|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Raczej - mentalnie to jest drużyna cip prowadzonych przez cipę na ławce. Po wejściu z Jagą Szota próbował ich motywować, pobudzić i chwała mu za to, ale - mentalnie to to są takie miękkie faje. Dostaną w....... to dostaną, zero sportowej złości, zwieszą głowę i pójdą do szatni. Nie wiem czy to przez to że ściągamy takich piłkarzy, czy po prostu po 5-tce z Lechem już się nie podnieśli.
A że w sumie umiejętności piłkarskie też takie sobie i jestem tu bardzo delikatny, to czym mają niby wygrywać - poza fartem? Rezerwy Stali Mielec są w stanie ich zamknąć na swojej połowie to o czym my mówimy.. Z drugiej strony - Radomiak jest faworytem, a wiadomo jak to bywa z faworytami w ekstraklasie: może walną sobie dwa swojaki i będzie po meczu? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Czemu uważasz że Gula to c.pa? Bo co? Bo nie wykręca im sutów na treningach? Bo nie płacze w mediach ze większość się do niczego nie nadaję? Jakbyś mógł rozwinąć..
![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poza tym Hybala nie płakał, tylko stwierdził w mediach fakt że większość zaciągu trio to poziom maks pierwszoligowy. Dziwnym trafem po jego zwolnieniu i tak pożegnaliśmy tych wirtuozów. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
2-1 Kliment, Skvarka-Abramowicz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak. Tylko widzisz, sam przyłożył rękę do tego zaciągu Trio, Tima Halla aprobował twierdząc że zna jego umiejętności a Mawutora testował kilka tygodni w zespole. Uznał ze oboje się nadają. Rzeczywistość okazała się brutalna. Zgadzam się że duża częśc naszych piłkarzy (jak to ładnie ująłeś) to c. py. Naszego trenera jednak odbieram po prostu jako gościa z klasą, który do pewnego niskiego poziomu nie będzie schodził. A wczorajszy artykuł na transfery.info jest tego najlepszym dowodem. Zwykła rozmowa nie dała rezultatu. Nastąpił jasny przekaz od klubu i trenera: ty i ty jesteś na wylocie. Jak nie zaczniesz grać to wypie.. alasz z klubu. Inny sposób działania, jak dla mnie z klasą. Po prostu.
Ostatnio edytowane przez Raffaello89 : 26.11.2021 o godz. 19:20.
![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Radomiak nas gniecie.
....a Radomiak. Na naszym stadionie. Gula wypierdalaj! I zabierz Skvarkę ze sobą kretynie! W tej drużynie nic nie funkcjonuje. Skompromitowałeś się czeski frajerze. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gula uratuj Wisle przed spadkiem i wypierdalaj już teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() Słowacki Stawowy konkretnie rzec biorąc Nie istniejemy na tle Radomiaka. U siebie Pierwszy celny strzał oddajemy w 48 minucie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I nie obrażaj Stawowego - ta łysa sierota na asystenta się nie nadaje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.11.2021 o godz. 21:23.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Nie widać absolutnie, ale to absolutnie żadnego progresu. Coś co miało zacząć funkcjonować z czasem, funkcjonowało paradoksalnie lepiej na początku sezonu niż w jego połowie xd
Najsmutniejsze jest w tym wszystkom to, że KOLEJNY raz z rzędzu będzie trzeba mieszać w kotle i dokonywać "hard resetów". Jeśli nie wyjebią Guli to wyjebią połowe piłkarzy i w sumie od następnej rundy kolejna loteria i gadanina o tym, że trzeba się dograć, złapać rytm itd. Mam poważne obawy, że ten "czas eksperymentów" skończy się dla nas w I lidze. Plus tej dekady degengolady jest taki, że aktualnie mam to całkowicie w dupie. Wisła swoimi porażkami i beznadziejną postawą od paru lat tak mnie zobojętniła na tą drużynę, że ewentualnego spadku nie będę przeżywać tak jakbym go przeżywał jeszcze 5 lat temu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Alez pięknie wyjaśnione Dodam tylko że szkoda mi tych wszystkich pieniędzy wpłaconych na to żeby ten klub przetrwał a teraz patrzę na to co graja i ile za to pieniędzy dostają to mnie ściska coś |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Znowu ta qrwa Sylwestrzak gwiżdże przeciw nam. W Gliwicach odwołał karnego na Yeboahu a dziś karny którego nie musiał gwizdnąć. Kawał mendy i tyle. co do meczu Kliment Yeboah i Młyński nieobecni, kim więc straszyć? z drugiej strony Radomiak drużyna wynalazków bez nazwisk a póki co lepsza od nas o 2 klasy. wstyd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
I coś mi się wydaje że Trio znów zechce sięgnąć do kieszeni kibiców bo przecież oni są wlascielami tylko na papierze od hard resetów i rodzinnej atmosfery w klubie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
qrwa Kuveljić za Plewkę..................co ten Gula ma w głowie? drewniaka kolejnego na boisko?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
znowu Bieganski zaciemnia obraz gry , bo juz powinno byc 0:3 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale to jest słabe.
Nawet jak jakimś fartem coś strzelimy, to jest to wszystko żałosne. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zaraz zaraz nie gwizdnął w identycznej sytuacji w Gliwicach to to gwizdnął? albo 3ma jedną linię albo wali w chuja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jeśli to czytacie panowie z zarządu to cieszę się że mamy takich dwóch klasowych napastników. ZAZDROŚCI NAM ICH PRZECIEŻ PÓŁ LIGI. Można spać spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Gula miej choc odrobine jaj i podaj sie do dymsji ,wez tych przebieranców,pół -piłkarzy ze sobą i skończcie osmieszac ten klub,bo niedobrze sie robi jak sie na was patrzy.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Beniaminek zagrał ze spadkowiczem.
Kurtyna. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
wolfy jednak słusznie uzupełnił moją poprzednią wypowiedź.
Jesteśmy frajerami i cipami. Tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Umówmy się, że praktycznie całą drugą połową gnietliśmy, a nie wpadło nic.
Co oznacza, że mamy słabych wykonawców z przodu. Kurtyna. Jak mnie dziś wpieniał truchtający Forbes. On był kiedyś skrzydłowym? Kliment powinien był zejść zamiast Skvarki - w drugiej połowie prawie mdlał ze zmęczenia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Problem z mentalnością piłkarzy jest większy niż myślałem.
Taki Kliment powinien być dyscyplinarnie wystawiony na listę transferową. Gramy bez napastnika. Żaden nowy trener nic tu nie pomoże. Mam nadzieję że Trio wytrzyma ciśnienie i da popracować DS Pasiecznemu i trenerowi Guli w następnej rundzie. ![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie jestesmy najwiekszymi pi*dami i frajerami tej ligi. My nie przegrywamy meczów po walce tylko bo:
- Kieszek nie złapie prostej piłki - Sadlok w 9 minucie wjebie na mne Frydrycha i dostaje czerwona kartke - Radomiak sie nawet nie musiał spocić a dostał prezent w 4 minucie DRAMAT ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jedyne co mnie cieszy i w jakiś sposób trenera broni to ilość młodych piłkarzy na murawie.
Ja nie wiem ile ta średnia wiekowa dziś była w startowej jedenastce? Strzelam, że poniżej 25 lat. /edit : przeliczyłem 24,36 lat Biegański 19 lat Gruszkowski 20 lat Szota 22 lata Sadlok 32 lata Hanousek 28 lat Młyński 20 lat Ashraf 25 lat Skvarka 29 lat Plewka 21 lat Yeboah 24 lata Kliment 28 lat Paradoksalnie, jak się nie spieprzymy z ligi (patrząc na ostatnie serie - realne), to gra tych młodych chłopaków może mocno zaprocentować w przyszłości. Mamy bardzo perspektywiczny zespół, patrząc że nieźle rokują też choćby Starzyński, Szot, Sobol czy wypożyczony Hoyo. Jestem przekonany, że jest tu dość spore nagromadzenie talentu, ale jako że to są młode chłopaki to płacimy frycowe. Jeśli chodzi o pozostanie Guli na stanowisku to jestem na agnostycznym stanowisku. Nie wykluczam, że należy go wypier..olić, ale wcale do końca w to nie wierzę Trzeba też pamiętać, że ten mecz mógł się różnie skończyć. Mogliśmy wbić na 1:1, sytuacje były, mogliśmy przegrać wyżej. Radomiak nie zagrał Bóg wie jakiego meczu, ale na nas niestety to wystarczyło. Generalnie to sami zrobiliśmy przypadkowy prezent, bo Ashraf tam nie chciał faulować po prostu Angielskiemu nastąpił na nogę biegnąc do piłki. Nie wiem czy bym to podyktował oglądając powtórki bo trzeba podkreślić, że Angielski po kontakcie pobiegł krok dalej i nagle odcięło mu prąd w nogach, bo pomyślał, że ma pretekst, żeby się położyć. Ta interwencja moim skromnym zdaniem nie spowodowała jego upadku, ani nie utrudniła mu opanowania piłki i tu mam największe zastrzeżenia.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.11.2021 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Taak
Skoro trener Gula przez ostatnie miesiące g.... z tym zrobił to niby dlaczego kolejny rok coś zmieni? Te ....eczki bez "wykręcania sutów" nic w swoim zachowaniu nie zmienią. A głaskanie po fiutach, szacunek, rodzinna atmosfera prowadzi do tego co właśnie obserwujemy. Hyballa z tą bandą nierobów z przerośniętym ego nawet się nie pożegnał. Po tym co się dzieje w pełni go rozumiem. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|