The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Raffaello89
Member

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2021, 18:16
universe napisał(a):Wyświetl post
Wiesz kto najchętniej innych wyzywa od głupców? No właśnie

Uważam, że Jerzy Brzęczek to OK pomysł. Może kadra to były wtedy za wysokie progi ale teraz...w Wisełce ? Why not?!
Tak, przepraszam jesli kogoś uraziłem. Duze w....ienie pomeczowe, nie moglem sie powstrzymać.

Zibi7.
Tak pozbył sie kilku zawodników i w ich miejsce sprowadził kolejny szrot w postaci Mawutora (testował go w klubie kilka tygodni) i Tima Halla ( aprobował tego zawodnika twierdzac ze zna jego umiejetnosci z ligi slowackiej). Reszty nie chce mi sie juz komentować.

Pokaż jaja i podaj nazwisko kandydata na trenera. Bo jedyne co ci wychodzi to umniejszanie sukcesów i dyskredytacja obecnego.
Wisła Kraków.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 27.11.2021, 18:44
Raffaello89 napisał(a):Wyświetl post
Tak, przepraszam jesli kogoś uraziłem. Duze w....ienie pomeczowe, nie moglem sie powstrzymać.

Zibi7.
Tak pozbył sie kilku zawodników i w ich miejsce sprowadził kolejny szrot w postaci Mawutora (testował go w klubie kilka tygodni) i Tima Halla ( aprobował tego zawodnika twierdzac ze zna jego umiejetnosci z ligi slowackiej). Reszty nie chce mi sie juz komentować.

Pokaż jaja i podaj nazwisko kandydata na trenera. Bo jedyne co ci wychodzi to umniejszanie sukcesów i dyskredytacja obecnego.
Nie liczyłbym na to. Kolega ma podobne podejście jak wolfy. "Wyjebać trenera, bo będzie gorzej!" A kogo zatrudnić? Później będziemy się martwić. Ewentualnie "kogokolwiek, kto nas poukłada/zna ligę/dopasuje grę do piłkarzy". Takie .......enie, żeby nic sensownego nie powiedzieć.
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Stary 27.11.2021, 19:10
Nie masz lepszego kandydata, albo słusznie go nie podałes, bo w twoim stylu zacząłbym go punktować (oczywiście rozmawiamy o kimś w zasięgu Wisły).
Weź się zdecyduj, bo jaja to pokazałem w momencie gdy nie złapałem się na twoją przynętę.

Mam ci podać trenera, a co ja jestem Pasieczny? Jakbym pogadał z kilkoma kandydatami to bym kogoś wybrał, jak na razie mi za to nie płacą, tylko Pasiecznemu.

Tim Hall nigdy nie grał w lidze słowackiej, a Mawutor nie był na testach.

Rzeczywiście już czas zakończyć te komentarze.

maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Nie liczyłbym na to. Kolega ma podobne podejście jak wolfy. "Wyjebać trenera, bo będzie gorzej!" A kogo zatrudnić? Później będziemy się martwić. Ewentualnie "kogokolwiek, kto nas poukłada/zna ligę/dopasuje grę do piłkarzy". Takie .......enie, żeby nic sensownego nie powiedzieć.
Twoje .......enie za to jest bardzo sensowne. Ja tu nic nie piszę o zwalnianiu Guli, niech sobie go zwalniają albo nie, osoby, które go zatrudniły.

Więc co ja mam ci tu rzucać nazwiskami trenerów i zagwarantować, że zrobią lepszy wynik niż Gula? To byłyby dla ciebie piierdolenie z sensem? Mam napisać, że przyjdzie Iksiński i zrobi to i tamto i będzie to miejsce i taki wynik? Wolne żarty
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.11.2021, 19:10
Mi się wydaje że pytanie nie jest: kogo zatrudnić? tylko: kto chciałby do nas przyjść?
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Stary 27.11.2021, 19:15
zibi7 napisał(a):Wyświetl post

Twoje .......enie za to jest bardzo sensowne. Ja tu nic nie piszę o zwalnianiu Guli, niech sobie go zwalniają albo nie, osoby, które go zatrudniły.

Więc co ja mam ci tu rzucać nazwiskami trenerów i zagwarantować, że zrobią lepszy wynik niż Gula? To byłyby dla ciebie piierdolenie z sensem? Mam napisać, że przyjdzie Iksiński i zrobi to i tamto i będzie to miejsce i taki wynik? Wolne żarty
Gratuluję, doszedłeś do wniosku, o którym mówiłem już dawno. Zmiana trenera nie gwarantuje zmiany wyników. Czego zatem oczekujesz od obecnego zarządu?
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Stary 27.11.2021, 19:27
Gratuluję, doszedłeś do wniosku, o którym mówiłem już dawno. Zmiana trenera nie gwarantuje zmiany wyników. Czego zatem oczekujesz od obecnego zarządu?
Ale ja do niczego nie doszedłem, bo to jest taka oczywista oczywistość, że tu nie ma do czego dochodzić.

A co ja mam oczekiwać od zarządu? Oczekiwać to sobie może zarząd, wyników od trenera.
Odpowiedz cytując
Raffaello89
Member

Od: 01.2015

Stary 27.11.2021, 19:28
zibi7 napisał(a):Wyświetl post
Tim Hall nigdy nie grał w lidze słowackiej, a Mawutor nie był na testach.
Ok mój błąd. Jestem natomiast pewny że był jakiś wywiad z Hyballa odnośnie Halla, stwierdził że zna jego umiejętności (nie wiem może z Niemiec) i chce go mieć w zespole. Na Mawutora też się jednak zdecydował, (pewnie na podstawie video) więc tak czy inaczej oba nazwiska idą na jego konto.

Ok z mojej strony już naprawdę koniec.

Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio edytowane przez Raffaello89 : 27.11.2021 o godz. 19:30.
Wisła Kraków.
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 27.11.2021, 19:30
Wydaje mi się że każdy kibic, a już szczególnie akcjonariusz, ma prawo oczekiwać od Zarządu profesjonalnego kierowania Spółką.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Stary 27.11.2021, 20:36
RAF napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się że każdy kibic, a już szczególnie akcjonariusz, ma prawo oczekiwać od Zarządu profesjonalnego kierowania Spółką.
Szerokie pojęcie. Jakieś konkrety?
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 27.11.2021, 21:42
Szerokie pojęcie. Jakieś konkrety?
Klub Wisła Kraków płynie prosto na zderzenie z górą lodową (jakim będzie spadek) i de facto jesteśmy bez kapitana, prezesa, który ma doświadczenie w piłkarskim biznesie. Który umiałby nakreślić, przygotować jakiś plan i potem, po zgodzie właścicieli, wdrożyć go w życie. W mojej ocenie robienie prezesem brata właściciela nie ma nic wspólnego z profesjonalnym prowadzeniem klubu. Przecież ten człowiek zanim trafił do Wisły nie miał żadnego doświadczenia w prowadzeniu piłkarskiego klubu kalibru Wisły. To czego my oczekujemy? A jak przeczytałem 13 października że prezes powiedział ze wielu prezesów Ekstraklasy zazdrości nam napastników to już chyba nie mamy wątpliwości czemu jesteśmy tu gdzie jesteśmy.
Ostatnio edytowane przez RAF : 27.11.2021 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Stary 27.11.2021, 22:10
Klub Wisła Kraków płynie prosto na zderzenie z górą lodową (jakim będzie spadek) i de facto jesteśmy bez kapitana, prezesa, który ma doświadczenie w piłkarskim biznesie. Który umiałby nakreślić, przygotować jakiś plan i potem, po zgodzie właścicieli, wdrożyć go w życie. W mojej ocenie robienie prezesem brata właściciela nie ma nic wspólnego z profesjonalnym prowadzeniem klubu. Przecież ten człowiek zanim trafił do Wisły nie miał żadnego doświadczenia w prowadzeniu piłkarskiego klubu kalibru Wisły. To czego my oczekujemy? A jak przeczytałem 13 października że prezes powiedział ze wielu prezesów Ekstraklasy zazdrości nam napastników to już chyba nie mamy wątpliwości czemu jesteśmy tu gdzie jesteśmy.
Jak rozumiem, Twoim zdaniem, kompetencje obecnego prezesa Wisły nie pozwalają mu na dalsze piastowanie stanowiska. Cóż, może tak być. Jednakowoż właściciele klubu mają prawo mianować prezesa, jakiego chcą. I kibice nie bardzo mają w tej sprawie cokolwiek do powiedzenia, wyłączając oczywiście socios. Technicznie rzecz biorąc, socios może przedstawić zarządowi wniosek o odwołanie prezesa Wisły, wskazując przykłady jego niegospodarności i braku kompetencji. Zarząd może zaś wziąć go pod uwagę, lub nie. Pytanie też, czy odwołanie prezesa bezpośrednio wiąże się z obecną postawą pierwszej drużyny. Pośrednio być może, nie wiem jednak, jaki zakres obowiązków ma prezes Wisły. Co jednak zmieni odwołanie prezesa w obecnym momencie?
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.11.2021, 22:16
Osiągnięcia na niwie biznesowej klanu Blaszczkowskich są raczej marne. Kuba z Wisły zrobi sobie folwark prywatny gdzie brakuje tylko wujka i cioci do kompletu. Trio miało znaleźć nowego sponsora strategicznego lub wlasciela. Przez 3 lata to się nie udało a sportowo jest dramat.
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 27.11.2021, 22:39
Jak rozumiem, Twoim zdaniem, kompetencje obecnego prezesa Wisły nie pozwalają mu na dalsze piastowanie stanowiska. Cóż, może tak być. Jednakowoż właściciele klubu mają prawo mianować prezesa, jakiego chcą. I kibice nie bardzo mają w tej sprawie cokolwiek do powiedzenia, wyłączając oczywiście socios. Technicznie rzecz biorąc, socios może przedstawić zarządowi wniosek o odwołanie prezesa Wisły, wskazując przykłady jego niegospodarności i braku kompetencji. Zarząd może zaś wziąć go pod uwagę, lub nie. Pytanie też, czy odwołanie prezesa bezpośrednio wiąże się z obecną postawą pierwszej drużyny. Pośrednio być może, nie wiem jednak, jaki zakres obowiązków ma prezes Wisły. Co jednak zmieni odwołanie prezesa w obecnym momencie?
Oczyścicie, masz rację ze właściciele Klubu którzy wykładają swoje pieniądze mają pełną swobodę w podejmowaniu decyzji. Sytuację z naszym prezesem użyłem jako przykładu który, w mojej ocenie, ilustruje nie do końca profesjonalne zarządzanie Klubem. Moim zdaniem Wisła Kraków, na wczoraj, potrzebuje zmian na wielu płaszczyznach i jedną z nich jest zatrudnienie człowieka który ma plan jak Nasz Klub wyprowadzić na prostą. Wszystko inne, dobór trenera i zawodników, są pochodną tego planu.

W jednym z wywiadów przeczytałem że nasz dług topnieje co jest oczywiście pozytywnym sygnałem. Jednakże, zaznaczam że nie znam szczegółów, zastanawiam się czy to jest aby najlepsza droga aby wszystkie pieniądze jakie są w Klubie przeznaczać na spłatę długu. Zastanawiam się czy nie dało się tak ułożyć z wierzycielami aby ten dług spłacać trochę w mniejszym tempie a pieniądze przeznaczyć na wzmocnienie drużyny co wydaje mi się przyniosłoby wymierne korzyści i Klubowi i wierzycielom. Jeżeli spadniemy, a jest to coraz bardziej realne, to najprawdopodobniej Klubowi grozi bankructwo i wierzyciele nie odzyskają swoich pieniędzy. Podwyższenie jakości sportowej spowodowałoby większe dochody od Ekstraklasy, większą ilość kibiców na trybunach co ma bezpośrednie przełożenie na dochody z dnia meczowego a także możliwość wypromowania i sprzedaży zawodnika z zyskiem.
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.11.2021, 09:20
Ponieważ nikt z nas nie jest wprowadzony w szczegóły negocjacji dotyczących długu i warunków ich spłaty to raczej nie zabierał bym głosu w tej kwestii. Bez znajomości tych szczegółów jest to czyste Science Fiction.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 28.11.2021, 09:23
Ok mój błąd. Jestem natomiast pewny że był jakiś wywiad z Hyballa odnośnie Halla, stwierdził że zna jego umiejętności (nie wiem może z Niemiec) i chce go mieć w zespole. Na Mawutora też się jednak zdecydował, (pewnie na podstawie video) więc tak czy inaczej oba nazwiska idą na jego konto.

Ok z mojej strony już naprawdę koniec.

Pozdrawiam wszystkich.
Wjakimś wywiadzie Hyballa powiedział że był obserweowany przez drużyne którą trenował z tego co pamiętam
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.11.2021, 11:50
Ja tylko pragnę przypomnieć, że w tej kolejce awansowaliśmy z 14 na 13 miejsce i nadal mamy 5 punktów przewagi nad 15 Termalicą. Spadają zespoły 16-18
Kołowrotek trenerski to jest absolutnie najgorsze co się nam przytrafiło i wydaje mi się, że dopóki nas BBT nie przeskoczy w tabeli to następna zmiana się wydarzy.
Miejmy nadzieję, że 19 grudnia nadal będziemy przed Słonikami.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 28.11.2021 o godz. 11:54.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.11.2021, 13:50
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Osiągnięcia na niwie biznesowej klanu Blaszczkowskich są raczej marne. Kuba z Wisły zrobi sobie folwark prywatny gdzie brakuje tylko wujka i cioci do kompletu. Trio miało znaleźć nowego sponsora strategicznego lub wlasciela. Przez 3 lata to się nie udało a sportowo jest dramat.
Ja rozumiem że jest moda na krytykowanie wszystkiego, ale Orlen to przepraszam kto to jest? Co ty ....a myślałeś, że przyjdzie tu po znajomości z Królewskim Elon Musk, wpompuje miliard ojro i Teslę (średnią hawajska) dla każdego?
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 28.11.2021, 16:06
Tutaj na forum jest taka funkcją obok nicku każdego użytkownika: IGNORUJ, szczerze polecam.
Przemyślenia niektórych userów mogą być na prawdę szkodliwe dla zdrowia.
Jak ktoś nie chce zauważyć żadnych pozytywów to na prawdę szkoda energii i zdrowia - niech żyje w swoim smutnym świecie.
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 29.11.2021, 15:00
Naszła mnie taka refleksja i w sumie samokrytyka. Jak zatrudniali Gulę to byłem pełen podziwu , że taki trener przychodzi do Wisły. Trener z wyrobioną marką i sukcesami w lidze słowackiej. Natomiast gdyby zatrudnili Marka Zuba w roli trenera to na TRIO spadłaby fala krytyki , również z mojej strony.

Co łączy Marka Zuba i Gulę ? Jeden i drugi trenował w ligach słabszych niż ekstraklasa, liga słowacka w rankingu 29, litewska 34. Jeden i drugi odnosił sukcesy w swoich ligach. Gula 1 x mistrz z Żyliną, Zub 2 x mistrz z Zargilisem.

Reasumując , nasza wiara , że z Gulą będzie lepiej to był tylko niczym nieuzasadniony optymizm.

Czy należy zwolnić Gulę ? Nie wiem , mam na to wyj...
Czy należy przestać widzieć w Guli szansę na odbicie sportowe ? Zdecydowanie należy przestać i pogodzić się , że jakość piłkarzy w kadrze i umiejętności trenerskie są na tym samym poziomie. Należy pogodzić się z marazmem w sytuacji kiedy Gula zostanie na dłużej i przestać wymagać cudów , jedynie utrzymania w lidze
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 06.12.2021, 20:58
Cytat:
Historia z jednego z programów TSW na weszlo - Po meczu ze Śląskiem Gula szedł na konferencję z przekonaniem, że to jego ostatnie spotkanie jako szkoleniowiec Wisły.

10 znaków.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 06.12.2021, 23:45
po połowie sezonu Adrian Gula osiagnął średnią 1,06 punkta na mecz.

To mniej niż Hyballa, podobnie jak Stolarczyk.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.12.2021, 23:50
Ale mamy 13 miejsce, jak drużyny pod nami rozegrają zaległe mecze to nie gorzej niż 14.
Do końca roku gramy Zagłębie i BBT. Mała szansa byśmy zimowali na spadkowym.
Więc nikt nie będzie zmieniał trenera w zimie. Skoro trio wytrzymało tyle to jeszcze Gula dostanie szansę.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.12.2021, 01:08
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Ale mamy 13 miejsce, jak drużyny pod nami rozegrają zaległe mecze to nie gorzej niż 14.
Do końca roku gramy Zagłębie i BBT. Mała szansa byśmy zimowali na spadkowym.
Więc nikt nie będzie zmieniał trenera w zimie. Skoro trio wytrzymało tyle to jeszcze Gula dostanie szansę.
Serio uważasz że Zagłębie i BBT są gorsze iż Warta, ostatnia drużyna ligii? Skąd niby ten optymizm?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 11.12.2021, 21:40
Po dzisiejszym meczu jesteś coraz głębiej w czarnej dupie. Z tym trenerem i z tymi ludźmi ciężko będzie o utrzymanie. Zmiany w dzisiejszym meczu dramatyczne. Zejście Żukowa oka bo nic nie grał ale czemu od razu zszedł Savić , który dziś naprawdę się starał? czemu tak późno zszedł l Kliment a wszedł FBF? kolejny mecz w którym trener traci głowę
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.12.2021, 00:01
Można powoli podumowywac nie tyle trenera Gulę, co kilka ostatnich lat Wisły z nowym zarządem.
Jak się okazało nie taki był Hyballa straszny jak go malowano i nie taki Gula zajebisty jak mówiono. Każdy kolejny trener był papierkiem lakmusowym dla swojego poprzednika i w gruncie rzeczy można stwierdzić Skowronek=Stolarczyk=Hyballa=Gula. Właściwie nic tych trenerów nie różni, jeśli chodzi o styl gry, wyniki, cały czas Wisła kręci się w ogonie tabeli, raz łapiąc lepszy okres gdzie nikt już się o spadek nie boi, a raz dołując gdzie to widmo spadku realnie zagraża.

Te 3 lata pracy zarządu pokazało, że stoimy w miejscu jeśli chodzi o rozwój sportowy, budowanie marki, profesjonalizm na boisku. Z długów wychodzimy ale sportowo jesteśmy tym samym klubem co wtedy, tym z problemami, który mógł spaść.

Przerobiliśmy wszystkich możliwych trenerów świata, od polskich wuefistów, profesjonalistów, po zagranicznych trenerów z dobrym CV i gówno to dało, efekt jest taki sam. Jakie można wyciągnać wnioski? Jeśli coś jest tu problemem to jest nim zarząd... Nasza Wisła nie ma jaj, ba jak trzeba było jaja mieć to mieli, żeby wyjebać Hyballę i zrobić cyrk w mediach, wtedy każdy stał za każdym murem, wtedy była jednosć i walka. Być może takie zdarzenia nauczyły ich, że starać się nie trzeba, bo jak coś to trener jest winny, a jak trenerowi się nie podoba to go zwolnią.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.12.2021, 08:15
1 zmiana i wprowadzenie Szoty zrozumiałe. Zmiany w przerwie nie porozumienie. Rozumiem że intencją Jozina było min to by Żukow nie dostał drugiej żółtej kartki . Jak coś to te zmiany powinny być koło 60 minuty a zmiana Yawa i Klimenta koło 70 minuty bo zwłaszcza Yaw pływał już w defensywie...

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 17.12.2021, 22:45
obserwując naszych piłkarzy trzeźwym okiem , widze ze naprawde problem jest przede wszystkim w trenerze
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 17.12.2021, 22:52
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
obserwując naszych piłkarzy trzeźwym okiem , widze ze naprawde problem jest przede wszystkim w trenerze
Tak jest skład TOP. Dziś zwłaszcza przwracajacy się sam Kliment i dośrodkowania na zabij gołębia Skvarki. Oczywiście wina trenera.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.12.2021, 22:53
Gula zostaje. Średnio to widzę, bo w jakieś znaczące transfery ciężko uwierzyć.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.12.2021, 23:03
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Możesz rozwinąć?

Co w dzisiejszym meczu doprowadziło do takich wniosków?

Chyba że to znów typowa ironia
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów