The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2021, 23:28
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Kartka Frydrycha to nie wina Guli. Mecz się ustawił bardzo szybko.

Jego winą jest za to ściągnięcie Yeboaha - i NIE, nie dlatego uważam to za błąd bo to jakiś klasowy piłkarz. NIE.

Było wiadomo, że skoro gramy w 10 to będziemy się bronić i kontrować. Co robi Gula?

Ściąga naszego najszybszego piłkarza, wręcz stworzonego do gry z kontry, gdy się z przodu robią dziury.

Dla mnie ta decyzja była po prostu kretyńska. Ja rozumiem, że Yeboah może komuś nie pasować do koncepcji gry ofensywnej w drużynie, bo za bardzo samolubny, bo egoista, bo woli sam niż pograć z kolegami... Tylko, że no właśnie! Wszystkie jego wady to niebywałe atuty przy grze jednego zawodnika mniej. Bo jak się gra 10 vs 11 to trzeba właśnie coś wykombinować z niczego, bo koledzy są kryci przez jednego piłkarza więcej.

Coraz bardziej mnie zaczynają denerwować niektóre decyzje Guli. Zachowuje się jakby nie potrafił analizować meczu. Wątpię, żeby go zwolnili w najbliższym czasie ale taki fachowiec nie powinien odpierdzielać takich kocopołów.
Tak samo mysle i podpbnie sie wypowiedzialem wczesniej - Yeboah gwarantowal szybkie wyjscie z kontry. Wiadomo bylo ze Jaga sie rzuci do ataku, stworzyloby sie miejsce na dobra kontre.

Dobrze tez Wolfy pisze - zadnych schematow, niczego - co oni tam na tych treningach robia ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów