|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Blada dupa żółte cyce jeb.. jeb.. piast gliwice
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Wyłączając mecz ze zdecydowanie najsłabszą drużyną ligi Górnikiem Łęczna na wyjazdach prezentowaliśmy się i beznadziejnie (Termalica) i słabo (Stal) i tragicznie (Lech), zatem na co można liczyć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Biorąc jednak pod uwagę rozsypana obronę Piasta, to będzie to trochę inny poziom trudności niż ostatni mecz z Pogonią.
Bez pompowania balonika - liczę na powtórkę z mają tego roku. Wtedy jechaliśmy będąc w gorszej formie, do lepiej dysponowanego Piasta że Świerszczokiem w składzie. Typ 2-3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dzisiaj nastąpi weryfikacja uzytkownika Kurz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jak nasza obrona sama sobie nie strzeli, co jej się regularnie zdarza to... będzie 0:0
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Obrona szczególnie w drużynie grającej przeciwko nam absolutnie nie ma nic do rzeczy. Może nawet grać tam Rafał B. na prawej - broni CAŁA DRUŻYNA, zanim dojdziemy w okolice 16 czy nawet na 25 metr jest jeszcze pomoc, która nas skutecznie rozbijała praktycznie w każdym meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
U nas nie zagra 4: Kuba, Alan Uryga, N. Kuvelić i Patryk Plewka.
Czyli problemy w 2 linii i obronie nie zostaną naprawione. Co do meczu to Piast ma dłuższy kryzys niż my więc duża szansa, że sobie z nim poradzimy. Tu konferencja prasowa: https://youtu.be/RMUgrKiIXyw ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cóż ten Kieszek odpierdala.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie rozumiem zachwytów nad nim. Trzecią szmatę puszcza. Nie daje dużo ekstra. Dla mnie ława.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Plus dla Kieszka za czytanie gry i przecięcie dośrodkowania. Czy ta piłka siadła, czy za nisko szła? No błąd, niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zdecydowanie ława, nic nie daje, a zawala.
Jak takie babole będzie puszczał Biegański, to jest przynajmniej jakakolwiek nadzieja, że się wyrobi do poziomu choćby takiego Lisa. Kieszek, jako doświadczony bramkarz, miał dawać spokój, a w przeciągu czterech meczy zawala trzeciego gola. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kolejny mecz który kładzie nam ręcznik w bramce. ile jeszcze będziemy się z nim męczyć? Skvarka nie lepszy as. Dostaje patelnię a wali w bramkarza, Toril poradził sobie znacznie lepiej. Za dwa tygodnie bez Gruszkowskiego i El Mahdioui to będzie dramat w środku pola.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kieszek sie wy.ebal na morde jak pijany zul
chyba najwieksza szmata jaka widzialem od lat ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
do usuniecia
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ot, fachowiec się odezwał. Ile miał Skvarka do piłki i gdzie był bramkarz? Obejrzyj jeszcze raz i zastanów się dobrze czy to, co napisałeś, ma sens.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie mam dzisiaj pretensji do piłkarzy Wisły bo mecz na remis. Obie druzyny zagrały pyte, śmiem twierdzić, że Piast większe gówno. Natomiast Pretensje mam wyłącznie do Kieszka. Piast nic nie miał, nie miał prawa strzelić bramki w tym meczu, ale wtedy ten cienias Kieszek mówi: potrzymaj mi piwo.
No i w sumie Skvarka - chciałbym wiedzieć jakie gość ma instrukcje na boisku bo gość jest dnem dla mnie tym momencie. NIestety sezon jak każdy inny. Gramy o 13 miejsce i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mecz duzo lepszy w naszym wykonaniu niz sie spodziewalem.
Jeden komentarz do meczu: Skvarka zagral 97 minut. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Brawo chłopaki, nie zawiedliście! Kolejny raz dno i muł bez pomysłu... W dążeniu do celu najważniejsza jest powtarzalność, a my powtarzamy trzeci mecz na 0!!! z przodu i 0 punktów.
Po co nam brać taką szeroką ławkę skoro wchodzi tylko 2 gości na 10 minut i 3 na nie całe 3 + ew. doliczony... Nie dość że punktów brak to w kolejnym spotkaniu braknie Aschrafa i Gruszkowskiego... A może to czas żeby posadzić Kieszka, który cedzi kolejnego babola lub Skvarkę który nic nie wnosi do gry? Panie trenerze? Halo? Bo zaraz będzie jeszcze większy gnój |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Kieszek co mecz to ładniejsza szmatę puści
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Dno. Miał być spokój w bramce a jest gol w każdym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy znawcy gry bramkarskiej mieli rację - znowu Biegański zapier...ił nam mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mecz na remis, Wisła grała, Piast głównie się patrzył. Jako że mamy profesora z doświadczeniem na bramce, mecz skończył się jak się skończył.
Mam nadzieję, że limit szmat się Kieszkowi wyczerpał i wejdzie do bramki Biegański. Nawet jeśli będzie popełniał podobne błędy, to ma 20 lat mniej i jest szansa, że się czegoś nauczy. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z przodu na 0 z tyłu zawsze cos wpadnie
![]() Przegrac z tak grajacym Paistem to jest naprawde wyczyn Za sciagneicie Zukova i trzymanie tego słowackiego parodysty do konca Gula powinien wracac pieszo z tego meczu Wciaz sie zastanawiam tylko dokąd Kompromitacja, jak co tydzien ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mógł zrobić z piłką wiele. Zatrzymać , przełożyć , podnieść piłkę chociaż fakt, że pewnie uderzał instynktownie. Toril też i jemu weszło a Skavarce nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Skvarka to jest dno dna. Zaczynam mieć poważne wątpliwości co do kompetencji naszego sztabu, bo jak można logicznie wytłumaczyć trzymanie na boisku bezproduktywnego Klimenta? Forbes przez 15 minut zrobił więcej. Jak można trzymać tyle czasu na boisku Savica kosztem Hugiego? Gruszkowki to jest gorsza wersja Burligi... Drewno nad drewnami.
I jeszcze jedna sprawa. Czy nie można było wcześniej niż ostatnie 10 minut biegać w takim tempie i z taką zadziornością? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|