|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
WP spekuluje, że Wisła chce zakończyć kontrakty:
- Mehremicia - Savicia - Kuveljicia - Sadloka! - Buchalika a Yeboah sam chce coś zmienić. https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...e45&src02=isgf Cytat:
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 25.11.2021 o godz. 22:48.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Savic- 10goli, 10 asyst w Mielcu/Wrocławiu
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W klubie to już pół roku temu chętnie pozbyto by się Sadloka, ale kontrakt to kontrakt. Przedłużony na chorych warunkach.
Teraz będzie tak samo. Nie sądzę że ani on ani Buchalik odejdą już teraz. Bardziej mnie osobiście boli ta ilość przepłaconych, nietrafionych transferów (mowa o obcokrajowcach). Przecież tu powinno się podstawić kontener i wywieźć niektórych w trybie natychmiastowym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tej listy to chyba jedynie Mehremić (ze względu na to że mało gra) może odejść w zimie. Reszta przesiedzi na kontrakcie do końca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wszystkich na trybuny, a na ławę juniorów. I niech walczą o skład.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeszcze Hugi. Przegrywa rywalizację z Młyńskim i Starzyńskim. Lepiej żeby grał Wachowiak a nie On.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
No cóż, nie będę się spierał
![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A w lecie nasz playmaker, który już pewnie nie odpali. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak na dobrą sprawę to para napastnicy FBF Kliment i Sobol również powinni się pakować Qrwa 15 kolejek a oni do spółki 4 gole z czego Kliment ostatni gol w 4 kolejce a FBF w 6 .dramat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej, to niech wszyscy się spakują poza bramkarzem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Za chwilę trzeba będzie wygonić Gulę i płacić kolejnemu trenerowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Mehremić, Buchalik i Sadlok mają kontrakty bodajże do lata, zatem już w zimie mogą odejść za darmo. Pozostałą dwójkę można spróbować sprzedać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Tęsknie za Kiko(jaka paranoja) tamten zaciąg tak wypalił i swoją drogą to uratowało dupę Sarapacie niemiłosiernie i wszystkim co okradali ten klub.. chciałbym,żeby udało się jeszcze raz wyrwać paru takich piłkarzy za czapkę gruszek robiących taka różnice, przy normalnie zarządzanym klubie można by jeszcze zarobić na nich ,znacznie więcej
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 27.11.2021 o godz. 09:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To powinno zasilić budżet Klubu o solidną czapkę gruszek. Może nawet dwie (czapki).
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Potrzebujemy co najmniej 3 DOBRYCH piłkarzy -
defensywnego pomocnika ofensywnego pomocnika napastnika W zimie zapożyczyć się (chyba że ktoś kupi Yawa) i ściągnąć takich piłkarzy a w lecie pozbyć się : Sadloka Buchalika Kieszka Adiego Hanouska Hugiego Savica Forbsa Zdybowicza Sobola Skvarki Kliementa i budżet się zrównoważy. Powód: Kieszek
Ostatnio edytowane przez TSWojtas : 27.11.2021 o godz. 16:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wywalić pół składu, zatrudnić nowe pół składu. Nowe nie znałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Zobaczymy co to za ananasów wypatrzył Pasieczny.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli cykl Wisly trwa w najlepsze
1. Nowy sezon , nowe nadzieje 2.Zbliza sie Mikolaj czas na zmiane trenera 3. Nadchodzi zima, czas na wywalenie pol skladu 4. Wiosna walka o utrzymanie 5. Utrzymujemy sie 6. Kupujemy pol skladu. 7. No to teraz walczymy o pucharay 8. Nowy sezon nowe nadzieje |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Polityka transferowa oczami kibiców...
Proponuję, by każdy z nas, przypomniał sobie jakich zawodników widział w Wiśle i sprawdził, gdzie oni teraz są i jak grają... Za ery Cupiała, pamiętam płacz za Kikutem i Marcinem Zającem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Na każdej pozycji musi być zastępca i z całym szacunkiem dla Biegańskiego to jak straci konkurencję to mu mobilizacja może spaść. I przydało by się odpalić drużynę rezerw.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 28.11.2021 o godz. 12:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Kieszek to żadna mobilizacja dla Biegańskiego. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
No nie wiem. Patrząc po tym jak najpierw Kieszek wygryzł młodego, a potem Biegański posadził Kieszka to ciężko mi się zgodzić. Nie widziałem meczu gdzie by Rosa bronił.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasza polityka transferowa to wyrzucenie Abramowicza i SIlve. Chociaz z ich perspektywy graja teraz w lepszych klubach. Awans sportowy zaliczyli. Z drugiej strony to Hyballa ktory tez mial tu sporo zwolennikow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A Rosa grał chyba z Napoli. I głupich błędów nie robił |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Znajdziecie głosy kibiców którzy za nimi płakali w momencie ich odejścia. Teraz to łatwo oceniać te transfery.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Zainspirowany ostatnimi wpisami Treli, Wojtowicza, że brakuje nam liderów i polskich solidnych ligowców, sprawdziłem komu kończą się wkrótce kontrakty. Lista takich graczy jest dłuższa niż ta co niżej wpisałem, ale Ci poniżej moooooże są w jakiś sposób w naszym zasięgu.
Z ciekawszych nazwisk: - Drygas - Sokołowski - Chrapek - Konczkowski - Grzesik - Gajos - Furman - Tomasiewicz - Czyżycki - Łasicki - Kuzimski |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|