|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Ale to forum ostatnio zszedło na psy. Jejciu kochany ale brakuje tutaj moderacji, masakra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
akurat paradoksalnie to najlepsza dyskusja od wielu meczówek
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Kangoo supersonic
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Odkąd pamiętam to było zawsze narzekanie, że forum zeszło na psy. A pamiętam od 2003 roku, bo wtedy się zarejestrowałem
Przy tej ilości postów/aktywnych użytkowników moderacja powinna ciąć tylko bluzgi i ukracać chamskie dyskusje. Kiedyś lanie wody było tu ścigane. Odnoszę wrażenie, że teraz tego lania wody najbardziej brakuje ![]() W weekend powinna być ładna pogoda. Może część studentów już się pojawiła w mieście i frekwencja będzie przyzwoita. Z dodatkowym zawodnikiem (kibicami) motywacja naszym spaść nie powinna. ![]()
Kangoo + Uniden Pro 520XL + Sirio AS 1000.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
UWAGA dla wszystkich którzy mieli automatycznie przedłużaną Kartę Kibica - przedłużenie było do końca sierpnia, w związku z czym na meczu z Lechią karta może już nie działać. Miejcie to na uwadze, żeby się nie odbić od kołowrotków
![]() ![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Opadają mi na tego Drozda ręce naprawdę.
Piszę w poście wprost, że skupienie w sporcie jest kluczowe, a ten mi w następnym zdaniu wyjeżdża sarkastycznie "pewnie, że koncentracja nie ma znaczenia". Kolego ty naprawdę jesteś takim dzbanem, czy tylko nie czytasz tego co ktoś do Ciebie pisze? Napiszę łopatologicznie SKUPIENIE = KONCENTRACJA ZAPIEPRZANIE =/= KONCENTRACJA KALI JUŻ UMIĆ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Ta dyskusja przypomina mi spór dwóch ziomków przy dwóch flaszkach whisky (w większości opróżnionych) nad tym czy lepsze jest obciąganie, seks czy seks analny.
I poziom, i merytoryka, wszystko się zgadza Co do meczu. Kiedy jestem na R22 nie przegrywamy, a że w niedzielę będę, to typuje 2:1 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Więc Panie poważny użytkownik nie rób innym wykładów z rozumienia czytanego tekstu skoro sam masz wyraźne problemy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie wiadomo jak sytuacja zdrowotna? Kuba i Uryga wyłączeni z gry, a reszta?
Mnie ciekawi czy po dobrym meczu z 7egią na środku obrony zagrają Szota z Frydrychem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wygramy 2:1
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kolejny wpis świadczący o NIE CZYTANIU ZE ZROZUMIENIEM.
Odniosłem się bezpośrednio do posta #16 i Twojej odpowiedzi #17 w temacie. Już przestań chrzanić, następnym razem przeczytaj i zrozum TO, co ktoś do Ciebie pisze zamiast próbować polemizować z nieistniejącą narracją, która powstała w Twojej głowie jako ZDANIE UŻYTKOWNIKA <wstaw nazwę>. /edit : Niech już będzie - wyjaśnię, bo pewnie znowu nie zatrybisz : Napisałem w poście 16, że skupienie (czyli koncentracja) jest kluczowe w sporcie, a ty mi odpisujesz tak, jakbym napisał, że jest nieważne. No naprawdę, czytanie ze zrozumieniem to która klasa podstawówki? Trzecia? Druga? Tajne komplety kończyłeś?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 09.09.2021 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dzięki wielkie. Wydrukuję bilety z kodem paskowym.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Moje ulubione Meteo nie ma jeszcze prognozy na niedzielę (jutro będzie):
https://www.meteo.pl/um/php/meteorog...cname=Krak%F3w ale Weather straszy burzą: https://weather.com/pl-PL/weather/te...8839f1769e63f0 ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
skoncentrowani ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Ale będą "zapieprzać" czy raczej "zapieprzać*" ?
* copyright wiadomo by who Ta mi się przyśniło, że to będzie początek nowej ery, mecz w którym wreszcie wszystko się zazębi. Co prawda sędzia nie pozwoli na wynik dwucyfrowy, ale gratulacje po meczu przyjdą nawet z drugiej strony błoń! Nasze serwery po meczu nie wytrzymają obciążenia chętnych na karnety, bilety na kolejny mecz oraz zapytań o kupno naszych zawodników. Do boju Wisełko!!! Powód: unicode znaczek copyright ...
Ostatnio edytowane przez tomytom : 10.09.2021 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jedziemy z nimi i tyle w temacie
![]() 2-1 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Dzisiaj pękło 10 tysięcy na trybunach... Rozumiem że pokonanie w fajnym stylu "dumy stolycy" z zaangażowaniem przy meczu o dość spoko porze nie sprawi że zjawi się powiedzmy 24k, żeby znów zrobić fajną atmosferę na trybunach i zmotywować chłopaków do pracy mając na rozkładzie w moim odczuciu bardzo trudny terminarz na wrzesień.
Gdańsk z efektem nowej miotły? No nie wiem... Po opiniach o sparingu jaki rozegrali to są mocno mieszane odczucia. Albo trener jest nowym Guardiolą i próbuje Pietrzaka jako środkowego obrońcę, na skrzydle lekko klocowatego Conrado i rezygnuje z dobrego środka na rzecz Gajosa na "10" któremu albo mecz wyjdzie albo totalnie go spartoli... Jeżeli zmotywujemy się jak na cwelkę to jest szansa na 3 punkty i to bez mrugnięcia okiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Studentów jeszcze też nie ma, żeby ciągnąć trochę wynik. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pogoda juz sie konczy takze kto mial wyjechac to to chyba byl ostatni czas.
A co do wyniku to czuje ze mozemy zgarnac 3 pkt,ale zaangazowanie,walka jak z Legią,inaczej wynik moze byc rownie dobrze kazdy inny. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wyniki się tak układają, że jutrzejszy mecz będzie znaczący w naszym "ugruntowaniu" miejsca w czołówce. Porażka zrzuci nas najpewniej na 6 miejsce, wygrana być może da miejsce 2 i elektryzujący mecz za tydzień.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Znając życie to dostaniemy dzisiaj jeszcze ze dwie, a za tydzień pykniemy Amike
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Ufffff, i taką Wisłę chcę oglądać!!! Dzięki za walkę do końca!
Panie sędzia: pan se obejrzy mecz poprzednika, tak kilka razy ... Panie trener Lechii: pan wytłumaczy swoim pajacom, że przy takim podejściu to w końcu nikt tej ligii nie będzie chciał oglądać. Takiego cyrku to chyba w życiu nie widziałem na boisku w PL ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kliment w następnym meczu do ataku, a na skrzydło dać FBF, to może uzmysłowi to niektórym ekspertom , że będzie tak jak w dzisiejszym meczu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|