|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Konferencja prasowa poniżej.
Nie grają: Kuba, Stefan Savic, Przemysław Zdybowicz, Jan Kliment, Aszraf i Paweł Kieszek Nie ma Aszrafa, będzie ciężko ... ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To niemożliwe że są to jedyne absencje. Na pewno jeszcze 2-3 grajkowy wypadnie, może nawet w ostatnim momencie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie oglądam i nie będę śledził wyniku. Nie chce psuć sobie weekendu. Dostaniemy halloweenowy w....... od Płocka.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mikołaj Biegański - Konrad Gruszkowski, Serafin Szota, Alan Uryga, Matěj Hanousek - Yaw Yeboah, Michal Frydrych, Gieorgij Żukow, Michal Škvarka, Piotr Starzyński - Felicio Brown Forbes.
Oto nasza ławka rezerwowych: Kacper Rosa, Krystian Wachowiak, Adi Mehremić, Dor Hugi, Mateusz Młyński, Huber Sobol, Dorian Gądek, Dawid Szot i Patryk Plewka. Jeszcze obiadu nie jadłem, a juz mi sie chce rzygać..... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Gramy w derbach bez FBF. Pisałem, że Kwiatkowski to C.h..uj niemyty.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powinna się Wisla odwołać przecież to z dupy kartka w ogóle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Oby przedłużyli tego Forbesa , to przyjęcie piłki od Biegańskiego to ciasteczko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Po co nam ten FBF w derbach? Wytłumaczy mi ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jakikolwiek napastnik potrafiący oddać celny strzał na bramkę potrzebny na wczoraj.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bez ofensywy(1 gol w 6 meczach)
Bez bramkarza - (w każdym meczu wpuszczane jest coś co nie powinno)Biegański przy 2 golu właśnie to chyba na grzyby poszedł Zdziwię się bardzo jak nie będziemy zimować w strefie spadkowej No i jak co mecz specjalna nagroda dla Skvarki - 12 zawodnika drużyny przeciwnej ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
PS. Jeżeli szukać pozytywów, to gówno zaserwowane nam dzisiaj przybliża nas do pożegnania Guli. Pytanie jeszcze ile potrwa ta agonia. Poza tym nic. Żałosny brak taktyki ofensywnej, dziurawa defensywa, skandaliczne SFG - to owoce jego pracy. Przegrane to jedno, ale my nie umiemy strzelać goli. Nie mamy schematów SFG, najłatwiejszego sposobu zdobycia gola. Gula to najgorszy trener za trio.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.10.2021 o godz. 14:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Im dłużej grają razem tym jest gorzej.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Im dalej w sezon, tym bardziej widać, że Wisła nie ma kim straszyć i jest mieszaniną młodości nie najwyższych lotów i darmowej "jakości". Jesteśmy zbieraniną dosłownie i w przenośni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
piłkarzyki pajacyki
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie ma czegoś takiego jak drużyna piłki nożnej Wisły Kraków. Symbolicznym końcem była cieszynka K.B. z legendami. Pracownicy klubu piłkarskiego W.K. zatrudnieni na stanowisku "piłkarz" zrozumieli, że jest to miejsce pracy gdzie można przyjść, pokopać w piłkę, nie przemęczyć się. Spiąć się na jeden dwa mecze w sezonie. Kibice i tak przyjdą i nic nie powiedzą a kasa wpada co miesiąc. Właściciel walnie głupawego twita i jakoś leci. Osiągnęli co chcieli, zatrudnienie trenera typu ciepłe kluchy jest tego symbolem.
Piłkarsko nie istniejemy w żadnym elemencie gry. Wystarczy proste rozegranie wolnego rodem z okręgówki i leżymy. Uryga - Szota ten układ niestety nie żre. Skvarka, Forbes jak trzeba być słabym, żeby siąść na ławce. Każdy mecz przesuwa granicę w miejsca w które wydawałyby się jeszcze niedawno nieprawdopodobne. Zasłużona przegrana z bardzo przeciętną drużyną Wisły Płock. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak ktoś myśli że po Guli przyjdzie ktoś lepszy to jest w błędzie jak nasze transfery za Trio. Goście nie powinni mieć żadnego wpływu na to co się dzieje w klubie bo będzie jak jest a będzie tylko gorzej jak stoisz w miejscu cofasz się a my od 3 lat jesteśmy w bagnienku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
zazwyczaj piszę długie komentarze, ale tym razem nie mam sił.
Gdyby nie sytuacja Legii Warszawa to bylibyśmy pośmiewiskiem całej Polski. Tak to patrzymy na plecy legii. Szkoda słów na kolejną porażkę. Strefa spadkowa przez zimę. Może wiosna będzie lepsza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dawid Błaszczykowski prezes Wisły od 3 lat. Jakie sukcesy? Miałbym wątpliwość powierzenia mu prowadzenia warzywniaka osiedlowego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Mamy szrot bo sami go sobie tworzymy, klimatem olewactwa, lenistwa i braku ambicji. Ta młodość w zeszłym sezonie potrafiła DOMINOWAĆ każdego przeciwnika. Do momentu kiedy od zarządu w osobie Błaszczykowskiego poszedł sygnał ze można się opierdalać. Nie przyszedł na trening i się dziwi ze go trener na mecz nie wziął, no k... strtaszne. I jeszcze ma pretensje. Dał przyzwolenie na sabotowanie gry żeby był pretekst do zwolnienia trenera. To są rzeczy których nie da się wymazać z DNA drużyny. Teraz są tego efekty, chujnia w każdym aspekcie, a winnych nie ma. Wszyscy na alibi. I jeszcze Biegańskiego wpuszczają który MUSI w każdym meczu zapieprzyć bramkę bo Kieszek jedyny który trzymał spokój w tyłach zawalił dwie bramki. Jednym słowem TRAGEDIA. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
13 meczów - 14 punktów. Za tydzień pewnie 14 meczów - 14 punktów.
To jest dramat. W tej jedenastce, którą trudno nazwać drużyną, nie działa prawie nic. Nie działa atak, nie działa obrona, nie działa pomoc. Nie ma szybkości, nie ma celności, nie ma dokładności, nie ma taktyki, nie ma pomysłu na grę, nie ma woli walki. Tutaj nie da się już nic zmienić, czas eksperymentów się skończył. Tutaj wszystko trzeba zacząć budować od początku. Ostatni moment, żeby podjąć zdecydowane działania. W przeciwnym razie w przyszłym sezonie lądujemy w 1. lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Do zimy doczłapiemy. A potem pojawi się On - cały na biało - Wuja
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wisła jest głównym beneficjentem powiększenia Ekstraklasy i trzeba podziękować autorom tej reformy.
Pisać można wiele, ale zgadzam się, że kolejnym momentem kulminacyjnym była pokazówka Jakuba względem nie Hyballi, a klubu jako całokształtu. To Jakub dał przyzwolenie, że można olewać mecze, treningi, bo są zbyt ciężkie, bo trening powinien polegać tylko na grze w dziadka. Na towarzyskiej zabawie. Wisła i tak ma spokojną sytuację że względu na Łęczną, Wartę, a klakierzy cały czas twierdzą, że jest sukces. To całe klakierstwo jest bardzo pomocne w utrzymywaniu obecnej błazenady. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ten mecz to było to co przd czym ostrzegali ludzie, którzy oglądali drużyny Guli wcześniej, czyli mocne pierwsze dwadzieścia minut i próba strzelenia szybko gola, a później egzystencja. No i tak dzis było.
Trzy razy Petrochemia zagrała tak samo!!! przy stałych fragmentach i wyszły z tego dwie bramki i strzal nad bramką. To jest kompromitacja trenera i drużyny. Forbes i jego sposob biegu, oraz szeroko pojęta technika to jest wstyd dla Nas i dla ligi. Liczę, że szansę w Pucharze Polski dostanie szansę Rosa, niczym nie ryzykujemy. Wielu pisze, że Gula/Hyballa/Stolarczyk itd. powinni dostać szansę na wyjscie z kryzysu itd. tylko wg mnie, musi być to czymś uargumentowane, a moim skromnym zdaniem to Gula wychodzi, narazie njgorzej z ostatnich trenerów. No nic, już się przyzwyczailiśmy do jesiennych wpierdzieli. 1-14 w ostatnich sześciu meczach!!! Brawa dla trenera i piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Ciekawe czy było przyzwolenie na piwko po meczu?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Stare polskie porzekadło mówi ... Z gówna bata nie ukrecisz ...zmiana trenera nic tu nie da
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Warchoł Sekulski Śpiączka rok temu Biliński. Miernoty grające na pozycji napastnika a każdy z nich więcej goli niż nasi napastnicy razem wzięci. FBF kolejny żenujący mecz, gra bo z trójki napastników jest najlepszy, Kliment poza fryzurą nie wyróżnia się niczym , Sobol- na jakiej podstawie zaaprobowano Go ja zawodnika do nas to nie wiem ale chłop jak do tej pory ani jednego udanego zagrania nie miał :( Bez napastnika nie zagramy nic niestety a takiego obecnie nie posiadamy. Zastanawia mnie jak dlaczego zeszli Starzyński i Hanousek a został Yeboah- wg mnie główny winowajca dzisiejszej przegranej. Dwa razy tak samo zagrany SFG i dwa razy przebitka przegrana przez Yeboaha. Weszli- kolejna pomyłka transferowa Hugi i Młyński, który jest cieniem samego siebie. od bramki na 0-1 mecz się dla nas skończył. Nie mamy lidera, który by pociągnął drużynę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Postawilem na Wisle....Plock.
Dziekuje i pozdrawiam. ![]()
Malinowy król malowanych róż