|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To jest patalogia, że VAR nie wyłapuje tak prostych i jednoznacznych rzeczy.
Tak samo jak z karnym dla Piasta, gdy kopnięty został Starzyński. Większość z nas za tak proste błędy by w końcu została wywalona z roboty. Co oni tam ....a robią, wódkę piją? Jak to są takie miernoty to zaorać to wszystko i niech podczas każdego meczu na słuchawce będzie łączność z jakimś jednym "panem Sławkiem" który potem w studiu C+ wytłumaczy się ze swoich decyzji, to powinno zmusić do jakiejkolwiek pracy bo to co jest teraz to jest cyrk
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 28.07.2021 o godz. 15:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ludzie na VAR siedział tej pojeb Kwiatkowski.Czego wy się spodziewaliście.Miernota na boisku i głupek w kontenerze ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Przy varze to już nie jest pomyłka tylko s....ysyństwo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przesmycki został odwołany "ze skutkiem na 19 sierpnia 2021 r."
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czyli jednak wódeczka u Zbysia
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Tyle mówią założenia, a jak jest naprawdę widzieliśmy dzisiaj. Powinna zostać utrzymana decyzja sędziego z boiska. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
czasy sie troche zmienily - i to nie czasy .... z barcelony gdzie gwiazdeczki lezaly na powiew potu przeciwnika i byly karne na AAŁŁŁŁŁAAA - zadnego karnego nie bylo i tyle , uspokujcie sie, trzeba wziasc na klate ze nasz murzyn po prostu nie mial innej koncepcji sportowej niz naciaganie i oszustwo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Jak to się zmieniły? A 1 kolejka sezonu z Zagłębiem, Gruszkowski zahacza Ratajczyka w statycznej sytuacji, ten robi jeszcze dwa kroki do przodu, zanim do mózgu doszła mu myśl o kontakcie i robi symulke.
Sędzia gwiżdże karny, VAR bez zastrzeżeń. Teraz mamy kontakt z nogą Yeboaha, który się na pewno bardziej elegancko pada niż Ratajczyk. Sędzia gwiżdże karny, VAR się bez podstaw wpierdala i przekabaca sędziego tak samo jak przekabacił Jakubika w meczu z Piastem w zeszłym sezonie, by odwołał prawidłowego karnego. Kręcą nas nadal i to 2 raz z Piastem! ------------------- Tak sobie przeglądałem poprzednią stronę wątku, bo właśnie opisywała sytuację z 1 kolejki z Ratajczykiem i trafiłem na taki post:
VAR: Paweł Pskit, Michał Obukowicz No proszę ten sam facet: Michał Obukowicz Z Zagłębiem nie odwołał symulki Ratajczyka, a tutaj nielegalnie instruuje sędziego głównego by odwołał karnego pomimo, że był ewidentny kontakt. Ten sam facet z wozu VAR! Jeśli to nie jest kręcenie, to co to jest?
Ostatnio edytowane przez zibi7 : 02.10.2021 o godz. 05:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Widze ten watek stal sie watkiem totalnych placzkow. Nielegalnie instruuje. Juz nie macie czego sie czepiac i czepiacie sie asystenta VAR? Tropiciele spiskow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Karnego nie było, sędzia i VAR się wybroni.
Mecz zawalił nam Kieszek, nie arbitrzy. Sędziowanie było bardzo dobre, jak na warunki ekstraklasy, porównywanie ze skandalicznym meczem rok temu jest zwyczajnie głupie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No, przecież wszyscy widzieli, że nie było, bo Var odwołał
![]() Nie mogłem się powstrzymać ![]() Nie było przede wszystkim faulu na Yeboahu, po którym powinno się podyktować karnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
Ratajczyk zrobił symulke PO kontakcie z Gruszkowskim (kontakt był , Varr to potwierdził) Murzyn zrobił PRZED kontaktem , wystarczyło poczekać to i tak by sie wyjebał bo podciął go Gliwiczanin fachowo , niestety tak jak gizmo wcześniej wspomniał , Yeboah miał koncepcje przewrocenia sie juz wczesniej i niestety na powtórkach to było widać ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
"Ekspertom" powyżej zalecam kupienie sobie legalnych źródeł transmisji w HD, a nie oglądanie meczów w 240p, bo najwyraźniej niewiele widzą na tych swoich zapikselowanych monitorkach.
Jak ktoś wypisuje dyrdymały o jakiś symulkach przed kontaktem, to rzeczywiście albo za słaba jakość obrazu, albo poważne problemy ze wzrokiem. Jak dla mnie po kopnięciu przez Mosóra, Yeboah być może mógłby nawet utrzymać się na nogach z tego co widzie, ale zrobił to co robi ogół piłkarzy po poczuciu stopy przeciwnika na swojej nodze, po prostu upada. Ta sytuacja wypisz wymaluj przypomina ostatnią akcję z meczu Barcelona - Levanta i rzut karny podyktowany dla Barcy. Też jest kontakt, Depay ekspresyjnie upada i tyle, żadne VAR-y się nie włączają bo nie mają do tego prawa. https://www.youtube.com/watch?v=Au0Gcv-nmlI A jak ktoś lukruje sędziemu (pomimo, że na żywo sam sędzia podyktował karnego) i dopatruje się jakiś symulek, to ja ja się pytam gdzie jest żółta kartka dla Yeboaha? No i najważniejsza kwestia, VAR nie miał prawa wpierdalać się w tej sytuacji bo nie jest po zero-jedynkowa sytuacja, pomimo tego co próbujecie tu forsować. A tylko w takich sytuacjach jest uprawniony do interwencji. Samo sprawdzanie tej sytuacji zajęło składowi sędziowskiemu ponad 5 minut, do tego doszły przerwy związane z opatrywaniem i leżeniem na trawie Kądziora, Torlia, Ameyawa, Mahdiouiego, Katranisa i paru innych leżakowców o których już zapomniałem. I ci "bardzo dobrzy, jak na warunki ekstraklasy"sędziowie dorzucili tylko 7 minut dodatkowego czasu gry. A idźcie w ...u "eksperci", bo szkoda na was czasu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie mecz tylko bramkę. A to duża różnica...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Cytat:
![]() W MOIM odczuciu: nie dostał kartki, bo zwyczajnie tracił równowagę i w momencie kontaktu już miał ułożone ciało po kątem 45 stopni odchylenia od pionu. MOIM zdaniem nie była to symulka a powód do karnego to takie 47% (w obie strony by się sędzia wybronił) ... Na prawdę pamiętam, że w wielu meczach nas kręcili bez litości, ale tutaj to nie za bardzo widzę pole do płaczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nieprawdopodobne co te sędziowskie szmaty odwalają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Sedziowanie w tym meczu to jakis kryminal.
(Pisze to z czytstej frustracji). ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nieprawdopodobne to jest to że jesteśmy frajerami ,a w zasadzie to nic nieprawdopodobnego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czerwona dla Frydrycha słuszna - o ile w pierwszej fazie przepychanie się ręką nie mogło spowodować upadku, to Michal przewracając się trafił w nogi przeciwnika...
Natomiast sytuacja Plewka - Żubrowski to skandal. Patryk wchodził przed przeciwnika, a ten go zahaczył i spowodował upadek. Ślepy sędzia wymyślił symulowanie, a potem próbował go uratować VAR, ale niestety nie było kontaktu w polu karnym. W tej sytuacji należał się rzut wolny dla Wisły i druga żółta dla Żubrowskiego. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Hero, zgadzam sie z Toba, tam byl ewidentny kontakt.
Co nie zmienia faktu, ze jestesmy najgorsza druzyna w lidze... ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj akurat byliśmy dużo lepsi niż Zagłębie, a że oni mają przegrać z krawatami to im PZPN wydrukował wygraną. Proste...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
halo , czy ktos tu kwestionuje czerwoną dla frydrycha
btw maciuś kolejny raz pieknie na mine wsadził kolege ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeden czy drugi pijany kozk sie odezwal - a wy tlumaczycie - pwielacie itp - a potem sie dziwicie zeszydza z nas jak z parchatego forum - czerwi dla Frydrycha zasluzona - nie mial wyjscia - - przegrana meczu zasluzona bo jestesmy najslabsza druzyna ligi - z najwiekszym szrotowiskiem tanich lentikow i jeden odpad z akademi holenderskiej .... proponuje sie przyzwyczjac do 1 ligi ,,,,,, no chyba ze ktos zainwestuje wkoncu w prawdZiwergo trenerta z prawdziwym sztabem ...... choc to malo rlane ze przyjzyjdzie kr=tos ratowac druzyne w jednaj z najslabszych lig swiata
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Który zawodnik łączy passę.10 porażek Stolarczyka, mikrocykle Skowronka, gegenpress i czeschosłowackiego Gulardiolę? Jest tylko jeden taki. Jeden. Na królewskim kontrakcie. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
gizmowisla napisał(a):
Propozycja rozpatrzona negatywnie. PS: Wy co sezon musicie o tym pisać? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale o co ci chodzi /na chwile dzisiejsza jestesmy najslabasza druzyna ligi - najgorzej grajaca - leje nasz kazdy kto chce .... jesli zima nie dojdzie do zmian albo cudu to niby czemu ta banda szrotowa mialaby zaczac punktowac na wiosne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
To zależy jak sobie zdefiniujesz "najbardziej żałosną".
Przypominam, że jest klub z większego miasta niż Kraków, o budżecie o jakim my obecnie możemy tylko pomarzyć będący za nami w tabeli i kompromitujący się od wielu meczów, mimo posiadania zawodników zdecydowanie wyżej wycenianych na rynku niż nasi ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|