka weryfikacja talentu naszego gwiazdora |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Powinien grać u Nas i w CLJ a nie wariatować i gwiazdorzyć. Zaraz Miedź Legnica i gadka, że chce się odbudować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jest szansa na jakis procent z transferu ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Może wyjść na to że ekwiwalent to i tak więcej niż zarobilibyśmy po przedłużeniu kontraktu, zwłaszcza jak dostaniemy procent za następny transfer wunderkida, a te miliony euro były tylko urojone.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.12.2021 o godz. 10:37.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jeśli rzeczywiście go opchną gdzieś (oddadzą), to na 99% będzie to Legia lub Amica. I tam pewnie zacznie grać i strzelać. Mało tego - jeśli jest jak piszą na tym portalu, to przedstawiciele Legii i Amici by byli głupi, gdyby o niego nie pytali.
Cała nadzieja w starym Buksie, że niczego się nie nauczył i będzie na siłę Olkowi szukał klubu poza Polską. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
A ja wam mowie, ze wroci do Wisly. Teraz jest na to idealny moment. Na warunkach Wisly tym razem
Jakis tam talent jednak ma. Cos tam potrafi. Nie bedzie gorszy niz FBF czy Kliment. Ja sobie marze ze obaj odejda, przyjdzie jakosciowy napastnik plus Buksa na lawke i dobre zmiany A co, swieta ida i trzeba sobie cos wyzyczyc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie jestem złośliwy, powiniem był trafić tam rok temu na jeden sezon. Wybrał kasę za podpis zamiast rozwoju. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może nabrał pokory ?
jakby tak wrocił z podkulonym ogonem , to nie byloby zle , bo by wreszcie zaczał zapieprzać (pozdrawiam drozda) nie wiem po co sie ma ogrywac w 1 lidze skoro moze u nas , tak jak bylo napisane , gorszy od naszych JK i FBF nie bedzie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Nie wiem czy sie rozwinal. Ale skoro rozwijal sie grzejac lawe u nas, to mysle, ze tam trenujac z lepszymi zawodnikami niz u nas tez cos podpatrywal i wyciagal.
Ja nie jestem specjalnym fanem Buksy, ale jednego mu nie mozna odmowi. To jest inteligentna chlopak i nawet jak tam malo gral (Primavera chyba tylko troche) to z treningow obserwujac czegos sie na pewno nauczyl. I zgadzam sie z Czerepachem. Po co go wypozyczac jak u nas bedzie dostawal minuty (gdyby odeszli FBF i Kliment lub jeden z nich chociaz) |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A jak skończy karierę, to zostanie u nas trenerem napastników
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiadomo że najmłodszy Buksa raczej nie przyjdzie do nas tylko będzie próbował spieniężyć swoją łatkę mega talentu. Myślę że chętny na pewno się znajdzie, zwykle zjazd sportowy (albo urealnienie wartości, zależy jak na to patrzeć) trwa kilka rund, gdzie Ekstraklasa jest ostatnim przystankiem. Teraz czas na ligę belgijską, albo coś w ten deseń. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
że ja sfrustrowany ?
przecież to jest pitolenie czysto teoretyczne , ot tak sobie dywaguje , zakładam że BUksa z racji pol roku treningów w serie A + naturalne dojrzewanie fizyczne , jest lepszy choc troche niz jak od nas odchodzil natomiast zgodzimy sie z FBF jest gorsze niz wtedy ponadto kluczem mojego posta bylo uwaruynkowanie ze musialby wrocic z podkulonym ogonem a na to szans nie ma predzej sie jazdzynski pogodzi z fiipiakiem , niz stary buksa z kubą dlatego bedzie jak w twoim drugim akapicie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Buksa....?Chyba ....a za magazyniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jest sens zajmować się dzisiaj tą postacią?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sezon ogórkowy to się rozmawia o ogórach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Dlaczego na forum nie można lajkować postów? Ostatnio dwa były tego godne: bodaj Sandomingo o łagodnych pittbulach, teraz Dive Pirate.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pozostając niejako w temacie JCS myślę, że nikt nie będzie zaskoczony, gdy Lechia zdobędzie mistrzostwo z Buchalikiem jako1-nką między słupkami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Lub Silva z Pogonia. Ale nie miedzy skupkami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jedyny tytuł, który Buchalik może zdobyć między słupkami Lechii, to tytuł najgorszego bramkarza sezonu.
Mówiąc już całkiem serio, on się tam z ławki nie podniesie, chyba że (odpukać) Kuciak połamie sobie ręce. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja będę zaskoczony i to bardzo.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wywiad z naszym legendarnym napastnikiem, Danielem Sikorskim:
https://www.youtube.com/watch?v=UEk7...%C5%82Sportowy Powiem tak, fajny, bystry, miły chłopak do rozmowy ale do grania w piłkę... Jak dla mnie przykład piłkarza, który jakoś z przypadku znalazł się tam gdzie się znalazł, na wyrost dostawał kontrakty w klubach ekstraklasowych i nie sprawdził się nigdzie, nawet ekstraklasa cypryjska go zweryfikowała. Dobry grajek na drugi poziom rozgrywkowy w Polsce, na Cyprze, może nawet w jakiejś Belgii czy Holandii. Trochę mi go szkoda bo on ma swój świat i swoje kredki, serio myśli, że umie grać i że zawsze było tak blisko sukcesu hehe Przez całe życie jeden doby sezon w 1 lidze cypryjskiej i on tam chyba na serio w tym wywiadzie twierdzi, ze nie miał takiej złej kariery :O Zrobiono mu krzywdę ciągnąc go do wielkiej piłki, no ale przeżył, świata i dużej piłki zobaczył, a co zarobił to jego... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bez jaj. Zawsze gdy widziałem jego przerażoną twarz między słupkami zadawałem sobie pytanie WTF ? Fakt że na koniec się trochę mniej strachał ale tylko trochę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spokojnie , oni go wzieli na rezerwe , i to z perspektywy Lechii dobry wybór
- nie kłoci sie i nie rozbija szatni swoją frustracją z niebycia "jedynką" - daje pewien stały określony poziom , nie ma wondersave'ów , ale też nie ma ultrababoli - przed laty grał tam kilka lat , zna klub i klimat dodatkowo bramka , to nie środek pola czy bok obrony , tutaj rotacje są raczej rzadkie , szansa że Kuciak złamie noge albo dostaie czerwoną kartke są niskie , a to za dobry bramkarz zeby potrzebował zmiennika do takiej rywalizacji jak u nas , Kuciak to poziuom Top ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
I te jego wybijanie piłki z piątki.... Zawsze była jak najdłużej to robić, nie ważne czy przegrywamy czy wygrywamy. Byle trwało to jak najdluzej. Nic do niego nie mam, być może to bardzo fajny człowiek itd. Piłkarsko mnie niemiłosiernie irytował i katował swoją postawą.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|